تعداد بازدید: 5178

توصیه به دیگران 3

شنبه 16 اسفند 1393-21:47

الهه کولایی در ساری مطرح کرد:

سهم زنان از قدرت سياسي؛ رای دادن و بچه داری!

استاد دانشگاه تهران: سهم زنان از قدرت سياسي در طول 36 سال انقلاب، تنها فعاليت در انتخابات و راي دادن خلاصه شده است تا آقايان به قدرت برسند و بعد از آن زنان در خانه بنشينند و به بچه داري خود مشغول باشند.


مازندنومه؛ سرویس سیاسی، محمداسماعیل بخشی سورکی: الهه كولايي-محقق، نويسنده و استاد علوم سياسي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران- عصر امروز در همايش زنان و مشاركت اجتماعي و سياسي زنان اظهار داشت: از معدود كشورهايي هستيم كه براي تامين حقوق انساني مردم ذخاير بسياري داريم كه ديگران بيشتر از ما از آن استفاده مي كنند.

وي با بيان اينكه صحبت از روز جهاني زن صحبت از مشكلي در جهان به نام حقوق زن است، افزود:مشكل زنان در يك منطقه و ناحيه وجود ندارد بلكه يك مساله جهاني است.

عضو شورای هماهنگی مجمع زنان اصلاح‌طلب با اشاره به تلاش 200 ساله جهان براي حل اين مشكلات اظهار داشت: امروز در آن سوي مرزهاي غربي كشور حقوق زنان پايمال مي شود و به عنوان برده به فروش مي رسند.

وي با بيان اينكه سلفي ها و داعشي ها به اسم اسلام آمدند و اين كارها را انجام مي دهند، افزود: جهان با يك فاجعه به نام قاچاق انسان روبرو است كه بعد از قاچاق مواد مخدر بالاترين گردش مالي را به خود اختصاص مي دهد.

كولايي گفت: بخش بزرگي از اين قاچاق مختص زنان است كه اين موضوع داغ ننگي است كه بر پيشاني جهان وجود دارد.

اين فعال اصلاح طلب با اشاره به تلاش هاي كنوانسيون ها و حقوق بين الملل ابراز داشت: هنوز دستيابي بسياري از انسانها به حقوق اوليه خود ميسر نشده است اما شاهد عزم جهاني براي پايان دادن به مسايل زنان هستيم.

وي با بيان اينكه تصويب قطعنامه 1325 و نام گذاري روز جهاني زن براي درگير كردن زنان در فعاليت هاي صلح سازي و صلح باني جهاني است، افزود: در كشورهاي مدرن ظلم سيستماتيك و ساختار يافته عليه زنان در جريان است.

نماينده مردم تهران در مجلس ششم ابراز داشت: همچنان نقض حقوق زنان به شكل مستمر در حوزه قدرت سياسي، اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي وجود دارد.

كولايي با بيان اينكه در جوامع اسلامي اين تبعيض ها به نام دين شكل مي گيرد، گفت: جريان هاي سلفي و داعش ها با برده فروشي زنان ظلم آشكاري به حقوق بانوان انجام مي دهند.

وي با بيان اينكه وظيفه زنان بر اساس قاعده عام در جوامع مختلف شكل دادن به قدرت است افزود: زنان نقش پيشرو در پيروزي انقلاب اسلامي داشته اند و اين نقش بارها توسط بنيانگذار جمهوري اسلامي مورد تاكيد قرار گرفت.

وي افزود:به دليل جايگاه و كرامت انساني زن و تاسي به الگوي متعالي زن در اسلام امام خميني(ره) روزي را به نام زن نامگذاري كرد.

اين فعال سياسي اصلاح طلب با اشاره به دوران جاهليت و تكريم حضرت زهرا(س) توسط پيامبر اكرم(ص) اظهار داشت:خداوند برابري زن و مرد را در قران مورد تاكيد قرار مي دهد و به همين علت امام نيز آن را ترويج كرد.

استاد علوم سياسي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران گفت: ايران الگوي فريبا بودن زن در جامعه تحت توسعه غرب را رد و بر مشاركت زنان در مقدرات اساسي كشور تاكيد مي كند.

وي به فتواي مرج تقليد و رهبر كبير انقلاب اسلامي در اين خصوص اشاره كرد و گفت: زنان بايد در مقدرات اساسي كشور شركت كنند، چنانچه اين حق تنها در راي دادن نيست، اما متاسفانه سهم زنان تنها به همين راي دادن محدود شده است.

