تعداد بازدید: 13843

توصیه به دیگران 5

شنبه 24 ارديبهشت 1390-22:52

درمان،بدون جراحي

در گفت و گو با دکتر رضا شاکري-متخصص رهبيليتيشن(درمان با روش هاي غيرجراحي)مطرح شد:مهره کمر آسیب دیده را نمی توان دور انداخت/دردهای ستون فقرات و گردن از بزرگترین معضلات جامعه بشری است/ از هر 100 نفر بیمار مبتلا به کمردرد مزمن ، ممکن است یک یا دو نفر نیاز به جراحی داشته باشند/ هیچ تیم پزشکی حق ندارد بدون درمان های غیرجراحی به مداوای بیمار بپردازد.


دکتر رضا شاکری با بيان اين که هر ترجمه ای از رهبیلیتیشن ، معنای آن را نمی رساند،افزود: رهبیلیتیشن در زبان علمی مفهوم پزشکی دارد و یک تخصص است به این معنا که بیمار هر مشکلی که دارد ، درمان از طریق روش های غیر جراحی باشد .

این متخصص درمان های غیر جراحی به مازندنومه گفت:به طور مثال یک بیمار را از معلولیت نجات می دهیم بدون اینکه عمل جراحی صورت گیرد که به این ترتیب از سایر عوارض جراحی هم جلوگیری می شود.

وی با بیان اینکه رهبیلیتیشن در مهندسی ساختمان هم معنا دارد ، تصریح کرد: رهبیلیتیشن شاخه ای از مهندسی است که به بازسازی بخش های صدمه دیده از ساختمان می پردازد.

شاکری با اشاره به اینکه مهره کمر آسیب دیده را نمی توان دور انداخت ، یادآور شد: این آسیب را باید به گونه شایسته ای درمان کنیم تا فرد بدون عوارض ، زندگی کند.

 اين متخصص طب فيزيکي در خصوص روش های جدید درمان های غیرجراحی رهبیلیتیشن( Rehabilitation ) در دردهای مزمن ستون فقرات گفت: پیشرفت علوم صرفا در زمینه های کامپیوتر و الکترونیک نبوده و قسمتی از آن شامل روش های درمانی بیماری های مختلف است.

وی با اشاره به اینکه دردهای ستون فقرات و گردن از بزرگترین معضلات جامعه بشری است، اظهار داشت:این دردها روش های مختلف درمانی دارند.

دکتر شاکری با بیان اینکه از رایج ترین و مهمترین بخش های درمانی ستون فقرات مانند دیسک و سیاتیک ، استفاده از روش های غیرجراحی است،تصریح کرد:از این روش ها با عنوان درمان های غیرجراحی رهبیلیتیشن یاد می شود.

وی افزود: ابداعات و اختراعاتی که در چند دهه گذشته و به ویژه در 15 سال اخیر به وجود آمده باعث انقلاب و دستاوردهای بزرگی در درمان های غیرجراحی بیماری های ستون فقرات شده است.

به گزارش مازندنومه این متخصص درمان های غیرجراحی رهبیلیتیشن یادآور شد: به دلیل همین ابداعات و اختراعات ، کنفرانس ها و سمینارهای بسیاری در دنیا برگزار می شود تا خواص ، معایب و تکنیک های این علوم مورد بررسی قرار گیرد.

 وی با بیان اینکه هنوز روش های سنتی درمانی و روش های متداولی که در نواحی مختلف دنیا اجرا می شود، جایگاه خود را حفظ کرده اظهار داشت:دردهای مزمن و مقاوم ، باید با روش های غیر جراحی درمان شوند.

شاکری با اشاره به اینکه روش های غیرجراحی ، نخستین روش انتخابی درمان دردهای مزمن ستون فقرات است،در مورد چرايي اين قضيه خاطرنشان کرد: به این دلیل که در این روش بیمار با عوارض، مشکلات و خطرات پس از جراحی روبه رو نیست و روش های درمان غیرجراحی بدون عارضه و یا کم عارضه در پزشکی محسوب می شوند.

وی در پاسخ به این سوال که درمان های غیرجراحی رهبیلیتیشن بر چه مبنایی استوار است ، گفت:درمان دردهای مزمن ستون فقرات توسط پزشکان متخصص مختلفی انجام می شود که هر یک آموزش های ویژه خود را برای درمان دارند.

شاکری با بیان اینکه این درمان ها مبتنی بر درمان های غیرجراحی است تصریح کرد: بنا بر وضعیت بیمار ، روش های درمان متفاوت بوده و ارزیابی بیماری و تشخیص درست علت کمردرد درتصمیم درست و انتخاب تکنیک الزامی است.

 وی با اشاره به اینکه از هر 100 نفر بیمار مبتلا به کمردرد مزمن ، ممکن است یک یا دو نفر نیاز به جراحی داشته باشند،یادآور شد: اما همه این بیماران نیاز به درمان های غیرجراحی رهبیلیتیشن دارند و هیچ تیم پزشکی حق ندارد بدون درمان های غیرجراحی به مداوای بیمار بپردازد.

