حسن کریمی مله: دوست دارم در مازندران خدمت کنم
جوان نخبه مازندرانی و دانشمند برتر شیمی: فضای مهاجرت به دیگر کشورها برای من هموار است اما میخواهم در کشور بمانم/ از بین 7 هزار و 602 پژوهشگر نانو توانستم در لیست یکصد نفره قرار بگیرم/2 اختراع در زمینه حسگرهای تشخیص داروهای ضد سرطان در سیستمهای بایولوژیک دارم.
مازندنومه؛ سرویس اجتماعی، کلثوم فلاحی: هفته گذشته بود که دکتر حسن کریمیمله وارد لیست یک درصد دانشمندان پر استناد شیمی دنیا شد. این لیست بر اساس استناد به مقالات افراد فعال در این عرصه، انتخاب میشود و معمولا شامل افرادی در سنین بالا است، اما این بار یک جوان مازندرانی در سن 32 سالگی، وارد این فهرست شد.
دکتر حسن کریمی مله لیسانس خود را از دانشگاه آزاد قائمشهر گرفت، کارشناسی ارشد را در رشته شیمی تجزیه در دانشگاه مازندران و نزد پروفسور رئوف و دکترای خود را در دانشگاه صنعتی اصفهان زیر نظر پروفسور انصافی گذرانده است.
این جوان مازندرانی دوست دارد در مازندران خدمت کند، اما مهیا نبودن فضا برای استفاده از ظرفیتهای مازندرانیها، او را هم مانند دیگر جوانان استان، راهی استان دیگری کرده و اکنون سه سال است به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان، روزگار میگذراند.
او در گفت و گو با ما، به صورت ویژه از همسر خود خانم فاطمه کریمیمله، خانواده خود و خانواده همسرش و همچنین استادان خود از جمله پروفسور رئوف و انصافی سپاسگزار است.
این شیمیست جوان، خویشاوندی نزدیکی هم با دکتر علی کریمیمله -استاد برجسته علوم سیاسی و عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران- دارد و پدر همسرش را الگوی علمی خود معرفی میکند.
فضای مهاجرت به دیگر کشورها برای این جوان نخبه مازندرانی، هموار است اما میخواهد در کشور بماند و به میهن خود خدمت کند، اگر مازندران برای او آغوش باز کند هم چه بهتر.
او با اشاره به اینکه در گذشته حوزه کاریام، حسگرهای الکترو شیمیایی برای آنالیز ترکیبات دارویی، بایولوژیک و زیست محیطی بود، افزود: در سالهای اخیر وارد حوزه کاری نانوتکنولوژی شدم و سنتز و کاربرد نانومواد در این راستا است و توانستم در سه سال پیاپی جزو یکصد پژوهشگر برتر نانو کشور شوم و در رتبه بیست و یکم لیست یکصد نفره پژوهشگران برتر نانو کشور قرار گرفتم.
این نخبه قائم شهری ادامه می دهد: امسال هم از بین 7 هزار و 602 پژوهشگر نانو توانستم در لیست یکصد نفره قرار بگیرم و بتوانم بهترین رتبهام را در سه سال اخیر به دست بیاورم.
کریمیمله با بیان اینکه شیمی سبز و تحویل دارو و سنسورهای بر پایهDNA حوزههای دیگر فعالیتم است، متذکرشد: در این راستا چهار مقاله من به عنوان پراستنادترین مقالات در مجلات معتبر آی.اس. آی دنیا قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه دارای 2 اختراع در زمینه حسگرهای تشخیص داروهای ضد سرطان در سیستمهای بایولوژیک هستم، اظهارداشت: در سال 89 از طرف انجمن الکتروشیمی ایران به عنوان دانشجوی برتر الکتروشیمی انتخاب شدم و در سال 90 هم پایاننامهام به عنوان پایاننامه برتر دکترای دانشگاه صنعتی اصفهان، انتخاب شد.
کریمیمله با بیان اینکه در سال 92 به عنوان پژوهشگر برتر استان کرمان در علوم پایه انتخاب شدم، افزود: بیش از 120 مقاله ISI دارم و در بیش از یکصد کنفرانس داخلی و خارجی شرکت کردم.