كولايي تصربح كرد: سهم زنان از قدرت سياسي در طول 36 سال انقلاب، تنها فعاليت در انتخابات و راي دادن خلاصه شده است تا آقايان به قدرت برسند و بعد از آن زنان در خانه بنشينند و به بچه داري خود مشغول باشند.

وي به نقش زنان در دورن دفاع مقدس با تاسي به حضرت زينب(س) اشاره كرد و گفت: نقش هاي اجتماعي در اين دوران تحول يافت و زن ها از خانه بيرون آمدند و فضا براي مشاركت زنان در سازمان بسيج و ديگر شرايط اجتماعي جامعه فراهم شد.

عضو شورای هماهنگی مجمع زنان اصلاح‌طلب به بردباري و صبوري زنان در دوران سازندگي اشاره كرد و گفت: اين دوره نيز همزمان با كنفرانس پكن و تعامل كشور با جامعه جهاني بود.

وي ادامه داد: حضور ايران براي اولين بار در كنفرانس پكن نشان داد كه دين بازدارنده نيست، بلكه زنان هم مي توانند با هويت خود وارد اجتماع شوند.

كولايي با بيان اينكه با تكيه بر ارزش هاي ديني راه را براي مشاركت زنان گشوده ايم، افزود: حقوق اساسي زنان در قانون اساسي مشخص شده، اما چقدر به اين قانون عمل شده است؟ آيا به حرف و تصويب قانون، بستر ايجاد قانون هم ايجاد مي شود.

وي با بيان اينكه قانون تنها يك بخش زمينه براي ايجاد تغيير است ابراز داشت: بخش ديگر ايجاد زيربناهاي اقتصاد فرهنگي،اقتصادي و اجتماعي است.

استاد علوم سياسي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران با بيان اينكه انقلاب در بخش فرهنگي توجه لازم را دريافت نكرده است گفت: در بسياري از مواقع تبليغ و فرهنگ را جاي خود مي نشانيم.

وي گفت: نبايد كارهاي تبليغي را با كارفرهنگي جابجا كرد و صرف تمركز بر قوانين وضعيت زنان در كشور را بهبود نمي بخشد.

اين فعال اصلاح طلب با بيان اينكه مشكل ما نداشتن قانون نيست بلكه مشكل ما نگرشي است كه بايد قانون را اجرا كند، افزود: البته بايد همه بسترهاي اجرايي لازم در زمينه هاي فرهنگي، سياسي و اقتصادي را ايجاد كنيم.

كولايي گفت: در كنار همه اين موارد بايد توانمند سازي و استقلال اقتصادي زنان را مورد توجه قرار دهيم و نگاه سيستمي به تغييرات داشت.

وي با اشاره به نابرابري حقوق زن و مرد در بسياري از كشورهاي جهان به قدرت اظهار داشت: برطرف كردن ظلم تاريخي بر زنان به سادگي تحقق نمي يابد بلكه مقاومت هايي در مسير وجود دارد.

استاد علوم سياسي دانشگاه تهران با بيان اينكه زنان هر نوع تغييري را در جامعه مي توانند شكل دهند افزود: زنان سهمي از ثروت جامعه در اختيار ندارند و سهمي از دستيابي به قدرت سياسي نيز در جامعه وجود ندارد.

وي در بيان علل اين امر با اشاره به آمارهاي موجود در انتخابات كشور اظهار داشت: زنان اهل بده و بستان هاي سياسي و تعامل هاي غيرقانونی نيستند و به همين دليل نمي توانند در قدرت بمانند.

*در هشت سال گذشته باور بر این بود که زن‌ها باید به خانه‌های خود برگردند

در ادامه اين نشست دكتر كولايي به چند پرسش پاسخ گفت.

کولایی در پاسخ به سوالی مبنی بر تشکیل کنوانسیون حقوق زنان در ایران، اظهار کرد: کنوانسیون حقوق زنان در مجمع تشخیص مصلحت نظام بایگانی شده است.

وی با بیان اینکه جنبش زنان در کشور ما، یک جنبش مستقل و جدا از جنبش دموکراسی‌خواهی نیست، ادامه داد: جنبش مستقل از حقوق مردم که به حقوق زنان بپردازد، با واقعیت‌های ما تطبیق ندارد.