دکتر شاکری با بیان اینکه تحقیقات بسیار وسیعی در رابطه با درمان های غیرجراحی رهبیلیتیشن در دنیا وجود دارد خاطرنشان کرد: به دلیل پییشرفت ها و اختراعات مداوم در جهان پزشکی ، پزشکان مجبور هستند برای دریافت علوم نو و جدید در این رابطه با کشورهای توسعه یافته عزیمت کنند چراکه هر پزشکی که نتواند بنا بر علوم روز حرکت کند ، به سرعت شیوه پزشکی اش کهنه و غیرقابل قبول می شود.

 وی با اشاره به اینکه همه متخصصان رهبیلیتیشن در کشور از شاگردان دکتر بهروز کاظمی و مرحوم دکتر محمدرضا علویان هستند ، یادآور شد: علاوه بر این دو ، پروفسور گاتم داس هم فعالیت های گسترده ای در حوزه درمان های غیرجراحی انجام داده که دارای مدرک FIPP از آمریکاست و با حضور در کنگره های بزرگ درمان های غیر جراحی ، آموزش های جدید این رشته را در اختیار متخصصان قرار می دهد.

 اين متخصص رهبيليتيشن افزود: با توجه به پیشرفت جامعه پزشکی ، امروز نباید درد مزمن ستون فقراتی داشته باشیم که قابل درمان نباشد.

خاطرنشان مي کنيم دکتر رضا شاکري متولد قائم شهر و ساکن بابل است.او متخصص طب فيزيکي و نيز رهبيليتيشن و طب شرقي(سوزني)است.


  • شنبه 23 آذر 1398-1:38

    درد گردن داشتم واقعا طبابت اقای دکتر شاکری عالی بود پزشک حاذق وتوانمندی هستند به مراقبت هایی که به من گفت انجام دادم ، خدا پشت و پناه شون باشه۰

    • حسین علیدوست قادیکلاییپاسخ به این دیدگاه 5 0
      چهارشنبه 31 ارديبهشت 1393-0:28

      سلام خسته نباشید.
      من بیماری قند دارم .میخواستم بیدونم با روش شما درمان دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟

      • يکشنبه 17 فروردين 1393-11:16

        لطفا شماره مطب رو به من بگید
        Nini_negari@yahoo.com

        • مرجان نظریپاسخ به این دیدگاه 5 0
          دوشنبه 1 مهر 1392-0:0

          درود لطفا ادرستون رو ایمیل کنید

          • دکتر رضا شاکریپاسخ به این دیدگاه 2 0
            دوشنبه 14 اسفند 1391-0:0

            در پاسخ به گرجی عزیر

            بیماران بسیاری هستند که 2 و 3 بار جراحی کرده اند و مشکل دارند . درد 8 ماهه دیسک کمر با 4 جلسه اگر گاهی بهبودی قابل مشاهده توسط بیمار ندارد نباید ناامید شد و درمان را رها کرد . همه میدانند که توقع درمان 100 در 100 دیسک کمر مهره های 4 و 5 کمری که من دیده ام در 4 جلسه اگر بدست نیامد نباید ناامیدت بکند بلکه باید ادامه بدهی چون درد مزمن کمر شما اساس روانی نیز دارد و ناامیدی امید به درمان عوارض بیماریهای روانی را کاهش میدهد

            • دکتر رضا شاکریپاسخ به این دیدگاه 1 0
              دوشنبه 14 اسفند 1391-0:0

              دکتر شاکری :

              در پاسخ به مریم عزیز به اطلاع برسانم که ایشان مراجعه کرده و کاملا از تعرفه پایین کلینیک درد راضی بوده و این حرف قبل از مراجعه بوده و این خانم جوان فقط مزاح کرده ضمنا رجوع کنید به http://www.mazandnume.com/?PNID=V14845

              • گرجی -از بهشهرپاسخ به این دیدگاه 2 2
                دوشنبه 23 بهمن 1391-0:0

                با سلام : بنده به مدت 8 ماه دچار دیسک کمر ؛دیسک 4و5 شده ام و برای درمان طب سوزنی به شما مراجعه نموده و4 جلسه طب سوزنی را انجام داده ام ولی نتیجه ای نگرفته ام لذا از شما خواهش می کنم این جانب را در درمان دیسک کمر یاری فرمائید

                • دوشنبه 2 بهمن 1391-0:0

                  سلام اقای دکتر من معلول زنتیکی هستم ازناحیه ارجن دست که بازوبسته نمیشه ایاروش شمابرااین وضعیت جواب میده? من حدود6سال پیش بامادرم اومدم شمافرمودین میتونید ولی من از پس هزینه بالا برنمیام بدونید اگه موفق بشین چندجوون از ناراحتی نجات میدین ؟هزینه های شماسرسام اوره ایمیل من Z_R6035@YAHOO.COM

