چنین رفته است بر ما ماجراها
در استقبال از حضور دوباره دلاور بزرگ نیا در استان مازندران(1)/او در تهران، پیشنهادهای متعددی نیز روی میز دارد، لیکن اگر استاندار مازندران و نزدیکانش، دل شان برای مازندران می تپد، نباید دست روی دست بگذارند و تا دیر نشده باید از دلاور بزرگ نیا دعوت کنند که دوباره میدان دار عرصه میراث و گردشگری استان شود. این اتفاق خوش اگر بیفتد،منفعتش را خیلی زود همگان خواهند دید.
مازندنومه، سردبیر: دست اندازی و ترکتازی و دشخواری هایی که در 8 سال گذشته بر باشندگان عرصه فرهنگ و هنر و نیز بخش میراث فرهنگی و گردشگری ما وارد شد، مثنوی هفتاد من کاغذ است و گفتنی ها هم چنان ناگفته بماند، بهتر است؛چرا که بسیاری می دانند:«چنین رفته است بر ما ماجراها!»
در مازندران نیز اوضاع فرهنگ و هنر و میراث فرهنگی و گردشگری، چندان بسامان نبود و حرف ها زده شد و ادعاها و لاف ها و سخنرانی ها ایراد شد، ته قضیه اما چیزی دندان گیری در این حوزه ندیدیم و درجا زدن بود و روزمرگی و ویرانی میراث فرهنگی و معنوی ما که پیش تر در چند یادداشت و گزارشِ فعالان و پژوهندگان این حوزه، در مازندنومه شرح داده و صد البته به هیچ انگاشته شد.
در سال های گذشته، به ویژه در دوران اصلاحات، بخش فرهنگ و هنر و میراث و توریسم و صنایع دستی ما، مدیریتی مطلوب و مدبرانه و رو به جلو را تجربه کرد که هنوز یاد آن گرامی داشته می شود و ما مردم، با خاطرات آن روزگار سپری شده، خوشیم.
از جمله در مازندران، عرصه فرهنگ و هنر و گردشگری و میراث فرهنگی هیچ گاه ره آوردهای مدیریتی دلاور بزرگ نیا را فراموش نخواهد کرد.
*بزرگ نیا در ارشاد
دلاور بزرگ نيا متولد 1342 گوني بافي قائم شهر است.او کارشناس ارشد حقوق است و از آکادمي علوم تاجيکستان (وابسته به آکادمي علوم روسيه) دکتراي تاريخ دارد و دکتراي حقوق را هم از دانشگاه تاجيکستان گرفته است.
دوران تصدي دلاور در اداره کل فرهنگ و ارشاد و سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري مازندران، فصل شکوفايي فرهنگ و هنر و ميراث مادي و معنوي بود.
توانايي هاي مديريتي، اخلاص در کار، انعطاف پذيري، بشاشيت و خلق باز و مثبت انديشي از بزرگ نيا مديري موفق و مردمي ساخته است.
او از 21 شهريور 1378 -درست در روز سينما- مدير کل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران شد. مدیرکل که شد، در اتاق او به روي همه باز بود و اصلا تلاش نکرد هنرمندان را درجه بندي کند.
بزرگ نیا به مطبوعات توجه زيادي داشت و در دوره او خانه مطبوعات مازندران شکل گرفت. کار ديگر او تقويت نشر و چاپ خانه ها بود، هم چنين حمايت از نويسندگان و محققان مازندراني.
هنگامی که او به ارشاد رفت کل اعتبارهاي عمراني آن جا زير دويست ميليون تومان بود، ولی زماني که بزرگ نیا آنجا را ترک کرد اين رقم 40تا 50 برابر شده بود.
بزرگ نیا به فرهنگ عمومي استان هم بي اعتنا نبود. سعي کرد رفتارهاي مردم مازندران را که زبانزد همه بود، مثل دين باوري، رشادت و حق طلبي در قالب برنامه هاي فرهنگي و هنري تقويت کند، هم چنين فضاي مدارا و رواداري را در سطح جامعه تزريق کرد.
