کاری انجام نمی شود هیچ،این چهار تا اسب را هم برداشتند
در جلسه علني شوراي شهر ساري مطرح شد:در این طرف ریل تا پنج طبقه اجازه ساخت می دهیم اما در آن طرف ریل مردم مجاز به انجام این کار نیستند ، مگر اینجا کره شمالی و جنوبی است؟/شهرداری مقصر نیست بلکه زرنگ است/مسئولاني که اسب ها را جابه جا کردند به افکار عمومي پاسخ بدهند/رضاشاه بی سواد هم آن موقع متوجه شد که راه دسترسی تهران به مازندران باید درست شود/حرف هاي ماحتی برای رسانه ها هم دیگر جذاب نیست/کلنگ زني کارخانه زباله سوز ساري الکي و سرکاري بود!
مازندنومه:محمد آقامیری-عضو جديد شوراي شهر ساري- سیصد و چهل و هفتمین جلسه شورای شهر را با تلاوت قرآن به همراه معانی آن آغاز کرد.در جلسه يک شنبه نيز اعضاي شورا نکات و اظهارات جالبي را بيان داشند،از جمله درباره قضيه جمع شدن اسب هاي ميدان امام ساري و نمادين بودن کلنگ زني کارخانه زباله سوز ساري که خبرنگار ما-کلثوم فلاحي-آن ها را گزارش کرده است.
-----------------------
*آقاميري:شهر نامطلوبی داریم
محمد آقاميري پس از قرائت قرآن با برگردان فارسي گفت: امیدوارم توفیق عمل به قرآن را به جای قرائت قرآن داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه هر جلسه از شورا را باید به بررسی یک موضوع مهم اختصاص دهیم با بیان اینکه مخاطب من شورا و شهرداری است ، اظهار داشت: یکی از راه های جذب بودجه شهرداری ، هزینه کسری حد نصاب است.
آقامیری با بیان اینکه در سیزدهمین سال شورا ، هنوز مشکل شهروندان در این زمینه حل نشده ، گفت:دریافت کسری حد نصاب ،توافق بر اصول واهی است و اخذ هرگونه وجهی خلاف است.
وی یادآور شد: اصل کل پول را گرفتن در کمیسیون توافقات خلاف است.
عضو شورای شهر ساری با بیان اینکه آیا شرعا و قانونا" مجاز هستیم شهروندان را به رینگی ببریم که هیچ راهی جز تمکین نداشته باشند ، تصریح کرد: نظام در چشم انداز 20 ساله ، مسئله انبوه سازی را برای مسکن درنظر گرفته است تا از گسترش بی رویه شهر جلوگیری کند.
وی با اشاره به اینکه شهر نامطلوبی داریم ، افزود: در این طرف ریل تا پنج طبقه اجازه ساخت می دهیم اما در آن طرف ریل مردم مجاز به انجام این کار نیستند ، مگر اینجا کره شمالی و جنوبی است؟
سید محمد آقامیری یادآور شد: باید اجازه بلند مرتبه سازی را به افراد داده و آنها را به این کار تشویق کنیم .
وی گفت: یکی از معضلات شهر کسری پارکینگ است ، جریمه دریافت می کنیم اما پارکینگ نمی سازیم.
آقامیری با اشاره به اینکه در این مسیر هم عموما به سطح متوسط به پایین جامعه فشار می آوریم ، خاطرنشان کرد: شهرداری مقصر نیست بلکه زرنگ است چراکه می خواهد از بهترین راه درآمد داشته باشد اگرچه که به بدترین شکل باشد.
وی در رابطه با گرفتن کسری حد نصاب توسط شهرداری ، اظهار داشت: هر شهروندی اگر به دیوان عدالت اداری شکایت کند قطعا شهرداری محکوم است.
آقامیری در بخش دیگری از سخنان خود ، اظهار داشت:خود شورای شهر مقصر است چراکه ستمدیده ستمگر می پروراند.
وی افزود: عوارضی که از مردم دریافت می کنید بابت همین معضل است.