                  • مازندنومه-توضیح دکتر شاکریپاسخ به این دیدگاه 3 1
                    شنبه 2 دی 1391-0:0

                    درود؛در علم پزشکی ما نمی توانیم صد درصد به بیمار قول بدهیم که بیماری اش را درمان می کنیم.پزشک تمام تلاش اش را می کند تا درصدی از مریضی بهبود یابد،حال ممکن است این درصد 5 یا 10 درصد باشد یا 90 درصد.این موضوع در پزشکی پذیرفته شده است و ما تضمین سلامت 100درصدی نمی دهیم.از طرفی ما نمی توانیم تمام مسایل پزشکی را به بیمار بگوییم تا حس ناامیدی در او ایجاد نشود.ما مواردی را به بیمار گوشزد می کنیم.همین می شود که گاهی بیمار یا اطرافیان او تصور می کنند چند جلسه به پزشک مراجعه کرده اند و به ظاهر مداوا نشده اند.برخی بیماری ها درمان ندارد و ما نمی توانیم به مریض اینها رابگوییم،اما تلاش ما این است که درد را کم کنیم و تا آنجا که دانش پزشکی اجازه می دهد فرد را درمان کنیم.

                    • آزاده فلاحپاسخ به این دیدگاه 0 1
                      شنبه 2 دی 1391-0:0

                      سلام آقای دکتر ،همسرم سعید شعبانیبه علت کمر درد و پادردطی 7 جلسه طب سوزنی مراجعه نمودند ولی تاثیری نداشت و دردشون هم بیشتر شد .چند باری نمی خواست بیاد ولی با اصرار و پافشاریهای من به امید بهبود اومدن .برای ماه دی نوبت دارن ازتون عاجزانه خواهش می کنم کمکش کنید ، اون نمی تونه به کارهای روزمره اش برسه و حتی نمی تونه بشینه .من نمی تونم این همه درد کشیدنش رو تحمل کنم یعنی واقعا راهی نداره تورو به خدا کمکمون کنید

                      • محمدرضا احمدیپاسخ به این دیدگاه 3 1
                        چهارشنبه 21 تير 1391-0:0

                        با عرض سلام خدمت آقای دکتر
                        این حقیردیسک کمرودردسیاتیک دارم مهره L4وL5مشکل داردکارمند بهزیستی هستم.اگردرمان با روش طب سنتی حتمی باشدحاضرم 1600کیلومترراه را بیام وبرگردم به امیددیدار

                        • حسین یزدان پناهپاسخ به این دیدگاه 3 0
                          يکشنبه 31 ارديبهشت 1391-0:0

                          سلام اقای دکتر از شما خیلی متشکرم به لطف خدا و شما الان کمرم خیلی بهتر شده امیدوارم در تمام مراحل زندگیتان پیروز باشید یا حق.

                          • حنيف ابراهيميپاسخ به این دیدگاه 3 0
                            سه شنبه 10 آبان 1390-0:0

                            سلام آقاي دكترخيلي خيلي ازشما سپاسگزارم

                            • مازندنومهپاسخ به این دیدگاه 1 1
                              سه شنبه 27 ارديبهشت 1390-0:0

                              درود؛خوانندگاني که نشاني مطب دکتر شاکري را خواسته بودند مي توانند جهت معالجه به اين آدرس مراجعه کنند:بابل-ميدان کشوري-رو به روي بيمارستان شهيد بهشتي.

                              • رضا نیکیارپاسخ به این دیدگاه 3 0
                                سه شنبه 27 ارديبهشت 1390-0:0

                                جای مطالب بهداشتي و پزشکي در مازندنومه خال بود.خوب شد که به این فکر افتادید.بی زحمت از دکتر شاکری بپرسید روی خوشخواب بخوابیم بهتر است یا روی زمین؟در ضمن چه تشکی برای افراد چاق مناسب هست؟

                                • دوشنبه 26 ارديبهشت 1390-0:0

                                  از دکتر بپرسید طب سوزنی تا چه حد در درمان چاقی مفرط فایده دارد.آیا این روش باعث لاغری میشود؟در چند جلسه؟

                                  • دوشنبه 26 ارديبهشت 1390-0:0

                                    لطفا مطب یا شماره تلفن دکتر شاکری را همین قسمت درج کنید.نیاز فوری

                                    • تقوي-قائمشهرپاسخ به این دیدگاه 3 0
                                      يکشنبه 25 ارديبهشت 1390-0:0

                                      مقاله خوبی را خواندم.من خودم سالهاست کمردرد مزمن دارم و با طب سوزنی کمی بهبود پیدا کردم.

                                      • يکشنبه 25 ارديبهشت 1390-0:0

                                        لطفا آدرس مطب دکتر شاکری را برایم ایمیل کنید.با تشکر


                                        ©2013 APG.ir