تعداد بازدید: 4901

توصیه به دیگران 2

پنجشنبه 28 آبان 1394-9:35

نماینده دوره ششم و هفتم مجلس:

یک سال بعد از نمایندگی ام، سایپا را نابود کردند/ هیچ جا سهام ندارم

   ولی رعیت گفت: برای 4 تا 5 هزار نفر شغل ایجاد کردم/هرکس هر سندی ارائه دهد که رعیت فلان جا سهم دارد و یا نفع شخصی می برد، ما حاضریم سهم و هر آنچه راکه مدعی است به او ببخشیم/ فقط از دستگاه قضایی حقوق می گیرم/ به خاطر این که به من ضربه بزنند، برای سایپا مشکلات سیاسی ایجاد کردند/به یکی ازنمایندگان بعد از خودم گفتم بگذارید سایپا رشد کند، گفت:" خیر، هر اتفاق مثبتی در اینجا بیفتد به نام شما تمام می شود!"/ دوران نمایندگی من که تمام شد، نخواستند و نگذاشتند سایپا درقائم شهر موفق شود/بعد از من ماشین آلاتی را برای نساجی آوردند که مشخص شد دست دوم است و پرونده هایی در محاکم کیفری و حقوقی تشکیل شد.


   مازندنومه؛ سرویس سیاسی، رضاشریعتی: ولی رعیت دو دوره نماینده مردم قائم شهر، سوادکوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی بود؛ ادوار ششم و هفتم. او متولد بيستم فروردين 1340 است، در روستای قادی کلای قائم شهر.

 گرایش سیاسی رعیت به اصلاح طلبان نزدیک تر است، ولی او توانايي دارد با هر دو جريان سياسي كشور كار كند و فردي اجرايي و عملگراست.

 او در 8 سال  دوران نمایندگی اش و حتی پیش از آن در بحث سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در منطقه زبانزد بود و  اکنون نیز پس از توفیقات هسته ای کشور، دل بر آن آراسته است  تا بخت خود را در آزمونی دیگر بیازماید.

 در یکی از روزهای پاییزی دو ساعتی با نماینده اسبق مردم قائم شهر،، سوادکوه و جویبار در مجلس که اکنون زیرمجموعه قوه قضاییه فعالیت می کند و رییس هیئت مدیره باشگاه سایپاست، گفت و گو کردیم.

*تغییر شرایط کشور و توصیه بزرگان

بر این باورم بعد از پایان مذاکرات وتوافق هسته ای شرایط کشور تغییر کرده، فضای کشور به سمت تعامل با دنیا، رفع تحریم ها، اشتغال وتولید پیش می رود.

 با توجه به آنکه سابقه دو دوره نمایندگی را دارم با برخی وزاری روحانی که در دولت اصلاحات هم سمت داشتند در ارتباط هستم. توصیه این بزرگان و دو دوره نمایندگی وهم سویی با دولت مرا به این اندیشه رهنمون ساخت که بار دیگر وارد عرصه شوم. امروز موفقیت بعد از انتخابات مهم تر از توفیق در خود انتخابات است و من در دولت قبل شرایط را مناسب حضور ندیدم.

*به برنامه ریزی نیاز داریم

 در دولت قبل عمده اشکالی که به وجود آمد، انحلال سازمان مدیریت وبرنامه ریزی بود. برنامه ریزی از مواردی است که تمام بخش ها را تحت تاثیر خود قرار می دهد. برای دست یابی به برنامه 1400 و برنامه پنجم توسعه نیازمند برنامه ریزی هستیم. آقای احمدی نژاد سازمان مدیریت وبرنامه ریزی را نابود کرد و تشکیلاتی را زیر مجموعه خود قرار داد تا هر طور که می خواهد هزینه کند. از طرف دیگر مجلس هم زاویه های زیادی از برنامه توسعه ای و 1400 داشت. باید در یک دوره 25 ساله، کشوری توسعه یافته داشته باشیم که الان فاصله زیادی با آن وجود دارد.

 *احمدی نژاد به گونه ای القا می کرد که انگار خدمت می کند

شاید این سئوال پیش بیاید که چرا مجلس جلوی زیاده طلبی ها و تخلفات دولت قبلی را نگرفت. باید بگویم من دو دوره در مجلس بودم. اکثریت مجلس جریان اصولگرا بودند که اعتقاد داشت باید به هر طریقی به دولت احمدی نژاد کمک کرد.فاصله که زیاد شد فهمیدند دولت قانون گریزی زیادی دارد. از طرفی آن آقا طوری رفتار می کرد که شرایط به گونه ای القا شود که دارد خدمت می کند و مجلس چوب لای چرخ می گذارد.

