تعداد بازدید: 3092

توصیه به دیگران 8

يکشنبه 20 مرداد 1392-19:40

"سیدخندان" را فراموش نکن!

به طاهایی هم می توان فکر کرد/طاهایی واقعا" تنها به مازندران آمد و حتی یک منشی هم نیاورد،باندی عمل نکرد و اهل دعوا و تنش و حاشیه نبود و در فضای به نسبت ناسالم سیاسی استان،او سالم و صبورانه کار کرد و گله و شکوه ای نکرد/ با بازخوانی گزینه های محتمل کنونی،سیدعلی اکبر طاهایی هم چنان یک سروگردن بالاتر از بقیه است.


مازندنومه،سردبیر:این روزها به هر محفل و مجلسی که وارد می شوم-سیاسی یا غیر سیاسی و حتی فامیلی-به خاطر حرفه ام،همه از من نام و نشان استاندار آینده مازندران را سراغ می گیرند و تحلیل و اطلاعات تازه و دست اول طلب می کنند.

گمانه زنی ها و رای زنی های مربوط به استاندار آینده مازندران،به چند نام و نشان معطوف شده است که در فضای سیاسی کنونی استان می گردد و همه تحلیل ها پیرامون این نام ها بیان می شود.

من اما اکنون می خواهم از زاویه ای دیگر به این بحث بپردازم و نامی دیگر را در این زمینه مطرح کنم.این نام هرچند تازه و از کشفیات ما نیست،لیکن او از بسیاری جهات از نامزدهای کنونی پست استانداری مازندران که بر سر زبان ها افتاده اند،کارکشته تر،بی حاشیه تر،معتدل تر، اجرایی تر،محبوب تر و باتجربه تر است.او کسی نیست جز سیدعلی اکبرطاهایی،استاندار کنونی مازندران.

در دل داشتم این مطلب را پس از رفتن استاندار کنونی بنویسم،اما ترجیح دادم اکنون این حرف ها را بیان کنم؛هر چند با گاردی که از سوی برخی سیاسیون برای تعیین استاندار آینده گرفته شده،به تاثیر این یادداشت چندان دلخوش نیستم و تنها بر حسب وظیفه روزنامه نگاری آن را نوشته ام.

*چرا طاهایی؟

تعدادی از دوستان و کارشناسانی که در روزهای اخیر با نویسنده مکالمه تلفنی داشته اند یا حضوری آن ها را ملاقات کردم،با من هم عقیده بودند که در حال حاضر چرخ استانداری مازندران با ادامه حضور سیدعلی اکبرطاهایی بهتر می گردد.حال منتقدان استاندار کنونی اگر دلیلی غیر از این دارند،محاجه کنند و برهان بیاورند.اما دلایل ما:

طاهایی استانداری است با صبغه فرهنگی.او فرهنگی ترین استاندار کشور است. این گفته ما نیست و بسیاری،از جمله وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت احمدی نژاد-سیدمحمد حسینی-عین این جمله را در مراسم روز خبرنگار دوسال پیش،در ساری به زبان آورد و اقدامات موثر فرهنگی طاهایی را الگوی سایر استانداران کشور قلمداد کرد.

استاندار کنونی مازندران، برای نخستین بار،دو مرتبه به رسانه های مکتوب و مجازی استان کمک مالی قابل توجهی کرد و با دستور او در هر سفر خارجی،یک خبرنگار،هیئت اقتصادی استان را همراهی کرد(این خبرنگاران به وسیله خانه مطبوعات مازندران انتخاب شدند و اگر حاشیه دار بودند یا ناتوانی در آن ها مشهود بود، به شخص استاندار مربوط نمی شود)

مهندس طاهایی حامی نشر چند کتاب مهم در زمینه های تاریخ و فرهنگ مازندران بود.نیز شخصا"پی گیر پروژه دانشنامه مازندران شد و استاد حسن انوشه را به ساری کشاند.(سرانجام نداشتن این پروژه نیز متوجه استاندار نیست و اشکال از جایی دیگر است. استاد انوشه در مصاحبه هایش با ما،چند بار تاکید کرد که از طاهایی به خاطر حمایت هایش سپاسگزار است)

هم چنین او چندبار به منزل پیشکسوتان نام آشنای فرهنگ و هنر این دیار از جمله زنده یاد فخرالدین سورتیجی و نیز کیوس گوران رفت و با آن ها دیدار و از آنان تجلیل کرد.

خلاصه این که سیدعلی اکبرطاهایی در حوزه هنر و فرهنگ مازندران دیدگاه و نگاه خاصی داشت و برایش مهم بود که خبرنگارها و نویسندگان و شاعران و پژوهشگران بومی فراغ خاطر و آرامش داشته،در رفاه نسبی باشند.

