سيماي ترافيکي شهرهاي استان مازندران بسيار نامناسب است.
استان مازندران به دليل ورود ميليونها مسافر در هر سال يکي از استانهاي پرترافيک در سطح کشور محسوب ميشود که با توجه به حجم بالاي ورود انواع اتومبيل به اين استان و افزايش جمعيت ساکنان استان، جادهها و محورهاي ارتباطي آن هنوز از ابتداييترين تجهيزات و امکانات بيبهرهاند وحتي تابلوهاي راهنمايي در برخي موارد قدمت 30 ساله دارد.
استاندار مازندران در اين زمينه ميگويد: بيتوجهي افراد وعدم رعايت قوانين و مقررات راهنمايي و رانندگي اصليترين علت تصادفات جادهاي ميباشد. محمدعلي پنجهفولادگران با اشاره به اينکه سيماي ترافيکي شهرهاي استان مازندران بسيار نامناسب است، ميافزايد: دستگاههاي اجرايي نبايد تهيه تجهيزات ترافيکي را به تخصيص بودجههاي خاص موکول نمايند. شاهرخي معاون عمراني استانداري مازندران نيز با اشاره به اينکه در سال گذشته 35 درصد حوادث منجر به فوت در داخل شهرهاي استان مازندران اتفاق افتاده، مهمترين برنامههاي شوراي ترافيک را اولويتبندي مناطق حادثهخيز برونشهري، ساماندهي نقاط اصلي و فرعي و دوربرگردانهاي استاندارد اعلام کرد و افزود: تا پايان امسال شبکه روشنايي جادههاي استان مازندران به بهرهبرداري ميرسد. وي ميافزايد: به زودي خطوط اتوبوسراني شهرهاي آمل، بابل و قائمشهر به بخش خصوصي واگذار که اين امر تا پايان سال جاري ميسر خواهد شد و سازمان حمل ونقل همگاني در شهرهاي تنکابن، بهشهر و بابلسر و منطقه فريدونکنار آغاز به کار خواهد کرد.
سرهنگ پنجمير معاون راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي مازندران نيز در اين زمينه ميگويد هنوز متولي مشخصي براي تهيه وتجهيز امکانات ترافيکي استان مازندران مشخص نشده است. وي ميافزايد: تابلوهاي راهنمايي و رانندگي اين استان مربوط به 30 سال گذشته است و خطکشي خيابانها هم به کندي انجام ميگيرد که براي بهبود اين روند بايد دستگاههاي مرتبط در اين زمينه اجرائي کار را براي رفع نقائص فراهم آورند.