تعداد بازدید: 4260

توصیه به دیگران 2

جمعه 5 خرداد 1396-9:38

اعلام صریح هیات نظارت بر انتخابات:

انتخابات ساری باید ابطال شود

ایوب انصاری: در انتخابات شورای شهر ساری، خرید آرا به شکل سازماندهی شده و در سطح وسیع شکل گرفته و این انتخابات باید ابطال شود/ محمد دامادی: با توجه به تخلف گسترده مبنی بر خرید رای و خروج برگ تعرفه از محل اخذ رای، احتمال ابطال انتخابات قوت گرفته است.


 مازندنومه، سرویس سیاسی: یک هفته پس از برگزاری انتخابات شورای شهر، این انتخابات در مرکز استان مازندران به تایید هیات نظارت و اجرایی نرسیده است و احتمال ابطال آن وجود دارد.

حدود صد نفر از نامزدهای این انتخابات در ساری به آن چه تخلف و خرید و فروش آراو تخلفات دیگر می نامند، اعتراض کرده اند. این افراد بارها با حضور در فرمانداری مرکز استان و ارائه گزارش ها و اسناد تخلف، اعتراض خود را علنی کرده اند.

به گزارش مازندنومه، شب گذشته این معترضان در نشستی، ده نفر را به عنوان نماینده خود انتخاب کردند تا پیگیر کار باشند. این نشست های نامزدهای معترض در هفته گذشته چندین بار برپا شده است.

آن ها چهارشنبه شب با علی اصغر یوسف نژاد -یکی از نمایندگان ساری- ملاقات کردند تا پیگیر وضعیت انتخابات ساری شود.

محمد دامادی -دیگر نماینده این حوزه- و مجید حسین زادگان -فرماندار ساری- هم به جد پیگیر تخلفات گسترده انتخابات اخیر هستند. هیات اجرایی و نظارت انتخابات ساری نیز ابطال انتخابات را خواستارند.

در این انتخابات 7 نفر از لیست معروف به عملگرایی که از منسوبان شهردار ساری هستند، بیشترین رای را کسب کرده اند.

*انتخابات باید ابطال شود

ایوب انصاری -عضو هیات نظارت بر انتخابات شهرستان ساری- در گفت و گو با مازندنومه اظهار کرد: به عنوان یکی از اعضای هیات نظارت بر انتخابات ساری اعلام می کنم که بر اساس گزارش ناظران و سرناظران، علاوه بر تخلفات کوچک در انتخابات شورای شهر ساری، خرید آرا به شکل سازماندهی شده و در سطح وسیع شکل گرفته است.

وی با بیان اینکه اعضای هیات نظارت بعد از بررسی تخلفات رخ داده، از هیات اجرایی درخواست اعمال ماده 701 قانون انتخابات و تبصره 2 کرد، افزود: بر اساس این قانون، انتخابات شورای شهر ساری باید ابطال شود.

عضو هیات نظارت بر انتخابات شهرستان ساری با اشاره به اینکه نامزدهای انتخابات شورا که نسبت به  تخلفات رخ داده معترض هستند نباید عجله کنند، گفت: طبق قانون، تا دو روز پس از  اعلام نتایج، نامزدهای انتخابات و حتی مردم می توانند شکایات خود را اعلام کنند، هیات اجرایی هم 5 روز زمان بررسی دارد و پس از بررسی، کار بر عهده هیات نظارت است که هیات نظارت هم دو هفته زمان دارد تا به شکایات رسیدگی کند.

انصاری تصریح کرد: این گونه نیست که چون نامزدهای انتخابات، معترض هستند به سرعت پاسخ دهیم، روند قانونی باید طی شود.

وی ادامه داد: هیات نظارت بر انتخابات شهرستان ساری، بر اساس اسنادی که در اختیار دارد درخواست ابطال انتخابات را به هیات نظارت اعلام کرده است.

انصاری در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است انتخابات ابطال نشده و فقط آرای افراد متخلف ابطال شود، گفت: آرای افراد متخلف، بیش از 60 درصد آرا را شامل می شود و بر اساس قانون، وقتی 60 درصد آرا باطل شود، آن انتخابات هم باطل است و چنین پیشنهادی عملی نیست.

*200 هزار تومان قیمت هر رای خریداری شده در انتخابات شوراي شهر ساری

محمد دامادی  -رئیس هیئت نظارت در انتخابات شوراهای استان مازندران- در تازه ترین اظهارنظر خود در گفتگو با خبرنگار «شهر ایران:» گفت: ما از ساعات آغاز رای گیری شاهد خرید گسترده رای ها بودیم.

