يکشنبه 6 ارديبهشت 1394-21:33
ساری در مدار تحول
امام جمعه ساری: چون شهرداری مرکز استان از عهده کار سنگینی مثل پارک ملل در مدت کوتاه برآمد، برخی نمی توانستند ببینند و کارشکنی کردند، اما وقتی دیدند امام جمعه و بعضی دیگر از مسوولان همراه آنان نیستند، دست از مخالفت برداشتند/شهردار ساری: برنامه های ما حول محور توسعه گردشگری است(گزارش+عکس از جلسه شورای شهر ساری)
مازندنومه؛ سرویس اجتماعی، مینامحسن پور: جلسه علنی شورای اسلامی شهر ساری با حضور نماینده ولی فقیه در مازندران، شهردار و فرماندار ساری و جمعی از مسوولان استانی و شهری، عصر یکشنبه در صحن شورا برگزار شد.
*3 میلیارد برای پارک موزه دفاع مقدس
علیجان شمشیربند-رییس شورای شهر ساری- بودجه سال 94 شهرداری ساری را با 75 درصد افزایش، 350 میلیارد تومان اعلام کرد.
وی همچنین گفت: شورای شهر ساری مبلغ 3 میلیارد تومان برای پارک موزه دفاع مقدس در نظر گرفته است.
* برنامه های ما حول محور توسعه گردشگری است
در ادامه مهدی عبوری-شهردار ساری- از یک رخداد بزرگ در پایان جلسه شورا خبر داد و اظهار داشت: در سال همدلی و همزبانی قرار است نمایندگان دولت و اعضای شورا پروژه بزرگی را برای مردم ساری آغاز کنند.
وی با بیان اینکه تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی استان، توجه به بخش گردشگری است، تصریح کرد: همه برنامه های ما حول محور توسعه گردشگری است و اگر مرکز استان رشد نکند، استان به جایگاه واقعی خود نخواهد رسید.
شهردار ساری از اجرای فاز دوم مجموعه تفریحی گردشگری حاشیه رودخانه تجن تا پل تنگه لته خبر داد و افزود: مشاوران طرح تمام توجیهات فنی را مشخص کرده و نقشه را به دستگاه مربوطه ارائه داده اند.
عبوری همچنین از واگذاری 550 هکتار از اراضی رودخانه تجن از سوی آب منطقهای مازندران به شهرداری ساری خبر داد و افزود: شورای اسلامی شهر ساری در سال94 اعتبار خوبی برای این پروژه کلان در نظر گرفته است.
این مسوول ادامه داد: همراه با پروژه فاز دوم پارک ملل، اتوبان 6/5 کیلومتری به عرض 50 متر در حاشیه این پارک در منطقه جنوب ساری واقع در بلوار کشاورز احداث میشود.
وی با اعلام اینکه به مناسبت 13 رجب، امسال 13 پروژه بزرگ عمرانی در ساری افتتاح و کلنگزنی میشود، گفت: ساری در مدار تحول است.
عبوری مشارکت شهروندان مرکز استان را گامی در جهت اجرای پروژه های عمرانی و رفاهی دانست و افزود: اعتماد بین شهروندان با شهرداری ساری سبب شد تا مطالبات مردم از مسئولان امور شهری بیشتر شود.
شهردار ساری با بیان اینکه سند چشم انداز 20 ساله در ساری در حال نگارش است، ادامه داد: مسئولانی که بعد از ما می آیند، موظف به اجرای طرحهای توسعه ای در ساری هستند.
وی با بیان اینکه همه پروژههای شهرداری به صورت خودکفا و بدون هیچ اعتبار بانکی و دولتی در ساری به بهره برداری میرسد، اظهار داشت: در گذشته دو پروژه عمرانی در ساری ایجاد شد که 30 میلیارد تومان از بانک ملی وام گرفته شد و در این دوره در حال بازپرداخت 55 میلیارد تومانی آن هستیم.
عبوری افزود: با حمایت نماینده ولیفقیه در استان، اعضای شورای شهر ساری و برخی از مسئولان استانی توانستیم از حق و حقوق مردم مازندران در تهران دفاع و اعتباری برای مرکز استان جذب کنیم.
این مسوول از افتتاح فاز دوم پل بزرگ سردار نوری در روز 13 رجب خبر داد و گفت: این پروژه بعد از 35 سال به بهرهبرداری رسید.
شهردار ساری با ابراز گلهمندی از وزارت نفت، ابراز داشت: وزارت نفت مصوبه دولت را در اجرای پروژه سردار نوری و تقبل کامل هزینهها رعایت نکرد.
وی افزود: فقط 10 درصد هزینه فاز دوم پل سردار نوری محقق و مابقی اعتبارات از طریق شهروندان ساروی تامین شد.
این مسوول با بیان اینکه افتتاح فاز نخست میدان ابن شهرآشوب و همچنین فاز دوم میانگذر شمالی بعد از گذشت 32 سال، در 13 رجب به بهرهبرداری میرسد، گفت: احداث دوربرگردان در مقابل بیمارستان شفا، پل شهید چمران، احداث جایگاه سیانجی در بلوار فرحآباد، دو پارک محله ای در کوی جهاد و پیوندی و بازگشایی خیابان مهدوی از فرهنگ به بلوار طالقانی که معضل ترافیک میدان شهدا را حل میکند در مراسمی در 13 رجب با حضور مردم در استادیوم شهید متقی اجرا می شود.
