تعداد بازدید: 2990

توصیه به دیگران 1

پنجشنبه 15 مهر 1389-10:13

گوشت سالم براي همه

معاون سياسي و امنيتي استاندار مازندران گفت:تمام کشتارگاه های سنتی مازندران تا پایان مهرماه تعطیل می شود-با هر موضوعی که سلامت عمومی شهروندان را به خطر می اندازد، مبارزه می کنیم-باید بساط برخی که هنوز نسبت به فعالیت کشتارگاه های سنتی اصرار دارند،برچیده شود

 


 به گزارش خبرنگار مازندنومه در ساري، هادی ابراهیمی در مراسم بزرگداشت روز دامپزشک در سالن هلال احمر مازندران گفت: برخورد و مبارزه با برخی حوزه ها که سلامت مردم را به مخاطره می انداخت از گام های بزرگی است که در مازندران انجام شد.

وی اظهار داشت : تعطیلی کشتارگاه های سنتی در برخی شهرها انجام شده و سایر مراکز باقی مانده نیز تا پایان مهرماه تعطیل می شوند.

 معاون سیاسی استانداری مازندران یادآور شد: مردم نمی پذیرند که مایحتاج اولیه آنها در محیط غیربهداشتی و مملو از آلودگی توليد شود.

وی با بیان اینکه نیازمند همکاری بیشتر دامپزشکی در این زمینه هستیم،گفت: باید بساط برخی که هنوز نسبت به فعالیت کشتارگاه های سنتی اصرار دارند ، برچیده شود و به شدت با این قضیه برخورد می کنیم.

ابراهیمی تصریح کرد: باید جامعه سالم و بانشاط و برخوردار از آرامش خاطر و امنیت روحی و روانی داشته باشیم و این مطالبه جدی شورای تامین و مدیران ارشد استان است.

 وی اظهار داشت : با هر موضوعی که سلامت عمومی شهروندان را به خطر می اندازد و به عنوان تهدید در جامعه مطرح است ، مبارزه می کنیم.

 رئیس سازمان نظام دامپزشکی مازندران نيز در این مراسم گفت: ضعف قوانین موجود اصلی برای نداشتن جایگاه دامپزشکی است.

علی معلم افزود: جامعه دام پزشکی در کشور برای ارائه خدمت ، دچار مشکل است و علی رغم دانایی و توانایی،اختیار انجام امور به دام پزشکان سپرده نمی شود.

 وی با اشاره به شباهت وظیفه نیروی انتظامی و جامعه دامپزشکی اظهار داشت : ناجا در خط مقدم ایجاد امنیت اجتماعی و دام پزشکان در خط مقدم ایجاد امنیت غذایی فعالیت می کنند.

معلم خاطرنشان کرد: وظیفه دامپزشکی از نیروی انتظامی مقدم تر است چراکه امنیت اجتماعی ، بدون امنیت غذایی معنا ندارد و در این میان جامعه دام پزشکی فراموش شده است.

 وی گفت: نگاه ها به صنعت دام و طیور کشور باید تغییر کند .

معلم با اشاره به اینکه مسئله باقی مانده های دارویی یک اصل است یادآور شد: باید آزمایشگاه های مردم نهاد تشخیص باقی مانده های دارویی در سطح استان ایجاد کنیم تا مرغ و گوشت بدون آنتی بیوتیک داشته باشیم.


  • امیرهوشنگپاسخ به این دیدگاه 0 0
    جمعه 16 مهر 1389-0:0

    جناب آقای ابراهیمی ، در روزگاری که دورۀ شکوفایی بی نظیر صنایع در دنیا محسوب شده و اصطلاحا تبدیل به عصر طلایی صنایع گردیده ، محروم ماندن از تکنولوژی روز بی شک نابخردانه خواهد بود ، طبیعتا با احداث و سود بردن از کشتارگاه های صنعتی ، سیستم نظارت بهداشتی نه تنها بهبود که ارتقاء خوبی هم خواهد یافت ، و جان کلام اینکه خیلی هم خوب و عالی است که گوشت بهداشتی به دست مصرف کننده برسد ، بدون شک در این وانفسای گرانی ها آنها که هنوز گوشت از سبد خانوارشان حذف نشده خیلی خوشحال خواهند شد و دعایش را بجان عزیزانی چون شما نثار می کنند ، اما سوال اینجاست که سرانه مصرف ماهیانه یا سالیانه گوشت قرمز در مناطق تحت پوشش یک واحد کشتارگاه صنعتی با حجم بازده خط تولید آن واحد نیز همخوانی دارد؟ آیا شما مطمئنید که ماشین الات کشتارگاه های صنعتی تان به روز است؟ احیانا ممکن نیست ماشین آلاتی که چند سال قبل وارد شده اند پاسخگوی نیاز امروز نباشند؟ از طرفی دیگر ، شما که به سوی صنعتی شدن گام بر می دارید و کشتارگاه های سنتی را تخته می کنید ، چه فکری به حال رفاه اجتماعی و تامین شغلی کارگران بیکار مانده اش خواهید کرد؟ شما تعداد خریداران احشام را کم می کنید در حالیکه جامعه اماری فروشندگان احشام یکنواخت خواهد ماند ، احساس نمی کنید شما یک انحصار برای یک عده و یک اجبار برای عده دیگر درست می کنید ؟ احیانا حشم داران محترم زبانم لال اگر تبانی کنند نمی توانند روی نرخ بازار تاثیر بگذارند یا بالعکس ، اگر واحدهای کشتارگاهی تبانی کنند نمی توانند بر روی معیشت حشم داران تاثیر سوء بگذارند؟

    برادر ارجمند جناب آقای معلم ، ماشاء الله چه جو پلیسی ای ساخته اید ، با این مثال شما ممکن است کلا مردم وحشت کنند و اصلا گوشت نخورند ، عزیز بزرگوار ، خودتان هم می دانید که مرغ و گوشت بدون آنتی بیوتیک با داشته های امروز مملکت ما یک نوع آرزوی محال است ، پس چرا شعارش را سر می دهید ؟ شاید شما اخیرا بجای فرمولهای شیمیایی رایج به یک نوع فرمولاسیون آلی دست یافته اید که مردم بی خبرند ، شما برادر عزیز بی شک بهتر از هر کسی می دانید که این تنها یک شعار است و در مبحث علمی عملا ما ناکارآمد و ناتوانیم به آن ، پس بیائید بجای چشم دوختن به افقهای محال ، جلوی پایمان را خوب دید بزنیم که گرفتار مصیبتهای چاله و چاه نگردیم .


    ©2013 APG.ir