يادداشت های پراکنده/حرف این روزها فقط سکه و دلار است!
سه یادداشت کوتاه/بالارفتن لحظه ای قیمت ها و این که اصولگراها شکست خود را در اداره کشور بپذیرند+بازاریان و اصناف ریاضی دان+ادامه بحث و جدل درباره مازندران غربی
مازندنومه،سردبیر:داغ ترین بحث این روزهای ایرانی ها،بالا رفتن لحظه ای طلا و سکه و دلار است.ساعت حدود 17:30 دوشنبه دوستی پیامک داد که دلار شده 3400 تومان! نیم ساعت بعد دوستی دیگر را در محل کارم ملاقات کردم که می خندید و می گفت:دلار شده 3510 تومان!متعجب شدم که چگونه قیمت دلار نیم ساعته 110 تومان کشیده بالا؟!
در این قضیه آن قدر منعطف و بد عمل کردیم و دست ها را برابر افزایش ها بردیم بالا که یک افغانی شده است نزدیک 50 تومان ایران!یعنی ارزش پول افغانستان جنگ زده هم 50 برابر بیشتر از مال ما شده است!
شنیده بودم که پس ازجنگ جهانی دوم،در آلمان برخی اقلام غذایی مثل شکر گران شد و مردم یک کیسه پول می بردند و یک کیلو شکر می خریدند؛حال در ایران هیچ جنگی رخ نداده از شیر مرغ تا جان آدمیزاد ساعت به ساعت بالا می رود!هر چند ما یک کیسه پول نداریم که بدهیم و در ازایش مواد خوراکی بخریم!
بالا رفتن لحظه ای دلار و سکه تاثیرش را در همه جا گذاشته حتی در اخلاق و روحیات مردم!همه به فکر نفع شخصی و منفعت آنی اند!یکی می گفت:وام گرفته و در حال فروش منزلش است تا سکه و طلا بخرد و بعد بفروشد و یک شبه پولدار شود!دیگری به خود من پیشنهاد کرد که هر چه پول دارم به او بدهم تا سکه و طلا بخرد،می گفت سودش 70 -30 به نفع تو و ضررش 50-50!
این روزها همه به فکرند تا از این بازار آشفته،کلاهی برای خود بدوزند و منفعتی ببرند!داد بزرگانی چون آیت الله جوادی آملی هم درآمده که بحران کنونی را ناشی از سوءتدبیر دانسته اند،نه تحریم!
احمد شیرزاد-فعال اصلاح طلب و نماینده اسبق اصفهان-نیز در همین رابطه به ایلنا گفت:«به دست گرفتن امور کشور پس از دولت نهم و دهم کار دشواری است و اصولگراها شکست خود را در اداره کشور بپذیرند.»
خبری نیز از دفتر امام جمعه بابل به مازندنومه رسید که طی آن شیخ مجتبی روحانی به شدت از گرانی ها انتقاد کرد و گفت:موج بی حساب و افسار گسیخته ای به سمت بازار هجوم آورده و متأسفانه مردم را درگیر خود کرده است.
وی افزود: بسیاری از مردم و صاحب نظران این امر را ناشی از بی توجهی و عدم اشراف بر بازار و رها سازی امور و سامان ندادن این مسئله می دانند و معتقد هستند مسئولان کمتر به آن توجه می کنند.
روحانی تصریح کرد: طبقات متوسط و کم درآمد و حتی افراد متمکن جامعه هم از این موضوع نگران هستند و تصور آنها این است که مسئولان در این زمینه توجه جدی ندارند و آن را رها کرده اند و این ابراز نگرانی مردم همان امری است که دشمنان خبیث نظام اسلامی منتظر آن هستند.
امام جمعه بابل یادآور شد: مردم اسپانیا و یونان و کشورهای اروپایی با پلیس مقابله می کنند تا از حق خود دفاع کنند و فریاد خود را به مسئولان کشورهای خود برسانند، آیا خدای ناکرده برخی در کشور ما منتظر چنین صحنه هایی هستند؟
*حتک یا هتک؟!