استاندار کنونی مازندران تا جایی که برایش مقدور بود،از برنامه های هنری و فرهنگی هم چون تئاتر،فیلم،کتاب،جشن های بومی و مانند این ها استقبال و به آن ها کمک مالی کرد و این موضوعی نیست که فرهنگ دوستان و پژوهشگران و هنرمندان آگاه استان آن را کتمان کنند.

غیر از این ها،باید اذعان داشت طاهایی چهره ای اخلاق مدار،آرام و بدون حاشیه است و کاملا" در ظرف اعتدالی که دکتر روحانی تعریف کرده،می گنجد.

او با این ويژگی های مثبت در چند دولت،سمت های بالای مدیریتی داشت و به همان اندازه که از احمدی نژاد و مشایی تمجید کرده،در جلسات مختلف از دولت های گذشته به خصوص هاشمی رفسنجانی و حتی مهندس موسوی هم تعریف کرده است.

یادم هست روز ورودش به استان(23 آبان 1388) ساعتی پس از معارفه اش،به نمایشگاه رسانه های دیجیتال آمد و بین خبرنگارها حاضر شد و همان جا با نام بردن از شیخ مهدی کروبی و همسرش،خاطره ای از آن ها نقل کرد.

او 26 خردادماه امسال هم بیان داشت:« نه اینکه خاتمی و هاشمی و موسوی سفر استانی نمی‌رفتند،سفرهای آنها مدل سفر احمدی‌نژاد نبود، وگرنه سد شهید رجایی و دانشگاه علوم‌پزشکی مربوط به زمان مهندس موسوی است.»(نام بردن از کروبی و موسوی و نقل خاطره از آن ها برای افراد عادی هم جسارت لازم دارد!)

در همان جلسه او نرم از رییس دولت و همفکرانش نیز انتقاد کرد:«معتقدم احمدی‌نژاد را هم بعضی‌ها هل می‌دادند، بعضی مسائل نشان می‌داد با ساختار فکری‌اش جور درنمی‌آمد، همان بگم بگم‌ها.»

دو،سه ماه بعد از انتصابش- بهمن 1388- سیدعلی اکبر طاهایی به نمایشگاه کتاب ساری آمد و آن جا حرف هایی زد که جا دارد دوباره مرور شود:«مسئوليت تبريك ندارد و تسليت دارد،كنار و گوشه ساري محلات فقيرنشين بسياري است و از آن فقيرتر در آن سوي كوه ها در دودانگه و چهاردانگه و ... است و تبريك زماني زيبنده است كه از سوي مردم باشد... با اتوبوس نيامده ام و كسي را نيز از اتوبوس خدمت پياده نمي كنم...افراد نبايد براي مسئوليت با يكديگر دعوا كنند...من با گروه و باندي به استان نيامدم و براي تغيير مديران نيز نياز به شناخت داشتم... تنها آمدم و حتي يك منشي نيز با خودم نياوردم.»

بیش از سه سال از این اظهارات گذشته و حال می توان به راحتی قضاوت کرد که ادعاهای طاهایی مقرون به واقعیت بوده یا نه؟

او واقعا" تنها به مازندران آمد و حتی یک منشی هم نیاورد،باندی عمل نکرد و اهل دعوا و تنش و حاشیه نبود و در فضای به نسبت ناسالم سیاسی استان او سالم و  صبورانه کار کرد و گله و شکوه ای نکرد.

بسیاری از ضعف های کنونی، از سوی سهم خواهان و نمایندگان مجلس بر او تحمیل شد؛همان ها که تا دیدند طاهایی کمی در برابر اقتدارطلبی و فشار آن ها مقاومت کرده،طرح پرحاشیه و ضعیف تحقیق و تفحص از استانداری مازندران را علم کردند.

استاندار اما علی رغم همه فشارها و سهم خواهی ها که هنوز هم ادامه دارد(اینان حتی در روزهای ابتدایی دولت یازدهم و در آستانه معرفی کابینه هم با لابی و اعمال فشار،فرماندار جابه جا می کنند!)تلاش کرد از تنش و حاشیه ها دوری کند و وقتی کاسه صبرش لبریز شد تنها به پندی قناعت کرد:«وقتی من نماینده بودم اصلا به این فکر نبودم که چه کسی می‌خواهد دراستان، استاندار یا مدیر کل شود، سطح خودم را پایین نمی‌آوردم، با وزرا بودم تا بتوانم برای استان خدماتی را به ارمغان بیاورم. بی‌ادبی، بداخلاقی، بی‌عدالتی و عدم صداقت بدم می‌آید، اینها در ذهن من منکر است.»

