پنجشنبه 3 تير 1389-0:0

هنر عشق ورزيدن

دنياي مديران ما سرشار از سخنراني و جلسه و عملکرد سياسي و سازماني و...است،اما چه خوب است کارهاي شان با اقداماتي هم چون بازديد شهردار و امام جمعه  آمل از يک بيمار قطع نخاعي آميخته و به رنگ معنويت شود.


متاسفانه بيشتر مديران ما آن قدر خود را درگير جريانات سياسي و مسايل اداري کرده اند که کم تر به دور و بر خود توجه دارند.

نمي دانم مديران ما آخرين بار کي کتاب خواندند،با خانواده فيلم تماشا کردند يا به عيادت بيماري رفتند؟

کار مديران شده ماموريت اداري و سخنراني و امضا وپاراف و شرکت در جلسات اداره،غافل از اين که در اطراف شان انسان هايي هستند که به توجه بيشتري نياز دارند.

اين مقدمه کوتاه را به اين دليل بيان کرديم که به اقدام مثبت و شايسته دو مسئول آملي اشاره کنيم.

 به گزارش مازندنومه همزمان با ميلاد باسعادت حضرت علي (ع) و روز پدر حجت الاسلام والمسلمين رحماني- امام جمعه آمل- و حسين عليزاده -شهردار اين شهرستان- از يک بيمار قطع نخاعي عيادت کردند.

 اين بيمار قطع نخاعي 2 سال پيش بر اثر برخورد شديد با يك دستگاه ماشين سواري قطع نخاع شد كه متاسفانه پس از حادثه، راننده از صحنه فرار كرد.

 بر اساس اين گزارش در ماه مبارك رمضان سال 87 شهردار آمل بازسازي قسمتي از خانه و احـداث حمام منزل اين بيمار را تقبل کرد.

اسفندماه سال گذشته نيز هادي ابراهيمي-معاون سياسي وامنيتي استاندار مازندران-از خانواده مرحوم مهدی یوسف زاده دلجويي کرد.

مرحوم يوسف زاده پس از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه در دکه ای ساحلی در بابلسر به امرار معاش مشغول بود که پس از شنیدن فریاد ملتمسانه 4 نفر از مسافرانی که به شنا مشغول بودند به دریا زد و جان 3 نفر را نجات داد،اما خودش به دلیل خستگی مفرط و ناتوان شدن، با زندگی وداع گفت و ایثارگرانه به دیار باقی شتافت.

آن روز ابراهیمی با اهدا هدیه ای نقدی و لوح سپاس ، از خودگذشتگی شادروان یوسف زاده را ارج نهاد.

دنياي مديران ما سرشار از سخنراني و جلسه و عملکرد سياسي و سازماني و...است،اما چه خوب است کارهاي شان با اقداماتي از اين دست که برشمرديم، آميخته و به رنگ معنويت شود و همه هنر عشق ورزيدن را بياموزيم.