احداث مجتمع های فرهنگی و هنری، کتابخانه های عمومی، راه اندازی جشنواره های مطرحی چون جشنواره بین المللی فیلم کوتاه وارش، جشنواره سراسری شعر علوی، جشنواره بین المللی تئاتر اکو، رونق بخشیدن به انجمن های فرهنگی و هنری و مراکز دانشگاهی فرهنگ و هنر و ... از جمله مهمترین دستاوردهای بزرگ نیا در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران محسوب می شود.
با تولد جشنواره فیلم وارش چنان اقبالی به این جشنواره شد که تحسین همگان را در مدیریت سینمای کشور برانگیخت و در تقویم سینمایی، روز بیست و یکم شهریور توسط شورای فرهنگ عمومی به نام «روز سینما» و با ذکر نام از فیلم کوتاه وارش شناخته شد.
او پای بسیاری از بزرگان و هنرمندان این سرزمین از جمله «خسرو سینایی»، «ابراهیم مختاری»، «محمد علی سجادی»، «مسعود فروتن»، «جعفر پناهی»، «هوشنگ مرادی کرمانی»، «خسرو معصومی»، «دکتر زرین کلک»، «دکتر احمد ضابطی جهرمی»، «داریوش مهرجویی»، «مهدی هاشمی»، «پوران درخشنده»، «فاطمه معتمدآریا» و... را به مازندران باز کرد.
*بزرگ نیا در میراث
دوران درخشان و روشن و به یادماندنی دلاور بزرگ نیا در ارشاد استان، 5 سال به طول انجامید و او در شهريور 1383به سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري رفت.
خودش شش سال پیش در یک مصاحبه به مازندنومه گفت:«در فرهنگ سراي نياوران مشغول مذاکره با آقاي دکتر اسماعيل بني اردلان -مدير وقت فرهنگ سرا- براي اجراي يه پروژه فرهنگي-هنري مشترک بودم. استاندار وقت آقاي پنجه فولادگردان از جلسه شوراي معاونان استاندار تلفن کرد و راجع به آگاهي من از تشکيل سازمان جديدي به نام ميراث فرهنگي و گردشگري سئوال کرد. وقتي متوجه شد من از اين قضيه اطلاع دارم، اظهار داشت که شوراي معاونان بدون حتي يک نظر مخالف به اين اجماع رسيدند که شما بايد رييس اين سازمان نوپا شويد. چون در ارشاد و آموزش و پرورش سال ها تجربه اجرايي داشتم.»
سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز تدبیر و پیگیری بزرگ نیا را در استقرار این سازمان در ساختمان سازمان مدیریت و برنامه ریزی واقع در خیابان جام جم فراموش نخواهد کرد.
او زمینه حضور سرمایه گذاران را در عرصه صنعت گردشگری فراهم و ساختمان تاریخی کلبادی ساری را که سال ها محل فعالیت سازمان میراث فرهنگی بود به موزه مردم شناسی مبدل کرد.
احیاي میراث فرهنگی استان دغدغه بزرگ نیا بود و همین امر برپایی جشنواره بین المللی و فاخر نوروز: میراث مشترک کشورهای حاشیه دریای خزر را در رشته های مختلف فرهنگی و هنری رقم زد.
او در سازمان تازه تاسیس میراث فرهنگی و گردشگری هم درخشان ظاهر شد و سال 1385 زمانی که سند توسعه استاني تدوين مي شد، بزرگ نیا به عنوان نماینده بخش فرهنگ و هنر عضو هيئت 15 يا 16 نفره تدوین سند توسعه بود و با حضور وی همه قابليت هاي استان از کشاورزی گرفته تا صنعت،گردشگري و تجارت خارجي در این سند لحاظ شد.
*بزرگ نیا در پای تخت
دلاور بزرگ نیا در دولت مهرورز مدتی مدیر سازمان میراث فرهنگی و گردشگری باقی ماند، اما از سوی مسئولان وقت استان تحمل نشد و ناگزیر به پایتخت کوچید.