کولایی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه کدام دولت توجه بیشتری به حقوق زنان داشته است با اشاره به اینکه دولت‌هایی که توجه بیشتری به حقوق مردم دارند، به حقوق زنان هم توجه دارند، تصریح کرد: این مسئله‌ای است که در دوران اصلاحات شاهد بودیم. بودجه‌هایی که در دولت اصلاحات به زنان اختصاص یافت روند چشمگیری داشت و بعد از آن، این بودجه‌ها حذف شد.

نماینده مجلس ششم با اشاره به اینکه در سطوح بالا هم مشکل جدی برای احقاق حقوق زنان وجود دارد، افزود: در هشت سال گذشته باور بر این بود که زن‌ها باید به خانه‌های خود برگردند، آشپزی کرده و فرزندداری کنند. هرچند که این مسائل هم از افتخارات بانوان است اما زنان حق مشارکت در مسائل اجتماعی و سیاسی هم دارند.

وی با بیان اینکه زنان باید در مجامع سیاسی و اجتماعی در حدی که ظرفیت‌های جامعه اجازه می‌دهد حضور یابند، ادامه داد: زنان برای مشارکت اجتماعی، منتظر فرش قرمز نباشند.

‌این فعال اصلاح‌طلب در پاسخ به سوال دیگری درباره رژیم حقوقی دریای مازندران، اظهار کرد: در بسیاری مسائل، از جمله رژیم حقوقی دریای مازندران، با واقعیت‌های محیطی و بین‌المللی ارتباط برقرار نکرده و به این مسائل توجه نکردیم.

وی با بیان اینکه وضعیت دریای مازندران به لحاظ زیست محیطی، نگران کننده و خطرناک است، افزود: به دلیل سیاسی شدن مسئله، موضوع محیط زیست هم قربانی بهره‌برداری نفت و گاز و بازی‌های سیاسی دیگر قدرت‌ها شده است و ما چون تحریم بودیم نتوانستیم در مسائل دریای مازندران تاثیرگذار باشیم.

کولایی یادآور شد: محیط زیست دریای مازندران مهم‌ترین مسئله‌ای است که باید مورد توجه قرار گیرد. مردم دیگر استان‌ها به خاطر آلودگی زیست محیطی تجمع می‌کنند اما صدای مردم مازندران در مقابل آلودگی‌های دریای مازندران درنمی‌آید.

وی با بیان اینکه بر اساس تحقیقات سال 80 دریای مازندران وضعیت نامناسبی داشت، ادامه داد: بحران محیط زیستی که در داخل داریم، بدتر از آن را در دریای مازندران داریم و این شرایط استثنایی دریای مازندران در حال نابود شدن است.

کولایی خاطرنشان کرد: داریم از دریایی که اکوتوریسم فوق‌العاده در جهان داشته است دریای مرده درست می‌کنیم.

وی با بیان اینکه همه کشورها از دریای مازندران نفت و گاز برمی‌دارند و ما فقط شعارش را می‌دهیم، گفت: امیدوارم با سیاست تعامل سازنده روحانی و پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای در جایگاهی قرار گیریم که بتوانیم از منافع خود دفاع کنیم.

کولایی با اشاره به اینکه از مزیت عظیم گردشگری دریای مازندران استفاده نشده است، ادامه داد: بحث توریست اروپایی و آمریکایی مطرح نیست، منظورم توریست‌های کشورهای حاشیه خلیج فارس است که با تعامل با جهان، جذب سرمایه‌گذاری خارجی و ... می‌توانیم از این ظرفیت بهره ببریم.

*حاشيه:

-مراسم در ساعت 3.45 دقيقه با تلاوت آيات قران و پخش سرود جمهوري اسلامي آغاز شد.

-ماه سلطان كاشي براي خيرمقدم پشت تريبون رفت و گفت: قانونمداران و اصلاح طلبان مفاهيم دقيق حقوق شهروندي را در هر عرصه اي پاسخ دهند تا شاهد جهاني عاري از خشونت و تبعيض و نابرابري باشيم.

-فريده يوسفي دو شعر-يكي به زبان محلي و ديگري به زبان رسمي- خواند و كليپي نيز پس از آن پخش شد.

کولایی در بخشي از صحبت هاي خود به طنز گفت ما اصلاح طلبان اصولگراييم چرا كه پايبند به اعتقادات سال 1357 هستيم اما جناح مقابل بيشتر محافظه كارند تا اصولگرا.

-رويكرد سخنان كولايي در خصوص تبعيض و نابرابري در رسيدن به قدرت در جامعه زنان با تشويق بانوان همراه بود كه يكي از آقايان حاضر در جمع نيز گفت: در اين خصوص كاري از دست ما نيز بر نمي آيد.

