تعداد بازدید: 4432

توصیه به دیگران 2

دوشنبه 18 آبان 1394-14:25

یک اظهارنظر و چند ابهام!

آقای شجاعی؛دیگر بهانه برای چیست؟

باید از آقای شجاعی پرسید چرا زمانی که استاندارمازندران، مدیرکل سیاسی و انتخابات را چندی پیش از جناح مخالف شما بود، از مسند خود عزل کرد، واکنشی نشان ندادید و برای حضورتان مردد نشدید و حال که یکی از نیروهای نزدیک به شما را از گردونه ی رقابت بیرون کرده اند، این گونه آشفته شده اید! در صورتی که نقش مدیرکل سیاسی و انتخابات در موضوع برگزاری انتخابات بسیارجدی تر است/تغییر فرماندار یک امر عادی در مجموعه وزارت کشور است، حالا6 ماه قبل از انتخابات، یا 4 ماه؛ چه فرقی می کند؟ احمد حسین زادگان هم قبلا" در دو شهر فرماندار بود(از جمله همین ساری) و تجربه کافی برای برگزاری انتخابات را دارد، دیگر بهانه برای چیست؟


مازندنومه، سرویس سیاسی: بالاخره پس از کش و قوس های فراوان، از چندی پیش دستور عزل فرماندار مرکز استان از وزارت کشور صادر شد.

او که مهره ی بانفوذ جریان احمدی نژاد در ساری به شمار می رود، به دلیل برقراری ارتباط نزدیک با برخی شخصیت های مذهبی و همچنین سیاسی ازدو جناح، تاکنون توانسته بود در مسند فرمانداری بماند.

جواد واحدی رابطه نزدیکی با یکی از نمایندگان ساری و جریان منتسب به او در مرکز استان دارد، به همین دلیل رسانه ای شدن و جدی شدن تغییر او در مرکز استان، سیدرمضان شجاعی کیاسری را به شدت نگران کرد.

. او در اظهار نظری که به نظر می رسد از روی عصبانیت باشد، پایه های دموکراسی در کشور و استان را تخریب کرده، به بازی دو سر باختی وارد شده است.

به این بخش از اظهارات او توجه کنید: «حال اگر این انتصاب صحت داشته باشد، استاندار مازندران کلیات انتخابات مجلس در مرکز استان را زیرسوال برد، نتیجه انتخابات ساری قابل پیش‌بینی شد و هم خودم و دیگر کاندیداها را برای حضور در انتخابات پیش رو مردد کرد، زیرا اگر به این منوال پیش رود انتخابات یک نمایش است.»

باید از آقای شجاعی پرسید چرا زمانی که استاندارمازندران، مدیرکل سیاسی و انتخابات را چندی پیش از جناح مخالف شما بود، از مسند خود عزل کرد، واکنشی نشان ندادید و برای حضورتان مردد نشدید و حال که یکی از نیروهای نزدیک به شما را از گردونه ی رقابت بیرون کرده اند، این گونه آشفته شده اید! در صورتی که نقش مدیرکل سیاسی و انتخابات در موضوع برگزاری انتخابات بسیارجدی تر است

 فلاح جلودار در اقدامی درست، اما دیرهنگام در حال عزل یکی از عناصر اصلی مخالفت های جریان حامی دولت است و این اقدام مورد توجه نیروهای همسو با دولت قرار گرفته است.

  شجاعی کیاسری در قضاوتی زودهنگام، گزینه معرفی شده برای فرمانداری مرکز استان را شخصیت شناخته شده ی افراطی می نامد، حال آنکه دوران خدمت رسانی مجید حسین زادگان در دولت اصلاحات، به گواه دوست و دشمن یکی از مقاطع درخشان مدیریت در ساری بوده است .

این تغییر برای پاسداشت احترام به رای مردمی است که خواهان تغییر، نه در زمان فعلی بلکه در سال 92 با مدیریت احمدی نژادی ها در مسند فرمانداری های استان بودند و چنان چه استاندار مازندران امروز حق مردم را ادا می کند، دو سال در انجام این عمل مهم اهمال کرده است و باید پاسخگو باشد.

  باید به شعور مردم ایران و مخصوصا مازندرانی ها که بیشتر آنها به دولت تدبیر و امید رای داده اند، احترام گذاشت.همین مردم هنر درخشان همفکران و همسویان این نماینده را از سال 84 تا سال 92 مشاهده کردند، پس خوب است اجازه دهند دولت تدبیر و امید کار خودش را بکند. تعیین فرماندار همسو با دولت حداقل انتظار مردم از مدیریت ارشد استان است که متاسفانه در دوسال گذشته با دخالت برخی افراد حقیقی وحقوقی نامطلوب عمل شد.