آقامیری با اشاره به اینکه از شورای نخست تاکنون 20 میلیارد تومان هزینه حمل زباله پرداخت شده ، تصریح کرد: آن موقع مسابقات کشتی برگزار می شد و گفتیم زباله را در یک نقطه از شهر جمع کنیم تا فکری برای آن شود .
وی یادآور شد: اما هر بار به خاطر یک مسئله این کار را نکردیم ، یک بار گفتند محرم است ، عید است ، تابستان است و ...
آقامیری درخصوص واکنش عبدالحسين مختاباد در رابطه با جابه جایی اسب های میدان امام ساری(نگاه کنيد به يادداشت اين هنرمند ساروي در مازندنومه با عنوان: نسل من،نسل سوخته) گفت:باید از این هنرمند تشکر کرد و کار هنری در استان مفقود و موجب رنجش نسل جوان است.
این عضور شورای شهر ساری با بیان اینکه همواره نجابت به خرج می دهیم ، گفت: از نجابت ما سوء استفاده کردند.
وی با اشاره به اینکه این آمادگی را داریم که به خاطر مردم با ما برخورد شود ، افزود: اگر یک بار شورا هزینه حمل زباله را تصویب نکند شهرداری یک ریال هم برای حمل نخواهد داشت.
*رضايي: ما را در حد کمربندی نکا ، بابلسر و آمل ببینند
دیگر عضو شورای شهر ساری ضمن اعتراض نسبت به نحوه جابه جایی مجسمه های میدان امام ، گفت: متاسفانه در خصوص جابه جایی اسب ها به افکار عمومی احترام گذاشته نشد و در این فضا رسانه های خارجی هم سوء استفاده کردند.
مهدی رضایی فرح آبادی با بیان اینکه مسئولانی که اقدام به این کار کردند باید به افکار عمومی پاسخ دهند ، افزود: باید به صورت شفاف به مردم توضیح دهند که چرا این کار را انجام دادند.
وی با اشاره به اینکه به این در بازدیدی که از غرب استان داشتم انصافا به این نتیجه رسیدم که مسئولان عالی رتبه استان ، نگاه مرکز استانی به ساری ندارند ، یادآور شد: ما نمی خواهیم ساری را مانند شهرهای کشورهای خارجی و یا مانند کلان شهر ببینند بلکه می خواهیم ما را در حد کمربندی نکا ، بابلسر و آمل ببینند.
رضایی خاطرنشان کرد: ساری از فقیرترین شهرها در حوزه راه های دسترسی است.
وی با بیان اینکه چرا شهروندان ما کمربندی ندارند ، افزود: چهارسال است در شورا می گوییم شهرداری نمی تواند کمربندی بسازد ، کمربندی پر از دست انداز ساخته اند ، آیا خودشان از آن مسیر تردد نمی کنند؟
رضایی با اشاره به اینکه مسئولان باید در صحن شورا پاسخگوی این سوالات باشند ، گفت:رضاشاهی که بی سواد بود آن موقع متوجه شد که راه دسترسی تهران به مازندران باید درست شود ، تنها مانع دسترسی مازندران به تهران راه دسترسی بود و از سال 1314 تا سال 1316 ظرف 2 سال همه راه ها را ساخت ؛ چقدر باید در شورا حرص و جوش بزنیم اما کسی حرف ما را نمی شود.
وی با بیان اینکه کمربندی های به مراتب سخت تر دز بهشهر و آمل اجرا شد ، تصریح کرد: مردم ساری ، اهالی صبوری هستند که تا این اندازه تحمل کردند و در این زمينه نمی توانم خودم را قانع کنم که چرا ساری کمربندی ندارد.
*نقيبي: زورمان به کسی نمی رسد
رئیس شورای شهر ساری با بیان اینکه در گذشته و حال ، کسی ساری را ندید ، اظهار داشت: 38 سال است کمربندی ساری طراحی شده اما هیچ کاری صورت نگرفته است.
فرامرز نقیبی با بیان اینکه حرف های ما در شورا هم جنبه تبلیغاتی و نمادی گرفته ، یادآور شد: این حرف ها حتی برای رسانه ها هم دیگر جذاب نیست ، زورمان به کسی نمی رسد ؛ مسئولان حرف های ما را گوش سپرده و تایید می کنند اما دنبال حل مشکلات نمی روند .
