تعداد بازدید: 3179

توصیه به دیگران 1

سه شنبه 5 شهريور 1387-0:0

همه رقيبان شیخ الاسلام

آياشيخ الاسلام جاي داود احمدي نژاد را مي گيرد؟


  بعد از رفتن داوود احمدی نژاد از دفتر بازرسی رئیس جمهور ، محمود احمدی نژاد به زودی رئیس جدید این دفتر را معرفی خواهد کرد.

 به نوشته asriran درحال حاضر چند گزینه برای تصدی این مسوولیت مطرح هستند اما بر اساس شنیده ها انتصاب سيدبهلول حسيني معاون امور زيربنايي و توليدي دفتر بازرسي ويژه رياست جمهوري جدی تر از دیگر گزینه ها است.

حسینی نماينده ميانه و عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس هفتم بود و در جریان انتخابات ریاست جمهوری نهم نیز ریاست ستاد انتخابات احمدي نژاد در آذربايجان شرقي را بر عهده داشته است.

 این در حالی است که هاشم غرقي مسئول رسيدگي به شكايات مردمي ریاست جمهوری،زريبافان یار و یاور همیشگی رئیس جمهور که بعد از استعفا از شورای شهر و رای نیاوردن در انتخابات شورا ها یک پای ثابت در بین گزینه های جابجایی ها در ریاست جمهوری به شمار می رود و مهدی هاشمي سرپرست سابق وزارت کشور که نتوانست نظر رئیس جمهور را برای تصدی این وزارتخانه جلب کند از جمله این گزینه ها هستند.

در حال حاضر عبدالرضاشیخ الاسلام رئیس دفتر مازندراني رئیس جمهور ،سرپرستی دفتر بازرسی را بر عهده دارد و برخی منابع احتمال انتصاب خود او را به عنوان رئیس دفتر بازرسی ریاست جمهور نیز محتمل می دانند.

شيخ الاسلام استاندار سابق هرمزگان، پيش ترمسئول دفتر محمود احمدي نژاد در دوران شهرداري تهران بود.


  • جعفر قربان پورپاسخ به این دیدگاه 0 0
    چهارشنبه 6 شهريور 1387-0:0

    جناب آقای خوش چهره با سلام و احترام با توجه به متن بیانات حضرتعالی در خصوص آسیب شناسی روند انتخابات به استحضار می رساند :
    در انتخابات مجلس هشتم با محدود شدن تبلیغات ، تشکیلات وسیع سیاسی حزبی و اقتصادی موفق تر عمل کردند و مردم نتوانستند از حضور بسیاری از کاندیداهای مستقل ، بخصوص فرهنگیان بسیجی مطلع شوند (محدودیت تبلیغات و نصب پوستر ، عدم اجازه حضور در رسانه ملی صدا و سیما برای بیان دیدگاهها و عدم پرداخت تسهیلات برای هزینه های ستاد انتخابات) حالا سوال این است آیادر اجرای قانون جدید انتخابات ریاست جمهوری کسانی چون شهید رجایی که یک معلم ساده زیست و زلال بود فرصت حضور بعنوان یک شهروند طبق اصل 114 قانون اساسی در انتخابات ریاست جمهوری دهم را خواهد داشت ؟ و یا اینکه کاندیداهای تایید صلاحیت شده مجلس هشتم مشمول اصل 62 و 115 رجال سیاسی نمی باشند ؟ اگر ملاک سابقه مدیریت ارشد باشد تکلیف کسانی که با دارا بودن تعهد و تخصص ، تحصیلات و صداقت بعلت برخوردهای جناحی و باندی از پستهای مدیریت ارشد محروم ماندند چیست ؟ آیا صرف عضویت در یک حزب یاجناح سیاسی خاص بعنوان ملاک انتصاب به پستهای مدیریتی ارشد در هردوره از تغییر دولتها با شعار اتحاد ملی و انسجام اسلامی مغایرت ندارد ؟ بنابراین پیشنهاد می نمایم اصلاح قانون انتخابات زمینه حضور بسیاری از علاقمندان به نظام مقدس جمهوری اسلامی که توانایی نوآوری و شکوفایی دارند اما بعلت تنگ نظریهای سیاسی و جناحی علیرغم شایستگی فرصت خدمتگزاری ارشد را نیافتند ، فراهم آورد و یا استانداردهای اداری و تخصصی انتصاب مدیریت ارشد را بر اساس عدالت برای همه مشخص کنیم تا افراد مخلصی که می خواهند بدور از جریانات حزبی به نظام خدمت کنند زمینه رقابت و مدیریت ارشد در شرایط برابر را داشته باشند و مجبور به گدایی سیاسی و اقتصادی برای تبلیغات انتخاباتی نباشند و شان و منزلت خویش را حفظ نمایند . با تشکر - جعفر قربان پور – کاندیدای فرهنگی مستقل سابق مجلس هشتم شهرستان ساری از استان شهیدپرور مازندران


    ©2013 APG.ir