*پایداری چی ها جلوی تخلفات احمدی نژاد را نمی گرفتند

 جبهه  پایداری را نمی توان از اصولگراها جدا دانست. در آن زمان هر حرفی از زبان اصلاح طلب ها زده می شد، پایداری و غیر پایداری ها منسجم می شدند. چه اصولگراهای آن دوران نظیر حداد عادل و چه لاریجانی و بقیه  که به احمدی نژاد نزدیک و در اتحاد هم بودند. آن ها به خاطر همین اتحاد و هم طیف بودن جلوی تخلفات احمدی نژاد را نمی گرفتند.

 * تدبیری برای فروش نفت وجود نداشت

 گفتمان و پروژه های دولت گذشته اصولی نبود. بر فرض در خصوص مسکن مهر بیش از 431 میلیارد تومان از بانک مرکزی به بانک مسکن داده شد. چون بدون حساب وکتاب داده شد تعداد واحدهای مسکن فراتر از نیاز رفت. مثلا" مسکن مهر فیروزکوه را در نظر بگیرید، صراحتا می توانم بگویم اگر تمام مردم این شهر را جابجا کنید بازهم واحد خالی خواهید داشت.

  مهم ترین اشکال این بود که نگاه به رشد جمعیت ونیاز به مسکن سنجیده نشد. هیچ مطالعه ای از روی الگوهای زیست محیطی وهدایت فاضلاب نشد.

  از طرف دیگر در خصوص ادبیات وگفتمان بین الملل به کار بردن ادبیاتی نظیر «آن قدر قطع نامه بدهید تا قطع نامه دان تان پاره شود»، اثر وضعی داشت که بعدا مشخص شد. به همین دلیل ناچار شدند برای فروش نفت به اشخاصی نظیر بابک زنجانی روی بیاورند که فساد مالی دارد. برخی سازمان های دیگر دولتی هم بودند که نفت را به فروش می رساندند والان بدهکار جدی دولت هستند.

  این اتفاقات به دلیل آن است که تدبیری برای فروش نفت وجود نداشت ونمی دانستند با این سرمایه چه کنند. اینجاست که تولید 3 میلیون بشکه نفت به یک میلیون بشکه نفت کاهش می یابد. در یک کلام بگویم با این وضع کشورداری ممکن نبود.

 * تخلفاتی نظیر گم شدن سکوی نفتی در دولت سابق کم نیست  

 مدت ها سپری شد تا تخلفات دولت قبلی برملا شود، آن هم  به خاطر یک دست بودن مملکت و اینکه فکر می کردند احمدی نژاد هم سو با خودشان است وباید به او کمک کنند؛ تا آنکه قضیه قهر یازده روزه احمدی نژاد وحکم رهبری برای ماندن مصلحی و رفتن مشایی صادر شد.

  تخلفاتی نظیر گم شدن سکوی نفتی در دولت سابق کم نیست  که فقط بخش هایی از آن خبری می شود. شرایط دولت احمدی نژاد طوری بود که به هیچ نظم مدیریتی پایبند نبود وقانون گریزی در کار داشتند.

  نوع برخوردشان با استاندارها و وزرا گاه طوری بود که اگر نظر کارشناسی می دادند و در تقابل با نظر احمدی نژاد بود، با طرف برخورد می شد.

* دولت بیشتر به دنبال تعادل است، نه اصول گرایی واصلاح طلبی

  دولت آقای روحانی گفتمان احمدی نژاد را تکرار نکرد وآن رفتارها را نداشت. در نتیجه افزایش تحریم و قطع نامه نداشتیم. در مذاکرات هسته ای بین جمهوری اسلامی ایران و کشورهای 5 +1 با هدایت رهبری به جای مثبت رسیدیم و قرار است گشایش هایی داشته باشیم. دولت سعی دارد جلوی تحریم ها را بگیرد.

  در عرصه داخلی هم تلاش های زیادی شد تا از همه ظرفیت ها استفاده شود. دولت بیشتر به دنبال تعادل است نه اصول گرایی واصلاح طلبی، اگر الان رصدی از دولت داشته باشیم چهره های سالم اصلاح طلب، اصولگرا وکارگزارانی را خواهیم دید. دولت دلش می خواهد مجموعه ای از آدم هایی که توانایی دارند مورد استفاده قرار بگیرند اما می بینیم وزرا و در سطح پایین تر استانداران به راحتی نمی توانند به تغییر دست بزنند.