وی گفت: کمربندی واقعا معضل ساری است.
رئیس شورای شهر ساری در بخش دیگری از سخنان خود ،گفت: شغل محمدی زاده -رئیس سازمان محیط زیست کشور- کلنگ زدن است ، شهرداری باید بسازد ، کلنگ می زنند اما پول نمی دهند.
*رمضانپور:اسب ها کجا رفتند؟
دیگر عضو شورای شهر ساری با بیان اینکه باید برای اسب های میدان امام فکری شود که کجا رفتند ، اظهار داشت : باید مشخص شود که کجا هستند تا این اندازه مورد تمسخر رسانه ها واقع نشویم.
(مازندنومه:اين عضو شوراي شهر ساري اگر واقعا" نمي داند اسب ها کجا هستند مي تواند به انبار متروک شهرداري ساري در مکان سابق کشتارگاه، واقع در خيابان ارم مراجعه کند و حال و روز اسب ها را ببيند!)
نادعلی رمضانپور افزود: چنس این مجسمه ها از برنز بود و بسیار قیمتی هستند.
وی با بیان اینکه در این زمینه باید شفاف سازی شود ، گفت: عده ای می گویند کاری در ساری انجام نمی شود که هیچ ، همین چهارتا اسبی هم که داشتیم را برداشتند.
رمضانپور با اشاره به اینکه هنوز تکلیف شهربازی مشخص نیست ، خاطرنشان کرد: شهرداری باید هرچه زودتر تکلیف شهربازی را مشخص کند و در این خصوص در حال از دست دادن زمان هستیم.
وی با بیان اینکه اگر توان نداریم حق مردم را از کشور بگیریم نباید به مردم منطقه فشار بیاوریم ، یادآور شد: با پول مردم نمی شود پروژه تعریف کرد ، اگر می خواهیم ساری پیشرفت کند باید به دنبال مطالبات ملی باشیم.
رمضانپور با اشاره به اینکه از بودجه ملی هیچ پروژه ای برای ساری تعریف نشده ، گفت: یک کمربندی داریم که آن هم شده خرابه.
وی با بیان اینکه باید حق ساری را از کشور بگیریم ، خاطرنشان کرد: پول نفت که بخشی از آن مربوط به مردم ساری است باید توسط نمایندگان به استان برسد که تاکنون نرسیده است.
رمضانپور با اشاره به اینکه مصوبات نباید روی کاغذ باشد و باید پیگیری کنیم تا به نتیجه برسد ، گفت: باید به صحبت های آقامیری مهربانانه تر نگاه و توجه کنیم ، اگر توجه کنیم شورا ضرر نخواهد کرد.
وی با بیان اینکه کلنگ کارخانه زباله سوز ساری به زمین زده شد ، اظهار داشت: اما در همان روز کلنگ زنی رئیس شهرک صنعتی به من گفت این زمین مشکل دارد و هنوز نتوانسته ایم زمین را بخریم ، این کلنگ الکی است.
*باقري:اصل داستان ایراد دارد
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان شورای شهر ساری با اشاره به اینکه قوانین حاکم بر شهرسازی را باید هماهنگ و جامع ببینیم ،گفت: متاسفانه شهرسازی متولیان متعدد داشته و ایرادات زیادی در این زمینه وجود دارد.
جمال باقری افزود: برخی از این ایرادها مشکلات قانونی است که در کل کشور وجود دارد.
وی با بیان اینکه باید کل جامعه و مشکلات را با هم ببینیم تا بتوانیم راهکار پیدا کنیم ، یادآور شد: متاسفانه این راهکار در دست ما نیست .
باقری با اشاره به اینکه دولت در همه زمینه ها نقش و دخالت دارد ، تصریح کرد: در مملکت ما قدرتمندترین نهاد ، دولت است نه سایر نهادها؛ دولت در هر مسئله ای دست بگذارد قضیه حل و فصل می شود.