به باور من به سیاست مداران اخلاق گرا که صبغه ای فرهنگی دارند،بیشتر و بهتر می توان اعتماد کرد تا آنانی که تنها چهره ای اقتصادی و عمرانی یا سیاسی از خود بروز داده اند.

استاندار مازندران در زمینه اقتصادی و عمرانی نیز کم نگذاشت و پیگیر طرح های بزرگی در استان شد،از جمله معضل زباله،اشتغال،راه،دریا و...لیکن بنابه دلایلی از جمله موانع قانونی یا تنگناهای اعتباری و نیز بی در و پیکر بودن دولت قبلی،در بعضی بخش ها نتوانست خوش بدرخشد.

اگر طاهایی در استان در حوزه اقتصادی و سازندگی کم رنگ بود،این مشکل بی تدبیری شخص او نیست و ما در تمام کشور با این معضلات مواجه شدیم؛دلیل آن هم بی برنامگی و خلق الساعه بودن تصمیمات رییس دولت قبلی و هم فکران او در پایتخت بود که مملکت را به مرز بحران رساند.

28 فروردین ماه امسال که با جمعی از مازندرانی ها به دیدار هاشمی رفسنجانی رفته بودم،آیت الله گفته بود:« واقعیت این است که وضعیت خیلی بد است و با کارهایی که این سال ها انجام شد،حتی عقاید بچه های ما هم مورد تردید قرار گرفت و نسل سومی ها مسئله دار شدند...الان ده ها کانال رادیویی و تلویزیونی داریم،کلی واعظ و عالم داریم اما نتوانستیم عقاید مردم را بهتر کنیم...نیاز نیست مثل کمیته امداد به مردم یارانه بدهیم...هر دولتی که سرکار بیاید 3-2 سالی باید صرف کند تا چاله های این دولت را پر کند.حقوقی از مردم ایران ضایع شده که به آسانی جبران نمی شود... ما زمان مبارزه می گفتیم اگر حکومت اسلامی بیاید،همه جا بهشت می شود و حتی آقای فلسفی می گفت اگر ده روز رادیو را به من بدهند همه را مسلمان می کنم،الان ده ها کانال رادیویی و تلویزیونی داریم،کلی واعظ و عالم داریم اما نتوانستیم عقاید مردم را بهتر کنیم...گروهی رفتند به شهرک صنعتی اشتهارد و به من اعلام کردند که آن جا 2700 کارخانه داشت و الان فقط ده درصد آن ها فعال است.»

این ها حرف حساب آیت الله هاشمی رفسنجانی است که از وضعیت نامناسب کشور می نالد و این اوضاع،ثمره و میوه اقدامات شخص طاهایی نیست و سیستم غلط دولت و بی برنامگی و نبود مدیریت کارا و موثر کار را به این جا کشاند و استانداران در بسیاری از موارد مقبوض الید و مسلوب الاختیار بودند و تصمیمات جایی دیگر گرفته می شد.

البته آن چه گفته شد نه این که کارنامه طاهایی خالی از اشکال و ایراد است و باید به بیستمین استاندار مازندران، نمره 20 داد.هم چنین روح این نوشتار بر آن نیست که بگوید قوی تر و عملگراتر و باتجربه تر از طاهایی نداریم و قحط الرجال است.

نیت آن بود که بگوییم با حرف و حدیث های که وجود دارد و بازخوانی گزینه های محتمل کنونی،سیدعلی اکبر طاهایی هم چنان یک سروگردن بالاتر از بقیه است.

او خود چند روز پیش به سابقه چندساله خود در وزارت کشور اشاره کرد و گفت:«به لحاظ سابقه به من شیخ استانداران لقب داده اند.»

طاهایی با ازخود گذشتگی،از سیستم وزارت کشور حقوق دریافت نمی کند و در جایی هم بی علاقگی اش را به پست و منصب بیان داشت و گفته بود:«مسئولیت از خرده علف در دهان یک ملخ بی ارزش تر است.»

در پایان تکرار می کنم که طاهایی چهره ای معتدل است و در ظرف اعتدال دولت یازدهم نیز می گنجد.او چند روز پس از پیروزی روحانی-دلسوزانه-گفته بود:«عده‌ای دارند روحانی را هل می‌دهند که درباره گشت ارشاد و این مسائل اظهار نظر کند، نباید دکتر روحانی را دچار چالش کرد، او باید در ساماندهی سیاست خارجی، مسئله اشتغال، سرمایه‌گذاری و ساماندهی اقتصاد متمرکز شود، در محیط آرام می‌توان کار کرد.»