 باید دانست که نتایج هیچ انتخاباتی در ایران از پیش تعیین شده نیست. مگر این نماینده به واسطه حضور جواد واحدی در مسند فرمانداری ساری وارد مجلس نهم شده که اینک از نبود او مردد و انتخابات آینده را مهندسی شده فرض کرده است؟ چگونه تغییر یک فرماندار که در همین ماه در کلاردشت اتفاق افتاد و به زودی در برخی شهرستان های دیگر نیز روی می دهد، به روشن بودن نتیجه ی انتخابات از قبل تعبیر می شود؟

تغییر فرماندار یک امر عادی در مجموعه وزارت کشور است، حالا6 ماه قبل از انتخابات، یا 4 ماه؛ چه فرقی می کند؟ احمد حسین زادگان هم قبلا" در دو شهر فرماندار بود(از جمله همین ساری) و تجربه کافی برای برگزاری انتخابات را دارد، دیگر بهانه برای چیست؟

  این دولت، دولت راستگویان است و بنا به تعهدی که به مردم داده است صداقت در امور از اهم برنامه های مسئولان آن است و به انتخابات نمایشی تن نمی دهد.

این موضوع برای عقلای جامعه قابل پذیرش نیست که نماینده ای چند دهه انتخابات در یک کشور را به دلیل برداشته شدن نیروی حامی خود در یکی از مهم ترین مراکز تصمیم گیری و تصمیم سازی استان زیر سوال ببرد.

آقای شجاعی بهتر است اندکی به حافظه تاریخی خود و آرشیو رسانه ها توجه کند، همین چند وقت قبل بود که وزیر کشور در تاریخ 18 آبان 94 در نشست خبری خود با رسانه ها در اصفهان گفته بود: "اگر نیاز باشد در شب انتخابات هم استاندار یا فرماندار ناتوان را تغییر می دهیم."

طرح چنین مسایلی رافع مسئولیت مهم این نماینده در قبال مردم و جامعه نیست. رقابت کنندگان انتخابات باید مردانه با هم رقابت کرده، خیال شان بابت سلامت انتخابات راحت باشد و نبود اقبال مردمی برای خود را به جابه جایی فرماندار یک شهرستان ارتباط ندهند.

البته این نماینده محترم سابقه مخالفت در خصوص تغییر معاون فرماندار و کارشناس ساده یکی از فرمانداری ها را در کارنامه سیاسی خود دارد، اما در آن مقطع با مقاومت 5 ماهه فرماندار، رو به رو شد.

جریان های سیاسی حامی دولت و اصلاح طلبان در استان علی رغم نقدهای فراوان بر عملکرد استاندار مازندران، از این اقدام رو به جلوی ربیع فلاح جلودار حمایت می کنند.

همین دیروز رئیس جمهوری تمام قامت در مقابل جریان تمامیت خواه رسانه ای و غیر رسانه ای در کشور ایستاد و با قاطعیت از رای به تغییر ملت ایران دفاع کرد. استاندار نیز نباید در قبال برخی فشارها کوتاه بیاید و تغییرات مطلوب و در راستای اهداف دولت را تا آخر پیگیری کند.


  • شنبه 23 آبان 1394-22:13

    آقای شجاعی این حرف شما دو وجه میتواند داشته باشد: 1_آقای واحدی شمارش آرا را به نفع شما رقم میزد 2_آقای حسین زادگان به ضرر شما آرا را خواهد شمرد
    در هر دو صورت تهمت به فرمانداران اسبق و فعلی است و بار حقوقی دارد آقای حقوقدان.آقای نماینده, به رای مردم احترام بگذار.اگر فکر می کنی پایگاه مردمی نداری فرافکنی نکن

    • سه شنبه 19 آبان 1394-11:19

      آقای شجاعی این حرفت معنی این میده که واحدی می خواست انتخابات برای شما مدیریت کنه ...این یک توهین به واحدیه

      • سرویس سیاسیپاسخ به این دیدگاه
        سه شنبه 19 آبان 1394-8:32

        واقعا متاسفم نویسنده مطلب چرا جرات نداشت اسم خودشو درج کنه وتحت عنوان سرویس سیاسی مطلب زد؟هرچند راحت میشه فهمید کیه؟پس ثابت کرد از شجاعی وحشت داره.هر چند میدونم اقای صادقی کامنت منو نمیذاری

        • سه شنبه 19 آبان 1394-10:48

          دوست عزیز، شما مطلب رو بخون، چیکار داری نویسنده اش کیه؟ چه تاثیری در اصل ماجرا داره؟ میخوای بشناسیش که بری بزنیش؟ شعبان بی مخی؟ متاسفانه خیلی ها به جای خوندن مطلب دنبتال نویسنده اش می گردند که ناسزا بهش بگن یا حالش رو بگیرند. اینا دیگه کی ان!!

