نگرانی احمدیون از اوضاع مدیریتی مازندران
...مديران ناکارآمدی که به قول دکتر صلاحی توانایی اداره یک شهر را هم ندارند چنان ضربه سنگینی به استان زدند که صدای آن به جای سالهای بعد، امروز شنیده می شود.(يادداشتي از ايرج نياز آذري،سردبير هفته نامه پيام کشاورز-بابل)
اظهارات رئیس ستاد انتخاباتی رئیس جمهوري در مازندران، در در یادواره شهدای قائمشهر بار دیگر نظام انتصابات و اجرایی استان مازندران را تحت شعاع قرار داد.
آنچه از آقای دکتر صلاحی می دانیم حکایت از دلسوزی ، سلامت نفس و صداقت ایشان روایت دارد. لذا بیان سخنان هشداردهنده از سوی مرد اول جریان " احمدیون " درمازندران را باید با دقت مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.
البته دغدغه های سردار صلاحی را پیشتر خیل کثیری از دلسوزان نظام از جریان های مختلف سیاسی و با ادبیات متفاوت مطرح کرده اند، لیکن گوش دوستان به نصایح مشفقانه بدهکار نبود وحتی منتقدان دلسوز و متعهد به انقلاب را با انواع انگ ها و رنگ ها طرد کردند و چنان راه به را گفتن حقایق بستند که امروز استان ارزانی ما شده است.
البته آقای صلاحی و همفکرانش مستحضرند تازه این اول اول راه است، چرا که وقتی پرده ها کنار رود و عنان اداره استان دست دیگران افتد حقایق دردناک تری از مظلومیت استان دیده و گفته می شود.
حقایقی ازروزمره گی ها، خواب سنگین پروژه های زیربنایی ،دریافت طرح های کوچک و... و بزرگترین ظلم به استان محروم کردن مردم به عدم استفاده از مدیران لایق کارامدی بود که تراز ملی هستند و آقای صلاحی تازه به این نکته رسیده است.
مديران ناکارآمدی که به قول دکتر صلاحی توانایی اداره یک شهر را هم ندارند چنان ضربه سنگینی به استان زدند که صدای آن به جای سالهای بعد، امروز شنیده می شود.
بزرگترین خدمتی که آقای صلاحی می تواند به این استان بکند فراهم کردن و ایجاد فضای امن برای استفاده کارشناسان، صاحب نظران و مدیران دلسوز استان و کاربست نظرات آنها در سیاست گذاری ها، رویکردها و برنامه ها است.
هیچ انتظاری نیست از چهره های منتقد یا عدم هماهنگ با رئیس جمهور در مناصب اجرایی و مدیریتی استفاده شود، لیکن جامعه حق دارد از اندیشه، تفکر، تجربه و دیدگاه افراد خبره و کارامد بهره جوید. چرا که مهمترین معضل نظام مدیریتی امروز ما فقدان پشتوانه علمی و کارشناسی تصمیمات مدیران است.
از دیگر سو سیاست زدگی در عرصه های اجرایی و مدیریتی به حدی بالاست که اظهار نظر کارشناسان خبره و دلسوز را درباره مسائل فنی و اجرایی به تفکر سیاسی آنها گره می زنند. گفتنی ها در این خصوص فراوان است و امیدواریم گوش شنوایی هم باشد.
ايميل نويسنده: (irajniaz@yahoo.com)
- شنبه 27 شهريور 1389-0:0
این که نیاز کدوم طرفی هستند که خیلی تابلو ، اما هر نویسنده ای دنبال چیزی نیست
- چهارشنبه 24 شهريور 1389-0:0
اقای نیازبگوید بلاخره کدام طرفی هست ؟
و دنبالچی هست؟ - چهارشنبه 24 شهريور 1389-0:0
آقا ايرج
با عرض سلام و خسته نباشيد حتما ديشب تو تلويزيون صحبتهاي رهبري را با دولتيها ديديد . حالا گذشته از اينكه آقا از اقدامات دولت در بعضي زمينه ها تشكر كردند تكيه اصلي صحبتهاش روي سرمايه گذاري و راه انداختن موتور اقتصاد بود بنده قبلا در رابطه با چشم پوشي دولت اقاي احمدي نژاد نسبت به سرمايه گذاريهاي اشتغال زا گفته بودم كه الان كار به جايي كشيد آقا از آنان انتقاد مي كند.نرخ رشد اقتصادي سال گذشته با آن وضع افتضاح كه خوشبينها گفتند نيم درصد بوده و واقع بينها گفتند منفي نيم تا 1-درصد بوده است . رهبري معظم انقلاب براي هدايت اقتصاد جامعه توسط دولت و انتقال آن به بخش خصوصي مثالي فرمودند كه آقايان دولتيها از عملكرد خودشان خندشان گرفته بود . ايشان گفتند كه ما مقداري بار داريم كه براي رساندن آن به مقصد آن را از روي موتور (بخش خصوصي)برداشته و روي دوش خود گذاشته ايم و با هن و هن مي خواهيم به مقصد برسانيم در حاليكه هم خود را به زحمت انداخته ايم هم از آن موتور هيچ استفاده اي نكرديم هم بار را به سلامت به مقصد نرسانده ايم . واقعا هر چه فكر مي كنم با وجوديكه بنده تحصيلات اقتصاد دارم نمي توانم مثالي بهتر از اين براي كم كاريهاي دولت در سرمايه گذاري مولد بزنم . آقاي دكتر احمدي نژاد به جاي وام دادن به سرمايه گذاران خوش فكر و داراي تجربه و تحصيلات و پشتوانه براي ايجاد اشتغال به يك عده بيكار تازه از دانشگاه برگشته تسهيلات خود اشتغالي مي ده كه بعد از چند ماه شدند بيكار بدهكار . شايد سالها بايد طول بكشد تا يك تحصيلكرده جوان هر چند باهوش باشد براي اداره يك واحد اقتصادي ، كامل شود . - چهارشنبه 24 شهريور 1389-0:0
فکر کنم نیازآذری وام گرفته ! چونکه موهاش بیشتر از قبل شده واز عکس قبلی اش هم جونتر نشان می دهد .