این جمله هم نقطه نظر استاندار کنونی مازندران-سید خندان،علی اکبرطاهایی- است که شاید تا چندی دیگر در این پست نباشد:«من با همه گروه‌ها ارتباط دارم، به آرامش استان کمک کنید، لگد زدن کار بدی است، باید لگد بزنی یا ببوسی؟» 


  • پنجشنبه 24 مرداد 1392-0:0

    من هم با شمای پسر یا دخترم موافقم که

    (کامنت نویسی را باید به ملت یاد بدن)!

    وای به حال من معلم که نتوانستم و جمع ما نتوانستیم به شما بیاموزیم تا عاجز از درک دوخط نوشته ام نباشید! چه نوشتم؟ هیچ! فقط گفتم بگذاریم هرکس نظرش را ارائه کند و اگر نظر او مغایر نظرما بود به بدوبیراه و هتاکی و الفاظ زشت متوسل نشویم و مثلا اگر روزنامه نگاری استاندار مارا (سید خندان) خواند و گفت ایشان خیرالموجودین هست لابد متکی به علم و اگاهی اش بود و شما هم اگر درباره استاندار معرفت دیگری دارید به همین نحو و با متانت بیان بفرمائید . و بنده دوباره میگویم که همین صاحبان سایت و نشریه و جریده هستند که موجبات را برای گشاده دهنی فراهم میکنند چه خود بگویند نظیر سردبیر محترم و چه به شما متخصصین کامنت نویسی صفحه سایت ان چراغ سبز برای هتاکی بدهند ! بیائید برای ادب و اخلاق دل بسوزانیم............

    • چهارشنبه 23 مرداد 1392-0:0

      آقای معم یا معلم خودت فهمیدی چی نوشتی؟!!یه بار بخون ببین منظورت چی بوده؟کامنت نویسی رو هم باید به ملت یاد بدن!

      • چهارشنبه 23 مرداد 1392-0:0

        چندی پیش بود که بنده معلم از سر دلسوزی حرفه ای غلط املائی به انشا شما گرفتم و دیدم هزار ماشااله بدوا از جناب اقای سردبیر و متغاقب ایشان هتاکان در کمین فرصت نه فقط به دور از انصاف که کسی حق دارد نظری بدهد بلکه به دور از ادب و اخلاق بر این پیر کلاس و کتاب تاختند و بماند که چه گفتند !

        امروز میخواهم از دلتنگی و دلواپسیهایم بگویم که راستی چه بلائی بر سر ما امد که چنین گستاخ و هتاک شدیم؟ اقای سرد بیر یک رسانه - روزنامه نگار- اهل تحلیل اخبار و اگاه به مسائل ریز و درشت و حواشی حضور مسئولان حق ندارد نظری بدهد؟ چرا بدین سخاوت گشاده دهان شدیم و با عبارات سخیف مقابل هم می ایستیم؟ ایا نه اینست که همین را هم شما روزنامه نگاران باب کردید؟ و اصولا چه اصراری است که عبارات زشت و غیراخلاقی را به نمایش بگذاریم؟ یادتان هست اقای سردبیر که بنده معلم را شما و امثال شما چگونه نواختید ؟ دور باد - دورباد - دورباد از ایران ما بی حرمتی هائی چنین............

        • از قائمشهرپاسخ به این دیدگاه 0 0
          چهارشنبه 23 مرداد 1392-0:0

          مهندس طاهایی نقاط قوت زیادی دارد،اما نقطعه ضعفش بنظر من روی شوراهای سوم بود که نظارتی نداشتند و ما دیدیم که در شهری مثل قائمشهر 4 نفر دستگیر شدند و تخلفات مالی داشتند.از رییسش گرفته تا سه عضو دیگرش.البته این گونه مسایل در شهرهای دیگر از جمله رشت و یا در آمل و بابل هم اتفاق افتاد.استاندرای باید نظارت دقیقتری بر شوراهای چهارم داشته باشد تا تخلف پیش نیاید.

          • چهارشنبه 23 مرداد 1392-0:0

            من یه کامنتی در خبری که مربوط به پیشنهاد بیمه خبرنگارا در صحبت های آقای روغنی چوب و کاغذ گذاشتم و اعتراض و انتقاداتم راجع به قشر خبرنگاران فعلی گفتم خداکنه آقایون اونو بذارن..واقعا اگه اون مطالب رو بخونید پی به حرفای بنده میبرید این مطالبی رو که مازندنومه نوشته نشون دهنده اثبات روشن صفت خاصیه که در شما مطبوعاتی ها سالیانی جا افتاده !!؟؟؟

            آقای محترم سایت شما هنوز یک هفته نشده که از مطالب انتقادی که علیه طاهایی مینوشت و میذاشت میگذره چطور اینقدر مزدورانه و بوقلمون صفتانه واسه هرکسی و هر جناحی خبر بیرون بدن؟!! واقعا کسی که مثل خودتون باهر دولتی و جناحی سازگار میشه برای پست استانداری و صیانت از آرائ مردم قابل تحمله؟؟؟ مثل طاهایی و امثالهم رو باید زودتر از این که مردم هم مثل اونا شن بازنشست کرد.