وی درباره برنامههای آینده خود به شعار کشور درباره تبدیل علم به فناوری و ثروت، اشاره کرد و گفت: در این راستا بر روی تبدیل یافتههای علمی به محصولات تجاری، تمرکز داریم. کاربرد نانومواد در کود، سم و یا شوینده و همچنین طراحی سیستمهایی در بحث انتقال دارو که بحث مهم روز است، از جمله این برنامهها است.
کریمیمله درباره پروژه انتقال دارو به منطقه سرطانی، اظهارداشت: اگر دارو به صورت مستقیم وارد منطقه سرطانی شود، بیشترین راندمان را دارد، اما الان دارو در بدن باز میشود و دوز کمتری به منطقه سرطانی وارد میشود و تاثیر کمتری دارد.
وی در پایان گفت و گو با ما خاطرنشانکرد: طراحی تحویل دارو در منطقه سرطانی اگر به صنعت تبدیل شود هم برای کشور فایده دارد و هم هزینه بیماری را کاهش میدهد.
- سه شنبه 9 دی 1399-14:37
ایشون خیلی وقته از ایران رفتند
- پنجشنبه 6 آذر 1399-17:44
باعث افتخار است که در قوچان میزبان ایشان هستیم. انشاالله که برکات ایشان نصیب دانشجویان شهر من هم بشود.
- شنبه 28 تير 1399-6:25
خاطره شیرین حضور شما در دبستان شهدای کربلا در ساری هیچ وقت از یادمون نمیره آقای دکتر . وقتی با خضوع و متانت وارد مدرسه شدید و گفتید میخواهم مدرسه دوران دبستانم را یک بار دیگر ببینم . به وجود شما افتخار میکنیم
- دوشنبه 25 فروردين 1399-13:49
سلام دکتر عزیز ابتدا ارزوی سلامتی برا خودت و خانواده عزیزت دارم که باعث سربلندی فامیل و یک ملت شدی ..مواظب خوبیهات باش
- پنجشنبه 8 آذر 1397-17:8
تو همیشه مایه افتخار ما بودی دوستت داریم ما منتظر جایزه نوبل هستیم تو میتونی
- شنبه 21 بهمن 1396-10:39
در حال حاضر دانشگاه صنعتی قوچان افتخار حضور ایشان را دارد امیدوارم مایه خیر و برکت برای کشور و شهر ما باشند .
- دوشنبه 4 دی 1396-12:47
آرزوی سربلندی و موفقیت برای این دانشمند فرهیخته و نخبه علمی را از خداوند منان مسئلت دارم .
- شنبه 4 آذر 1396-16:10
تا زمانی که به چاپ مقالات پول پاداش دهند. مخصوصا که به مقالات نانویی تقریبا دوبرابر پول دهند انتظاری بیشتر از این برای اعضا هیئت علمی دانشگاه نیست.زبانم لال متقلبین علمی هم در دانشگاه ها پیدا می شوند ( گزارش وزارت بهداشت در این مورد). انها مقصر نیستند . بلکه افرادی مقصرند که پشت پرده سرگرم سرکار گذاشتن اینها هستند و خود به شکل دیگر پول ها را حیف و میل می کنند. تنها یک سوال بکنیم کشوری که هفتم نانو دنیا است چندم اقتصاد دنیا است؟
- سه شنبه 17 مرداد 1396-22:18
مایه ی افتخار و سربلندی قایمشهر و بلاخص سیدابوصالح شدی.
موفق و پایدار و پیروز باشید. - چهارشنبه 4 مرداد 1396-14:47
حالا که دانشگاه تحصیلات تکمیلی جوابت کرده برو همون جا که ارزوش را داشتی نابغه
- دوشنبه 18 بهمن 1395-14:3
خدا عاقبت همه را ختم به خیر کنه
- دوشنبه 16 فروردين 1395-1:7
دکتر علاوه بر سطح بالای علمی بسیار با اخلاق هستند. ایکاش فضای مهارت اینقدر باز نبود تا جوونایی مثل دکتر بیشتر در کشور میموندن.
- پنجشنبه 27 خرداد 1395-0:58
ایشون در کرمان هستند دوست عزیز.
