دوشنبه 15 مهر 1392-17:30

استحقاق آمل در مدیریت استان فراموش نشود

آقای استاندار، متاسفانه تاکنون متناسب با اهمیت و شانیت آمل و آملی ها، توجه کافی و بسنده ای به ضرورت عدالت در توزیع فرصت های مدیریتی بر اساس شایستگی ها و به کارگیری مدیران توانمند آملی در حوزه های مختلف مدیریت کلان و ارشد مازندران نشده است/چند درصد از فرصت های مناسب و مسندهای مدیریتی کلان و ارشد اجرایی در اختیار آمل و مدیران آملی قرار داده شده است؟


مازندنومه؛لطف الله آجدانی، مدرس دانشگاه و روزنامه نگار: جدای از دیرینگی و اهمیت تاریخ و تمدن آمل درگستره تاریخی و فرهنگی ایران و تشیع، جدای از پیشینه عظیم پشتوانه های علمی - فرهنگی و رجال و مشاهیر فرهنگی، مذهبی، سیاسی ،علمی و ادبی آمل، جدای از وجود و حضور بسیاری از شخصیت های معاصر علمی، فرهنگی، مذهبی و سیاسی آملی در سطوح عالی ملی و جهانی؛ وجود پتانسیل ها و ظرفیت های گسترده و نقش و اهمیت فراوان آمل در حوزه های مختلف جایگاه فرهنگی،اجتماعی و به ویژه اقتصادی در سطح استانی و ملی، از ضرورت توجه متناسب با شانیت و جایگاه و استحقاق آمل و آملی ها در عرصه مدیریت کلان اجرایی استان مازندران خبر می دهد.

تاکید بر ضرورت توجه کافی به جایگاه آمل و مدیران آملی در مازندران فراتر از کوتاه اندیشی تعصبات شهرگرایانه، معطوف به واقعیت عدالت و استحقاق توزیع مناصب و مسندهای مدیریتی بر اساس شایستگی ها و توانمندی های مدیریتی شهرستان آمل در مازندران است.

 واقعیتی که بی توجهی به آن نه با عدالت مدیریتی راست  می آید و نه به دیده خرد و انصاف پذیرفتنی . عدالت و خرد و انصافی که متاسفانه تاکنون در توزیع عادلانه فرصتهای مدیریتی کلان و ارشد در استان مازندران نادیده گرفته شده است.

 بر استاندار محترم مازندران در دولت تدبیر و امید نباید پوشیده باشد که شهرستان آمل با در اختیار داشتن 586 واحد از 3440 واحد تولیدی مازندران دارای رتبه اول تولید در استان است.

آمل در عرصه اشتغالزایی در استان نیز با 20 هزار نفر اشتغال معادل 24 درصد و به عبارت دیگر یک چهارم کل اشتغالزایی در مازندران، داری رتبه اول بوده و شهر ساری که در جایگاه و رتبه دوم  اشتغالزایی در استان پس از آمل قرار دارد تنها کمتر از 14 درصد اشتغالزایی در مازندران را به خود اختصاص داده است.

آمل همراه با ساری مشترکا دارای رتبه اول سرمایه گذاری در استان با 35 درصد  کل سرمایه گذاری است. وجود 10 درصد منابع انسانی سازمانی و اداری آموزش و پرورش استان و 13 درصد دانش آموزان مازندران و 15 درصد کل پرسنل و کارکنان اداری مازندران در آمل، نیز رتبه اول آمل در صادرات مازندران با حدود 65 درصد، رتبه های اول و برتر آمل در صنعت دام و طیور، معادن، باغداری و گل و گیاه،کشاورزی و منابع طبیعی و جنگلها در مازندران، جملگی دلالت بر توانمندی ها و شایستگی های جایگاه و شانیت آمل در فرآیند پیشرفت و توسعه ی مازندران در حوزه های مختلف دارد.

اما آقای استاندار، متاسفانه تاکنون متناسب با اهمیت و شانیت آمل و آملی ها، توجه کافی و بسنده ای به ضرورت عدالت در توزیع فرصت های مدیریتی بر اساس شایستگی ها و به کارگیری مدیران توانمند آملی در  حوزه های مختلف مدیریت کلان و ارشد مازندران نشده است.

 به راستی چند درصد از فرصت های مناسب و مسندهای مدیریتی کلان و ارشد اجرایی در اختیار آمل و مدیران آملی قرار داده شده است؟

از استاندار محترم مازندران که  نخستین متولی و سکاندار استانداری در دولت تدبیر و امید است، انتظار تدبیر کافی برای امید به تحقق مطالبات حقه ی آمل و آملی ها در عرصه مدیریت ارشد اجرایی استان مازندران می رود.

هم اکنون  بدون در نطر گرفتن مدیریت فرمانداری ها، تعداد مدیریت های کلان و ارشد حوزه ستادی در استانداری مازندران شامل 53 پست مدیرکلی و معاونت و در دستگاههای اجرایی استان شامل 69پست و حدود 200 معاونت استانی و در مجموع بیش از 300 پست مدیریتی ارشد استانی است که با توجه به  جایگاه بسیار بالا و  ارزشمند آمل در مازندران، از جنابعالی  انتظار می رود با درایت و قاطعیت از مطالبات حقه ی مردم آمل و ضرورت عدالت در توزیع فرصت ها و مناصب مدیریت اجرایی کلان و ارشد استانی صیانت و برای تخصیص سهم شایسته و بایسته به مدیران توانمند و شایسته آملی در مدیریت کلان و ارشد حوزه ستادی استانداری و دستگاههای اجرایی مازندران اقدام کنید.