عبوری احداث کانال هدایت آب های سطحی در مازندران را پروژه عمرانی مهم در مرکز مازندران دانست و افزود: این کانال از بلوار کشاورز تا کانال مجاور عمارت شهرداری امتداد دارد، که 80 درصد آب گرفتگی شهر را کاهش می دهد.
وی با بیان اینکه زیرگذر پل گردن بعد از گذشت 30 سال، در ساری در حال اجرا است، تصریح کرد: تبدیل بافت فرسوده ترک محله به محله ای با نام نارنجستان در شهر ساری، جراحی دیگری است که به عنوان طرح عمرانی در شهرداری ساری کلید خورد.
عبوری در پایان سخنانش گفت: از ابتدای مسوولیتم در شهرداری، 500 پروژه کوچک و بزرگ در مرکز مازندران آغاز شد که نیروگاه زباله سوز بزرگ ترین آن است و اجرای این فعالیتها با مشارکت مردم به سرانجام می رسد.
*ساری بار مشکلات مرکز استان را به دوش میکشد
در ادامه آیت الله نورالله طبرسی – نماینده ولی فقیه در مازندران- با بیان اینکه در کار شورایی نظام دموکراسی باید اجرا شود، ابراز داشت: برای توسعه مازندران، لازم است مرکز استان پیشرفت کند.
وی با بیان اینکه انعقاد تفاهم نامه های شورای شهر و شهرداری با سایر دستگاه های اجرایی زمینه فعالیت در سایه وحدت و همدلی در مرکز مازندران را نشان میدهد، افزود: شهرداری ساری برای تکمیل پروژه عمرانی و گردشگری تجن با مدیریت امور آب استان تفاهم نامه ای منعقد کرد که لازم الاجرا است.
نماینده ولی فقیه در مازندران، سابقه ایجاد شهرداری در ساری را به سال 1306 یاد کرد و افزود: عملکرد مسئولان امور شهری باید مورد مقایسه قرار گیرد، زیرا در سالهای اخیر پروژههای 30 سال مانده شهر ساری را به مرحله بهرهبرداری رسانده اند.
طبرسی ادامه داد: شهرداری ساری با توجه به وضعیت اقتصادی نامطلوب در سال 93 توانست بدون استفاده از اعتبارات و تسهیلات دولتی در تحقق برنامهها موفق باشد که به معجزه شبیه است.
این مسوول با تأکید براینکه شورا مظهر همدلی، همزبانی، وحدت و خدمترسانی است، افزود: اگر فعالیتهای شهرداری و شورای اسلامی شهر ساری رضایت مردم و مسوولان را جلب کرد، بهدلیل وحدت این نهاد مردمی حاکم است.
امام جمعه ساری در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه پروژه گردشگری پارک ملل کار سنگینی بر دوش شهرداری بود، تصریح کرد: چون شهرداری از عهده کاری به این سنگینی در مدت کوتاه برآمد، برخی نمی توانستند ببینند و کارشکنی کردند، اما وقتی دیدند امام جمعه و برخی دیگر از مسوولان همراه آنان نیستند، دست از مخالفت برداشتند.
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه شورا، برخواسته از رأی مردم است و باید توقع مردم را برآورده کنید، افزود: شورای اسلامی شهر و شهرداری ساری اگر در کشور نمونه نباشند، در استان بینظیرهستند.
طبرسی توقع مسوولان امور شهری در ساری، از دولت مردان در مازندران را نگاه استانی به مرکز استان عنوان و خاطرنشان کرد: نگاه مسوولان به مازندران باید کلان باشد تا مرکز استان به جایگاه واقعی خود برسد.
وی ادامه داد: ساری بار مشکلات مرکز استان را به دوش میکشد و معضل ترافیکی در مرکز مازندران باید حل شود.
طبرسی در پایان گفت: ما باید یکدیگر را درک و جذب کنیم تا دشمنان جرات نکنند دیوار وحدت را بشکنند.
*ساری باید تبدیل به کلانشهر شود
در این جلسه علی نبیان-معاون عمرانی استاندار مازندران- نیز مسوولان را وامدار مردم دانست و گفت: هر فعالیتی که در شهر انجام می شود، گوشه ای از بدهی ما به مردم مرکز استان است و اگر قرار است مازندران شناخته شود، باید با ساری شناخته شود.
ابراهیم یخکشی- مدیرعامل آب منطقه ای مازندران- اظهار داشت: در مدیریت رودخانه ها باید ابتدا نقشه راه و سپس نوع کاربری مشخص شود و البته در کنار نقشه، مدیریت اجرایی هم اهمیت دارد.
یخکشی تعداد رودخانه های استان را 120 شاخه عنوان کرد و افزود: در استان 7 هزار کیلومتر رودخانه داریم که 500 کیلومتر آن در محدوده شهری واقع شده است.
وی ادامه داد: در این راستا گردشگری آبی را مورد توجه قرار داده ایم و به دنبال جذب سرمایه هستیم.
مدیرعامل آب منطقه ای مازندران با بیان اینکه ساری باید تبدیل به کلانشهر و مقصد گردشگران شود، تصریح کرد: اسباب و لوازم این امر باید فراهم شود.
جواد واحدی-فرماندار شهرستان ساری- نیز اظهار داشت: این استان هیچ حاشیه ای را برنمی تابد و کسی با مقاصد انتخاباتی و غیره، نمی تواند اتحاد بین شهرداری، فرمانداری و استانداری را بر هم بزند.
خاطرنشان می کنیم تفاهمنامه همکاری بین شهرداری ساری و آب منطقهای مازندران در پنج بند برای اجرای فاز دوم پروژه گردشگری حاشیه رودخانه تجن در جلسه شورای شهر منعقد شد.