            • چهارشنبه 23 مرداد 1392-0:0

              مازندنومه رسانه ای نیست که اهل چاپلوسی و نان به نرخ روز خوری باشه.خودش را ثابت کرده و اعتمادها را جلب کرده.من با محتوای مطلب بالا موافقم.هر چند به طاهایی مثل هر کس دیگه ای انتقاد وارده.اما وقتی نیاز با لابی ناطق نوری داره میشه استاندار یا فلاح دنبال استانداریه طبیعیه که ادم بگه بابا ما تغییر نمی خوایم،همین طاهایی بهتره.خواننده ای سایت اتهام نزنند،ما این رسانه را از خودمان میدانیم و دوستش داریم.متوجه عمق مطلب شوند.مدیر سایت می توانست این مطلب را بدون ذکرنامش بنویسد اما شجاعت داشت که حرفش را در روز روشن بگوید وواهمه ای هم نداشته باشد.چیزی هم به او نمیرسد.مطمئن باشید طاهای یک زنگ هم به او نمیزند که بابت این مطلب یک تشکر ساده کند.من بعنوان خواننده قدیم با این مطلب 100 درصد موافقم چون رقبای زاهایی الان محکم و استوار نیستند و گزینه های مناسبی نیستند.طاهایی کارکرده و امتحان پس داده است

              • چهارشنبه 23 مرداد 1392-0:0

                1:مدیرمسول سایت مازندنومه .چاپلوسی به شما نیومده.

                2:خیلی از مدیران برای اینکه خودشون نشان بدهن از اهالی فرهنگ وهنر تقدیر می کنند (به قولی هواشون دارن تا اونا هم هواشون داشته باشند )وبا توجه به سابقه مدیریت طاهایی نباید از این کار وی تعجب شود.

                3:حالا که نتونستین وزیر مازندرانی به کابینه بیارین ,رفتین دنبال طاهایی. قبلا ها ازش تقدیر نمی کردید.چی شد!

                4:وقتی دیدید فلاح مسول ستاد اصولگراها یا نیاز آذری که یک بابلی واهل اصلاح نیست رفتین دنبال طاهایی که نون به نرخ روز خور.

                5:به سوابق طاهایی نگاهی بیندازید ,درهمه دولت ها یک مسولیت را عهده دار بوده ,چطور یک مدیر می تواند با همه دولت ها کنار بیاد ,تنها زمانی که نون به نرخ روز بخوره.

                6:سری به خبرهای طاهایی در چند سال اخیر بیندازید .متوجه می شوید چه زمانی

                به نفع ما مردم وچه زمانی به نفع دولت کارکرده .

                7:به این طرفدارانتون که با اسم های مختلف کامنت می زارن هم بگین .نوشته هاشون معلوم چند نفر بیشتر نیستن که همه با هم دوستن .

                یا حق

                • چهارشنبه 23 مرداد 1392-0:0

                  ازسردبیر سایت مازند نومه بعید بود .استدلالات بسیار ضعیف است .از عملکرد بد این آقایان بود که مازندران بیشترین رای را به روحانی داد .حالا همه چیز فراموش شد؟

                  • سه شنبه 22 مرداد 1392-0:0

                    متاسفانه اقای استاندار مخالف سرسخت جدایی غرب مازندران از شرق ان بودنند که امیدواریم در دولت جدید این امر محقق گردد تابیش از این شاهد این همه تبعیض و بی عدالتی نباشیم

                    • سه شنبه 22 مرداد 1392-0:0

                      طرفداران روحانی دنبال فلاح هستند،نمایندگان دنبال نیاز آذری...طاهایی بماند بهتر است،این دوتا جامع نیستند.هر دو فقط فاز اقتصادی دارند.

                      • سه شنبه 22 مرداد 1392-0:0

                        جالب بود.واقعا که در میان این دوسه تا گزینه ای که مطرح کرده اند،همین طاهایی بماند بهتر است!نیاز و فلاح شدند گزینه استانداری مثلا؟!!عجیبه.ناخن کوچیکه طاهایی هم نمیشن

                        • سه شنبه 22 مرداد 1392-0:0

                          آقای صادقی تورو خدا دست بردارید از شما یکی انتظار چنین نوشته ای نداشتیم.

