سومين سفر استاني احمدي نژاد به مازندران
نماينده مردم بابل در مجلس گفت: با استقبالي كه از سفرهاي استاني رئيس جمهوري به عمل آمده، مردم مثل دوره گذشته به اصلاحطلبان جواب منفي داده و به احمدينژاد راي ميدهند.

علي كريمي با اشاره به در پيش روبودن انتخابات رياست جمهوري، افزود: جريان اصولگرا به صورت اجماع روي گزينه احمدينژاد اتفاق نظر دارند و تاكنون از اين جريان كسي كانديدا نشده است.
وي افزود: جامعه اسلامي فرهنگيان نيز ضمن حمايت از احمدينژاد وي را بهترين گزينه براي احراز پست رياست جمهوري ميداند. 
كريمي خاطرنشان كرد: تا قبل از برگزاري انتخابات، رياست جمهوري براي بازديد سه پروژه مهم مازندران به اين استان سفر ميكند. 
وي اضافه كرد: احمدينژاد در سومين سفر استاني خود براي بازديد و پيگيري روند اجرايي پروژه سد البرز، شركت خودروسازي بابل و كشتارگاه صنعتي طبرستان تا قبل از برگزاري انتخابات به مازندران سفر ميكند. 
كريمي با اشاره به اينكه رياست جمهوري به شدت پيگير ساخت شركت خودروسازي در بابل است، تصريح كرد: با توجه به مخالفتهاي فراوان هم اينك پيمانكاران در حال خاكبرداري و انجام كارهاي اوليه هستند. (farsnews)
- يکشنبه 2 فروردين 1388-0:0
سلام-ايشون قراربودبراي افتتاح سكوي نيمه شناورالبرزهم تشريف بيارند-آيا ممكنه درسومين سفرشون به شركت ملي نفت وشركت صدراهم بيايند؟
 

						    
 
 
فرماندار میاندورود:   
در حکایت خاکسپاری رضا یحیایی؛ نقاش و مجسمه ساز جهانی ایران 
تبیین جامعه شناختی قتل پدر درساری  
                                                     
                                                     
در ساری برگزار شد: 
                                                     
شهردار ساری: 
در نشست معرفی و سنجش کتاب فرهنگ نامهای تبری بیان شد: 
منبعی برای دوستداران نامهای نو و ریشهدار