دوشنبه 18 شهريور 1387-0:0

مقداد در پي انتقام «استعفای اجباری»

اصرارهاي نماينده بابلسر مبني بر استعفاي رييس سازمان تربيت بدني نه از «حب ورزش» که از «بغض علی آبادی» ناشی می شود.


در روز معارفه نجف نژاد به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال تهران،او و علي آبادي در کنار هم بودند؛ حال آن که نجف نژاد اکنون اصرار به برکناری علی آبادی دارد.

 به نوشته گروه ورزش روزنامه دنیای اقتصاد، در حالی که بحث بررسی علل ناکامی «ورزش در المپیک» در فضایی آرام از سوی مجلس شورای اسلامی در حال پیگیری است و فراکسیون ورزش مجلس هم چندي پيش با مدیران سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک جلسه داشت، در این میان «مقداد نجف نژاد» -نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار- اصرار عجیبی به کناره گیری یا برکناری «محمد علی آبادی» دارد.

 فعالان ورزش به ویژه فوتبال معتقدند که «اصرارهای عجیب» نجف نژاد نه از «حب ورزش» که از «بغض علی آبادی» ناشی می شود.

 هنوز جریان های دو سال پیش مربوط به حذف استقلال از لیگ قهرمانان در زمان مدیریت نجف نژاد از اذهان فوتبال دوستان بیرون نرفته است. امانجف نژاد کیست؟

مقداد نجف نژاد متولد سال 1340 در بابلسر، نماینده مردم این شهر در دوره های پنجم، ششم و هشتم مجلس شورای اسلامی است که در ادوار پنجم و ششم عضو کمیسیون اقتصادی بوده است.

نجف نژاد در دوره ای نیز مسوولیت فرماندهی سپاه بابلسر، نوشهر و رامسر را بر عهده داشته است. سیاسیون نجف نژاد را با اتفاقات مربوط به مجلس هفتم در بابلسر به یاد می آورند.

در آن ایام بابلسر جزو معدود شهرهایی بود که اصولگرایان موفق به کسب کرسی های آن نشده بودند، نجف نژاد هم در حوزه افتخاری بابلسر کاندیدا شده بود که در پایان شمارش آرا با اختلاف کمی از رقیب اصلاح طلب خود شکست خورد، اما با ابطال تعدادی از صندوق ها ورق به سود نجف نژاد برگشت تا بابلسر دچار التهاب شود.

 با پادرمیانی ها، نجف نژاد استعفا داد، اما با شروع کار مجلس هفتم وی به مجلس رفت، ولي با مخالفت وزارت کشور وی موفق به حضور در مجلس نشد.

 اوایل مهرماه 85 «مقداد نجف نژاد» از سوی دوست صمیمی خود ماموریت یافت تا به «باشگاه استقلال برود» و عنوان پرطمطراق «مدیرعاملی» این باشگاه را به دوش گیرد.

 در همان روز معارفه بود که نجف نژاد گفت: «آمده ایم که با برنامه ریزی تمام شرایط را بهبود بخشیم، مدیران جدید باشگاه عزم خود را جزم کرده اند که در خدمت این تیم باشند.»

 اما شاه کلید سخنان نجف نژاد آنجا بود که گفت: «ورزش آوردگاه حساسی است و معتقدم در استقلال اولین اشتباه، آخرین اشتباه است.»

 همان روزها بود که نجف نژاد حرف از تغییرات ساختاری در استقلال می زد. حذف استقلال از لیگ قهرمانان در حالی که استقلال خود را مهیای حضور در لیگ قهرمانان آسیا می کرد یک «اشتباه مدیریتی» از سوی نجف نژاد در عدم پیگیری ارسال لیست بازیکنان باعث شد تا AFC استقلال را، از حضور در لیگ قهرمانان آسیا محروم کند.

اگر چه در ظاهر همه تقصیرها را به گردن قلعه نویی می انداختند، اما نزدیکان باشگاه می دانستند ایراد کار از نجف نژاد است.

 «نجف نژاد» در طول دوران حضورش در استقلال آن چنان ضعیف عمل کرد که اعضای باشگاه او را با نام کوچک صدا می زدند.

حاضران در باشگاه روزی را فراموش نمی کنند که نجف نژاد پس از حذف استقلال قصد داشت «در نامه ای سرگشاده همه کادر فنی و هیات مدیره را بر کنار کند» و این حرکت او باعث شور و نشاط می شد، چون همه می دانستند مدیرعامل اختیار برکناری هیات مدیره را ندارد.

عدم واکنش شخصی نجف نژاد به این قضيه باعث شد تا با فشار افکار عمومی و خواست رییس سازمان تربیت بدنی وي مجبور به استعفا شود.

 انتخابات مجلس هشتم برگزار شد و نجف نژاد بار دیگر به مجلس راه یافت. مي گويند وي همان روزهای اول در یک محفل خصوصی گفته بود که انتقام «استعفای اجباری» را می گیرم.

نتایج کاروان ایران در المپیک بهترین فرصت برای مردی بود که به دنبال انتقام بود، به خاطر همین بود که در هر نطق و تذکر و مصاحبه ای فقط یک خواسته دارد «برکناری یا استعفای علی آبادی». این در حالی است که اکثریت اعضای فراکسیون ورزش معتقد به طی شدن روند منطقی هستند. باید منتظر روزهای آینده ماند و دیده سمبه نجف نژاد چقدر پر زور است.