وی نیز با بیان اینکه صحبت های آقامیری از سر درد و دلسوزی است ، گفت: اما اگر بخواهیم از بحث های درون شورایی خارج شده و مسئله را پیگیری کنیم باید نامه ای به رئیس شورا بنویسیم که به شهردرای انعکاس داده شود تا بر اساس مستندات در خصوص کسری پارکینگ و هزینه ای که دریافت می شود پاسخ دهند و اگر قانع نشدیم به سطوح بالاتر انعکاس دهیم.
باقری گفت: اصل داستان ایراد دارد،اما وقتی در کنار سایر مولفه ها قرار می دهیم ،کار اجتناب ناپذیر است.
وی با بیان اینکه یک فرد ، اقدام به سرقت می کند و به 2 ماه حبس محکوم می شود ، تصریح کرد: این مدت حبس هم به جریمه نقدی تبدیل می شود و عوارضی که بر یک شهر و یا خانواده ها تحمیل می شود را هم تبدیل به ریال می کنند.
این عضو شورای شهر ساری با اشاره به اینکه بی توجهی مسوولان استانی و دولتی به مرکز مازندران ، زبانزد خاص و عام است ، یادآور شد: مقامات ارشد استانی غیردولتی هم در جمع هایی اعتقاد دارند به ساری کم لطفی شده است.
وی خاطرنشان کرد: فکر می کنم ما هم ایراد داریم کع فقط پشت میز نشستیم و نطق می کنیم.
*بهروش:خبر خوشي دارم
یکی دیگر از اعضای شورای شهر با بیان اینکه خبر خوشی دارم ، اظهار داشت : 30 میلیارد تومان برای کمربندی بابل اختصاص داده شد.
سید علی بهروش با مخاطب قراردادن استاندار ، گفت: مردم عاصی شدند و به ما فشار می آورند.
وی با بیان اینکه کلنگ زنی کارخانه زباله سوز سرکاری بود ، افزود: اهالی آن منطقه شاکی هستند که قصد فروش زمین ندارند.
بهروش خاطرنشان کرد: سر ما شیره مالیدند و فقط کلنگ زدند و این مسئله به هیچ وجه در آن زمین شکل نمی گیرد.
وی یادآور شد: پیشنهاد می دهیم استانداری مازندران تا قبل از آماده شدن این کارخانه ، هزینه حمل زباله را بر عهده بگیرد.
*عليزاده:روزي 250 تن زباله داريم
معاون خدمات شهری شهرداری ساری بااشاره به تولید روزانه حدود 250 تن زباله در در مرکز استان ، گفت: اکثر روستاها زباله ها را در حاشیه شهرها می ریزند و شهرداری باید این زباله را جمع آوری کند.
علیزاده با بیان اینکه بارها شماره پلاک خودروهایی که اقدام به این کار می کنند را به راهنمایی و رانندگی معرفی کرده ایم ، اظهار داشت: اما تاکنون در راستای برخورد با این خودروها هیچ اقدامی صورت نگرفته است.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته ماهانه 9 میلیون و 900 هزار تومان هزینه دفن زباله پرداخت شد ، خاطرنشان کرد: روزانه مبلغ هفت میلیون تومان هم هزینه حمل پرداخت شده است.
علیزاده افزود: سال گذشته بابت جمع آوری و حمل زباله 2 میلیارد و چهارصد میلیون تومان با 2 شرکت قرارداد داشتیم .
وی با بیان اینکه بالغ بر 500 نفر کارگر رفت و روب در شهرداری فعالیت می کنند ، تصریح کرد: حدود 150 نفر از این افراد در واحدهای اداری به اسم رفتگر مشغول به کار هستند که نسبت به این قضیه معترض هستیم.
