نماينده مردم آمل و لاريجان در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه مردم با برخي دستگاههاي اجرايي مشكل دارند، گفت: ورود ميليونها پرونده به ديوان عدالت اداري نشان دهنده نارضايتي مردم از دستگاههاي اجرايي است.
عزتالله يوسفيان اولين ناطق امروز جلسه علني مجلس شوراي اسلامي با بيان اين كه در حال حاضر ايران اسلامي در مقابل كفر جهاني پرچمدار خط مقدم مقابله با استكبار است، اظهار داشت: گويي تمامي دنياي اسلام در مقابله با تماميت خواهي كفر جهاني به سركردگي آمريكا قرار گرفته است.
وي افزود: آمريكا يك روز به زبان حقوق بشر و روزي به زبان حمايت از تروريسم و امروز به زبان مقابله با سلاح هستهاي به بهانه جويي جهت مقابله با جمهوري اسلامي ميپردازد.
نماينده مردم آمل و لاريجان تصريح كرد: تجربه نشان داده كه هر چه عقبنشيني كردهايم، دشمن وقيحتر و گستاختر شده است.
وي با بيان اينكه محروميت استان مازندران در پشت امواج درياي خزر و سرسبزيهاي آن پنهان شده است، افزود: همه فكر ميكنند مردم اين مناطق در حال گذراندن سيزده بدر هميشگي هستند و اين در حالي است كه نقاط مختلف مازندران و آمل واقعاً محروم هستند.
وي تصريح كرد: مردم برخي روستاهاي اين استان همانند بشر اوليه بدون آب لولهكشي، جاده و حمام زندگي ميكنند.
نماينده مردم آمل و لاريجان با اشاره به سختي كشت برنج گفت: مردم اين منطقه با همه سختيهاي اين كار، 2 ميليون تن برنج توليد ميكنند و براي مصرف سال كه 2 ميليون و 400 هزار تن است چهار صد هزار تن كسري دارند و اين در حالي است كه اين كشاورزان هنوز برنج سال 81 خود را نفروختهاند.
وي افزود: زماني كه همين كشاورز براي گرفتن سيصدهزار تومان وام به بانك كشاورزي مراجعه ميكند به او ميگويند شغل تو تعريف نشده است و بايد ضامن كاسب معرفي كنيد.
يوسفيان با بيان اينكه كميسيون ماده 13 براي روستا و ماده پنج براي شهر صدها هزار هكتار اراضي را براي ساختن برج و ويلا تعمير كاربري ميدهد، گفت: اين در حالي است كه زماني كه يك كشاورز درختي را به عنوان سايهبان در زمين خود ميكارد نخست كيفر و مجازات ميگردد كه چرا بدون تغيير كاربري اين كار را انجام داده است.
وي تصريح كرد: كشاورزي كه آب و زمين خود را همچون فرزندش دوست دارد، اين زمين را به دليل سياست غلط متوليان امر كشاورزي خصوصاً وزارت جهاد كشاورزي ميفروشد و زماني كه ويلايي در آن زمين ساخته شد، خود به عنوان سرايدار آن ويلا مشغول به كار ميشود.
يوسفيان خطاب به رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه نويد مقابله با گراني را دادهايد گفت: بيش از 20 عنوان قانوني با صدها تبصره و ماده براي مقابله با گراني داريم در نتيجه بايد گفت كه در كشور براي اين موضوع قانون كم نداريم.
وي اظهار داشت: مشكل اصلي عدم اجراي اين قانونها به دليل نداشتن متولي است خصوصاً اين كه در اجرا ضعف متولي و متصدي داريم.
نماينده مردم آمل و لاريجان با بيان اينكه فقر در بخشهايي از جامعه بيداد ميكند، افزود: سايه شوم فقر به نقطهاي غيرقابل تحمل رسيده است و ما تحقيق و تفحص براي اجراي مبارزه با گران فروشي و عدم اجراي مسئوليتهاي محوله به دستگاهها را خواستار هستيم.
وي با اشاره به اينكه قانون نظام ناهماهنگ پرداخت وسيلهاي براي اعمال سليقه مديران شده است، گفت: با ماده 2 نظام هماهنگ پرداخت، هم طرازي را به مديران كادو دادهايم.
يوسفيان خاطر نشان كرد: نماينده مجلس را در طراز وزرا قرار ميدهند و اين در حالي است كه دريافتي آن با ضريب عدد، كمتر از معاون مديركل ميباشد.
نماينده مردم آمل و لاريجان با بيان اينكه كارمندان آموزش و پرورش با عنايت به قانون ناهماهنگ پرداخت در بدترين شرايط زندگي قرار دارند، تصريح كرد: اين در حالي است كه با همين قانون شاهد دريافتيهاي ميليوني هستيم.
وي با بيان اينكه مسئولين بايد در بخش فرهنگي در مقابله با تهاجم فرهنگي ايستادگي كنند، گفت: در اين بخش كه مسئولين بايد رسالت عمده خود را در انتقال بركات دفاع مقدس به نسل حاضر و شناساندن هويت و اصالت اصيل اسلامي و ترويج فرهنگ شهادت و ايثار قرار دهند پاسخ دهند كه چرا يكباره صنعت هنر و سينما از مسير خود منحرف و به سمت مارمولك و امثال آن تغيير پيدا كرد و قلب اسلام و مسلمين را نشانه قرار داد.