خیال نمایندگان راحت/ خطري در كار نيست
نمایندگان محترم باید با صراحت در خصوص مسئله مورد نظرشان سؤال كنند و مخاطبان نيز از اين موضوع استقبال خواهند كرد، اما مطرح نمودن مسائلي چون:با طرح سئوال از رییس جمهوری با جان خود بازي كردم،حاضر به هرگونه صرف هزينه هستم و...تنها بازي هایی به سبك عده ای از ورشکستگان سیاسی است.

مازندنومه؛یادداشت مهمان،شعبان وفايي نژاد:بحث پرسش و پاسخ از رئيس جمهوری در طول سال های پس از انقلاب اسلامي از سوي نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي همواره مطرح بوده و هيچ يك از نمايندگان به دليل تشريح برخي موارد موضوعه،مورد بازخواست و شماتت قرار نگرفته اند و بابت اين اقدام نيز متحمل هيچ گونه هزينه اي نشدند.
در آن سو اگر نماينده اي به جهت توجه افكار عمومي به خود ، به دنبال فضا سازي منفي باشد مردم با تفكر منطقي و انقلابي خود توجهي به اين گونه تبليغات و نمايش هاي سياسي نخواهند داشت.
نمایندگان محترم باید با صراحت در خصوص مسئله مورد نظرشان سؤال كنند و مخاطبان نيز از اين موضوع استقبال خواهند كرد، اما مطرح نمودن مسائلي چون:با جان خود بازي كردم،حاضر به هرگونه صرف هزينه هستم و...تنها بازي هایی به سبك عده ای از ورشکستگان سیاسی است.
نماينده های محترم با دوري از احساسات و ظاهر بيني ها به وظايف نمايندگي خود ادامه دهند و بدانند جمهوري اسلامي ايران براي دفاع از مرز ، ناموس و حق و حقوق ملتش شهيدان فراواني داده و مطمئناً از نيت خير شما دفاع خواهد كرد،لیکن با مظلوم نمايي ها نمي توان شخصيت سازي كرد.
نمايندگان مردم بايد اين موضوع را بدانند كه در كجا و چگونه سخن بر زبان مي آورند.نگارنده خود بارها در رسانه ها عليه عملكرد دولت واكاوي هاي گوناگوني داشته است و حتي يك بار به علت چنين موضوعي مورد سرزنش قرار نگرفته است.
بنابراين نمايندگان ما بايد اهتمام لازم را نسبت به بهره مندي از بصيرتي بالا و منطقي مناسب جهت رسالت سنگيني كه بر دوش شان نهاده اند ، بورزند.
ایمیل نویسنده:sh_vafainezhad@yahoo.com
- دوشنبه 1 آبان 1391-0:0
آقای وفایی نژاد شما برید... چاپ کنید شما رو چه به این حرفها ... البته ببخشدا
 - دوشنبه 1 آبان 1391-0:0
بابا یواش صداتو می شنوند. من که می گم خطاب شما کاملاً مشخصه که منظور شما کدوم نماینده است. یکی تا مرز عزت او را بالا می بره و شما اینجوری او را لنگ در هوا می کنید. درست نیست اینجوری دیفار نماینده رو کوتاه گیر بیاری و هرچی دلت خواست بهش بندازی. واقعاً با رئیس جمهوری با این زبان و بیان درافتادن دل شیر می خواهد و کار هرکسی نیست. آفرین بر نمایندگان ساری و برخی از نمایندگان استان که دل شیر دارند و تن به ذلت و خواری و نون به نرخ روز خوری نداده و رو به پاچه خواری نیاوردند. البته غلط انداز ذاتاً پاچه خوار است ولی نمی داند کی برایش می زنه که هر چه بیشتر پاچه می خوارد هیچکس به حرفاش اهمیت نمی دهد.
 
          
						    
 
 
فرماندار میاندورود:   
در حکایت خاکسپاری رضا یحیایی؛ نقاش و مجسمه ساز جهانی ایران 
تبیین جامعه شناختی قتل پدر درساری  
                                                     
                                                     
در ساری برگزار شد: 
                                                     
شهردار ساری: 
در نشست معرفی و سنجش کتاب فرهنگ نامهای تبری بیان شد: 
منبعی برای دوستداران نامهای نو و ریشهدار