نرخ « شیرین» بهره در ایران!
يادداشت اقتصادي از:دکتراحمد سیف، استاد مازندراني دانشگاه هاي انگلستان
 دراین بحث وجدل های گاه و بی گاه، پیش می آید که کسانی این بنده شرمنده را راهنمايی می کنند که از تاریخ عبرت بگیر و اگر راست می گويی « خواستار واگذاری فعالیت های اقتصادی به بخش خصوصی» در ایران باش.
دراین بحث وجدل های گاه و بی گاه، پیش می آید که کسانی این بنده شرمنده را راهنمايی می کنند که از تاریخ عبرت بگیر و اگر راست می گويی « خواستار واگذاری فعالیت های اقتصادی به بخش خصوصی» در ایران باش.همین جا از راهنمايی و ارشاد این جماعت تشکر می کنم. بارها گفته ام وبار دگر می گویم که من نظرم این است که مشکل اقتصاد ایران از مباحث اندکی زیادی ساده شده « خصوصی- دولتی» عمیق تر و پیچیده تر است.
برای این که روشن شود چه می گویم به این گزیده ازروزنامه دنیای اقتصاد توجه بفرمائید.
آقای احمدی نژاد- ريیس جمهور- به سياست دولت در كاهش نرخ بهره بانكي اشاره كرد و گفت: «تاكنون 2درصد از بهره نرخ بانكي پايين آمده و انشاءا... در آينده نزديك 2درصد ديگر نيز پايينتر خواهد آمد. متاسفانه در روند نرخ بهره بانكي در سالهاي اخير مناسباتي شكل گرفته كه اگر ما بخواهيم اين بهره را يك جا پايين بياوريم، ضربه به ما خواهند زد ولي دولت مصمم است كه نرخ بهره بانكي را به سرعت يك رقمي كند.»
حالا اگر حوصله دارید به روزنامه خراسان سربزنید و بخوانید که به گفته دکتر شیبانی- رئیس کل بانک مرکزی: «تاکنون در تاريخ اقتصاد ايران سراغ نداشته است که نرخ سود بانکي را مجلس تعيين کند. به گفته دکتر شيباني اين نرخ به گونهاي کارشناسي شده توسط بانک مرکزي و شوراي پول و اعتبار بايد کاهش يابد و نه صرفا با يک مصوبه توسط مجلس»
حالا می خواهد بانک ها در ایران خصوصی باشند یا دولتی و یا حتی تعاونی، ولی تکلیف نرخ بهره در این بانکداری بدون بهره ما هم چنان ناروشن باقی می ماند! ودرنظام قیمت سالار، یکی از قیمت های بسیار مهم همین نرخ بهره است.(niaak)
- يکشنبه 14 شهريور 1389-0:0salam khobid ostad?khaste nabashid man daneshjo arshade eghtesad hastam.chan soale eghtesadi dashtam mikhastam age mkan dare komakam konid 
- سه شنبه 5 آبان 1388-0:0سلام.من دانشجوی مدیریت بازرگانی هستم.می خواستم ببرسم آیا نرخ بهره متاثر از نرخ تورم است؟ 
- چهارشنبه 29 شهريور 1385-0:0حسن عزیز: با سلام من تا امروز از پرسش های شما خبر نداشتم. امروز جناب صادقی به من خبر داد به همراه یک آدرس ایمیل. سعی کردم جواب بنویسم ولی ایمیلی که دارم به نظر غلط می آید. به من ایمیلی بزن تا جواب سئوالت را برایت بفرستم. 
- چهارشنبه 29 شهريور 1385-0:0سلام استاد من دانشجوی مدیریت بازرگانی هستم از شما تقاضا دارم به سوالات اینجانب پاسخ دهید: 
 1- آیا کاهش نرخ بهره در قیمت مسکن و اجاره خانه تاثیری دارد؟
 2- آیا افزایش تورم ناشی از افزایش نرخ بهره میباشد؟
 3- آیا با این کار سرمایه گذاری در ایران با شرایط خاصی که دارد فعال خواهد شد؟
 با تشکر

 
						     
  
  فرماندار میاندورود:
فرماندار میاندورود:    در حکایت خاکسپاری رضا یحیایی؛ نقاش و مجسمه ساز جهانی ایران
در حکایت خاکسپاری رضا یحیایی؛ نقاش و مجسمه ساز جهانی ایران  تبیین جامعه شناختی قتل پدر درساری
تبیین جامعه شناختی قتل پدر درساری   
                                                      
                                                      در ساری برگزار شد:
در ساری برگزار شد:  
                                                      شهردار ساری:
شهردار ساری:  در نشست معرفی و سنجش کتاب فرهنگ نامهای تبری بیان شد:
در نشست معرفی و سنجش کتاب فرهنگ نامهای تبری بیان شد:  منبعی برای دوستداران نامهای نو و ریشهدار
منبعی برای دوستداران نامهای نو و ریشهدار