از گرانی های کمرشکن اخیر گفتیم که یک سر آن مردم اند و البته سر دیگر نیز در دست بازار است.برخی بازاریان برای فروش اجناس شان مجبورند،لحظه ای قیمت بگیرند و روزی چند بار قیمت کالاهای داخل فروشگاه شان را بالا می برند!
انصاف و عدالت هم عنصر کمیابی است که در مواقع سختی ها و بروز بحران هایی این چنینی،کیمیا می شود.
از این ها گذشته صبح دوشنبه تجمع بازاریان و اصناف ساری در اعتراض به فیلم موهن ضد پیامبر اسلام(ص)برگزار شد.
شگفت این که بازاری های محترم که در حساب و کتاب های شان دقیق اند و مو را از ماست می کشند،در بنرشان گاف دادند و "هتک" را نوشتند:"حتک!"شاید فقط ریاضی و حساب این عزیزان قوی باشد در ادبیات و املا تبحری ندارند!
*از عجایب روزگار!
گمان می کردیم اظهارنظر استاندار مازندران مبنی بر مخالفت جدی با تجزیه استان و تشکیل مازندران غربی،تا مدتی سکوت را بین موافقان جدایی حاکم کند،لیکن ساعاتی پس از صحبت های علی اکبرطاهایی،در جلسه شورای اداری چالوس،وزیر اقتصاد که خود تنکابنی است به اضافه نماینده مردم منطقه در مجلس خلاف نظریه استاندار سخن گفتند و این کشمکش و جدل وارد مرحله تازه ای شد.
نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی در این جلسه از دو وزیر غرب استانی-حسینی و شیخ الاسلامی-تقاضا کرد تا خواسته مردم منطقه یعنی تشکیل استان مستقل در غرب مازندران را تحقق بخشند.
قاسم احمدی لاشکی اظهار داشت: استان جدید در غرب مازندران با نام مازندران غربی است و هیچ عنوان دیگری مدنظر نیست.
وی در همین جلسه خاطر نشان کرد: آیا استان خراسان که سه قسمت شد و یا آذربایجانی که به سه قسمت غربی ، شرقی و اردبیل تبدیل شد تضعیف شدند؟
وزیر اقتصاد و دارایی هم در جلسه شورای اداری چالوس،با اشاره به درخواست استان شدن غرب مازندران تصریح کرد: تقسیمات کشوری نیاز به تصمیم گیری ها و ملحوظ داشتن ملاحظات مختلفی است و درخواست مردم منطقه بحق است اما شیوه پاسخگویی نیز باید به موقع و به حق باشد و نباید با طرح زودهنگام آن از مسیر حقوقی خارج شویم.
اما امروز صادقعلی رنجبر-استاد دانشگاه-مطلبی در رد تجزیه خواهی در وبلاگش نوشت که در بخشی از آن آمده:ایجاد گروه های هتاک اینترنتی و فعالیت هدفمند در حوزه کامنت گذاری و بازی با حیثیت اجتماعی افراد از طریق به کارگیری واژه های سخیف به منظور جرات ستانی از مخالفان، از شگردهای جوسالارانه سالهای اخیر برخی از این تشکل های کوچک با تمسک به نام ذی نفوذان مازندرانی در سطوح مدیریتی عالی کشور است و متاسفانه تا کنون برخوردی هم با اینگونه قلم زنی در عرصه رسانه های مجازی با افراد هتاک نشده است.
وی در بخش دیگری از متن خود نوشته:ایجاد فرمانداری ویژه و معاونت استاندار در غرب مازندران در محل فرمانداری تنکابن، تاسیس شهرستان عباس آباد، توسعه محیرالعقول فرودگاه رامسر، تخصیص بودجه همه شهرهای مازندران به تنکابن که موجب تصویب تحقیق و تفحص نمایندگان مازندران از استانداری شده بود، انجام پروژه بزرگراه چهاربانده در غرب مازندران، اجرای پروژه کنارگذر رامسر، فراخوان و گسیل سرمایه گذاران بسیار بزرگ به رامسر و تنکابن جهت اجرای پروژه های کلان اقتصادی و توریستی، تصویب احداث کارخانه کمپوست در غرب مازندران، راه اندازی ایستگاههای رله تلویزیونی و رادیویی، انتصاب مدیران متعدد غرب مازندرانی در سمت های مدیریتی استان، سرکشی های متعدد استاندار از غرب مازندران به همراه مدیران و تخصیص امکانات به آن منطقه، احداث اماکن متعدد رفاهی و درمانی و غیره و تجهیز مدرن اماکنی چون بیمارستانها و کارخانجات و بندرگاهها و فرودگاهها و غیره، تنها و تنها نمونه های معدودی از سلسله خدماتی است که طاهایی به غرب استانی ها اعطاء کرده است!
