پنجشنبه 28 ارديبهشت 1391-8:47
مدیران صنعتی درگیر حاشیه اند-قربانپور
استاندار مازندران گفت:زمان برگزاری جشنواره مناسب نبود چراکه بودجه سال جاری در مجلس در حال بررسی است و هنوز بودجهای به استان اختصاص نیافته است/دبیر دومین جشنواره فیلم جهش گفت:حضور نیافتن سازمانهای دولتی صنعتی در جشنواره تاسف بار است/در دورههای بعدی جشنواره حضور نخواهم یافت.
مازندنومه،کلثوم فلاحی:استاندار مازندران گفت: زمان برگزاری جشنواره مناسب نبود چراکه بودجه سال جاری در مجلس در حال بررسی است و هنوز بودجهای به استان اختصاص نیافته است.
سید علی اکبر طاهایی در مراسم اختتامیه دومین جشنواره فیلمهای صنعتی مازندران جهش در سالن اجتماعات هلال احمر مازندران، اظهار داشت: مقاومت بزرگ دفاع مقدس با دوربین ثبت شد.
وی با اشاره به گلایههای دبیر جشنواره تصریح کرد: زمان برگزاری جشنواره مناسب نبود چراکه بودجه سال جاری در مجلس در حال بررسی است و هنوز بودجهای به استان اختصاص نیافته است.
استاندار مازندران با بیان اینکه رئیسجمهوری مبدع بودجه فرهنگی در بودجه کشور است، ادامه داد: این موضوع در هیچ دولتی سابقه نداشته است و این را از کسی میشنوید که از دولت شهید رجایی تاکنون در دولت مشغول به کار است.
وی با اشاره به اینکه سفر سوم دولت معطوف به فرهنگ بود، خاطرنشان کرد: رئیسجمهوری علاوه بر بودجه جاری، هزار میلیارد تومان هم به نام فعالیتهای ویژه فرهنگی در بودجه لحاظ کرده بود که عدهای مخالفت کرده و باعث حذف این مقوله شدند.
طاهایی افزود:وقتی دستگاههای دولتی قرار است در امری مشارکت کنند باید طبق توافقنامهای حرکت کنند و در غیر آن صورت باید به بازرسی پاسخگو باشند.
*قربانپور: حضور نیافتن سازمانهای دولتی صنعتی در جشنواره تاسف بار است
دبیر دومین جشنواره فیلمهای صنعتی مازندران جهش از حضور نیافتن سازمانهای دولتی صنعتی در این جشنواره اظهار تاسف کرد.
به گزارش مازندنومه،مهدی قربانپور در مراسم اختتامیه دومین جشنواره فیلمهای صنعتی مازندران جهش در سالن اجتماعات هلال احمر مازندران، اظهار داشت: جشنواره از سال 89 کار خود را در دانشگاه صنعتی شریف آغاز کرد و یک جشنواره کاملا دانشگاهی است.
وی با بیان اینکه دومین جشنواره فیلمهای صنعتی امسال به صورت همزمان در 17 استان در حال برگزاری است، تصریح کرد:پنج استان به عنوان استانهای ویژه معرفی شدند که مازندران هم یکی از استانهای ویژه در برگزاری جشنواره است.
قربانپور با اشاره به اینکه افتتاحیه جشنواره در مازندران به صورت پرشور از نوشهر آغاز شد، ادامه داد: ابتکاری که در مازندران اتفاق افتاد ایجاد بخش رهاورد صنایع مازندران است که از دو ماه قبل، عکاسان استان و کشور در یک تور تفریحی- کاری در مکانهای صنعتی استان حضور یافته و با صنعتگران ارتباط برقرار کردند و محصول آن 31 عکس از 28 عکاس بود که در بخش جنبی جشنواره به نمایش درآمد.
وی با بیان اینکه 22 فیلم به دبیرخانه جشنواره ارسال شد، گفت:هفت فیلم در بخش مسابقه و دو فیلم در بخش جنبی به نمایش درآمد.
دبیر دومین جشنواره فیلمهای صنعتی مازندران جهش، اهداف جشنواره را نشان دادن توانمندیهای صنعتی استان عنوان کرد و بیان داشت:سینما عاملی است برای ارتباط و دیده شدن تلاشی که در بخش صنعت صورت میگیرد.
وی خاطرنشان کرد:حضور نیافتن سازمانهای دولتی صنعتی در این جشنواره تاسف بار است.
قربانپور متذکر شد: بیش از دو ماه است که نامههای متعددی به مدیران صنایع ارسال شده و درخواست داشتیم که به دلیل اینکه صنعت استان شرایط بدی را تجربه میکند در جشنواره حضور داشته باشند اما نتوانستیم صنایع را متقاعد کنیم که حضور پررنگی در جشنواره داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه شاید مدیران صنعتی درگیر حاشیه بوده و فکر میکنند جشنواره فیلم صنعتی، نیاز صنعت استان نیست، تصریح کرد:وقتی صنعت در شرایط بدی به سر میبرد مدیران صنایع باید شرایط مفرحی را برای صنعت ایجاد کنند.
قربانپور با بیان اینکه صنایع به این فضا نیاز دارند، افزود:خوشحال هستیم که به واسطه همت پرشور و حضور و تلاش جمعی از هنرمندان خوب استان، جشنواره آغاز شد اما ای کاش جشنواره مورد حمایت بیشتری قرار میگرفت.