  * نظارت اگر از حد متعارف خارج شود، چوب لای چرخ گذاشتن است

 بیشترین توفیق دولت در بحث هسته ای بود، زیرا دخالت نمایندگان در آن وجود نداشت. زیر نظر رهبری و شورای امنیت ملی بود. در این بخش توفیقات خوبی داشتیم.

 من قائل به این هستم کار مجلس قانون گذاری و نظارت است. نظارت معمول و متعارف که کسی از آن ناراحت نمی شود. اما اگر از حد متعارف خارج شود چوب لای چرخ گذاشتن است. تعداد استیضاح و پرسش که از حد خارج شد مطمئن باشید نگاه سیاسی است.

 استیضاح حق قانونی نمایندگان است، اما اگر در یک پریود زمانی یک ساله، دو برابر مجلس قبلی پرسش و استیضاح صورت بگیرد حالت منطقی ندارد.

* نماینده باید نگاهش را نسبت به دستگاه های اجرایی عوض کند

 نمایندگان مجلس باید از دستگاه های اجرایی کار بخواهند. اینکه بخواهیم تا زیر نظر ما پست بگیرند، جای دستگاه های نظارتی و اجرایی عوض می شود.

شما دستگاه عریض و طویلی به نام دولت دارید. نمایندگان باید بخواهند مدیر و فرماندار خوب باشد و خوب کار کند، نه این که گماشته آن ها باشد. مثلا" خواست ما از اداره برق چیست؟ این که در فصل گرما کم ترین قطعی برق را داشته باشیم و یا از اداره آب که در طبقه 5 و 6 قطعی آب نباشد. سلامت کاری از هر چیزی مهم تر است ولو اینکه حتی اگر آن مدیر شهرستانی به نماینده رای نداده باشد یا زاویه داشته باشد.

من در طول 8 سال نمایندگی این اعتقاد را داشتم که باید از رییس اداره کار بخواهم. اگر رییس اداره توفیق نداشت دلیل هایی دارد. مثلا ببینید شاید از رییس اداره آب روستایی چیزی را بخواهیم که در حوزه وی تعریف نشده است و مربوط به حوزه شهریست. پس اول در حوزه او تعریف نشده است. دوم سقف اعتباریش اجازه کار نداد و سوم پرسنل مورد نیاز را ندارد.

 تمام حرف من این است که نماینده باید نگاهش را به دستگاه های اجرایی عوض کند. مشکلات اعتباری، پرسنل وحوزه را مرتفع کند. اینکه مدیر حتما با نگاه من سنجیده شود و من متر و معیار شوم که درست نیست. شاید خیلی ها یک وزیر یا مسئول را قبول ندارند اما نگاه شان مثبت است. ما باید نگاه نماینده را به انتصاب ها تغییر دهیم، چرا که از وظیفه اصلی قانون دور می شوند وآدم های فرمانبردار وکوتوله را پرورش می دهند.

* بعد از مجلس هفتم هیچ شهرک صنعتی احداث نشد

در دوره ششم و هفتم که من نماینده بودم، بیش ترین تلاشم در بحث اشتغال بود. مردم دو بخش خواسته عمومی و انفرادی دارند.

 از طرفی معتقدم رای ما رای سیاسی نیست. خواسته های عمومی آن زمان گازرسانی به روستاها بود. در دوره ششم وهفتم گازرسانی به شهرهای قائم شهر، جویبار وسیمرغ انجام شد و پیگیری هایی را تا شهر شیرگاه داشتیم.

در دوره هفتم سهمیه ما 50 کیلومتر بود. در ابتدا مردم با خودیاری به دنبال کمک در افزایش سهمیه بودند که دولت از دریافت آن منصرف و تمام هزینه ها را متقبل شد. از طرفی با بهره برداری از عسلویه به دنبال افزایش این حجم پیش رفت.

 در دوره ششم وهفتم با پیگیری های ما گازرسانی تا شیرگاه انجام شد. از شیرگاه به بعد اداره راه به دلیل این که در محور اصلی جاده بود اجازه نداد که لوله کشی انجام شود.

 از طرف دیگر خواست مردم موضوع اشتغال بود. برای ایجاد اشتغال باید به دنبال احداث کارخانه ها و شهرک های صنعتی بروید. در مجلس ششم شهرک صنعتی شماره یک راه اندازی شد. مرحله بعد خروج دامداران از زمین های شهرک بود که این اقدام برای 120 هکتار فراهم آمد. با این کار بسیاری از واحدهای صنعت دعوت شدند.