                          • شرایط یک استاندارپاسخ به این دیدگاه 2 2
                            دوشنبه 21 مرداد 1392-0:0

                            استاندار نباید مجری کورکورانه دولت باشد بلکه باید با توجه به قابلیتهای مازندران در مازندران تحول ایجاد کند ..اینکه هر دولتی می آید استاندار باهاش هماهنگ می شود .یعنی استاندار برای استان نوآوری و خلاقیت ندارد..

                            • مزاحم التجار پاسخ به این دیدگاه 1 3
                              دوشنبه 21 مرداد 1392-0:0

                              سر دبیر محترم دست مریرزاد به پاچه خوارتان از استاندار محترم سوال کردید که مازندران چند شهر دارد چند بخش وضعیت جاده های مازندران در چه حالی است فرماندارانش چه کسانی هستن اطرافیان فرماندارانش چه کسانی هستن در زمان تصدی پست استانداری ایشان جای پابرهنه گان کجاست چقدر در زمان خدمتش برای مرذدم مفید بود چقدر درب دفترش به روی مردم پا پتی باز بود مشکلات مردم رو می دونه چقدر هست به خاطر پاداش هایی و هدیه که به شما تقدیم شده چند کلمه ای هم برایرضای خداوند سبحان بنوسید نه برای بقای خودتان

                              • فعال فرهنگیپاسخ به این دیدگاه 3 2
                                دوشنبه 21 مرداد 1392-0:0

                                با حسن ظن نسبت به نظرات جناب سردبیر باید این جمله ی شما را تفسیر نمود: «طاهایی استانداری است با صبغه فرهنگی.او فرهنگی ترین استاندار کشور است.» واقعا حضور شکلی افراد در مراسم فرهنگی را باید به حساب فرهنگمدار بودن گذاشت. اگر ایشان به رسانه ها کمک کردند نشان از فرهنگی بودن ایشان است. پس اجازه بدهید بخشی از بی توجهی بزرگ فرهنگی ایشان را هم اعلام نماییم.

                                1- عدم حضور ایشان در دو همایش سازمان های مردم نهاد علیرغم اعلام رسمی

                                2-عدم پیگیری ثبت روزی نیما در تقویم سراسری با توجه به قولهای فراوانی که داده اند.

                                3-اعزام جناب آقای موسوی گرمارودی جهت سخنرانی به همایش امیر پازواری که.از دوستان خاصه ایشان هستند. گرمارودی غیر بومی چه آگاهی ای در مورد این شاعر تبری سرا دارد. مگر در مازندران پژوهشگر وجود ندارد؟ متن سخنرانی آقای گرمارودی را بیابید تا مشخص شود که هیچ چیزی را گفتن نداشتند. از هدیه مالی به ایشان چیزی نمی گوییم.

                                4-عدم توجه به میراث فرهنگی استان علیرغم اعتراضات فراوانی که دوستداران میراث و فعالین فرهنگی نموده اند.

                                جناب سردبیر! ایشان مدیریت ریش سفیدی دارند و با ابن روش نمی توان استان را اداره نمود. این روش اعتدال نیست. موفق باشید.

                                • ب.کریم نژادپاسخ به این دیدگاه 1 1
                                  دوشنبه 21 مرداد 1392-0:0

                                  در شرایط فعلی بهترین گزینه برای استانداری آقای طاهایی می باشد ایشان در تمام دولتها کار کرد و بی طرفی خودش را نشان داد و کسی که نیتش خدمت به مردم باشد به نظر من فراجناحی عمل کرده و آقای طاهایی اینگونه عمل نمود.ولی پیشنهاد می دهم به آقای طاهایی ان شاءالله که به عنوان استاندار مازندران باقی می ماند باید دور و بر خودش افرادی را انتخاب کند که لیاقت خدمت به مردم را داشته باشند.

                                  • دوشنبه 21 مرداد 1392-0:0

                                    من ایشون رو خوب می شناسم.هم خودش هم خانواده اش. آقای نویسنده نمی خوام بدبین باشم.اما حمایت وزیری مثل حسینی از طاهایی باعث افتخار نیست.اصلا دیدگاه سیاسی ایشون چیه؟بینش اقتصادیش چیه؟چرا مازندران همیشه مشکل مدیریتی داره.؟چرا فرمانداراش همه از یه نهاد خاص هستند؟مگه قحط الرجاله؟خواهشا دیدگاه خودتون رو به همه تحمیل نکنید.من امیدی به آینده ندارم.اما اینو می دونم که ما یه استاندار نمی خواهیم که به هر سمتی بره که باد بیاد.یه کم بازتر ببینیم.