او مدتی کارشناس مسئول امورمجلس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي وگردشگري کشور بود و نیز دبير کميته علمي و پژوهشي ستاد تبليغات و امور نمايشگاه هاي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، لیکن آذرماه 1389 از سوی شهردار تهران، رييس باغ موزه هنر ايراني(وابسته به سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران) شد.
باغ موزه هنر ایرانی در منطقه الهیه واقع شده و از لحاظ معماری مربوط به دوره پهلوی اول است. در دوران پهلوی ماکت هایی به سفارش ایران به مناسبت جشن های ۲۵۰۰ ساله به کشور ایتالیا سفارش داده شد که مورد استفاده قرار نگرفت.
در این باغ موزه ماکت هایی از آثار تاریخی ایران مانند:هشت بهشت، چهل ستون، گنبد قابوس، شمس العمارهف سی و سه پل، کاروانسرای مهیار، باغ فین، نقش رستم، برج آزادی، برج میلاد، مقبره دانیال نبی، کلیسا و گنبد سلطانیه وجود دارد.
قسمت های فعلی این باغ موزه هم عبارت است از:نگارخانه، بخش فیلم، کارگاه های هنری، فروشگاه محصولات فرهنگی و ارایه آثار حجمی مجسمه سازان ایران.
بزرگ نیا در دوران تصدی اش در باغ موزه هنر ایرانی نیز خوش درخشید و این مکان را به محل حضور و فعالیت بسیاری از بزرگان و برجستگان فرهنگ و هنر و ادب ایران زمین تبدیل کرد و با جذب اعتبارهای کلان، باغ موزه را از رخوت و تنهایی و سکون نجات داد.
* برای نجات میراث و تمدن مازندران از بزرگ نیا دعوت کنیم
دلاور بزرگ نیا مدیری کاربلد و روشن فکر و امروزی است. او در دوران مديريتش در ارشاد و میراث فرهنگی مازندران، سعي کرد فضاي مدارا و رواداري را در سطح جامعه تزريق کند.
او شاید اکنون چندان تمایل و نیازی به حضور در سطح مدیریت ارشد سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران نداشته باشد، لیکن استان به این مدیر تحول خواه نیاز دارد.
بخواهیم یا نخواهیم بخش گردشگری و میراث و صنایع دستی ما کارنامه درخشانی ندارد، سالانه میلیون ها مسافر و گردشگر ورودی داریم و به رغم حضور این حجم از مسافر، نحوه ارائه خدمات به گردشگران در استان غیر حرفه ای است و درآمدی عاید ما نمی شود، مسافران خارجی نیز چنین خدمات ناکافی را از ما پذیرا نیستند، بخش زیادی از میراث باستانی و تاریخی ما در شرف نابودی است، هنرمندان صنایع دستی ما از حداقل امکانات زندگی و معیشتی برخوردار نیستند و ...کلا" حوزه گردشگری و میراث مازندران در خواب چندساله به سر می برد.
مشکلات زیاد است و ما هم انتظار تغییرات یک شبه را نداریم. دراین 8 سال بیشترین آسیب وارد شده است، بنابراین کسی که می خواهد این ویرانی ها را آباد کند حداقل به همین اندازه زمان نیاز دارد.
حضور دلاور بزرگ نیا در راس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران امیدها را به ما برمی گرداند و خرسندی فعالان این عرصه را فراهم می کند.
بزرگ نیا در دولت هاشمي رفسنجاني،خاتمی و مدتی در دولت احمدی نژاد مسئوليت اجرايي داشت، درهيچ دوره اي هم ارتباطات خاصي را براي کسب تصدي و مسئوليت ها برقرار نکرد و بهترين شناسنامه اش، خودش و کارش بود. بهترين چيزي که او را در دولت هاي مختلف حفظ کرد، پاي بندي به اصول اجرايي در محيط کاري و پرهيز از بازي هاي سياسي بود.
