جمعه 8 آبان 1394-18:40
رفتن فلاح، آمدن اکبری؛ واقعیت چیست؟
نام عزت الله اکبری بار دیگر بر زبان ها افتاده و این بار کمی جدی تر؛ اصلاح طلب ها ولی این موضوع را بر نمی تابند. آن ها ترجیح می دهند همین ربیع فلاح بماند تا این که بخواهند عزت اکبری اصولگرا را استاندار کنند. اصلاح طلبان این همه بیانیه اعتراضی ننوشته اند و این همه مصاحبه نکرده اند که فلاح برود و اصولگرایی از جنس اکبری راس کار بیاید.
مازندنومه، سرویس سیاسی: حالا بزرگان و موثران اصلاح طلب مازندران، به کم تر از رفتن استاندار رضایت نمی دهند. این ماجرا شعله ای کم فروغی بود که با عزل نابهنگام حسین حسن نژاد -مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری مازندران- ناگاه زبانه کشید و ناگفته های این طیف پرقدرت سیاسی، به گفته ها و نوشته ها بدل شد.
درست یک روز پس از عاشورای حسینی، اصلاح طلبان مازندران شروع به انتقاد شدید از عملکرد دوساله ربیع فلاح جلودار کردند. آن ها نه تنها در قالب مصاحبه و صدور بیانیه های مختلف (که در روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت) آشکارا مدیر ارشد استان را آماج نقدهای بی سابقه قرار داده اند، هم زمان رایزنی های مختلفی را با قدرتمندان پای تخت نشین انجام می دهند تا صدای اعتراض و انتقادشان نسبت به اوضاع سیاسی استان به گوش تهران نیز برسد.
چهارماه مانده به انتخابات مجلس دهم، زمزمه هایی مبنی بر خروج استاندار از این سمت شنیده می شود. این زمزمه ی آشنا بارها در مقاطع مختلف شنیده شد، ولی هیچ گاه رنگ واقعیت به خود نگرفت و فلاح ماند و ادامه داد.
تفاوت شایعات پاییز امسال با قصه های تکراری پیشین در پنج چیز است:
1- اصلاح طلبان هیچ گاه به این اندازه مصر و پیگیر خواسته های سیاسی خود نبودند. 2- شنیده شده در روزهای پس از سفر رییس جمهوری، استاندار برای پاره ای توضیحات به تهران احضار شد و به همین دلیل به برخی جابجایی های شتاب زده دست زد. 3- در ماه های پس از توافق هسته ای، دست دولت برای برخی جابه جایی های داخلی بازتر است. 4- دولت نیم نگاهی به انتخابات حساس اسفندماه دارد و نمی خواهد با برخی بی تدبیری ها مجلس آینده را از دست بدهد، بنابراین دل بر آن آراسته بی محابا دست به تغییراتی در شاکله مدیریتی شهرستان ها بزند. 5-شنیده های مربوط به عزل و نصب های خارج از سیستم استانداری که توسط فردی خاص صورت می گیرد، نقل روز محافل و مجالس است و به تهران نیز انتقال داده شده است.
شنیده هایی از پای تخت به گوش می رسد که اگر گزینه مناسبی پیدا شود، شاید استاندار مازندران تغییر کند، لیکن هنوز هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است و فعلا" فلاح هم چنان استاندار مازندران است.
*گزینه ای برای تمام فصول
در دو سال گذشته بارها شایعات برکناری استاندار مازندران نقل رسانه ها شد و هر بار یک نام به عنوان نفر جایگزین بر سر زبان ها افتاد: عزت الله اکبری تالارپشتی. اکبری هر چند هنوز ردای استانداری را نپوشیده است و آرزو به دل مانده است، بسان محسن رضایی که در هر انتخاباتی حاضر و ناظر است، حداقل از نظر نامزد و مطرح شدن، رکورد زده است:
-تیرماه 1394: « نزدیکان نماینده سابق مردم در مجلس امیدوارند در صورتی که عزت الله اکبری به عنوان استاندار بعدی مازندران معرفی نشد، پا در عرصه انتخابات مجلس شورای اسلامی بگذارد. تا به این لحظه نماینده سابق ، خبر استعفا و حضورش در انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی را تائید نکرده است.»