خانم كاشي وقتی مجدداً بر روي سن رفت، از حضار و ميهمانان با ذكر نام تشكر كرد و تنها از رسانه هاي حاضر در اين جمع نامي برده نشد!

احمدي فولادي، يوسفي عضو شوراي شهر ساری، محمدنژاد رئيس اسناد ملي مازندران و قلي تبار از فعالان اصلاح طلب بابلسر جزو ميهمانان اين مراسم بودند.


  • سوادکوهی ریکاپاسخ به این دیدگاه 21 61
    سه شنبه 19 اسفند 1393-16:31

    سلام ، خانم کولایی وهمفکرانش طوری حرف میزنند انگار 1- علامه دهرند2- خودشان را سخنگوی تمامی زنان ایران وجهان میدانند3- بااین دیدگاههای غربی خودشان را منطقی وروشنفکر ، بقیه را ارتجایی وعقب مانده میدانند.توصیه میکنم 1- به تمامی افرادی که در جبهه باصطلاح اصلاحات هستند شعور مردم را دست کم نگیرند با دوبار سفرهای خارجی رفتن و پنج تا کتاب را مطالعه کردن همه ارزشهای اسلامی به باد تمسخر نگیرند.2- به داشته های مان افتخار کنیم وقدر این نظام جمهوری اسلامی را با جایگاه رفعیی که برای زنان قائل است را بدانیم . اگر جایی مشکلی وجود دارد بخاطر وجود افکار مقدس مابی وسکولار است.

    • مجیدشیرزادسوادکوهیپاسخ به این دیدگاه 13 2
      دوشنبه 18 اسفند 1393-19:40

      باسلام.متاسفم برای آقایانی که جایگاه والای زن را به گذران امورات جاری تقلیل داه اند و نیز برای آنان که ظرفیت قبول آرا مخالف را ندارند و جمع کوچک اما با عظمت زنان بزرگوار اصلاح طلب مازندران را ناجوانمردانه آماج بی ادبی قرار داده اند و بعنوان یک مرد و یک انسان از زنان فرهیخته ی اصلاح طلب عذر می خواهم.امید آن دارم که این قبیل نشست ها موجبات آگاهی بخشی وشناخت صحیح نیمه ی دیگر جامعه ی انسانی که در حقیت نقشی بی بدیل در رشد فردی و اجتماعی هر جامعه ایی دارند گردد و زنان به جایگاه حقیقی در ساخت و تصمیم سازی و اجرای سیاستهای کشور دست یابند.ما مردان سوادکوهی نیز همچون شیرزنان این دیار تا ابد جاوید دنباله رو و خواهان اصلاحات و اصلاح طلبی در راستای نیل به توسعه ی همه جانبه بوده و هستیم.

      • سمیرا هروی دوستدار علوم سیاسی پاسخ به این دیدگاه 6 1
        دوشنبه 18 اسفند 1393-11:17

        باید به استاندار و معاون سیاسی و امنیتی و مدیر کل زنان و خانواده استانداری خرد گرفت که نتوانستند در ایجاد بسترهای مشارکت سیاسی زنان از نوع خاص (همایش،سخنرانی ..) موفق عمل نمایند . هیچگاه نمی توان بین دو حوزه مشارکت سیاسی زنان ،مشارکت عام و مشارکت خاص قیاس یکسان داشت. مشارکت سیاسی از نوع خاص در زنان نیاز به ایجاد بستر سازی بیشتری دارد .و همین تعداد بانوان در یک مشارکت سیاسی خاص جای قدر دانی و احسن دارد. بیایم قبل از هر گونه ارزشگذاری در کمیت شرکت کنندگان کیفیت را لحاظ نمایم با توجه به این اصل که مشارکت سیاسی خاص زنان با اقداماتی که از سوی مسئولین در عرصه مشارکت سیاسی زنان صورت می گیرد فراتر از این قابل تصور نخواهد بود.