- يکشنبه 28 تير 1394-19:54
32 سال و 120 مقاله؟
کمی عجیب و دور از ذهن است- پنجشنبه 31 تير 1395-15:53
با سلام
بله بنظر دور از ذهن میرسه ولی اگر شما هم با ایشان آشنا بودید و توانمندی ایشان و مقدار زمانی که برای پژوهش میگذارند را میدانستید میگفتید این مقدار کم هم میباشد.- يکشنبه 15 اسفند 1395-13:26
دوست گرامی این یه تقلید و تکثیر کورکورانه علمی بیش نیست، از من به عنوان یه دانشگاهی مو سفید کرده بشنو که هیچ موسسه صنعتی دنیا به این سیاهه های الزویری استناد نمیکنه، به نظر من کار بنده و این عزیزان واقعا عبثه....
- يکشنبه 3 دی 1396-0:33
با سلام خدمت شما
متن شما را مطالعه کردم. اگر شما دانشگاهی هستید باید بدانید که بسیاری از این کارها که در انتشارات دنیا به چاپ میرسد مورد بررسی کمپانی های معتبر دنیا است. اگر اینچنین نبود دانشمندان کشورهای پیشرفته این کار بیهوده را رها میکردند. شما آمار مقالات کشورهای پیشرفته دنیا را مطالعه بفرمایید. یعنی آنها هم کارهای عبث میکنند. همه دنیا و همه دانشمندان اعم از ایرانی و غیر ایرانی متوجه نیستند این کارها عاقبت ندارد. بنظرم اگر کمی اطلاعات خود در کمپانی های معتبر دنیا را بیشتر کنید متوجه خواهید شد که دنیا علم و تکنولوزی و این مقالات بسیار به هم نزدیکند.
- پنجشنبه 14 اسفند 1393-16:37
سلام بر دوست قدیمی خودم
نمی دونستم اینقدر معروف شدی
ولی حقت بود.
امیدوارم یک روز بیای ساری و به همشهریات و هم استانی هات خدمت کنی و اونا از افتخارات تو استفاده کنن
یک دونه ای پسر - پنجشنبه 7 اسفند 1393-5:55
دکتر واقعا شما همه ما را رو سفید کردید. عاشق مرامتم دکتر
- سه شنبه 28 بهمن 1393-22:50
دکتر یه دونه ای به خدا
خوشحالم که در دوره تحصیلم با شخصیت تاثیرگذاری مثل شما آشنا شدم - پنجشنبه 23 بهمن 1393-23:32
دکتر حرف نداری دوستدارت قایمشهریهای مقیم ساری
- چهارشنبه 12 آذر 1393-22:59
با سلام به ایشون تبریک میگم و یقین دارم در آینده شاهد افتخارات مکرر و بیشتر ایشان خواهیم بود.
امیدوارم که همیشه سالم وسربلند باشید. - چهارشنبه 5 آذر 1393-20:55
با سلام
ایشان چهره ای کاملا علمی با اخلاقی نیکو می باشند که هدفشان را متمرکز بر کارهای علمی نموده اند. جای خالی ایشان در دانشگاههای استان کاملا احساس می شود. با توجه به شناختی که از ایشان دارم می دانم که فردی فرهیخته و استادی نمونه بوده و منتظر افتخارات ایشان خواهیم بود. - شنبه 24 آبان 1393-8:27
امیدوارم هر چه زودتر محیط علمی داخل استان از ایشون بهره ببره .
- جمعه 23 آبان 1393-0:39
استاد ارجمند جناب دکتر حسن کریمی مله از اینکه مایه افتخار وسربلندی خانماده ودوستان وجامعه علمی مازندران گردیده اید تقدیر وتشکر مینماییم
- چهارشنبه 21 آبان 1393-8:32
موفق باشید. به امید طی کردن مدارج عالیتر
- دوشنبه 19 آبان 1393-15:52
افتخار سید ابوصالح موفق باشی
- دوشنبه 19 آبان 1393-11:36
مايه افتخار است جوان برومند ايرانيه مازندرانيه ساروي سلامت و پاينده باشي درود برشما و ديگر جوانان نخبه
- دوشنبه 19 آبان 1393-11:26
آفرین به غیرت جوانان ایران زمین و سرزمین همیشه سبزم مازندران
- دوشنبه 19 آبان 1393-9:42
خبر نداشتم. ممنون از اطلاع رسانی تان. تبریک به دکتر کریمی ها!
- دوشنبه 19 آبان 1393-9:36
درود بر دکتر علی کریمی مله و داماد دانشمندش دکتر حسن کریمی مله. موفق باشید. افتخار مایید