- چهارشنبه 25 خرداد 1390-0:0
از شنیدن خبر جمع آوری مجسمه ها خیلی ناراحت شدم. قسمت تأسف برانگیز ماجرا اینجاست که دلیل جمع آوری را توهین به حضرت امام راحل و عزیزمان اعلام کردند. ای کاش این حرف را نمی زدند چرا این دفاع از حضرت امام (ره) زشت ترین دفاعی است که من تا بحال دیده ام. این مسئولین ..با این کار قسمتی از خاطرات دوران کودکی ام را تکه تکه کردند. ببینید که وجود چند تا مسئول ...چه لطماتی به فرهنگ و تاریخ یک کشور می زند. با تشکر، مهدی،سودان، خارطوم
- سه شنبه 24 خرداد 1390-0:0
اقاي رضايي فرح ابادي راستي نگفتي در بازديدي كه از غرب مازندران داشتي چي ديدي. اومده بودي سياحت . راستي محروميت ها رو ديدي فكر كنم تو يه حال و هواي ديگه بودي پس نديدي.
- سه شنبه 24 خرداد 1390-0:0
اقاي رضايي همون شخصي كه مورد توهين شما قرار گرفت توانست خدمات بسيار با ارزشي به اين مرز و بوم برسونه. نمونه خدمات شما باسوادها ازادراه تهران / شماله...................
- سه شنبه 24 خرداد 1390-0:0
فکر می کنم اعضای محترم شورای شهر وظایف شورا را فراموش کردند؛ یادتان بیاید:
1ـ انتخابات شهردار براي مدت چهار سال.
2ـ بررسي و شناخت كمبودها، نيازها و نارسائيهاي اجتماعي، فرهنگي، آموزشي، بهداشتي، اقتصادي و رفاهي حوزه انتخابيه و تهيه طرحها و پيشنهادهاي اصلاحي و راهحلهاي كاربردي در اين زمينهها جهت برنامهريزي و ارائه آن به مقامات مسوول ذيربط.
3 ـ نظارت بر حسن اجراي مصوبات شورا و طرحهاي مصوب در امور شهرداري و ساير سازمانهاي خدماتي در صورتي كه اين نظارت مخل جريان عادي اين امور نگردد.
4ـ همكاري با مسوولين اجرايي و نهادها و سازمانهاي مملكتي در زمينههاي مختلف اجتماعي، فرهنگي، آموزشي، اقتصادي و عمراني بنا به درخواست آنان.
5 ـ برنامهريزي درخصوص مشاركت مردم در انجام خدمات اجتماعي، اقتصادي، عمراني، فرهنگي، آموزشي و ساير امور رفاهي با موافقت دستگاههاي ذيربط.
6 ـ تشويق و ترغيب مردم درخصوص گسترش مراكز گردشگري و تفريحي، ورزشي و فرهنگي با هماهنگي دستگاههاي ذيربط.
7ـ اقدام درخصوص تشكيل انجمنها و نهادهاي اجتماعي، امدادي، ارشادي وتاسيس تعاونيهاي توليد و توزيع و مصرف، نيز انجام آمارگيري، تحقيقات محلي و توزيع ارزاق عمومي با توافق دستگاههاي ذيربط.
8 ـ نظارت برحسن اداره و حفظ سرمايه و داراييهاي نقدي، جنسي و اموال منقول و غيرمنقول شهرداري و همچنين نظارت بر حساب درآمد و هزينه آنها بهگونهاي كه مخل جريان عادي امور شهرداري نباشد.
9 ـ تصويب آييننامههاي پيشنهادي شهرداري پس از رسيدگي به آنها با رعايت دستورالعملهاي وزارت كشور.
10ـ تاييد صورت جامع درآمد و هزينه شهرداري كه هرشش ماه يك بار توسط شهرداري تهيه ميشود و انتشار آن براي اطلاع عمومي و ارسال نسخهاي از آن به وزارت كشور.
11ـ همكاري با شهرداري جهت تصويب طرح حدود شهر با رعايت طرحهاي هادي و جامع شهرسازي پس از تهيه آن توسط شهرداري با تاييد وزارتكشور و وزارت مسكن و شهرسازي.
12ـ تصويب بودجه، اصلاح و متمم بودجه و تفريغ بودجه سالانه شهرداري و مؤسسات و شركتهاي وابسته به شهرداري با رعايت آييننامه شهرداريها و همچنين تصويب بودجه شوراي شهر.
13ـ تصويب وامهاي پيشنهادي شهرداري پس از بررسي دقيق نسبت به مبلغ، مدت و ميزان كارمزد.
