پنجشنبه 17 فروردين 1391-1:4
دیگر برای تبریک دیر شده است
در حاشیه تایید انتخابات ساری و میاندرود؛حال که نتیجه انتخابات ساری و میاندرود تایید نهایی شده است،کاندیدای ناکام این حوزه به جای تبریک دیرهنگام باید از مردم و افکار عمومی و نیز برخی مسئولان انتخابات استان که به آن ها نسبت های ناروا داد،عذرخواهی می کرد.اکنون گاه تبریک نیست،زمان شرمساری و اعتذار است.
مازندنومه،سردبیر:بالاخره ابلاغیه ی شورای نگهبان مبنی بر تایید انتخابات ساری و میاندرود انتشار یافت و نتیجه انتخابات مجلس نهم در این حوزه انتخابیه تایید شد و بدین ترتیب محمد دامادی و سید رمضان شجاعی نماینده های مردم ساری و میاندرود در مجلس آینده خواهند بود.
هر چند ما پیش تر نیز بر اساس شنیده های خود از صحت انتخابات این حوزه خبر داده بودیم(مراجعه کنید به مازندنومه،خبر "مانکن خندان دم دکان"،پاراگراف دوم)،ترجیح دادیم یادداشت حاضر را در این زمان که نتیجه قطعی رسما" اعلام شده است،انتشار دهیم.
البته محسن زارعی-کاندیدای معترض این حوزه-هم در پیامی دیرهنگام و بعد از گذشت 34 روز از روز انتخابات،حماسه مردم ساری و میاندرود را تبریک گفته است!
بر اساس شنیده های مازندنومه،شورای نگهبان هیچ جلسه ای را با هیئت اجرایی و نظارت شهرستان و استان در ساری تشکیل نداده بود و فقط در حوزه تنکابن و رامسر جلسه تشکیل دادند و آرای چند صندوق را در این منطقه بازشماری کردند،اما اطرافیان نفر سوم انتخابات مرکز استان،از سویی با مظلوم نمایی و از سوی دیگر با حملات رسانه ای به ستاد انتخابات استان و شخص هادی ابراهیمی،چنان وانمود کردند که انتخابات این حوزه خدشه دار بوده و شورای نگهبان برای بررسی مستندات نداشته آنان به ساری آمده است.
شورای نگهبان که در سال های گذشته ثابت کرده اهل معامله بر سر حقوق مردم نیست و پاکدست و تیزبین است،به خاطر خستگی کار سنگین و فرارسیدن ایام عید،اعلام نتایج انتخابات را در حدود 20 حوزه به پس از تعطیلات موکول کرد،اما اطرافیان این نامزد انتخاباتی چنین شایعه کردند که به خاطر اسناد و مدارک آن ها،در روند تایید انتخابات این حوزه توقفی ایجاد شده است،در حالی که همان طور که گفتیم نمایندگان شورای نگهبان در استان مازندران فقط به رامسر و تنکابن رفتند و به مرکز استان نیامدند.
ستاد محسن زارعی(که خود سابقه برگزاری چند انتخابات را در کسوت فرمانداری ساری در رزومه دارد)تحت تاثیر القائات رسانه ای برادرش ، از همان فردای اعلام نتایج در مرکز استان،با پیامک و کار رسانه ای ،ضمن تخریب رییس ستاد انتخابات استان و حتی هیئت نظارت ساری،انتخابات این حوزه را زیر سئوال بردند و به جای این که از مجاری قانونی و در کمال آرامش شکایت خود را پیگیری کنند،بسان قضیه انتخابات سال 88 با جنجال رسانه ای به فضاسازی کاذب اقدام کردند.
در حالی شورای نگهبان با فراست و دقت و درایت نتایج انتخابات مرکز استان را تایید کرده است،که همان زمان بسیاری از رسانه های معاند و ضد انقلاب از جنجال رسانه ای آقایان و شبهه افکنی در انتخابات ساری بهره برداری سوء و برای خود خوراک خبری تهیه کردند.