        • دوشنبه 18 اسفند 1393-9:8

          سپاس از اطلاع رسانی شما،اما تیتر خوبی انتخاب نشده بود،
          اقایان رضا و اشکان با نوع نگاه و نگرش شما شاید ناشی از این است که مادر و همسر و خواهر شما برد توانمندی هایشان فقط خانه و آشپزخانه است.اما واقعیت این است زن امروز توانایی های زیادی کسب کرده و حق دارد به عنوان یک انسان در راستای توسعه کشورش و ارتقائ سطح رفاه و اسایش جامعه اش گام موثر بردارد.این یک حق مسلم و مصرح در قانون اساسی و اموزه های دینیست.اولین حامی پیامبر حضرت خدیجه(س) بود.اولین حامی ولایت هم حضرت فاطمه(س)بود.
          واقعه کربلا در کربلا محدود میشد اگر زینبی شرح عشق و ایثار حسین را فریاد نمی کرد.!!
          چه بسیارند مصادیق نقش افرینی زنان فرهیخته ما در عرصه فرهنگ و سیاست و اجتماع.

          • دوشنبه 18 اسفند 1393-8:43

            از رسانه ای چون مازند نومه تعجب می کنم عنوان خبری خوبی انتخاب نشده .
            در پاسخ به کسانی که جمعیت را اندک نامیدند باید بگویم خانم کولایی یک شخصیت دانشگاهی و علمی است و مستمعین آن از نخبگان وعلاقمند به علم و پژوهش می باشند .که بدون هرگونه تبلیغ در نشست حاضر شدند .در نگاه اصلاح طلبی کیفیت بر کمیت مقدم است.

            • مازندنومهپاسخ به این دیدگاه 5 2
              دوشنبه 18 اسفند 1393-8:55

              درود؛ خانم محترم 1- تیتر مطلب استنباطی نیست و از میان اظهارات دکتر کولایی انتخاب شده است که در سوتیتر نیز آمده است/2- ناتوانی شما در پرنکردن سالن آشکار است و توجیه پذیر نیست. حالا چه 30 نفر چه90 نفر. موفق باشید

            • صفری کولاییپاسخ به این دیدگاه 17 8
              يکشنبه 17 اسفند 1393-22:52

              شماکه میفرمایید در هشت سال گذشته باور بر این بود که زن‌ها باید به خانه‌های خود برگردند، آشپزی کرده و فرزندداری کنند بفرمائید اولین وزیر زن در بعد از انقلاب را کدام دولت انتخاب کرد؟ بهتر نبودن بجای اینکه اینچنین آشکارا بر واقعیت چشم بپوشید می رفتید کولا یک استحراحتی میکردید و ...

              • زن خانه دارپاسخ به این دیدگاه 13 3
                يکشنبه 17 اسفند 1393-21:41

                خانم کولایی به درستی به تبعیضها و نابرابریهای اجتماعی زنان اشاره کردند. آن جایی که نیاز به حضور زنان در اجتماع باشد با تبلیغات وی را به اجتماع می کشانند و بعد از رفع نیاز آنان را به حاشیه می رانند. زنی که در اجتماع و آگاه به زمانه باشد خانه داری و تربیت فرزندش هم آگاهانه تر و بهتر است .جامعه زنان ما به امسال دکتر کولایی نیازمند است تا از حقوق حقه زنان دفاع کند.

                • همکارسارویپاسخ به این دیدگاه 8 1
                  يکشنبه 17 اسفند 1393-20:57

                  خانم دکتر کولایی:
                  1:با برخی از قسمت های سخنرانی شما موافقم ولی متاسفانه زمانی فراهم نشد که شما به عنوان استاد دانشگاه و چهره شاخص حداقل راه حلی برای ما زنان برای پیشرفت نشان ما دهید.

                  • يکشنبه 17 اسفند 1393-19:38

                    با سلام و خسته نباشيد از رسانه هاي حاضر در جلسه تشكر ميكنم پوزش به خاطر قصوري كه صورت گرفت بخصوص مازند نومه و مازني نيوز سپاس و درود فراوان به شما

                    • يکشنبه 17 اسفند 1393-19:29

                      اقايان زن دانا خردمند توانا و مقتدر ميتواند فرزند دانا توان خردمند و مقتدر ببار اورد تا زنان را به حوزه قدرت و حوزه اجتماع راه ندهيد منتظر جامعه توسعه يافته نباشيد هر چند زنان اموز متوجه اين موانع ساختاري شده اند

                      • يکشنبه 17 اسفند 1393-19:24

                        زني كه در زندگي خصوصي قدرت بيان نيازهاي اساسي را ندارد نميتواند به عنوان شهروند درجه يك با حقوق برابر در عرصه عمومي مشاركت داشته باشد

