جمعه 7 مرداد 1390-19:6
شايد حاجي پور
بايد منتظر اتفاقاتي در انتخابات مجلس نهم در آمل بود كه نشان از خواست و اراده بسياري از مردم براي ايجاد تغيير و نوآوري براي سپردن صندلي مجلس به كسي دارد كه از توانايي و صداقت بيشتري براي خدمت به مردم برخوردار باشد. (يادداشتي از آرش محمدي – آمل)
در نوشتاري از آقاي لطف الله آجداني با عنوان "چه كسي از آمل بر صندلي نهم خواهد نشست؟" ، منتشره در خبرگزاري محترم مازندنومه در تاريخ 19 تير 1390 (http://www.mazandnume.com/?PNID=V12365) نويسنده محترم به تحليل فضاي انتخاباتي مجلس نهم در آمل پرداخته است.
بخشي از آن مقاله دربردارنده ارزيابي نويسنده آن نوشتار در باره موقعيت اجتماعي آقاي رضا حاجي پور- بخشدار سابق رودهن و دانشجوي دكتراي تخصصي رشته مديريت و برنامه ريزي آموزشي دانشگاه دولتي پداگوژي تاجيكستان و كانديداي احتمالي انتخابات مجلس نهم در آمل -است.
آجداني در آن نوشتار با اشاره به تجربه دو حضور حاجي پور در رقابت هاي انتخاباتي مجلس هفتم و هشتم در آمل آورده است : "آيا حاجي پور خواهد توانست در صورت قطعي بودن حضور خود در رقابت هاي انتخاباتي مجلس نهم و در مدت باقي مانده براي شروع رسمي رقابت ها با به كارگيري روش ها و تلاش هاي كارآمد، موقعيت و پايگاه اجتماعي خود را در آمل بهبود بخشد يا تنها با حضور سه باره اش در رقابت هاِ انتخاباتي و تجربه شكست سه باره اش نشان خواهد داد كه آمده است تا اثبات كند كه به شكست انتخاباتي عادت كرده است؟"
به نظر مي رسد آجداني اين واقعيت را ناديده گرفته است كه كسب رتبه دوم با حدود 38 هزار راي به وسيله حاجي پور در انتخابات مجلس هشتم، بر خلاف نظر آجداني نشان دهنده محبوبيت و مقبوليت بالاي اجتماعي و مردمي حاجي پور در آمل است.
دقت در ميزان آراي كسب شده حاجي پور در انتخابات مجلس هفتم با حدود 18 هزار راي و مقايسه آن با كسب حدود 38 هزار راي حاجي پور در انتخابات مجلس هشتم، به خوبي نشان دهنده رشد منحني پيشرفت مقبوليت و جايگاه مردمي حاجي پور در آمل و بيانگر اين واقعيت است كه حاجي پور قدم به قدم و با سرعت به پيروزي و نشستن بر صندلي نمايندگي مردم آمل در مجلس نزديك تر شده است.
حاجي پور پس از پايان رقابت هاي انتخاباتي مجلس هفتم و هشتم ارتباط خود با مردم را قطع نكرد،در خانه و يا در پي منافع شخصي خود نماند. مستمر با حضور در ميان مردم به پيگيري مسايل و حل مشكلات آنان به ويژة طبقات و اقشار فرودست همت كرد.
او در عمل نشان داد كه به صندلي مجلس به عنوان يك هدف در راستاي منافع شخصي نگاه نميكند، بلكه آن را جايگاهي براي ايفاي نقش هرچه كارآمدتر براي خدمت به مردم مي نگرد.
حاجي پور با انتشار كتاب هايي در زمينه مسايل و مشكلات كشاورزي و حقوق شهروندي و نيز مقالات متعددي در نشريات و مطبوعات مختلفي در سطح استان و كشور مانند توسعه،دنياي اقتصاد،مدبر، آسيا، جمهوري اسلامي و سخن كشاورز، با انتقادهاي كارشناسانه و شجاعانه و دلسوزانه خود در دفاع از حقوق و مطالبات مردمي نشان دادة است كه از ديدگاه ها و برنامه ها ي راهبردي و توانايي فراوان براي طرح و انعكاس و پي گيري هاي مطالبات مردم برخوردار است.
مكاتبات و پي گيري هاي قاطعانه و خستگي ناپذير حاجي پور از طريق دفتر مقام معظم رهبري، رياست جمهوري و وزارتخانه هاي نيرو، نفت،جهاد كشورزي و مجلس شوراي اسلامي در راستاي مشاركت فعال براي حل مشكلات و تامين نيازهاي مردم آمل به ويژة در زمينه پروژة عظيم احداث سد آمل و گاز زساني روستاهاي شهرستان آمل و دريافت پاسخ هاي قطعي مديران ارشد دستگاه هاي اجرايي كشور در توجه به پي گيري ها و مطالبات ، نمونه هايي از توانايي ها و خستگي ناپذيري حاجي پور در خدمت به مردم است.
او با عملكرد خود نشان داده است كه حتي اگر روي صندلي مجلس نيز ننشسته باشد، از تلاش براي حل مشكلات مردم باز نمي ايستد.
حاجي پور را مردم دوست دارند، چون او نشان داده است كه تشنه قدرت نيست، بلكه شيفته خدمت است. او ساده زيست و درد آشنا و مردمي است. او براي رسيدن به صندلي مجلس از دادن شعارها و وعده هاي دروغ به مردم استفاده نمي كند. از رانت بهره نمي گيرد. خود را به مرفهين بي درد و خواسته هاي نامشروع آنان نمي فروشد. در دفاع از حقوق و مطالبات مردم از پاي نمي نشيند. پس حاجي پور سه باره به رقابت هاي انتخاباتي مجلس آمل مي آيد تا اثبات كند او همچنان و هميشه آماده خدمت به مردم است.
از اين رو به نظر مي رسد بايد منتظر اتفاقاتي در انتخابات مجلس نهم در آمل بود كه نشان از خواست و اراده بسياري از مردم براي ايجاد تغيير و نوآوري براي سپردن صندلي مجلس به كسي دارد كه از توانايي و صداقت بيشتري براي خدمت به مردم برخوردار باشد.
در چنين شرايطي از رقابت دو قطبي ميان حاجي پور و آقاي عزت الله يوسفيان ملا نماينده كنوني مردم آمل در مجلس، البته كه يوسفيان در برابر حاجي پور راه سختي را پيش روي خواهد داشت. شايد حاجي پور در رقابت هاي انتخاباتي مجلس نهم در آمل ، آغازي بر يك پايان باشد.