                                    • دوشنبه 21 مرداد 1392-0:0

                                      به نظر من باید منطقی به ماجرا نگاه کرد.اگر کوکورانه نبینیم و واقع نگر باشیم کسانی که الان بعنوان استاندار آینده مطرح هستند کوچک تر از طاهایی هستند.ما کسی را می خواهیم که استان را به جلو ببرد و جامعه الاطراف باشد.هم دیدگاه فرهنگی داشته باشد هم اقتصادی و سیاسی.این آقایان که بیایند یا یک شفقت دیگر خواهیم داشت یا نهایتا" یک انصاری دیگر.بنظر من طاهایی هنوز بهترین است.با او حرف بزنید می بینید اصولگرای اصلاح طلب است

                                      • دوشنبه 21 مرداد 1392-0:0

                                        مطلب درستی گفته شد.من با نویسنده موافقم که اگر استاندار ضعیفتری بخواهد بیاید همین طاهایی باشد بهتر است.گزینه های موجود همه مورد و اشکال دارند و چند قطبی نیستند و تک قطبی هستند.

                                        • رامین احسانیپاسخ به این دیدگاه 0 1
                                          دوشنبه 21 مرداد 1392-0:0

                                          آن روزیکه طاهایی امد مه برایش سرودست می شکستند و می گفتند مجرب ترین استاندار احمدی نژاد آمد،حالا دارند می گویند نه بدرد نمی خورد!!مطمئنم که الان هم کس دیگری بیاید یک سال دیگر می گویند بدرد نمی خورد!ما خوش استقبال و بدبدرقه هستیم.واقعا اگر.. یا ...بخواهند استاندار شوند همین طاهایی بماند بهتر است.دیدگاههای اصلاح طلبانه بیشتری نسبت به این دو نفر دارد و قویتر است.اما کو گوش شنوا!؟

                                          • دوشنبه 21 مرداد 1392-0:0

                                            سردبیر گرامی در میان یک دایره سیاه چند نقطه ی سپید یافته و به کلیت موضوع تعمیم داده. در علم به این می گویند تقلیل گرایی. هیچ وقت نمی شود با رویکرد تقلیل گرایانه در مورد چیزی قضاوت صحیحی انجام داد. باید به کلیت موضوع نگریست و همه جوانب را در بررسی یک موضوع مد نظر قرار داد.

                                            • دوشنبه 21 مرداد 1392-0:0

                                              جناب آقای صادقی عزیز

                                              شمار را به خدا

                                              فقط چند روز از ماه رمضان گذشته است

                                              به قول ضرب المثل معروف که میگه "موش هم برای رضای خدا موش نمیگیره "کمی منطقی تر باشید و بنویسید

                                              بی خیال کمک های کلان آقای استاندار به شما و دوستان مجازی !!!!!!!!!و مکتوب نویستون!!!!!!!!!!!!

                                              مطلب گذاشتن برای سایت که هزینه ای نداره والله

                                              به خاطر مردم قلم بزنید نه به خاطر پول مردم (بیت المال) که از طرف استاندار گرامی تان البته معتدل!!!1 از نوع قابل توجهش هم به جیب شماها برای روز مبادا(همچین روزهایی)روانه می شود

                                              شما را دعوت می کنم به مطالعه مصاحبه اخیر شریعت نژاد با پژمان مرزی

                                              یادتون باشه خداوند به "ن والقلم" قسم یاد کرد نه به "نون و القلم"

                                              • م.ص.ل-ف-چالوسپاسخ به این دیدگاه 2 1
                                                دوشنبه 21 مرداد 1392-0:0