                        • يکشنبه 17 اسفند 1393-19:8

                          بله مرداني كه كوچكترين حق را براي زنان قايل نيستند و شان زنان را فقط اوردن فرزند و خانه داري ميدانند در واقع دختران و همسر خود را در همين محدوده خلاصه ميكنند كه مر بنشيند روزنامه بخواند و با گروه مردان دىگر به بحتث بنشيند و در مركز تصميم گيري تصميم بگيرد و از تمامي مواهب دنيا برخوردار شود اما زنش فقط مادري كند اقاي محترم يك مادر خوب كه حتما يكي از وظايفش زاييدن و تربيت كردن است اگر در عرصه كسب علم و معرفت و اجتماع حضور نداشته باشد قطعا نميتواند فرزندي مناسب جامعه امروز را. تربيت كند تربيت امروز با ديروز متفاوته نيازمند خرد و دانش و اگاهي هست اشتباه بعضي از مردان روزگار مااين است كه فكر ميكنند اگر زنان توانمند شوند و در عرصه اجتماع حضور فعال داشته باشند اقتدار خودشان را از دست خواهند داد البته اقتدار با ديكتاتور بودن و مردسالاري

                          • يکشنبه 17 اسفند 1393-18:53

                            اولا كه ٣٣نفر نبودن دوما اقا يا خانم محترم حضور در اين جلسات كه نه بنري در شهر نصب شد و اطلاع رساني در حد چند سايت بود به نظرم بسيار هم خوب بود جمعي كه حضور داشتند دلبستگان واقعي اصلاحات بودند خيلي از افراد دلشان ميخواست حضور داشته باشند ولي ،،،،،، خودتان بهتر ميدانيد كه ..جمعييت با اقايان حدود ٩٠نفر بودند صرفا جهت اطلاع

                            • يکشنبه 17 اسفند 1393-10:35

                              این همه تبلیغ سی وسه نفر مستمع جمع شدند / خانم کولایی باید بدانند خرده گرفتن به اسلام نه ادم جمع می کند ونه رای جمع می کند اگر بچه داری زشت است پس کی خود تو را بزرگ کرده !!!!! اشکال شما روشنفکر سکولار اینه که تعلیم و تربیت را کار نمی دانید و شناخت کافی از اسلام ندارید و فقط کنوانسیون های غیر بومی و غیر ایرانی _ اسلامی را می شناسید

                              • يکشنبه 17 اسفند 1393-10:2

                                نه پس مردا برن بچه داری کنند, آشپزی کنن زن ها برن بیرون کار مردانه انجام بدن
                                به اسم حقوق زن و آزادی به زن
                                زن هارو دارن به بردگی میگیرن
                                ولی نمیفهمن متاسفانه خانم های .. ما
                                زن نمیشینه تو خونه برای ..
                                میشینه که ملکه خونه باشه, این وظیفه مرد دنگش نرم خرج و مخارج رو باید در بیاره, زن نباید حرص پول و .. بخوره, زن ضعیف, ظریف باید آروم زندگی کنه.

                                • يکشنبه 17 اسفند 1393-9:24

                                  تعجب مي كنم كه شيرزنان سوادكوه اصلاح طلبن و مردانشان اصولگرا !!

                                  • کم سواد روستاییپاسخ به این دیدگاه 20 7
                                    يکشنبه 17 اسفند 1393-3:31

                                    با سلام و درود بی پایان بر خانم الهه كولايي-محقق، نويسنده و استاد علوم سياسي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران!
                                    سهم زنان از قدرت سياسي؛ رای دادن و بچه داری! سخنان بسیار زیبا با خردانه شما جای تحسین دارد!
                                    اما در این نکته که فرمودید. خداوند برابري زن و مرد را در قران مورد تاكيد قرار داد و به همين علت امام نيز آن را ترويج كرد!!!!!! واقعا جای تعجب است از استادی فرهیخته و دانا و آگاه و با خرد از چنین نابرابری بزرگی در جامعه چشم بپوشد! مگر در دادگاه ها ( شاهد) شهادت 2 زن در مقابل یک مرد نیست!!!!!!؟ مگر ارث مردان 2 برابر خانمها نیست!!!!!!؟ استاد عزیز و محترم و با خرد و فرهیخته! من بی سواد سخنان شما را روی چشم خود گذاشته یا از روی احترام و یا از ...صدایم در نمی آید! اما شما نیک می دانید که خداوند متعال بر کردار و رفتار و ( گفتار ) ما ناظر است و... شما را قسم به خدا و پیغمبر و دوازده امام می دهم که حداقل خودتان را فریب ندهید!!!


                                    ©2013 APG.ir