وی با بیان این که بنا بر گزارش هایی که رسیده و صحبت هایی که انجام دادیم خوشبختانه نیروی انتظامی شهر ساری در این ماجرا ورود کردند و ما شاهد دستگیری عده ای  از متخلفان بودیم، افزود: آنچه که مسلم است، این تخلفات در روند انتخابات تاثیر زیادی داشته است.

نماینده ساری با بیان این که بیش از 90 تن از کاندیداها  که بعضا در اخبار غیر رسمی به صد نفر هم گزارش شده به این تخلفات اعتراض کرده اند، ادامه داد: یک نفر از این معترضان جزو کاندیداهایی بوده  که رای آورده  است!

وی با بیان این که هیات نظارت به ابطال انتخابات شورای شهر بسیار امیدوار است، گفت: تاکید می کنم تخلفات مربوط به شوراهاست و ما هیچ ورودی به انتخابات ریاست جمهوری نداریم.

دامادی بیان کرد: عده ای در این بین  با ثروتی کلان، که سرمنشا و نحوه دسترسی به آن ها مشخص نیست وارد انتخابات شوراهای استان ها شده و شروع به انجام تخلف کردند. ما در آخرین  ساعات رای گیری شاهد بودیم که هر رای به مبلغ دویست هزار تومان به فروش می رسید.

وی تصریح کرد: با توجه به تخلف گسترده مبنی بر خرید رای و خروج برگ تعرفه از محل اخذ رای، احتمال ابطال انتخابات قوت بسیاری می گیرد .

 


  • شنبه 6 خرداد 1396-13:45

    این دوره از انتخابات به هر شکلی خواهد گذشت ولی باید آسیب شناسی شود که منظور از رای های مشکوک یا غیر واقعی چیست آیا فقط رای هایی که خرید و فروش می شوند منظور اهستن و آرا کثیف نامیده می شوند ؟ یا بعضی از آقایانی که شام های آنچنانی طی چندین شب و خیلی قبل از انتخابات بخشش می کردند هم را باید منظور کرد ؟ و اگر همه اینها جزو تخلفات باشد که وامصیبتا !

    • شنبه 6 خرداد 1396-11:52

      جناب مهندس دامادی چرا موقع انتخابات مجلس شورا اسلامی تخلفات و خرید رای صورتگرف اعتراض نکردئید و پیگیرباطل شدن انتخابات نبودید البته کار شما جهت ابطال انتخابات شورا درست است ولی ای کاش آن زمان همشما و آقای فرماندار پیگیر میشدید

      • برنجستانكيپاسخ به این دیدگاه 2 0
        شنبه 6 خرداد 1396-11:25

        بابلي ها كه به نتايج انتخابات اعتراض دارند ساروي ها هم كه اعتراض دارند چه خبر هست توي استان مازندران اين شورا ها هم نون دوني شده ها

        • شنبه 6 خرداد 1396-9:8

          آقای انصاری لطفا انتخابات رو ابطال کنید. مهندس عشوری که رای اورده هم میگه باید ابطال بشه. مایه ننگ شده این انتخابات

          • ایران منش : یادداشتی که پیش از انتخابات نوشته بودمپاسخ به این دیدگاه 0 2
            جمعه 5 خرداد 1396-12:28

            در یادداشت قاسمعلی ایران منش مطرح شد:
            کمپین «نه به خرید و فروش رای و شام آلوده» راه اندازی شود

            مازندنومه؛ سرویس سیاسی، قاسمعلی ایران منش، کارشناس ارشد برنامه ریزی گردشگری و توریسم: چند روز پیش بود؛ 12 اردیبهشت را می گویم؛ روز معلم. روز آنان که شاید تنها سهم شان بسنده به لبخند رضایتی است در این روز و دگر هیچ...

            با همین لبخند؛ تکریم جایگاه معلمان در کشورهای توسعه یافته با ایران را در ذهنم مرور و یکی یکی کوچه پس کوچه های آرام و بدون غلغله شهر ساری را طی می کردم...

            در خیابان سعدی شهرم بودم؛ بهار در ساری خودنمایی می کرد و در فاصله چند متری دو دختر جوان با دنیایی رنگ و شادابی در حال عبور بودند؛ ناگهان صدای بلندی توجهم را بخود جلب کرد...

            صدا از جانب دو مرد عابر بود؛ بلند و غیر متعارف می خندیدند و در آن هوای گرم و طاقت فرسا با کت وشلواری بی نهایت آراسته، سرگرم صحبت بودند. از رفتار و ظاهرشان به شدت بوی انتخابات به مشامم رسید و با خود در این اندیشه بودم که آنها را قبلا کجا دیده ام؟!

            دو دختر جوان و این دو فرد، در مقابل همدیگر و در کنار من قرار گرفته بود که به تدریج یکی از آن دو مرد را به جا آوردم... از جمله کاندیداهای بی شمار شهر ساری بود همو که سی و اندی ساله می نمود و به شدت سعی داشت روابط عمومی بالایی از خود نشان دهد!