بزرگ نیا اکنون و در دولت کنونی نیز در تهران صاحب نفوذ است و حرفش خریدار دارد. دوستان نزدیکش در وزارت ارشاد و سازمان میراث و جاهای دیگر وزیر و معاون وزیر و مدیر ارشد شده اند.
او در تهران، پیشنهادهای متعددی نیز روی میز دارد، لیکن اگر استاندار مازندران و نزدیکانش، دل شان برای مازندران می تپد، نباید دست روی دست بگذارند و تا دیر نشده باید از دلاور بزرگ نیا دعوت کنند که دوباره میدان دار عرصه میراث و گردشگری استان شود. این اتفاق خوش اگر بیفتد،منفعتش را خیلی زود همگان خواهند دید.
* تیتر مطلب عنوان شعر و کتابی است از ناصر حریری.
**عکس ها از:مریم فخیمی
- پنجشنبه 26 دی 1392-10:39
جناب اقای دکتر هر کجا که باشی برای ما عزیز هستی . شما هر پستی داشته باشی باعث افتخار ماست . انشاالله درهر پست ومقامی که گرفته اید موفق باشید .
- پنجشنبه 4 مهر 1392-0:0
دلاوربزرگ نیامدیری مدبر،دلسوز،کارآمدومهم ترازهمه چشم ودلش سیراست..دردولت امیدقرارشد که جامعه ای منهای فضای دگم وبسته داشته باشیم.شعاررییس جمهوراین بود:کارفرهنگی بایدتوسط اهلش اداره شود.بزرگ نیاجنس کاره..
- چهارشنبه 3 مهر 1392-0:0
آیا تاریخ طلایی فرهنگ و ادب استان در دوره ی آقای بزرگ نیا و خانم مقصود نژاد بار دیگر تکرار می شود ؟ بازگشت بزرگوارنه ی بزرگ نیا به مصدر فرهنگی این سرزمین آرزوی ماست .
- سه شنبه 2 مهر 1392-0:0
آقای نوبر اگر شما اقای بزرگنیا را خوب می شناختید این حرفها را نمی زدید. ایشان برای استان مفید هستند. وظیفه رسانه است که در شناسایی افراد به استاندار کمک کند. مگر زور کرده کسی را؟ پیشنهاد داده که از بزرگنیا در سازمان میراث دعوت شود. او کارهای بزرگی انجام خواهد داد. این کامنتها را بخوان.ببین چند نفر با تو موافقند.عقل جمعی که خطا نمی کند. شما نظر سنجی کن ببین بزرگنیا چقدر محبوبیت دارد بین هنرمندا و فعالان میراث. ارزشش را دارد که مازندنومه روی او مانور بدهد. برادر مدیر خوب الان کیمیاست. باید معرفی اش کرد. درود بر مازندنومه
- سه شنبه 2 مهر 1392-0:0
دانشگاه مردم مازندران از کی تا حالا دکترا می دهد... واقعیت این است که داستان گرفتن دکترا از آسیای میانه داستانی است پر آب چشم و رقت انگیز.بگذریم اینها از ارزشهای آقای بزرگ نیا کم نمیکند اما دوستان دفاع بد نکنند.ایشان مدیری توانا است اما تنها مدیر توانا نیست چه بسیارند توانایانی که هنوز فرصت بدانها داده نشده و خود هرگز دنبال ان نبوده اند.
- سه شنبه 2 مهر 1392-0:0
آقای/خانم همکار در میراث مازندران
هیچ ربطی به با وقار بودن و متین بودن و در پی پست و مقامات دنیایی نبودن و از این حرف ها ندارد. ایشان هم آدمی است مثل سایر آدمها. بزرگ هستند و شایسته، متین هستند و خوش سخن، رفیق هستند و شفیق و باگذشت. همه اینها که گفته شد و بیشتر از اینها هستند ولی اینها ربطی به مسائل لابی گری و پشت صحنه ها را دیدن ندارد. مسئله اصلی این است که مازندنومه نباید به رایزنی سیاسی دچار شود و مرکز لابی گری و اعمال فشار بر افکار و اندیشه های مدیریت عالی استان بشود. البته متاسفانه این اعمال نتیجه عکس می دهد و موجب حساس شدن عوامل زیادی می شود و عکس العمل آنها به ضرر آقای بزرگ نیا خواهد شد. قظعاً من دوست آقای بزرگ نیا هستم و خیرخواه او. - سه شنبه 2 مهر 1392-0:0
يادباد آن روزگاران يادباد....