                                                اینکه ایشان فردی معتدل است قبول دارم ولی از نظر بنده مناسب مدیریت در این سمت نیستند! مدیریت و مدبریت ندارد!او قدرت دفاع حتی از گفته های خودش راهم ندارد و خیلی زود کوتاه می آید و کم می اورد! اینکه ایشان باخودش منشی نیاورد و باندی نیاورد فکر نکنم دلیل باشد ،اتفاقا کسی که دارای تیمی قوی است می تواندکارکندوگرنه اگرقرار است استانداربعدی هم بیاید و تمی باخود نداشته باشد و با این نیروها و تیم استاندارقبلی کارکند که اوضاع میشود همینی است که میبینیم!این مثل این میماندکه رئیس جمهور عوض شود و بعد بگوید رئیس دفتر و معاون و وزرا همان قبلی ها باشند و من باخودم حتی منشی و رئیس دفتر هم نیاوردم و نام وزرا و متخصصین و مشاورانش را بگذارد باند که بگوید بتندی ندارم! نخبر از نظر من باید استاندار نیز که همانند رئیس جمهور یک استان می باشد هم دارای تیم باشد!کابینه استاندار همان مدیران کل هستند اوباید درحوزه های مختلف با تیم خودش کارکند!مدیرانی که باهم شناخت دارند و در یک خط هستند باهم به خاطر مسائل سیاسی و جناحی لج نمی کنند و کار و پروژه را نمی خوابانند! از نظر نگارنده ازبین گزینه هائی که این روزها مطالعه کرده ام جناب آقای مهندس حاج یدالله طاهرنژاد فردی است مفید،مدیر،مدبر و بالیاقت و باجسارت! ایشان بیش از سه دهه تجربیات سنگین مدیریت اجرائی و قانون گذاری به همراه دارد،درسطح کلان کشور بسیار ارتباطات مطبوب دارد،مشاورانی قوی باخوددارد،کسیکه نائب رئیس خانه احزاب کشورمی شودیعنی تمام احزاب سیاسی متعلق به هرگروه وجناح و طیف و تفکری قبولش دارند! به دولت وکارگزاران و دوم خردادی ها و اصلاح طلبان نیزنزدیک است!اصلا او یکی ازبوجودآورندگان دوم خرداداست!آن زمان دوره اول آقای خاتمی یادمه که تنهاحزبی که نامش را در زیر پوسترها و بولتن های تبلیغاتی سردار اصلاحات به چشم می خورد کارگزاران سازندگی ایران بود!پس دوم خرداد را مدیون کارگزارانی هستیم که طاهرنژادعضو شورای رهبری،موسس و مرکزی و قائم مقام کمیته تشکیلاتش است! همین الان هم اگریک فراخوان دهید و بیایندبرای استاندار در مازندران انتخابات برگزارکنند و به هرکدام از آقایان مطرح نیم ساعت اجازه سخنرانی دهند فکرکنم طاهرنژاد با آن نطق بسیارزیبایش صدرنشین شود!درهرحال امید است هرکسی که می آید دارای تیمی پرتوان،مدیر و مدبر و لایق و باجسارت و اهل عمل و با قدرت باشد و دلش به حال کشور،استان و مردمانش باشدو بتواند به جای شعار کاری انجام دهد در خور شخصیت مازنی ها ،انشاا...

                                                • همکار مطبوعاتیپاسخ به این دیدگاه 3 1
                                                  يکشنبه 20 مرداد 1392-0:0

                                                  مطلب خوبی بود بهتر می بود! لازم بود به هجمه های اخیر برخی از رسانه های قلم به مزد پاسخ می دادید کمی هم از ضعف های این استاندار فرهنگی می نوشتید

                                                  اینکه در سفر دو هیات دولت چطور از مشایی و احمدی نژاد تمجید کرد طوری که به عنوان یک مازندرانی احساس شرم کردیم!!

                                                  آدم خوب بود اهل تنش نبود سعی کرد همه را راضی نگه دارد. او اساسا سیاستمداری بی طرف بود

                                                  • میرزایی.مپاسخ به این دیدگاه 2 2
                                                    يکشنبه 20 مرداد 1392-0:0

                                                    مطلب جاندار و خوبی بود.واقعا طاهایی آدم معتدلی است اما باید قدری سیاست داشته باشد و زیربار زور نماینده هایی مثل... نرود

                                                    • يکشنبه 20 مرداد 1392-0:0

                                                      اگر قرار شد طاهایی بماند باید در معاونتها تغییراتی ایجاد کند و همینطور در حد فرمانداران.خودش آدم مقتدر و کاردانیست اما زیردستهای خوبی ندارد

                                                      • يکشنبه 20 مرداد 1392-0:0

                                                        قطعا طاهایی برای تشریفات ریاست جمهوری خوب عمل می کنند نه برای استانداری مازندران

                                                        ایشان بودچه زیرساختهای استان که می توانست آب و گاز و جاده شود را به ساختن خانه عالم در روستاها تبدیل کرد و طرفدار پوپولیسم و البته دور بر خود را با ادمهای جریان حاکم پر می کند مثل... بنابراین برای استانداری مازندران چندین سر و گردن از شفقت یعنی استاندار احمدی نژاد بالاتر است وگرنه از همه استانداران قبلی ضعیف تر است و بهتر است به دبی برود

                                                        • يکشنبه 20 مرداد 1392-0:0

                                                          از ويژگيهاي يک مدير مديريت بهينه در همه حوزه هاي استحفاضي و پرسنلي است.که متاسفانه اين ويژگي در ايشان نبود.


                                                          ©2013 APG.ir