رنجبر ادامه داده:این جریان نشان داده است که نه تنها به ما، بلکه به مردانی از جنس خودشان هم رحم نمی کنند و اگر منافع آنها تامین نشود، اینگونه او را مورد اهانت قرار می دهند و من گفته بودم که صفت عجیب این عده معدود که البته بی مبناء و اساس، اکثریت نمایی می کنند، این است که وقتی به آنها محبت و توجه نمی شود، داد و هوار راه می اندازند که مظلوم واقع شده اند و وقتی به آنها توجه می شود، باز هم داد و هوار راه می اندازند که با این همه موقعیت و نفرات و امکانات چرا نباید به یک استان مستقل تبدیل شوند و این از عجایب روزگار است!
- شنبه 15 مهر 1391-0:0
آقای رضاپور ، در غرب استان حساسیتهای زیادی نسبت به ساری و بابل وجود داره . اما در مورد آمل این حساسیتها خیلی کمتره . اما شما پیشنهادی مبنی بر ادغام و ترکیب نوشهر و چالوس دادید که باید بگم قبلا هم این پیشنهاد مطرح شده بود اما نام مناسبی برای آن مطرح نشده بود که شما نام مناسبی برای آن پیشنهاد دادید . من این مورد رو به قسمت ارسال پیام سایت وصال نود میفرستم و با شناختی که از آقای احمدی و اعضای ستاد ارتباطات مردمی ایشون و سایت وصال نود دارم میدونم که این مورد رو به ایشون منتقل میکنند . ضمنا خود آقای احمدی هم گفته که باید نوشهر و چالوس رو به یک چشم دید و به همین دلیل هم دفتر ارتباطات مردمیش رو بین نوشهر و چالوس تأسیس کرده . ضمنا درجواب فرد بگم که بزرگ موندن مازندران با این وضعیت برای ما جز ضرر چیز دیگه ای نداره و استان شدن غرب مازندران حتی اگه استان جدید استانی کوچک و نه جندان قوی در سطح کشور باشه اما به هر حال وضعیت این منطقه رو از وضعیت فعلی بسیار بهتره میکنه . ضمنا دوست عزیز شهر کوچیکی مثل نور که نمیتونه مرکز استان مازنران بشه . اگه قراره با تغییر مرکز استان از تجزیه مازندران جلوگیری بشه ، ما گفتیم که آمل مرکز بشه جون هم قابلیتشو داره و هم این که از نظر فاصله و سایر مسائل برای ما تقریبا قابل قبوله . اما مرکز شدن بابل هیچ مشکلی رو برای ما حل نمیکنه .
- شنبه 15 مهر 1391-0:0
پیشنهاد ی جامع:
امتداد استان مازندران غربی از رامسر تا قائمشهر
همراه با توزیع عادلانه ی مرکزیت ها.
درست است که با تاسیس استانی درغرب،ممکن است مشکل این منطقه تاحدی حل شود ولی مشکل بابل و آمل و... همچنان برقرار می ماند.اجازه بدهید یک تیر و دو نشان بزنیم:
یا تاسیس همزمان دو استان مازندران غربی و مرکزی
یا امتداد استان از رامسر تاقائمشهر و توزیع عادلانه ی مرکزیت ها مثلا صداوسیما و
یک سوم ادارات کل در غرب استان،
یک سوم یا بیش تر در آمل و
حدود یک سوم در بابل .
