در استان مازندران جداي از ورزش قهرماني، ورزش همگاني متناسب با جمعيت اين استان پيشرفت نداشته است.
بايد گفت عليرغم مزاياي فراوان ورزش و هواي پاک و محيط سرسبز و مصفاي مازندران مردم اين استان از ورزش گريزانند. رستمي يکي از شهروندان در اين زمينه ميگويد: تداوم ورزش ميتواند به بسياري از بيماريها و دردهاي کهنه انسان پايان دهد و سرزندگي و شادابي کمترين ثمره ورزش کردن است اما براي شروع آن بايد به ورزش کردن و آثار مفيد و ارزنده آن ايمان داشت و آنگاه در کنار تمامي گرفتاريها و مشکلات از ورزش کردن هم غافل نخواهي شد. خانم مددي کارشناس ارشد تربيتبدني در اين زمينه ميگويد در جامعه امروز ما همه ذهنها به اين نکته معطوف است که بتوانند به نوعي هزينههاي بالاي زندگي را با کسب درآمد مناسب پاسخگو باشند بنابراين مردم از مهمترين نياز خود يعني سلامتي، غافل شدهاند در صورتي که ورزش و فعاليت هاي تربيتبدني تأمين کننده سلامتي است و دوري از آن عامل بسياري از دردها و کسالتهاي روحي و رواني است.
حسيني مديرکل تربيتبدني استان مازندران ميگويد يکي از بزرگ ترين مشکلات جامعه ما، اعتياد است که سالانه مقدار قابل توجهي منابع مالي از محل درآمدهاي عمومي صرف مقابله و مبارزه با آن ميشود و در اين بين توجه به همگاني کردن ورزش به خصوص درميان جوانان و نوجوانان و جذب آنها به ورزش ميتواند تا حدود زيادي از مشکلات جامعه در همه ابعاد بکاهد.
وي ميافزايد متأسفانه در استان مازندران در حالي که 10 درصد افراد سيگاري هستند کمتر از 2 درصد ورزش ميکنند با اقدامات اجرايي صورت گرفته اميدواريم اين ميزان به 4 درصد افزايش يابد. وي با اشاره به اينکه درحال حاضر کمتر از 100 هزار نفر دراستان مازندران ورزش ميکنند، ميافزايد اين تعداد در مقايسه با جمعيت بيش از دو ميليوني اين استان بسيار ناچيز است. هاجرشانهچي مشاور استاندار و دبير کارگروه بانوان استان مازندران ميگويد ورزش يکي از راههاي جلوگيري از گسترش اعتياد در جامعه است در حالي که در حال حاضر 11 ميليون نفر در سطح کشور به نوعي با اين معضل درگير هستند، توجه به ورزش و همگاني ساختن آن و ايجاد امکانات مناسب دراين زمينه ميتواند از گرفتار شدن جوانان در دام اعتياد جلوگيري نمايد و ديگر اقشار جامعه هم ميتوانند با ورزش کردن و انجام فعاليتهاي ورزشي سلامت خود را سالهاي سال بيمه کنند.