چهارشنبه 1 آذر 1391-20:56
چرا از تاخیر ایجاد شده،پوزش می خواهید؟!
دامن زدن به مطالبات و انتظارات افكار عمومي و انجام برخي حركتهاي تقليلي و موقتي را نميتوان معيار مناسبي براي ارزيابي مديريت شهري دانست.هم چنین تاكيد بر استفاده از واژه (پوزش) و بزرگ نمايي آن در قالب محيطي، تامل برانگيز است/ تاخير در اجراي طرحها نشان دهنده ضعف مديريتي، اشكال در عملكرد متعهدان به تعهدات قانوني و نظارت كمرنگ است.
مازندنومه،حسين برزگر،روزنامه نگار و مدرس دانشگاه: توسعه پايدار، همه جانبه و متوازن نيازمند به برنامهريزي، سياستگذاري و نظارت علمي و كارشناسي دارد و انجام برخي از فعاليتهاي روبنايي و بزرگنمايي پارهاي از طرحهاي ناظر به حوزه خدمات شهري، نميتوان معيار و سنجش دقيق براي تحقق توسعه شهري باشد.
هم اکنون ظرفيتها، قابليتها و منابع انساني ارزنده ای در شهر ساري وجود دارد،بنابراین تمام مسائل شهر ساري را نبايد در نهاد و يا سازمان خاصي تجميع كرد و انتظارات و مطالبات را متوجه اين سازمان خدماتي كرد.
البته باید به كمبودهاي استاني شهر ساري از حيث امور زيربنايي و زيرساختي نیز اشاره کرد که به تهيه و تدوين طرح جامع توسعه شهر ساري نیاز است.
به باور من دامن زدن به مطالبات و انتظارات افكار عمومي و انجام برخي حركتهاي تقليلي و موقتي را نميتوان معيار مناسبي براي ارزيابي مديريت شهري دانست.هم چنین تاكيد بر استفاده از واژه (پوزش) و بزرگ نمايي آن در قالب محيطي، تامل برانگيز است.
اگر پوزش طلبي مسئولان از مردم به يك رويه و متد تبديل شود بايد در نظر داشت كه سازمانهاي ارائه خدمات عمومي به شهروندان از توان نظارتي قوي و هدفمند برخوردار نيستند،از همین رو تقويت بعد نظارتي دستگاههاي اجرايي در اجراي پروژه در طرحهاي توسعه شهري در مركز استان ضروریست.
عذرخواهي از مردم در موارد نادر به خاطر تاخير در اجراي پروژهها،امري طبيعي است. اينكه عذرخواهي كردن از شهروندان را به يك قاعده مستمر تبديل كنيم به نظر ميرسد كه تاخير در اجراي برنامهها به نوعي تبرئه ميشود.
تاخير در اجراي طرحها نشان دهنده ضعف مديريتي، اشكال در عملكرد متعهدان به تعهدات قانوني و نظارت كمرنگ است.
در همین راستا جذب به موقع اعتبارات، تخصيص به هنگام و توزيع عادلانه اعتبارات عمراني و جاري توسط دستگاههاي خدماتي ميتواند به تسريع و تسهيل در اجراي طرحهاي توسعه شهري كمك كند.
تلاش براي انجام خدمات مطلوب و افزايش رضايتمندي شهروندان از جمله انتظاراتي است كه مردم از مسئولين شهري دارند.
هم چنین انجام كارهاي پراكنده بدون مطالعه و اصرار بر برخي امور ناظر به راه حلهاي موقتي، آهنگ روند توسعه شهري را كاهش ميدهد و به جاي تكيه بر قدرت فرد يا افراد بايد به سمت تقويت نهادهاي مدني و روندهاي فرهنگي و اجتماعي حركت كرد تا در حوزه توسعه، مولفههاي شهروندي و مدنيت قوام يابد.