مقر استانداری هم در بزرگ ترین شهر استان،بابل-که البته بعنوان مرکز منطقه ی بابل قدیم (بابل،بابلسر و فریدونکنار) جمعیت و تمرکز جمعیت قابل توجهی هم دارد.ظاهرا رایزنی های قبلی درباره ی مرکزیت بابل در استان جدید بود که البته با سکوت بابلی ها گویا در حال فراموشی ست.بااین حال نبایدتجربه ی تلخ تمرکزگرایی ساری دوباره تکرار شود(باتقسیم ادارات کل و مرکزیت ها.)
به الحاق دوباره ی فیروزکوه اصالتا مازندرانی
به خاک پاک مازندران هم تاکیدمجدد
می نمایم. - شنبه 15 مهر 1391-0:0
مازندران بزرگ با ما مازندران کوچک فرقی نداره؟از استان و قومیت بزرگ بیشتر حساب میبرند یا کوچک و کم؟سالهاست بودجه شهر ابادان از کل مازندران بیشتره.دلیل توسعه شهرهای خوزستان اذربایجان و سیستان و خراسان چیست؟توجه ویژه به بندر چابهار...فقط مرکزیت نور ممکنه سروصداهارو کم کنه ولی باز هم تنکابنی ها اعلام میکننند مازنی نیستیم و همان حرف های تکراری.مرکزیت امل برابره با همان واژه تکراری املی بابلی.اگرچه بنده امل یا نور را ترجیح میدم.چون بنده خودم دستم تو کاره اتوماسیون اداری و شبکه صددرصد جواب میده.بهتره بجای صداوسیمای غرب استان از صدا و سیمای تنکابن نام ببریم چون فقط تنکابن تا حدودی با شهرهای مازندران متفاوته.
- شنبه 15 مهر 1391-0:0
در صورتی که واقعا قرار بشود استان " مازندران غربی" از رامسر تا مثلا نور تاسیس شود،پیشنهاد این جانب ،پس از تاکید بر حفظ نام و هویت "مازندران عزیز"،این است:
اتحادشهرهای چالوس و نوشهر بعنوان یک شهر در تقسمات کشوری به نام شهر "مازند"
و تاسیس استانداری درشهر متحد "مازند"-مرکز "مازندران غربی"
ضمنا امیدوارم همزمان، استان مازندران مرکزی یا طبرستان به مرکزیت بابل -از آمل تا قائمشهر تاسیس شود و شهرستان مازندرانی هویت فیروزکوه،دوباره به مازندران الحاق شود.اگر فاصله ،بهانه است،می دانیم که فاصله ی فیروزکوه تا تهران و تا شهرهای مرکزی مازندران تقریبا به یک اندازه است.
مردم فیروزکوه- که دارای گویش وفرهنگ مازندرانی اند-واقعا دوستدارمازندران هستند. - جمعه 14 مهر 1391-0:0
يه نكته اى رو هم در مورد صحبتهاى آقاى احمدى نماينده محترم و کامنت آقاى رضاپور بگم : اين که نام استان جديد تا حدود زيادى بستگى به محدوده و مرکز اون داره . مثلا اگه از محمود آباد تا رامسر به مرکزيت نوشهر باشه بهترين نام همين مازندران غربى هست . در مورد از نور تا رامسر به مرکزيت چالوس هم اين نام تقريبا مناسبه . اما اگه بخشهايى از شرق گيلان هم اضافه شده و از نوشهر تا املش و رودسر به مرکزيت تنکابن باشه ، در اين صورت ديگه نام مازندران غربى نميتونه مناسب باشه و شايد بهترين و مناسبترين نام ( بهارستان ) باشه .