        • سه شنبه 19 آبان 1394-8:8

          کافر همه را به کیش خود پندارد

          • سه شنبه 19 آبان 1394-6:47

            آيا استانداربه شعور مردم ساري احترام گذاشت !!!؟؟؟
            بي تدبيري يا گاف بزرگ ربيع فلاح ...
            ...

            آيا اين انتخاب درسرنوشت انتخابات ساري تاثير گذارنيست
            آيا هرج ومرج وتخلف درساري اتفاق نخواهدافتاد ودامنه اعتراض سايركانديداها بيشترنخواهدشد
            درپايان از استاندارمازندرا ن اين انتخاب بعيدنبود چرا ايشان آنقدرازاين دست انتصابات داشته كه آمارش موجوداست

            • دوشنبه 18 آبان 1394-23:30

              یعنی چی که اقای شجاعی میگن چون فرماندار عوض شده انتخابات نمایشی شده؟ مگه فرماندار نماینده می فرسته تو مجلس؟ الان به من بیسواد بگین که ما رای میدیم چی میشه؟ ما رای بدیم که فرماندار نماینده بفرسته تو مجلس؟ یعنی رای ما تزیینیه؟ پس انتخابات واسه چیه؟ لازمه دکتر شجاعی یه مصاحبه دیگه کنند و حرف شان را تکذیب کنند.حالا گیریم واحدی رفت و حسین زادگان اومد، خب این چه ربطی به نمایشی شدن انتخابات داره؟ یعنی اگه واحدی بود شجاعی 100 هزار تا رای داشت حالا که رفته رایش میشه 10 هزارتا؟ نمی فهمم! الان اقای شجاعی که تومجلسه با رای رفته یا دوره قبل واحدی اونو فرستاده که می فرمایند چون واحدی نیست دیگه مردد شدند و شاید نیایند!

              • دوشنبه 18 آبان 1394-20:30

                مازندنومه خیلی خوشحال نباش، استاندار یه پست دیگه به واحدی می دهد!!!!!!

                • دوشنبه 18 آبان 1394-18:27

                  چرا مازند نومه کاسه داغتر از اش شدی؟...

                  • دوشنبه 18 آبان 1394-18:16

                    ..رسما خاک برسرتون چقد تشنه قدرت هستید و آب از لب ولوچه تون آویزونه..گل بگیرن در رسانه ای که شماها با فکر حداقلی دارید بجای قلم ؛ بازی در میارید..

                    • سه شنبه 19 آبان 1394-14:22

                      از اینکه همه کامنتم رو نزاشتی ترسیدی..

                      • سه شنبه 19 آبان 1394-8:19

                        اذعان دوست و دشمن به حق محوری و عدالت مداری مازندنومه است. این سایت نشون داده حتی اگر از استاندار و یا مدیری دفاع کنه در موقع نیاز که نقدهای محافل خصوصی و یا رودر رو کارگر نیست به رسالت رسانه ای خودش عمل میکنه. این نوع بیان نشان از عصبانیت شما و حق بودن مطلب بیان شده داره. به خودتون مسلط باشید و از ادبیات درست استفاده کنید.

                      • رسول معصومیپاسخ به این دیدگاه 4 1
                        دوشنبه 18 آبان 1394-16:6