- آبان 1393: « دکتر عزت الله اکبری نماینده اسبق مردم قائم شهر در دو دوره مجلس شورای اسلامی و سرپرست شركت پشتيباني ساخت و تهيه كالاي نفت تهران به عنوان جدی ترین گزینه ی تصدی استانداری مازندران مطرح است. »
- شهریور 1392: « نشست مجمع نمایندگان مازندران در مجلس شورای اسلامی برای انتخاب و معرفی گزینه های استانداری مازندران در محل مجلس برگزار شد. بر اساس گزارش های رسیده در این نشست و بحث و تبادل نظر عزت الله اکبری تالارپشتی و محسن نریمان حائز اکثریت آرا شدند. »
عزت الله اکبری حداقل سالی یک بار روی کاغذ، جانشین ربیع فلاح می شود و امسال برای دومین بار، نام او در این هفته به عنوان دومین استاندار دولت تدبیر و امید در مازندران شنیده شد؛ پس از آن که محمد علی پنجه فولادگران تمایل نشان نداد تا بار دیگر به عنوان استاندار وارد مازندران شود.
*چسبندگی به هاشمی ها
عزتالله اکبری تالارپشتی متولد سال ۱۳۳۲ در قائمشهر است. او نماینده دوره های پنجم و هشتم مجلس شورای اسلامی بود.
فوق لیسانس حقوق خصوصی دارد و اطرافیانش «دکتر» صدایش می کنند. آخرین پست او مدیرکلی شركت پشتيباني ساخت و تهيه كالاي نفت بود که بعد از شکست در انتخابات مجلس گذشته و در دولت احمدی نژاد به او داده شد.
در رزومه اکبری ریاست سازمان صنایع و معادن استان تهران هم دیده می شود. او در زمان ریاست جمهوری علی اکبر هاشمی رفسنجانی در نهاد کار می کرد و با هاشمی و احیانا" برخی فرزندان او از جمله یاسر آشنایی هایی دارد، از این رو گفته می شود به پشتوانه همو نامش به عنوان نامزد استانداری مازندران مطرح شده و می شود. البته اطرافیان عزت اکبری تجربه چنین موقعیت هایی را دارند و هربار که بحثی از جابه جایی ها شد، نام او را فی الفور رسانه ای می کنند تا شاید یک بار افاقه کند!
*اصوگرایی باتبختر خاص و غیر پاسخگو
عزت الله اکبری که به طیف راست کارگزاران سازندگی نزدیک تر است، اینک با دیدگاه های بروز شده هاشمی رفسنجانی فرسنگ ها فاصله دارد. او اصولگرایی تمام عیار و با تبختر خاص است، خیلی رسانه ای و اهل شفافیت و پاسخگویی نیست و قبل از انتخابات ریاست جمهوری گذشته با دیدگاه و اندیشه غالب دولت کنونی زاویه داشت.
او زمانی رییس کمیسیون صنایع و رييس كميسيون سرمايه گذاري مجلس بود که با شعار احیای نساجی مازندران و ایجاد 6 هزار شغل در این کارخانه ورشکسته رای گرفت، ولی ره به جایی نبرد و آن چه از نساجی ماند اعتراضات کارگری و تجمعات گاه و بیگاه کارگران نگون بخت آن بود که بالاخره با تدبیر این دولت، نساجی تا حدی به سامان رسید.
اینک نام او بار دیگر بر زبان ها افتاده و این بار کمی جدی تر؛ اصلاح طلب ها ولی این موضوع را بر نمی تابند. آن ها ترجیح می دهند همین ربیع فلاح بماند تا این که بخواهند عزت اکبری اصولگرا را استاندار کنند. اصلاح طلبان این همه بیانیه اعتراضی ننوشته اند و این همه مصاحبه نکرده اند که فلاح برود و اصولگرایی از جنس اکبری راس کار بیاید که اگر این گونه بی تدبیری شود، ناامیدی و یاس در اردوگاه حامیان دولت را نمی توان با هیچ گزاره ی امیدبخشی جمع کرد.