وی ادامه داد:خوشحال هستیم که از بخش دولتی فقط یک خودرو برای برگزاری جشنواره در اختیار ما قرار دادند و امیدوارم مرا ببخشید که این اندازه صریح در مراسم اختتامیه صحبت میکنم.
قربانپور با اشاره به اینکه استاندار مازندران به هشت دستگاه صنعتی و فرهنگی دستور داد تا در برگزاری جشنواره سهیم باشند، گفت:شش روز قبل از برگزاری جشنواره، جلسهای در استانداری تشکیل شد که نتیجه آن همان یک دستگاه خودرو بود.
وی با بیان اینکه در دورههای بعدی جشنواره حضور نخواهم یافت، اضافه کرد:امیدوارم جشنواره در سالهای بعد به درستی برگزار شده و این تلاش به اتفاقی مثبت تبدیل شود تا صنایع استان از این فضا بهره بگیرند.
رئیس خانه صنعت و معدن کشور با بیان اینکه گویا عدهای میخواهند به سال تولید ملی و مردم دهنکجی کنند، گفت: موضوع را به سمع رهبری میرسانیم.
هادی غنیمیفرد در مراسم اختتامیه دومین جشنواره فیلمهای صنعتی مازندران جهش در سالن اجتماعات هلال احمر مازندران، اظهار داشت: ویژگی هنر، انتقال داد کلیه احساس بشری در موارد مختلف است.
وی با بیان اینکه اگر کارگری حین کار دچار آسیب دیدگی شود دیگران به راحتی نمیتوانند آن درد را انتقال دهند، تصریح کرد: اما هنرمند میتواند درک کند و رنج و سختی آن را انتقال دهد.
غنیمیفرد با اشاره به اینکه اخیرا بخشنامهای در رابطه با نحوه پرداخت مالیات صادر شده، افزود:گویا عدهای میخواهند به سال تولید ملی و مردم دهنکجی کنند.
وی با بیان اینکه طبق این بخشنامه چنانچه واحد تولیدی بخواهد نسبت به خرید گازوئیل اقدام کند باید بیمه و مالیات و دارایی را پرداخت کرده و سپس این کار را انجام دهد، تصریح کرد: اگر فردی میخواهد مالیات بپردازد وزارت امور اقتصاد و دارایی به این منظور تشکیل شده و کار خود را بلد است.
غنیمیفرد با اشاره به اینکه در روزهای آخر سال گذشته مجلس قانونی را جهت روان کردن و بهبود اوضاع کسب و کار به تصویب رساند، یادآور شد:آنهایی که این بخشنامه را صادر کردهاند با چه کسی دعوا دارند.
وی با بیان اینکه این مطالب را آنقدر تکرار میکنم که گوشهای پر شده را سوراخ کند، اظهار داشت:عدهای برای مردم جان میدهند و در مقابل، افرادی فقط سنگ پرانی میکنند.
رئیس خانه صنعت و معدن کشور با اشاره به اینکه با شنیدن شعار امسال مبنی بر حمایت از کار و سرمایه ایرانی خرسند شدیم، تصریح کرد:به سمع رهبری میرسانیم که عدهای چوب لای چرخ میگذارند و نمیخواهند کاری صورت گیرد.
وی با بیان اینکه در چشم انداز 20 ساله گفته شده که در افق 1404 باید سرآمد منطقه باشیم، افزود: مگر قسم یاد نکردهایم که مملکت را به سمت تعالی ببریم و از سرمایه ایرانی و تولید ملی حمایت کنیم.
غنیمیفرد با اشاره به اینکه ملت ما به جهش نیاز دارد، خاطرنشان کرد: پرداخت مالیات یک فریضه است و عدهای چوب لای چرخ نگذاشته و اجازه دهند که کار کنیم.
رئیس خانه صنعت و معدن مازندران در این مراسم اظهار داشت:جنگ اقتصادی جنگ بسیار سختی است.
*داود رشیدی: هنر در صنعت دارای زیبایی شناسی است
به گزارش مازندنومه،داود رشیدی در مراسم اختتامیه دومین جشنواره فیلمهای صنعتی مازندران جهش در سالن اجتماعات هلال احمر مازندران، اظهار داشت: حضور هنر در صنعت زیبایی شناسی دارد.
وی افزود: هنر در هر ساعت و ثانیه میتواند موضوعات را به شکل دیگری منتقل کند.
*نجفی:مسئولان زبان هنر را به خدمت صنعت بگیرند
کارگردان سینما و تلویزیون ایران از دیگر میهمانان این مراسم بود. محمدعلی نجفی در سخنانی اظهار داشت: اگر با هنر و صنعت سرو کار داریم باید بدانیم حرکت علمی ما، فعالیتهای صنعتی را به وجود میآورد.
وی با بیان اینکه هنر از طریق احساس و بر اندیشه تاثیر میگذارد و اندیشه از طریق احساس، یادآور شد: مفهوم ترکیب این دو، این است که کار سخت صنعتگران که به واقع طاقتفرسا است باید احساس و به جامعه معرفی کنید که چه زحمتی کشیده شده تا اثر تولید و به بازار برود.
کارگران مستند زاگرس خاطرنشان کرد: یکی از بهترین راههایی که میتوانیم فرهنگ این صنعت را وارد خانوادهها کنیم، ساختن فیلم سینمایی و فیلم سریال است که همراه با روابط دراماتیک و هنری، این کار طاقتفرسای صنعتگران که جهادی واقعی است را نمایش دهیم.
وی ادامه داد:امیدوارم مسئولان و صنعتگران این همت را داشته باشند که زبان هنر را در خدمت صنعت بگیرند.