در مجلس هفتم شهرک رستم کلا احداث شد، اما بعد از مجلس هفتم هیچ شهرک صنعتی احداث نشد.

الان در بحث شهرک صنعتی زمین برای واگذاری نداریم. یک نمونه آن امروز شهرک صنعتی سنگتاب را در نظر بگیرید. ما باید این شهرک ها را توسعه می دادیم تا افرادی بتوانند در حوزه کیاکلا سرمایه گذاری کنند و مشکل اشتغال به نوعی کم تر شود.

 بخشی از شهرک های صنعتی ما امروز تعطیل و یا نیمه فعال است. برخی دیگر هم با حداقل ظرفیت کار می کنند و یا واحدهای صنعتی ای داریم که دو یا سه مرحله وام می گیرند و در آخر وام سرمایه در گردش دریافت می کنند.

 البته بخشی از آن محصولات بازار فروش ندارند. قطعه سازان در شهرک به دلیل فروش قطعه به ایران خودرو و سایپا مطالباتی دارند که پرداخت نمی کنند. شرایط اقتصادی وارد بر جامعه بر این موضوع تاثیر گذاشت. باید برای حل کردن این مشکلات نسخه جداگانه داشت.

*برای 4 تا 5 هزار نفر، خارج از استان کاریابی کردم

بخشی از مراجعان برای اشتغال به دلیل پارامترها یی که در مدرک تحصیلاتی خود دارند، در این شهرستان امکان جذب ندارند. بر فرض رشته هایی نظیر متالوژی، پتروشیمی و شیمی را در نظر بگیرید. بر اساس قوانین کشور وهمین طور مصوبه هیئت وزیران به دلیل مغایرت با مسائل زیست محیطی برخی مشاغل در استان ها امکان پذیر نیستند. نظیر برخی رشته های مرتبط با شیمی چون ما امکان جذب این افراد را در این استان نداریم، ناچاریم آن ها را به شهرهای دیگر نظیر تهران، عسلویه وشهرهای بزرگ دیگر هدایت کنیم.

 البته شاید دانشجو زمانی که انتخاب رشته می کند می داند که امکان جذب در این استان را ندارد. بر همین اساس با پیگیری من بیش از 4 تا 5 هزار نفر از همشهریانم به ایران خودرو و سایپا معرفی شدند که سال هاست در آن واحدها کار می کنند و حتی بعضی در آن جا صاحب سمت هستند.

به اعتقاد من کار در واحدهای تولیدی در دراز مدت تبحر آور است، بر خلاف مشاغل خدماتی که ثبات کم تری دارند. برخی از افرادی که در ایران خودرو جذب شدند الان لیسانس، فوق لیسانس و دکتری گرفتند. تمکن این افراد خوب است. حتی تا مدیریت هم پیش رفتند.

بخشی از بیکاران جامعه به لحاظ تخصص و فراوانی نمی توانند مشغول کار شوند. الان ما باید دو تا سه نسل دیگر را هم در نظر داشته باشیم و به انباشته شده های نسل گذشته هم کار بدهیم. اگر امکان جذب در مازندران وجود ندارد جوان را به تهران، اصفهان و فارس بفرستیم بهتر از آن است که به مهاجرت به خارج یا فساد برسد.

ایجاد اشتغال، کارنامه به نسبت رضایت بخش من در دوران نمایندگی ام است. تاسیس کارخانه نئوپان سازی را از اول من همراهی کردم. بعد با سرمایه گذار همراهی نشد، او در رشت سرمایه گذاری کرد.

اگر از سرمایه گذار حمایت کنیم امیدواری به مردم جامعه می دهیم و مشکل معاش حل می شود. ما الان هم باید بیکاران را جایی مشغول کنیم و طرح توسعه ای را در نظر داشته باشیم.

*پشت سر نامزدهای اصلی و مهم شایعه می سازند

اساسا شایعات نشات گرفته از جهل و نبود آگاهی مردم است. در چنین فضایی التزام مردم به اصول اخلاقی و ارزشی کاهش می یابد.

شایعه سازی در مسیر انتخابات نسبت به کاندیدای اصلی و تاثیرگذار است. برای کاندیدهای رده پایین شایعه نمی سازند. شایعه را هم آدم هایی می سازند که به خاطر گرایش های سیاسی با حمایت های جریان های خاص در حاشیه امن قرار می گیرند و هرچه شایعه و دروغ می سازند کسی با آن ها کاری ندارد.

 بگذارید به ریشه این شایعات برگردیم. در یک مقاله می خواندم سرمایه گذار مانند کبوتری است که باید دانه پاشید تا بیاید و با کوچک ترین خطری پرواز می کند.