سئوال این جاست با وجود آن که از ابتدا صحت و سلامت انتخابات ساری و میاندرود از سوی هیئت اجرایی و نظارت شهرستان کاملا" محرز بود و آقایان هم مدرک و سند دندان گیری نداشتند(چه اگر داشتند تا حالا آن را در خروجی سایت خود گذاشته بودند-بسان چند ورق پاره دیگر که زمان انتخابات روی سایت گذاشتند-)روز قیامت چگونه می خواهند حداقل از سید رمضان شجاعی و هادی ابراهیمی که بیشترین تهمت ها و تخریب ها را علیه این دو انجام دادند،حلالیت بطلبند؟!
در واقع زیر سئوال بردن اصل انتخابات و حماسه آفرینی های مردم-که با ارسال پیامک های انبوه و سم پاشی های سایتی صورت گرفت-نیز خام و ناپخته خواندن و...رییس ستاد انتخابات استان به رغم حضور حماسی مردم و برگزاری انتخاباتی باشکوه،چیزی جز عقده گشایی و نداشتن ظرفیت باخت نبود.
حال که نتیجه انتخابات ساری و میاندرود تایید نهایی شده است،کاندیدای ناکام این حوزه به جای تبریک دیرهنگام باید از مردم و افکار عمومی و نیز برخی مسئولان انتخابات استان که به آن ها نسبت های ناروا داد،عذرخواهی می کرد.اکنون گاه تبریک نیست،زمان شرمساری و اعتذار است.
تجربه بهترین آموزگار است؛انتخاباتی دیگر به پایان رسید و حال نفر سوم انتخابات ساری تجربه ای دیگر را به تجارب پیشین خود افزوده است،این که هیچ گاه تعهد،خردمندی و هوشیاری اش را فدای القائات و پیشنهادهای خام فامیلی و خویشاوندی نکند؛تذکری که دلسوزان و حداقل خود ما و خوانندگان مان بارها گوشزد کرده بودند،اما نشنیده گرفته شد.
خیلی زود دیر شده است؛اینک بسیاری از دوستداران سرشناس این نامزد در واکنش به غائله برادر تندروی او بعد از انتخابات-پنهان و آشکار-به انتقاد از محسن زارعی پرداخته اند و از رایی که به او داده اند پشیمانند و این سرخوردگی یاران، بدتر از رای نیاوردن و به مجلس نرفتن است.
در پایان چند فراز از فرمایش های مقام معظم رهبری را که در هفته های اخیر حداقل دوبار(در دیدار با نمایندگان مجلس خبرگان و نیز دیدار نوروزی شان) از حماسه آفرینی مردم در انتخابات قدرانی کرده اند،ذکر می کنیم،باشد از این کلام ها و نیز تجربه نامطلوب در سیاه جلوه دادن انتخابات،درس گرفته شود:
-"کسانی که رای نمی آورند کاملا" مراقبت کنند کلاهی که بر سر رای نیاوردگان سال 88 رفت،بر سر آن ها نرود و فریب نخورند."
-"با پایان گرفتن انتخابات باید هیجان و التهاب،جای خود را به متانت و رفاقت و همکاری بدهد.همه،چه طرفداران نامزد منتخب و چه طرفداران دیگر نامزدهای محترم باید از خود ظرفیت و حلم و دانایی بروز دهند.وحدت ملی و رفق و مدارا،تضمین کننده امنیت کشور و خنثی کننده هر توطئه است."
-"هم شورای نگهبان مورد اعتماد است و هم وزارت کشور.این ها واقعا" خوب کار می کنند.اگر یکی رای می آورد و دیگری رای نمی آورد این طور نباشد که در بعضی حوزه های انتخابیه،فتنه گرها مردم را تحریک کنند.شما باید به مسئولین خود اعتماد داشته باشید.فتنه گرها همان دسته های استکباری اند."
فاعتبروا یا اولی الابصار:پس عبرت گیرید ای بینایان.