- پنجشنبه 13 مهر 1391-0:0
( در جواب فرد ) : دوست عزيز ، مطمئن باش اطلاعات من از شما به روزتره و به خاطر همين گفتم که اون چيزايى که شما گفتى هيچ ربطى تکرار ميکنم هيچ ربطى به هم نداشت . بحث کردن با شما هم فايده نداره . يعنى بايد اين مشکلات ما رو خودت حس کنى تا بفهمى چى ميگيم . اون وقت همه حرفايى که درباره نام و توسعه مازندران و ... زدى يادت ميره . ضمنا گوش ما هم از حرفايى که در مورد اينترنت و اينترانت و اتوماسيون ادارى و ... زدى پره . تأسيس ادارات کل در غرب استان هم فقط حرفه و فقط وقتى بحث استانى شدن رو مطرح ميکنيم بعضيها تازه ياد فرماندارى ويژه و تفويض اختيارات و ادارات کل و صدا و سيما در غرب استان و ... مى افتند اون هم فقط براى اين که ما رو ساکت کنند . ما چند دهه است که درخواست استانى شدن داريم . ميفهمى چند دهه يعنى چى ؟ بسه ديگه هرچى گول خورديم . اين دفعه ديگه فرق ميکنه و تا به خواسته مون نرسيم دست بردار نيستيم . در مورد تغيير مرکز استان هم شماها که دم از هويت و تاريخ و يکپارچگى مازندران ميزنيد آيا حاضريد مرکز استان رو به آمل تغيير بديد ؟ فقط و فقط اگه آمل مرکز بشه ما حاضريم از خواسته مون دست برداريم .
- پنجشنبه 13 مهر 1391-0:0
چه اشکالی داره استانی متحد با اداب و روسوم و لهجه های متفاوت داشته باشیم برای چی می خواید مازندران سبز را جدا جدا کنید اهالی آن که با هم مشکلی ندارند و در کنار هم هستند آقایون لطفا بازی های سیاسی خودتان را جای دیگه ای به نمایش بگذارید دست از سر جغرافیای مردمی و طبیعت مازندران بر دارید جای دیگه و برای مسایل مهمتر برای یکدیگر کرکری بخوانید
- پنجشنبه 13 مهر 1391-0:0
بله جنابعالي وقتي تمام دغدغتون استان شدن غرب مازندران و از باقي وقايع مهم كشورت ازجمله زمزمه هاي.... بي اطلاعي ،حق داري تعجب كني.ميتونيد به سايت هاي خبري مجاز آنلاين رجوع كنيد و اطلاعاتتو به روز كنيد كه شايد در اين مواقع كمتر تعجب كنيد.طبق استدلال شما ظاهرا تمام كساني كه مركزنشين هستند و ميخواهند از مرزهاي استانشون محافظت كنند جهنمي هستند خواه اين شخص آقاي رنجبر باشد و خواه آقاي طاهايي و خواه اين مركزنشينان استان مازندران باشد و خواه مركزنشينان استان فارس، اصفهان و... ظاهرا ادارات در شهرستان هاي شما كاري انجام نميدهند و فقط جنبه نمايشي دارند و شما مجبوريد بخاطر هركاري 270ك.م مسافت طي كنيد تا خود را به اداره كل برسانيد!!ميشه لطف كنيد 2نمونه از كارهايي كه شما را مجبور به اين سفر آكنده از خطر و تلاطم كرده بيان كنيد!! اينترانت داخلي و اتوماسيون اداري،شبكه و ايميل،جيميل و ... كه اصلا كاربردي نداره.جالبه كه بدونيد اداره كل هاي استان ها و دفاتر منطقه اي نظير بورس ،ايرانخودرو ،ايساكو،..فقط فقط از طريق اتوماسيون ، اينترانت با تهران در ارتباطند و شايد سالي يكبار هم نياز به رفتن تهران هم نباشه و در ابعاد كوحكتر براي اداره كل استان ها و شهرستان ها هم اين موضوع صحت داره.ولي نهايتا با انتقال بعضي از اداره كل ها به شهرهاي مختلف غرب استان و يا تغيير مركز استان مشكل را حل كرد.
- پنجشنبه 13 مهر 1391-0:0
در جواب فرد : يا للعجب ! آخه استان شدن غرب مازندران و يک تقسيمات کشورى ساده چه ربطى به تماميت ارضى و گرجستان و ... داره ؟ چرا همه چى رو به هم ربط ميديد . چرا فکر نکرده کامنت ميذاريد ! ضمنا مطلب آقاى رنجبر کامل نيست بلکه خطرناکه... - چهارشنبه 12 مهر 1391-0:0
در جواب - : شما مثل اين که خودت متن رو نخوندى ! ضمنا آه و نفرين فردى که بايد تو يه روز 270 کيلومتر رو تا مرکز استان طى کنه و بدون نتيجه و دست از پا درازتر 270 کيلومتر رو برگرده و تو اين راه هم معلوم نيست چه بلايى سرش بياد مطمئن باش به حقه و دير يا زود گريبان افرادى مثل رنجبر و صادقى لاريمى و بقيه رو ميگيره .
