پنجشنبه 14 دی 1391-23:13

رحيمي: ما را از مدیریت کردان محروم کردند

گزارش+گزارش تصويري مازندنومه از سومين سالگرد درگذشت علي کردان


مازندنومه؛گزارش:کلثوم فلاحي-عکس:مصطفي کاظمي:سومین سالگرد درگذشت علی کردان،در حسینیه‌ی چهاردانگه‌ای‌های مقیم ساری در حالی برگزار شد که برخی اعضای هیئت دولت از جمله محمدرضا رحیمی، سیدمحمدحسینی،مصطفی نجار، مجید نامجو،یکی از معاونان وزارت علوم، استاندار مازندران، نماینده ولی فقیه در مازندران، شجاعی نماینده مردم ساری، معاون سیاسی امنیتی استاندار، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیرکل صداو سیمای مازندران، مدیرکل اطلاعات مازندران، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، جمعی از مدیران استانی و شهرستان و مردم منطقه بلوار کشاورز در این مراسم حضور داشتند.

 ابتدای این مراسم با نوحه‌خوانی شروع شد،سپس فرزند علی کردان، استاندار مازندران و معاون اول رئیس‌جمهور صحبت کردند.

 این مراسم تقریبا یک ساعت به طول انجامید که حدود 30 دقیقه‌ی آن به نوحه سرایی اختصاص یافت و شش دقیقه مرتضی کردان سخنرانی کرد، حدود 10 دقیقه استاندار مازندران و حدود 15 دقیقه هم رحیمی.

معاون اول رئیس‌جمهور در این مراسم گفت: ماجرای مظلومیت کردان هنوز برای مازندرانی‌ها روشن نشده است.

 این مسئول افزود: او یکی از خدمتگزاران صدیق مردم مازندران بود و به مردم مازندران عشق می‌ورزید.

رحیمی با اشاره به اینکه مازندرانی و غیرمازندرانی، مازندران را دوست دارند، تصریح کرد:‌اما هرگز ندیدم فردی مانند کردان نسبت به مازندران متعصب داشته باشدوکردان در مدیریت نظیر نداشت.

 رحیمی با اشاره به اینکه کردان می‌توانست 30 سال دیگر هم برای کشور و مازندران خدمت کند، افزود: ما را از مدیریت و تدبیر او محروم کردند.

 معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: بی‌تردید مرحوم کردان از جور ظالمان در نیمه‌ی عمر و نصفه‌راهی که راه تعالی بود، جان به جان آفرین تسلیم کرد.

 استاندار مازندران در این مراسم، اظهار داشت: همه مصیبت‌ها وقتی به حسین(ع) می ‌رسد، رنگ می‌بازد.

سید علی‌اکبر طاهایی با اشاره به اینکه در تاریخ اتفاق افتاده که گاهی ناسپاسی دامان خادمانی که دلداده مکتب حسینی هستند را گرفته است، یادآور شد: من کردان را می‌دیدم که در حسینیه امام صادق که در خانه‌اش برپا کرده و در سوگ ائمه، به احترام مکتب عزای فاطمه و حسین، تمام مجلس را می‌ایستاد هرگز گمان نمی‌بردم سرگذشتی این چنین بیابد.

 فرزند علی کردان در این مراسم گفت: در بیان مظلومیت کردان، همین بس که با گذشت سه سال از درگذشت او، نتوانستیم مظلومیت او را کنار زده و شخصیت او را فراتر از حلقه تنگ رسانه‌ها و تریبون‌ها معرفی کنیم.

 مرتضی کردان با بیان اینکه هنوز نتوانستیم قابلیت‌های مدیریتی کردان را که راهگشا بود، معرفی و برای نظارت تاریخ، مکتوب کنیم، تصریح کرد: هنوز نتوانسته‌ایم علت سکوت کردان را دریابیم.

فرزند وزیر فقید کشور در دولت نهم، اظهار داشت:‌ طراح پروژه استیضاح کردان، به خوبی می‌دانست که برای دست یافتن به اهداف شوم خود، گزینه خوبی را پیدا کرده است.

 وی با بیان اینکه حذف کردان به معنای آماده‌سازی بستر برای پروژه‌های برنامه‌ریزی شده آینده بود، خطاب به حاضران یادآور شد: از شما می‌پرسم آیا اگر کردان در مسند وزارت بود، حوادث سال 88 و فتنه این چنینی رقم می‌خورد؟

کردان با اشاره به اینکه امروز حتی بعد از تجربه تلخ ماجرای کردان، نه تنها متاثر و پشیمان نیستند، افزود: بلکه پشت تریبون‌های هفتگی سخن گفته و شخصیت‌های ما را مورد حمله قرار می‌دهند.

وی با بیان اینکه به یکی انگ می‌زنند که پول‌های هنگفت را از کجا آورده ولی وقتی برای انتخابات آنها هزینه می‌شود، محل خرج کردن این پول بلامانع است، گفت: دیگری را هم انحراف می‌دانند و رکیک‌ترین الفاظ را به شخص اول و بزرگ‌تر از آن نثار می‌کنند ولی فقط 50هزار تومان جریمه دارد و قیمت آبرو و شرف بزرگان، چه ارزان شده است.

فرزند علی کردان، خاطرنشان کرد:‌جای خالی پدر در مسائل مختلف، آنچنان آزاردهنده است که دوست و دشمن اذعان می‌داند که کردان حلقه مفقوده حوزه‌های مدیریتی امروز است. وی یادآور شد: جای خالی کردان واقعا احساس می‌شود.