تعداد بازدید: 2880

توصیه به دیگران 0

سه شنبه 23 آذر 1395-8:31

این مازندرانی های خبرساز

کشمکش لاریجانی ها و نوری ها

سرگل خبرهای داخلی این روزهای کشور، کشمکش فاضل لاریجانی به دفاع از خاندان لاریجانی ها و علی اکبرناطق نوری به نمایندگی از خانواده اش شده است.  یکی از استادان دانشگاه به تازگی گفته این که رییس جمهوری و ریییس قوه قضاییه و سایر بزرگان کشور نمی توانند با گفتگو و منطق، مشکلات کشور را حل کنند و نزاع ها و دعواهای شان را رسانه ای می کنند، اشکال کار به آموزش در دوران کودکی برمی گردد.


مازندنومه، سرویس سیاسی: این روزها کشمکش فاضل لاریجانی و علی اکبرناطق نوری سرگل خبرهای رسانه های مکتوب و مجازی ایران شده است. چند روز پیش فاضل لاریجانی با انتشار نامه‌ای علاوه بر ارائه توضیحاتی درباره جلسه خود با سعید مرتضوی، از دادستان تهران خواست دارایی‌های خود و برخی مسئولان بررسی شود.

فاضل در حالی در نامه اش به دفاع از برادر قاضی القضاتش برخاسته بود، که صادق آملی لاریجانی چند روز پیش از آن گفته بود: «عملکرد فاضل را تأیید نمی‌کنم و قبول هم ندارم و به نظر من کار او اشتباه است، این موضوع را از قول من نقل کنید؛ قضات در حال پیگیری هستند و من هم بدون هیچ ملاحظه‌ای پیگیر این پرونده خواهم بود».

اما حداقل یکی از «برخی مسئولان» مورد نظر فاضل در نامه اش، ناطق نوری بود. رییس دفتر بازرسی رهبرانقلاب هم دیروز از در پاسخگویی و دفاع از خود  وخانواده خود درآمد.

«رتبه ایران در شفافیت اقتصادی از ٨٦ به ١٣٦ رسید و من وقتی گزارش مجمع جهانی اقتصاد را دیدم، احساس شرمساری کردم. این اتفاق با مبانی انقلاب متضاد بود.» این موضوعی است که علی‌اکبر ناطق‌نوری رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری دیروز درمراسم روز جهانی مبارزه با فساد که در اتاق تهران برگزار شده بود، اعلام کرد: اما انتقادهای تند و تیز ناطق‌نوری به همین جا ختم نشد و قانون‌گریزی در ایران را مورد اشاره قرار داد و گفت: مشکل ما ایرانی‌ها کمبود قانون نیست و عمل نکردن به قانون است و با این وضع اگر ١٠‌هزار ماده قانونی دیگر هم تصویب بشود، باز مشکل فساد اقتصادی حل نمی‌شود.

رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری به این‌که پارتی‌بازی جای قانون و ضابطه را گرفته است، گلایه کرد و گفت: وضع رابطه به جای ضابطه تا جایی پیش رفته است که هیچ‌کس یارای رقابت با آن را ندارد.

ناطق‌نوری نوک تیز پیکان انتقادات خود را به خصوصی‌سازی و وضع مبارزه با فساد نیز نشانه گرفت و گفت: این‌که دولت بیاید بنگاه‌ها را به تأمین‌اجتماعی و بنیاد مستضعفان و ستاد مبارزه با فرمان امام بدهد که اسمش نشد خصوصی‌سازی. همه چیز به دست خصولتی‌ها افتاده است و شبه‌دولتی‌ها در ایران بنگاه‌ها را به دست گرفته‌اند.

او در ادامه گفت: وقتی درباره خروجی ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی پرسیدم، برایم بد شد و با این جمله به شیوه مبارزه با فساد نیز انتقاد کرد و گفت: تا وقتی مدیری سر کار است و تخلف می‌کند، می‌گوییم حالا فعلا مسئولیت دارد، بعد از پایان مسئولیتش هم می‌گوییم مرده لگدزدن ندارد.

البته رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری به شایعه فساد مالی خانواده‌اش نیز پاسخ داد. او با بیان این جمله که من دو پسر دارم و به آنها گفته‌ام که نه در سازمان‌های دولتی کار کنند و نه فعالیت تجاری داشته باشند، توضیح داد: هفته‌ای دوگزارش به حراست رهبری ارسال می‌شود، مبنی بر این‌که از اسم من استفاده شده است. من همین جا اعلام می‌کنم، هرکسی مدرکی از فساد اقتصادی فرزندان یا داماد و سایر بستگان من دارد، می‌تواند آن را منتشر کند.

رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری بیان داشت: زمانی که رئیس مجلس بودم، دونفر از وزارت اطلاعات به منزل من آمدند و گفتند ما یک کیس دستگیر کردیم که آقازاده شما هم در آن بوده، من به آنها گفتم که اگر پسر فلان بقال در چهارراه مولوی مرتکب خطایی می‌شد، قبل از دستگیری به پدرش می‌گفتید؛ به آنها گفتم بروید تا پسرم را بگیرید.

ناطق‌نوری تصریح کرد: وقتی پسرم به منزل ما آمد، در این مورد به من توضیح داد که اینها دروغ می‌گویند، من چنین کاری نکرده‌ام، اما من فرزندم را از خانه‌ام با چشم گریان بیرون کردم و دوهفته بعد همان آقایان آمدند و گفتند که اشتباه شده است، ما کسی را گرفته‌ایم که اسم فرزند شما را آورده‌اند.

به گزارش شهروند، در حالی بر اساس اعلام سازمان شفافیت بین‌المللی، ایران در‌ سال ٢٠١٥ در میان ١٧٥ کشور به لحاظ شفافیت اقتصادی رتبه ١٣٦ را از آن خود کرده است، رتبه‌ای که رئیس مجلس پنجم از آن به‌عنوان عاملی برای شرمساری یاد می‌کند.

او می‌گوید: من با مطالعه رتبه ایران در فساد احساس حقارت کردم؛ این‌که از رتبه ۸۶ به ۱۳۶ نزول کرده‌ایم با مبانی انقلاب متضاد است؛ آیا این جمهوری اسلامی است. اینها همه نتیجه این است که وقتی فلان مدیر را به خاطر همگروهی بودن یا به مصلحت نبودن از فساد آن می‌گذریم، این نتیجه برای ما به ارمغان می‌آید.

علی‌اکبر ناطق‌نوری درهمایش مبارزه با فساد همچنین گفت: اعتقاد دارم همه دولت‌هایی که بعد از پیروزی انقلاب سرکار آمدند، به نوعی در مسائل اقتصادی کشور چپ بودند، درحکومتی که بعد از حکومت شاهنشاهی- که منتسب به سرمایه‌داری بود- روی کار آمد، همه به دنبال جدایی از این تفکر بودند و از آن طرف افتادند، بنابراین نگاه‌ها چپ بود. اگر رئیس دولت هم نگاه چپ نداشت، کارگزارانش محدودنگر و چپ بودند.

او افزود: درمجلس اول وقتی که بحث کشت موقت و بند «ج» مطرح شد، فقط عده قلیلی بودیم که مخالف نگاه‌های محدود و چپ‌گرایانه بودیم.

ناطق‌نوری اضافه کرد: رژیم شاه با تقسیم اراضی چوب محکمی به کشاورزی کشور زد و آن را نابود کرد، به خاطر این‌که می‌خواست جریان چپ را با خود همراه کند و با نگاه کمونیستی تقسیم اراضی را شروع کرد که آسیب بزرگی به کشاورزی ما وارد شد، ما هم با کشت موقت و مشابه آن تصمیمات تنگ‌نظرانه، به بار شیشه، چوب زدیم.

او با بیان این‌که همواره در اقتصاد موضوع فساد جزو مسائل اصلی بوده، اظهار داشت: باید از اول مغزها را درست کرد تا مغزها درست نشود، فرهنگ درست نمی‌شود و تا نگاه محدود است، همین است.

او با بیان این‌که واگذاری بنگاه‌ها به تأمین اجتماعی، بنیاد مستضعفان و ستاد فرمان امام(ره) خصوصی‌سازی نیست، اظهار داشت: ما باید برای مبارزه با فساد اول مرز‌ها را درست کنیم و نگاه‌های محدودگرایانه را از اقتصاد برداریم. اقتصاد ما دولتی است حتی با وجود ابلاغ اصل ۴۴ و خصوصی‌سازی توسط رهبر انقلاب، متأسفانه باز خروجی مناسبی از ابلاغ این دستور به وجود نیامد که این امر ناشی از نگاه تنگ‌گرایانه و چپ‌گرایانه است به‌طوری که الان به صورت شوخی اصطلاح خصولتی را به کار می‌بریم.

خصولتی‌هایی که به گفته رئیس سازمان خصوصی‌سازی ٣٨‌درصد واگذاریی‌ها در دولت قبل را از آن خود کردند، شرایط را برای اقتصاد ایران بدتر کرد؛ چرا که به گفته رئیس مجلس پنجم اگر این بنگاه‌ها دولتی می‌ماندند، باز دیوان محاسبات یا نهادهای نظارتی بر آن نظارت می‌کردند اما الان هر کاری که بخواهند این بنگاه‌ها انجام می‌دهند.