- چهارشنبه 12 مهر 1391-0:0
درهر مکانی که مرزبندی وجود داره تمامیت ارضی کاربرد داره بخصوص در ایران که بر اساس قومیت ها مرز و عناوین استان انتخاب میشه.نمونش اذربایجان شمالی گرجستان بحرین و... که مساحتی در حدود استان های کشور دارند و زمانی جزو ایران هم بودند و شاید مازندران هم فقط مانند سایر استان های کشور سعی بر محکم کاری دارد همین.لزومی نداشت شما برای من اظهار تاسف کنید بنده فقط بنوعی نقل و قول کردم و نطر شخصی بیان نکردم(احساسات خودتونو کنترل کنید و متن سرسری نخونید).ترجیح میدم بیشتر از این جوابتونو ندهم به اعتقاد من متن اقای رنجبر متن کاملیه . بدرود
- چهارشنبه 12 مهر 1391-0:0
سجاد بهتره كه يكبار متن بخووني و بعد نظر بذاري اتفاقا درمورد مظلوم نمايتون هم نوشته .درضمن به همشهريات بفرمائيد آه و نفرين نكنند درصورتيكه بحق نباشه آثارش متوجه خود طرف ميباشد.
- سه شنبه 11 مهر 1391-0:0
در جواب ( فرد ) بايد بگم که در مورد مرزها و تقسيم بنديهاى استانها در داخل يک كشور به كار بردن واژه ( تماميت ارضى ) كاربرد و معنايى ندارد . شما هم بهتر است که براى خودتان متأسف باشيد که به جاى اين که به رنج و سختى مردم غرب استان فکر کنيد فقط با عباراتى مثل ( حفظ نام و هويت مازندران ) با خواسته به حق مردم غرب استان مخالفت ميكنيد . افرادى مانند آقايان رنجبر و صادقى لاريمى هم با مطالبشان آه و نفرين اكثريب قريب به اتفاق و رنج کشيده مردم غرب استان را براى دنيا و آخرت خود خواهند داشت .
ضمنا در مورد وزير اقتصاد ظاهرا چندان تمايلى براى صحبت کردن در اين باره نداشت اما وقتى که آقاى احمدى نماينده شايسته و شجاع نوشهر و چالوس و حاج آقا راشدى امام جمعه محترم چالوس در جواب صحبتهاى استاندار اين مسئله رو مطرح کردند وزير اقتصاد هم گفت که خواسته مردم غرب مازندران به حق است ولى نبايد در طرح آن از مسير قانونى و حقوقى خارج شد . - سه شنبه 11 مهر 1391-0:0
به اميد تشكيل استان سرايداران به مركزيت تنكابن.از طرف يك سير و بيازخور حرفه اي
- سه شنبه 11 مهر 1391-0:0
تنكابني هاي ...
- سه شنبه 11 مهر 1391-0:0
براي امثال سجاد متاسفم كه تا اين حد ديدشان سطحي و كوته ميباشد.ايشون داره درمورد تماميت ارضي و ممانعت از نابودي و فراموشي نام و هويت مازندران صحبت ميكنه بعد شما كه بعيده اصالتتون مازني باشه ميفرماييد خوشحال نشويد!.دغدغه ايشون مازندران و ميخواهند مانع از تضعيف خاك و مرز و بوم مازندران شوند.
- سه شنبه 11 مهر 1391-0:0
همه کارشان را ول کرده اند دنبال کارهای حاشیه ای هستند.مثل نماینده تازه کار غرب استان که بجای حل مشکلات و پیگیری وعده ها هر روز دارد بر طبل جدایی می کوبد!حالا جدا شدید مثلا مشکل تان حل میشود؟!!وزیر هم که انگار گرانیها و قیمت ارز و سکه را نمیبیند و در ایران زندگی نمیکند.آقای حسینی اگر توانایی جدا کردن استان غربی را داشت تا حالا کرده بود.خودتان را خسته نکنید.طرح تان علمی و کارشناسی نیست
- سه شنبه 11 مهر 1391-0:0
وقتی وزیر اقتصاد پا میشه میاد غرب استان و دم از تجزیه طلبی میزنه معلو.م که وضع دلار و سکه باید اینجوری بشه و یک افغانی بشه 50 تومن!!حسینی به جای کنترل بازار و بانک مرکزی دارد استان سازی میکند!!مجلس هم که خوابه!