            در این احوالات، فرد مذکور شروع به سلام و علیک صمیمانه ای با دو دختر خانم کرد؛ آن چنان که تصور کردم بستگان صمیمی دیریافته شان را دیده اند! اما کلام «ببخشید شما رو بجا نیاوردم...» یکی از دختران خط بطلان به فرضیه ام کشید. در فاصله هفت، هشت متری آنان بودم ... کاندیدای با روابط عمومی بالا، کاملا بی توجه به رفتار سرد و بی تفاوت دختران؛ با آب و تاب خود را معرفی و بی مقدمه دو پاکت تقدیم کرد: «ناقابله! هدیه ای برای شما»...

            هنوز از بهت این رفتار و کنجکاوی از هدف هدیه دادن خیابانی آقای کاندیدا خارج نشده بودم که کلام غیرمنتظره: « تو رو خدا...دمتون گرم.. شما رو به ناموستون قسم.....به من رای بدین! فردا تو شورا خیلی به دردتون می خورم..» مرا به خود آورد!

            دو دختر با شادی پاکت ها(هدیه ها! را برداشتند و یکی فریاد زد: « وای سی هزار تومن...»! و کاندیدای نسبتاً محترم و همراهش با لبخند و ژستی رضایتمندانه با آنان وداع کردند..
            دنیا روی سرم خراب شده بود...سوالات و ابهامات بود که دسته دسته به ذهنم هجوم می آورد:

            چه رفتاری! چه سبکی! چه تبلیغاتی! چه وقاحتی! چه تخلفی! چه کاندیدایی!!!

            به راحتی در یک کوچه شش متری، بدون هیچ شناخت اولیه به افراد پول پیشکش می کنند؟! آن هم به افرادی که حتی به نظر نمی رسید در سنین رای دادن باشند! اصلا" آقای کاندیدا می دانست سن قانونی رای دادن چقدراست؟!

            دردناک نیست فرهنگ و اخلاق، این گونه قربانی امیال فردی و گروهی می شود؟ اینان با چه حقی کمر به تعطیلی اخلاق بسته اند؟ چرا این گونه پول می پراکنند و بی قانونی می کنند، چه تضمینی وجود دارد که فردا زیر میزی ها را وقیحانه رومیزی نستانند؟!

            مگر درآمد قانونی یک عضو شورای شهر چقدر است که این چنین برای رسیدن به آن شاهانه می بخشند؟

            آیا ناظری نیست که این صحنه های شنیع که ساحت مردم را در حد رای فروش پایین می آورد ببینند و حدشان بزنند؟! آیا ناظران انتخابات بیدار هستند؟! یا سر در برف در آفتاب تموز؟!

            آیا استدلالی که رای فروشی را مباح کند فردا به تن فروشی جواز نخواهد داد؟! داستان این شام های چند هزار نفره چطور؟! به نظرتان مقصر شام خورندگانند یا شام دهندگان؟! به عینه می بینم که چگونه به مادری در مراسم شام اعیاد شعبانیه بسته ای می بخشند و کارت هدیه چند ده هزارتومانی ضمیمه آن است نکند ناظران نیز این صحنه ها را می بینند و چون به خلوت می روند و سهمشان را می گیرند.

            راستی چرا مردم، احزاب، گروه ها، سازمان های مردم نهاد و تشکل های مختلف از کاندیداها اندکی برنامه نمی خواهند؟! چرا مطالبات مردم و فرهنگ این شهر برنامه محور نمی گردد؟! چرا کمپین "نه به خرید و فروش رای"، "نه به شام آلوده" راه نمی افتد؟!

            مگر از "گونی سیب زمینی" اهدایی در دهه پیش، توسعه ای در این خاک روی داد که امروز به «گونی آرد اهدایی» در پناه آورده اند؟!

            هر آن کس که بنده را می شناسد؛ اصول فکری و اندیشه ای ام را می داند. عملکردم در بیش از ربع قرن فعالیت فرهنگی در این شهر، بهترین مدافع و عادل ترین قاضی قیاس حرف و عملم می باشد.

            این روزها خود را بر اساس باورهای ملی و مذهبی با برنامه ها و دغدغه هایم برای ساری مشغول ساخته ام تا "بسته برنامه هایی برای توسعه شهر پایدار" را برای ایام مورد نظرآماده می سازم تا در نزد همشهریانم رو سپید و سرفراز و ایرانی منش باشم .

            و مثل همیشه بقول حضرت کیوس گوران :

            مَردِم،‌آی مَردِم،‌ شِمِه دور من بَگردم
            من مِحالِه اَز شِمِه قبله دَگردم


            ©2013 APG.ir