او با اشاره به یکی از ملاقات‌های خود با رهبر انقلاب گفت: من چند روز پیش به رهبری گفتم که بنده با این سابقه مدیریتی و انقلابی اگر بخواهم یکی را برای گرفتن ۱۰‌میلیون وام به بانک معرفی کنم نمی‌توانم؛ اما چطوری یک نفر ۳۵۰‌میلیارد تومان با وثیقه غیرواقعی به‌راحتی وام می‌گیرد.

رابطه جای ضابطه را گرفته و کسی توان رقابت ندارد؛ ناطق‌نوری با اعلام این مطلب گفت: بعد از آیات قرآن مثل این‌که آیات جدیدی نازل شده است؛ السابقون السابقون اولئک المقربون ظاهرا شده الرابطون، الرابطون، اولئک المرتبطون، زمانی که رابطه جای ضابطه را بگیرد چه کسی می‌تواند رقابت کند؟ صدها تریلی قاچاق وارد کشور می‌شود و حتی در صداوسیما هم آن را نشان می‌دهیم؛ اینها قوطی کبریت نیست که امکان مخفی‌کردن داشته باشد، پس چطور وارد کشور می‌شود؟

ناطق‌نوری گفت: بعد از پیروزی انقلاب همه کارمندان رشوه‌گیر دچار ترس شده بودند؛ اما با نکات و اشتباهات کوچکی که از سوی مسئولان آغاز شد، رشوه‌گیری در ادارات و سازمان‌ها باب شد و امروز به جایی رسیده‌ایم که فرد رسما طلب رشوه می‌کند.

دکتر محسن رنانی -استاد دانشگاه اصفهان- به تازگی در سخنرانی ای گفته بود: «این که رییس جمهوری و ریییس قوه قضاییه و سایر بزرگان کشور نمی توانند با گفتگو و منطق، مشکلات کشور را حل کنند و نزاع ها و دعواهای شان را رسانه ای می کنند، اشکال کار به آموزش در دوران کودکی برمی گردد. ما به کودکان خود گفتگو و صبر را آموزش نمی دهیم، این می شود که افراد در بزرگسالی نمی توانند با هم گفتگو کنند و هر اختلافی را در مکان های عمومی و سخنرانی ها مطرح می کنند و این گونه با اعصاب مردم بازی می کنند.» (قریب به مضمون)


  • چهارشنبه 24 آذر 1395-9:8

    اقایان ناطق و لاریجانی چوب خدا صدا نداره اگه بخوره دوا نداره..یادتون میاد با احمدی نژاد چیکار کردین..خدا جای حق نشسته..حالا بی آبرو شدین..یه انسان سالم رو نتونستین ببینین.به خاطر اینکه نون دونی شما رو بسته بود..اعتباری ندارین شماها.چون ما اصلا شماها رو قبول نداریم..برین پارکینگ لطفا به فکر قبر و قیامت باشین نه ثروت اندوزی.هر چی خواستین به قول فرزند اقا صفدر از سر سفره ی این مردم .و ....گرفتین .بذارید فرزندان انقلاب ارمانهای انقلاب رو پیش ببرن..صادقی جون اگه اسم خودتو مرد گذاشتی و اگه بودی سانسور نکن و نمایش بده

    • چهارشنبه 24 آذر 1395-11:28

      احمدی نژاد سالم بود؟! خخخخخ همه شون دزد بودند و نصفشون زندونن. یا تو کانادا هستند!

      • پنجشنبه 25 آذر 1395-2:10

        خخخخخ احمدی نزاد که دکل و نفتکش و ......... رحم نکرد

    • عالین نجاتیپاسخ به این دیدگاه 2 0
      سه شنبه 23 آذر 1395-17:38

      مازندنومه تنها رسانه مجازی است که دستم می رود بازش کنم و بخوانم، فقط اینکه تعداد مطالبتان کم شده و اندکی هم از بحث اقتصادی فاصله گرفته اید.
      اگر حداقل روزانه یک مطلب تولیدی بگذارید و کمی هم در اقتصاد تخصصی تر و راهبردی تر باشید به نظرم همچنان سرآمد خواهید ماند.
      با آرزوی توفیق

      • مازندنومهپاسخ به این دیدگاه 0 1
        چهارشنبه 24 آذر 1395-11:38

        درود بر آقای نجاتی. حق با شماست. دو دلیل دارد؛ دلیل اول فنی است و به خود ما برمی گرد، اما دلیل دوم آن است که به دلیل به لحظه بودن خبرها و دسترسی آسانتر کاربران، ما خبرهای استان را کمتر در سایت قرار می دهیم و مخاطبان در کانال مازندنومه به خبرها دسترسی خواهند داشت. اصرار ما بر تولیدی و اختصاصی بودن مطالب هم باعث شده تحلیل و یادداشت و گزارش کم تری روی خروجی سایت داشته باشیم. در مجموع حق با شماست. سپاسگزاریم


      ©2013 APG.ir