بازگشت نيروهاي كارآمد به پست هاي كليدي استان حداقل خواسته مردم از دولت تدبير و اميد است. - سه شنبه 2 مهر 1392-0:0
آقا / خانم بزرگ منش
خودت به تفكر اقتدارگراينهات نمره چند ميدهي؟ مشاوره دادن به يك مسوول ارشد برآمده از يك جامعه آزاد است. - سه شنبه 2 مهر 1392-0:0
اقاي استاندار تحت تاثير اين جوسازي ها قرارنگير وهركه را خودت تشخيص دادي بياورتا بتواني با ان شخص كاربكني
- سه شنبه 2 مهر 1392-0:0
آقای نوبر عزیز آقای بزرگ نیا آنقدر باوقار هست که حتی حاضر نیست یک ثانیه از وقتش را برای رایزنی و شب نشینی بگذارد .مازند نومه از سر اعتقاد قلبی به ایشان چنین مطلبی را نگاشته است .باید بروید و از همکاران سابق ایشان پرس و جو کنید تا متوجه شوید ایشان چگونه شخصیتی دارند
- سه شنبه 2 مهر 1392-0:0
به قول شیخ صفر قاسمی دلاور بزرگ نیا هم بزرگ هست هم دلاور . امیدوارم بیاید.
- سه شنبه 2 مهر 1392-0:0
با این زمینه چینی که حکایت از رای زنی های پشت صحنه و شب نشینی ها و نشست و برخاست های قبلی دارد، چهره مشعشعی از جناب دلاورنیا ساختید تا این عنصر خوش سخن بذله گوی با مرام را برای امری از امور که قبلاً نیز حضور داشته جا بیندازید.
کار خوبی است ولی نقش رسانه طرفداری از یکی و تضعیف موقعیت دیگران نیست. وظیفه رسانه این است که همه گزینه های این مورد را به دقت و با انصاف تحلیل بکند و امکان قضاوت و انتخاب را برای خواننده های خود باقی بگذارد. - دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
حضور دکتر دلاور بزرگ نیا فرصتی مقدس برای هنر و فرهنگ مازندران است تا با حضور مردمی و ادب و تواضع مثال زدنی اش دوباره میراث فرهنگی را فعال نموده و دست غارتگران باستان شناس نما را از آثار تاریخی کوتاه نمایند. از دکتر فلاح استاندار محترم می خواهیم این فرصت باارزش را در دولت تدبیر و امید از دست ندهند و ایشان را به خانه سازمان میراث فرهنگی مازندران برگردانند.
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
آقاي بزرگ نيا از معدود افراد شايستهاي هستند كه برحوزه فرهنگ اين استان اشراف كامل دارند و همه اهالي فرهنگ اين استان از ابشان و خدماتشان به نيكي ياد مي كنند.
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
دوره مدیریت اقای بزرگ نیا بر ارشاد مازندران را می توان دوران طلایی و شکوفایی فرهنگ و هنر این استان نامید.نگاه گسترده و استفاده متوازن از ظرفیتهای فرهنگی هنری شرق و غرب مازندران موجب شده بود تا ساز جدایی استان کم صداتر شود.دعوت از چهره های برجسته هنری کشور به مازندران و قرار دادن جشنواره های موثر کشوری در تقویم وزارت ارشاد ،مشارکت دادن شاعران مازندران در برگزاری جشنواره سراسری شعر علوی ،تمرکززدایی و برگزاری برنامه ها و جشنواره ها در شهرهای مختلف ،از بیشمار اقدامات دلسوزانه و خلاقانه دکتر بزرگ نیا می باشد.