14ـ تصويب معاملات و نظارت برآنها اعم ازخريد، فروش، مقاطعه، اجاره واستيجاره كه به نام شهر و شهرداري صورت ميپذيرد با درنظرگرفتن صرفه وصلاح و با رعايت مقررات آييننامه مالي و معاملاتي شهرداري.
15ـ تصويب اساسنامه موسسات و شركتهاي وابسته به شهرداري با تاييد و موافقت وزارت كشور.
16ـ تصويب لوايح برقراري يا لغو عوارض شهر و همچنين تغيير نوع و ميزان آن با درنظرگرفتن سياست عمومي دولت كه از سوي وزارت كشور اعلام ميشود.
17ـ نظارت بر حسن جريان دعاوي مربوط به شهرداري.
18ـ نظارت بر امور بهداشت حوزه شهر.
19ـ نظارت بر امور تماشاخانهها، سينماها و ديگر اماكن عمومي، كه توسط بخش خصوصي، تعاوني و يا دولتي اداره ميشود با وضع و تدوين مقررات خاص براي حسن ترتيب، نظافت و بهداشت اين قبيل موسسات بر طبق پيشنهاد شهرداري و اتخاذ تدابير احتياطي جهت جلوگيري از خطر آتشسوزي و مانند آن.
20ـ تصويب مقررات لازم جهت اراضي غيرمحصور شهري ازنظر بهداشت و آسايش عمومي و عمران و زيبائي شهر.
21ـ نظارت بر ايجاد گورستان، غسالخانه و تهيه وسايل حمل اموات مطابق با اصول بهداشت و توسعه شهر.
22ـ وضع مقررات و نظارت بر حفر مجاري و مسيرهاي تاسيسات شهري.
23ـ نظارت بر اجراي طرحهاي مربوط به ايجاد و توسعه معابر، خيابانها، ميادين و فضاهاي سبز و تاسيسات عمومي شهر.
24ـ تصويب نامگذاري معابر، ميادين، خيابانها، كوچه و كوي درحوزه شهري و همچنين تغيير نام آنها با رعايت مقررات مربوط.
25ـ تصويب مقررات لازم به پيشنهاد شهرداري جهت نوشتن هرنوع مطلب ويا الصاق هر نوع نوشته و آگهي و تابلو بر روي ديوارهاي شهر با رعايت مقررات موضوعه و انتشار آن براي اطلاع عموم.
26ـ تصويب نرخ خدمات ارائه شده توسط شهرداري و سازمانهاي وابسته به آن با رعايت آييننامه معاملات شهرداريها.
27ـ تصويب نرخ كرايه وسائط نقليه درون شهري.
28ـ وضع مقررات مربوط به ايجاد و اداره ميدانهاي عمومي توسط شهرداري براي خريد و فروش مايحتاج عمومي با رعايت مقررات موضوعه.
29- وضع مقررات لازم درمورد تشريك مساعي شهرداري با ادارات و بنگاههايذيربط براي دايركردن نمايشگاههاي كشاورزي، هنري، بازرگاني و غيره با رعايت مقررات قانوني مربوط.
30- نظارت بر حسن اداره امور مالي شهرداري و كليه سازمانها، موسسات، شركتهاي وابسته وتابعه شهرداري و حفظ سرمايه، دارائيها، اموال عمومي و اختصاصي شهرداري، همچنين نظارت بر حساب درآمد و هزينه آنها با انتخاب حسابرس رسمي و اعلام موارد نقض و تخلف به شهردار و پيگيريهاي لازم.
31- شورا موظف است درپايان هرسال صورت بودجه و هزينه خود را جهت اطلاع عموم منتشر نمايد و نسخهاي از آن را جهت بررسي به شوراي شهرستان و استان ارسال كند.
32- واحدهاي شهرستاني كليه سازمانها و موسسات دولتي و موسسات عمومي غيردولتي كه در زمينه ارائه خدمات شهري وظايفي را به عهده دارند، موظفند برنامه سالانه خود درخصوص خدمات شهري را كه در چارچوب اعتبارات و بودجه سالانه خود تنظيم شده به شورا ارائه نمايند.
33- همكاري با شوراي تامين شهرستان.