- سه شنبه 11 مهر 1391-0:0
وزیر اقتصاد بجای تجزیه طلبی برود اقتصاد را درست کند تا از افغانیها هم کمتر نشویم
- سه شنبه 11 مهر 1391-0:0
قراره آرام آرام قیمت سکه و ارز را افزایش دهند تا به نقطه قابل قبول برسه تا بتوانند در رقابت های خارجی وارد بشن بنابر این منتظر ترمز مسئولین هستیم نکنه که ترمز بردند و ما خبر نداریم.
دوران دفاع مقدس با آن همه سختی هایش سپری شد دشمن را کا دنیا باهاش بود به عقب راندیم حالا دلار و ارز را نتونسته ایم خیلی حرفه مگر اینکه خودمان .... - سه شنبه 11 مهر 1391-0:0
تنكابني ها و رامسري ها مازني نيستند و خصوصيات اخلاقيشون مثل سرزمين مادريشون هست نمونش همين تيم هاي فوتبال استان مجاور و دعواها و قمه زني كه هواداران اين تيم ها با باقي شهرها و تيم هاي كشور دارند مبين و موكد اين موضوع است.تنكابن از ريشه خود دورمانده و بايد به استان اصلي خود ملحق شود. درضمن به جناب حسيني تنكابني و بهمني تنكابني توصيه ميكنم سريعتر از ملت شريف ايران بخاطر تمامي مصائب اقتصادي كه در كشور ايجاد كردند عذرخواهي كرده و براي هميشه از سياست كناره بكشند.راستي ميشه نقش جناب مشائي رامسري را از همراهي آقاي رئيس جمهور در سفر نيويورك هم بيان كنيد.
- سه شنبه 11 مهر 1391-0:0
باز هم گلی به جمال همولایتی های غرب استانی ما که نام
"مازندران غربی "
را تاکیدکرده اند.
امیدوارم نام و هویت مازندرانی مان فراموش نشود. - سه شنبه 11 مهر 1391-0:0
آقاى رنجبر واقعا تعابير جالبى در يادداشتهايش در اين باره به كار مى برد : گوشت قربانى ! نمک پاشيدن بر زخم مازندران ! اين شما هستيد كه دائما بر زخم غرب استانيها نمک ميپاشيد آقاى رنجبر . شما فقط به يک سؤال جواب بدهيد : اين که آيا استان شدن غرب مازندران به شما و ساير مردم شرق استان کوچکترين ضررى ميرساند که با آن مخالفت ميکنيد ؟ مخالفت سرسختانه شما فقط و فقط اين نظر را تقويت ميکند که تاکنون سهم زيادى از بودجه و امکاناتى که حق غرب مازندران بوده به ناحق به شرق استان ميرسيده و شما اکنون نگرانيد که اين سهم از دستتان برود .
ضمنا در باره اين جلسه كه عصر همان روز و چند ساعت پس از سخنان استاندار ، در چالوس و در حضور استاندار و معاونش برگزار شد ، علاوه بر وزير اقتصاد و دارايى و مخصوصا آقاى احمدى نماينده شايسته و شجاع نوشهر و چالوس ، حاج آقا راشدى امام جمعه محترم چالوس هم از خواسته به حق استان شدن غرب مازندران دفاع کرده و پاسخ قاطعى به اظهارات آقاى طاهايى دادند تا بفهمد که خدمت کدام است و خيانت کدام است و بايد جلوى کدام نوع تفکر و اقدامات گرفته شود .
بنابراين به افرادى مانند آقايان رنجبر و صادقى لاريمى ميگويم که بيخودى خوشحال نشويد ! اين تازه اول کار است و ما تا تحقق خواسته به حقمان به هيچ وجه دست بردار نيستيم .