چه اشکالی دارد همانطور که کژی را نقد میکنیم ،راستی و درستی را ارج بگذاریم.
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
واقعا دوران تصدی بزرگ نیا فعالیت هنری زیادی داشتیم...
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
دلاور دکترای ادب و انسانیت از دانشگاه مردم مازندران گرفته است. بزرگترین مرکز فرهنگی مازندران را دلاور بنیاد نهاد. دلاور فقط موزه را بنا نکرد. دلاور فرهنگ دارد، او یک فرهنگ سالار است، او مَشتی دلاور بزرگ نیا است. بزرگ نیا است، دلاور است. دکترا کیلوئی چند؟؟
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
بنام خدا
تردید جایز نیست . فردا خیلی دیر است . ایشان به معنای واقعی هم دلاورند و هم بزرگ. - دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
ای شعله چرا خاموش نمیشی
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
عرصه فرهنگ ، هنر و ادبیات ، از سیاست های آمرانه و ناهیانه گریزان است و نمی تواند سلطه و سیطره قدرت سیاسی را بپذیرد .آفرینش های ادبی ، فرهنگی و هنری بر مدار منویات و فرمان های خداوندان قدرت خلق نخواهد شد . انسان هزاره ی سوم ، انسانی است که حق آزادی و انتخاب برای او متعالی ترین و برترین حق هاست . انسان هزاره سوم می خواهد کبوتر ذهن و اندیشه اش را در آسمان زیبایئ ها و حقیقت ها و فضیلت ها با اختیار تمام به پرواز در آورد و هیچ مانع و رادعی برایش وجود نداشته باشد. این کمترین حقی است که اصحاب فکر و فرهنگ و هنر که سرسپرده حقیقت و پرچمدار آزادی و عدالت هستند از مدیرانی برخودار باشند که عملکردی روشن و شفاف و واجد صفاتی چون روشن اندیشی و رواداری و حسن خلق باشند . در غیر این صورت مطالبات متکثر و متنوع جامعه بی پاسخ می ماند و از طلوع خورشید کرامت انسانی و سجایای اخلاقی و در نتیجه ارزش های دینی بی نصیب خوهیم ماند .
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
جناب اقاي فلاح
با دعوت از اقاي دلاور بزر گ نيا دوباره چراغ خاموش فرهنگ و هنر استانمان را روشن ميکنيد لطفا فرصت طلب باشيد - دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
متاسف می شوم وقتی می شنوم مازندنومه درپی به مقصدرساندن برخی دوستانش به درشت گوئی وتملق اشخاص روی آورده است!...خودتان راباحمایت ازاوتابلونکنید
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
قطعآ ايشان اولويت اول براي استان هستند . اما ا ...... مي گفت ايشان دوست دارد در تهران بمامند انشالله اب تهران ايشان رانمك گير نگرده باشد .
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
سلام دلاور
منتظرت هستیم . - دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
متاسفانه دركشورما مديران از رانت استفاده كردند واز كشورهاي خارج دكترا گرفتند انهائي كه زمان مهندس موسوي وهاشمي مدير بودندازانگلستان و...دكترا گرفتند وانهائي هم دردوران خاتمي مدير بودند از تركمنستان وقرقيزستان وتاجيكستان وارمنستان و...وچيزي نمانده بودكه مديران دوران احمدي نژاد از افغانستان وطالبانستان و...دكترا درافت كنند.همه اينها دكتراي رانتي گرفتند محلش فرق ندارد
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
کارهای بزرگ به دست مردان و زنان بزرگ انجام می گردد امیدوارم استاندارمان بزرگی کنند و این مرد بزرگ را به استانمان بازگردانند.
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
حیف هست چنین مدیری .ترغیب کنید آقای بزرگ نیا رو برای ارشاد مازندران .هنرمندا تشنه حضورش هستند .