                        جناب آقای صادقی سلام. مدت‌هاست که کمتر خدمت می‌‌رسم. بیشتر البته در پی فرصتی مناسب بودم تا سخنی با خوانندگان فهیم شما داشته باشم. البته این یادداشت شما بر افاضات جناب آقای شجاعی کیاسری را دیدم، گفتم چند سطری شطری کنم. در حقیقت ناخودآگاه این رفتار جناب شجاعی مرا یاد مقاله‌ا‌ای انداخت که دوسال پیش‌تر در همین سایت قلمی کردم به این نشانی”بازی شروع شد/نمایندگان مازندران در کجا قرار دارند؟“ که هشتم مرداد 92 نوشتم. در آن یادداشت قد و اندازه و جایگاه این گرامیان را براساس داشته‌های آرایی آنها تقدیم کردم. امروز که قهر و عصبانیت آقای کیاسری را می‌بینم که رفتارهای گاه ...دارد، گمان کردم که بد نیست یادآوری مجدد شود که نمایندگان سینه‌چاک آقای دکتر احمدی‌نژاد امروز رفتااری را نمایش می‌دهند که پیشاپیش باخت خود را به گردن روحانی یا تیم او بیندازند. نمی‌دانم آنها آیا خرداد 92 را ندیدند یا نفهمیدند که آنها در همان روز بازنده بزرگ میدان بودند. امروز باوجود همه مشکلاتی که روحانی با آن دست به گریبان است، اما مردم آن آش تلخ ونامبارکی را که مجلس‌نشینان امروز برای مردم پختند و همه دنیا را به دشمنی ما واداشتند، از خاطره مزه‌گانی و چشانی خود دور نساختند. چون هنوز آن شلاق و آن آش بدمزه را بر تن و دهان خود احساس می‌کنند. روحانی حداقل کاری که کرد این بود جلوی شلاق‌خوردن مردم ایستاد و از ادامه پخت کیک‌های نامیمونی که همین سینه‌چاکان جناب آقای دکتر محمود احمدی‌نژاد برای مردم در دست تهیه داشتند جلوگیری کرد.
                        باورکنید نگرانی جناب ایشان این تغییر نیست، بلکه باخت از پیش مشخص حضرت ایشان است. وگرنه با جابه‌جایی یک فرماندار مشکلی برای کسی که می‌خواهد نماینده شود- آن هم آدمی مثل جناب کیاسری- پیش نمی‌آید. ضمن آنکه ایشان نیک می‌دانند کوه آهنی مثل شورای نگهبان است و موی سفید نادیدنی را در ماست محلی ما هم پیدا می‌کند. پس ایشان نگران چه چیزی هستند.
                        مشکلاتی که امروز دولت روحانی با آن دست به گریبان است و مشکل‌تر آنکه در استان مازندران نیز وزن آن بیشتر است و متأسفانه کم‌جرأتی‌ای که جناب استاندار مبذول داشتندو هنوز هم مدیران شیفته راه و منش احمدی‌نژاد در استانداری ایشان جولان می‌دهند، باعث می‌شود که درخت اعتدال نتواند به راحتی حداقل در مازندران جوانه بزند یا رشد کند. در یادداشت سوم تیر ماه 92 برخی از مشکلات جناب روحانی را یادآور شدم که باوجود گذشت 2 سال هنوز مصادیق آن یادداشت تازه است و عصبانیت دوستان همیشگی احمدی‌نژاد پاک‌دست که اکنون حداقل 14 مدیر او در زندان به سر می‌برند، از کارهای دولت یازدهم نشان می‌دهد که در پیش پای آقای روحانی نه چاله که چاه‌های فراوانی است. سخت است آدم‌هایی که در دوران دولت پاک‌دست دست‌هایشان به هر چیزی که دلشان خواست، بند شد و به هر آرزویی رسیدند به این راحتی پا پس بکشند و عرصه را وانهند.
                        نیک می‌دانیم که نیک می‌داندجناب آقای کیاسری و دوستان او دردشان از یک جابه‌جایی کوچک نیست، دردشان جای دیگری است. دردشان از مردمی است که به آنها باور ندارند. به حرف‌هایشان اعتماد ندارند. به نسخه‌هایی که می‌پیچند و به کاغذپاره‌هایی که روی سفره مردم می‌گذاشتند و آنها را از شام شب‌شان بی‌نصیب می‌ساختند ولی باز دم از دین و دینداری و عدالت می‌زدند، اما امروز مردم به آنها دل نخواهند بست. این دردشان را ما باید درک کنیم. باید هم به آن احترام بگذاریم.
                        توصیه می‌کنم که یک بار دیگر مقاله این‌جانب را در همین سایت وزین با عنوان «عبور از احمدي‌نژاد يا عبور از ميراث او؟» به تاریخ سوم تیرماه 92 یک بار دیگر مطالعه شود تا ما میراث باقی مانده احمدی‌نژاد را که همچنان بر اریکه‌های خاصی نشسته‌اند، به تماشا بنشینیم.
                        شاید آقای کیاسری نگران شوند. ولی توصیه برادرانه من این است که برای آفتاب و روشنایی آن دنبال دلیل نباشید. منطق حکم می‌کند که هر رئیس جمهوری نیروهای خود را بر کرسی مورد نظر خود بنشاند.


                        ©2013 APG.ir