34- بررسي و تاييد طرحهاي هادي و جامع شهرسازي و تفصيلي و حريم و محدوده شهرها پس از ارائه آن توسط شهرداري و ارسال به مراجع ذيربط جهت تصويبنهائي.
راستی این مباحث مربوط به کدام وظیفه بود و نتیجه اش را رییس شورا چگونه و چه موقع به مردم می گوید؟
چه ناظری پاسخگویش ضعفشان است! - دوشنبه 23 خرداد 1390-0:0
اقا شما چنده این چن تا اسب وسه دئی جا مرافه کنی؟ تازه اینانه چن سال پیشتر بیتنه ...یاد بکردنی؟ میدون دورره گونی دوسنه و اما خیال کردمی خانه مجسمه چن تا منگو یا ورزاره هم اضافه هاکنن که بدیمی نا...وشون این چن تا یابوره هم ... که روی شما گلاب شورای شهر هول نخره و نترسه و شه کارای جا برسه....خاب اسا این چن تا اسب بی نشونه ره خانی چکنین که انده دئی سر داد کشننی؟ این مختبیادده بئو که ته چه شه ره قاطی هاکردی؟ته بور شسه بخون که امه دل حال بییه راسی دکتر کریمی مله راسه گنه که اما هزارتا مسله دارمی شما این... یابوی رم بکردن ره مطرح کننی که اما نفهمیم گروه فتنه یا گروه انحراف یا گروه رمال و درویش و مشائی و رحیمی و ناصر عرفات گننه یاسر عرفات یا ابو مازن چیکار کننه؟ اسبون بوردنه شوچر و سازمان تاکسیرونی خانه جای تاکسی اینا ننه بیاره از میدون امام تا امامزاده عباس مسافرکشی...ول هاکنین سرمن چه خوره شماره....اووی....
- دوشنبه 23 خرداد 1390-0:0
شنیده بودیم گاو گوسفند را به عنوان چارپای حلال گوشت به کشتارگاه می برند وذبح می کنند نمی دانستیم مجسمه های قیمتی (اسب های میدان امام) اول ذبح می کنند بعد به کشتارگاه می برند! خدارو شکر زنده بودیم این رو هم دیدیم کمی دیگر در این شهر ساری بمانیم چه ها پیش نمی آید؟!!!!
- دوشنبه 23 خرداد 1390-0:0
در پاسخ به اظهارات مهدی رضایی فرح آبادی که فرمودند .... جناب - « سنگ بدگوهر اگر کاسه زرین بشکست - قیمت سنگ نیفزاید و زر کم نشود »... فقط یک اشاره کوچک که از ماست که برماست - ما حق نداریم به گذشته خود توهین کنیم لااقل پسوند فامیلیتو عوض میکردی -
- دوشنبه 23 خرداد 1390-0:0
ایرادی البته نیست که مازند نومه شرح گفتگوی شورای شهر ما را منتشر میکند ولی یک بار هم ضد و نقیض گوئی این اقایان را مقاله کند و مثلا بگوید پریروز رئیس شورای شهر از خروج اسبها از میدان امام دفاع میکرد ولی این بار سنگ اسبها را حور دیگر به سینه میزند 0 یا علی اقای بهروش که بحمداله چهره ای انقلابیست و اوائل دار و دسته ای داشت و از منافقین کوردل پدر در میاورد و روسری از سر بدحجابها میکشید همینجوری دارد از کارای (سرکاری) مسئولین گله میکند اما این مدعی العموم نمیداند که وقتش رسیده یا برای این تناقض گویان کیفرخواست صادر کند یا به مسئولین بگوید چرا کلنگ الکی و سرکاری میزنید و امت شهیدپرور را دست انداختید ....اخه تا به کی این اراجیف شورائی ها را باید گوش کنیم و حرف نزنیم؟ بخدا قسم ملت را سرکار گذاشتین...نه فقط مسئولین شورا بلکه همه دولتیها و مهمتر از همه - شما رسانه ها که خوراک تحریریه تان همینجوری دارد تامین میشود و اب اگر ازچاه کندن در نیاید نانتان در میاید....