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
با همه تلاشی که میکنید بعید می دانم بزرگ نیا به مازندران برگرده .آدمی که جایگاه مهمی در تهران داره چرا باید برگرده؟
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
توانایی بزرگ نیا مورد تایید هست. اما این مقاله کمی اغراق آمیز بود . نرخ مازندنومه برای درج اخبار سفارشی چقدر است؟
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
آقای ربیع فلاح، اگر دلاور ما را به استان بیاوری، مطمئن باش آن قدر خوب عمل می کند که تو همه جا می توانی سرت را بالا بیندازی و ضعفهای احتمالی دیگرت را او می پوشاند. او به شما بسیار کمک خواهد کرد چون ادم قوی ای هست. منتظر اقدام شما هستیم. میراث فرهنگی استان جای بزرگ نیاست
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
تجارب ارزنده وتعهد وخوشفکری وگشاده روئی دکتر بزرگ نیا ، ایشان را نه تنها در سطح استان حتی در سطح کشور هم مطرح کرده است مدیریت ایشان در آموزش وپروش استثنایی وفرهنگ وارشاد ومیراث مازندران دوران طلائی واوج بالندگی وموفقیت این ادارات دراستان ما شاهدبود یم.اینجانب باشناختی که از دلاور دارم با توجه به ویژگی های چون پاکدستی واعتدال که هم درایشان وهم دکتر فلاح استاندارمحترم می بینم چون باهردو این بزرگواران کارکردم مطمئنم اگردلاور دریکی ازمعاونت های استانداری حضور یابنداین انتصاب برای استان خوشایند وموجبات رضایت مردم استان را بدنبال خواهدداشت .
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
آقاي استاندار! دلاور بزرگنيا باتجربه است و امتحان پس داده، اگر ايشان در جاي ديگري غير از مازندران به كار گرفته شوند، جفا به اهالي فرهنگ مازندران است.
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
آقای استاندار! مازندنومه برای انتخاب شدن شما سنگ تمام گذاشت، پس اگر قبولش دارید، این پیشنهاد آن ها را هم قبول کنید. ما دوستداران فرهنگ و میراث فرهنگی منتظر حضور بزرگنیا هستیم و به کمتر از او اکتفا نمی کنیم.
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
آقاي استاندار قبل از آنكه دير بشود بزرگ نيا را به استان برگردانيد. ايشان در حوزه فرهنگ بي بديل هستند.
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
درود بر بزرگ نیا، مردی که ذاتا مدیر فرهنگی و هنری است. سازمان میراث در حد ایشان نیست. اگر لطف کنند و بیایند منت می گذارند
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
خدایا یعنی می شود خاطرات خوب ما در دوران تصدی بزرگ نیا در ارشاد و میراث تکرار شود؟
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
مرد بزرگ،منتظر حضور شماییم. آقای فلاح لطفا بروید دنبال آقای بزرگ نیا، ایشان بهترین هستند.مرسی مازندنومه
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
دلاور بزرگ نيا مرد بزرگيه انشاله هرجا هست موفق باشه نشانه بزرگ بودن ايشان كامنت خانم اديب و فرهيخته مدير انتشارات شلفين خانم فريده يوسفي هست كه قطعا بيجهت از ايشان حمايت نميكند
آقا يا خانم محمدي ميدوني آكسفورد كجاست ؟ - دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
نه اینکه اصولگراها همه از دانشگاه آکسفورد مدرک می گیرند!!! مدرک تاجیکستان بهتر از دروغ و تدلیس و مدرک تقلبیه. تازه مگه نماینده اصولگرای شهر ما دنبال مدرک دکترا از ارمنستان نیست؟!
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
سلام:بخدا این این پست براش کم اون آدم بزرگیه!آقای استاندار !!
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
حضرت عباسی این تاجیکستان وارمنستان وترکمنستان و...کجای عالم هستند که همه اصلاح طلبان از انجاها دکترا میگیرنددکترای تاریخ -حقوق و....!!
- دوشنبه 1 مهر 1392-0:0
درود بر مازندنومه كه صادقانه براي پيشرفت استان تلاش مي كند. درود بر آقاي دلاور بزرگنيا! اميدوارم با حضور ايشان، فرهنگ و هنر مازندران به جايگاه واقعي اش برگردد.