 سرمایه گذار به چه چیزی نیاز دارد؟! از موافقت های اصولی و رفتن به محیط زیست و بانک تا توجیه اقتصادی برای سرمایه گذاری.

 برخی واحدهای صنعتی به بازارهای تولید دیگر هم نیاز دارند. همراهی با سرمایه گذار و حل مشکلات او شایعاتی را مبنی بر نفع شخصی ایجاد می کند. در این زمان دو راه دارید یا قید سرمایه گذار را بزنید که اتفاق خاصی در حوزه شما نمی افتد یا باید به کمکش بروید و زیر سوال قرار بگیرید . من راه دوم را برای توسعه شهرم انتخاب کردم و به شایعات پشت سرم توجهی نکردم، چون باور دارم حل مشکلات مردم مهم تر از انگ خوردن من است.

 موتورسازی که در شهرک صنعتی داریم، آقای سلامت، برادران سلیمانی کاله و یا حسن زاده خونه به خونه، این ها یک برند هستند. با آوردن این برندها وحمایت از آنان، سرمایه گذاران دیگر هم احساس امنیت می کنند.

در خصوص شایعات و دروغ هایی برایم کوک کرده اند، تاکید می کنم هر کس هر سندی ارائه دهد که رعیت در فلان جا سهم دارد و یا نفع شخصی می برد ما حاضریم سهم وهر آنچه را که مدعی است به او ببخشیم.

سوال من اینجاست در طول 8 سالی که من نبودم چرا کسی چیزی مطرح نکرد؟! آن هم در شرایطی که پرونده پسران آقای هاشمی و معاونان آقایان قبلی رو می شود و کسی از آن نمی گذرد؟ مطمئن باشید اگر چیزی بود در طول آن هشت سال دولت قبلی رو می کردند. من در دستگاه قضایی کشورمشغول به کار هستم و فقط از آنجا حقوق می گیرم.

* فعالیت های مالی و تبلیغاتی ما شفاف است

حضور من در انتخاب های مختلف با کمک مردم و دوستان بوده است. چه در گذشته و چه در حال دیگران برای ما جلسه می گذارند که ریالی درخواست نکردند. برای بقیه هزینه ها هم برخی دوستان کمک مالی می کنند، از 200 هزار تومان تا 10 میلیون تومان، آن هم به سبب رفاقت و دوستی که با ما دارند.

جالب است بگویم در انتخابات گذشته که حضور داشتم بچه ها ایران خودرو که من برای شان ایجاد اشتغل کردم، به صورت خودجوش 110 دستگاه ماشین در اختیار ما قرار دادند. تمام فعالیت های مالی و تبلیغاتی ما شفاف است و گره و ابهامی ندارد.

 * مشکل سایپا، سیاسی است

یکی از موارد ناحقی که عده ای می گویند مربوط به حضور سایپا در قائم شهر است. سایپا یک شرکت مادر تخصصی است که منتهی به تحولات صنعت می شود. الان این کارخانه را ببنید در شهرهایی نظیر گلپایگان، خمین وکاشان( تیبا) سرمایه گذاری می کند. در بروجرد همین سایپا، پروتون را خریداری کرد.

 ایران خودرو هم علاوه بر سایت های خارجی، در تبریز، نیشابور و بابل مشغول فعالیت است.

کارخانه گونی بافی به زمین کنار زندان منتقل شد. در زمان آقای تقوی قصد فروش آن را داشتند. اگر آنجا صد نفر کارگری می کردند با راه اندازی کارخانه سایپا 5000 نفر مشغول کار می شدند.

 بعدا شایعاتی مطرح شد که فلانی ذی نفع است. به خاطر این که به من ضربه بزنند، برای سایپا مشکلات سیاسی ایجاد کردند. خودم به یکی از نمایندگان بعد از خودم گفتم بگذارید سایپا رشد کند، ایشان برگشت و گفت: " خیر، هر اتفاق مثبتی در اینجا بیفتد به نام شما تمام می شود!"

 ضربه خوردن سایپا سیاسی بود. دوران نمایندگی من که تمام شد، نخواستند و نگذاشتند سایپا در اینجا موفق شود، در حالی که با وجود اوضاع بد مالی، سایپا شرکت پروتون را در بروجرد خریداری می کند.

 باید بگویم اگر مدیریت خوب ودرستی می شد این شرکت می توانست به رشد برسد. شما در نظر بگیرید اگر 60 هزار تولید ماشین داشته باشیم گرید مالی 2 هزار میلیارد خواهد شد. این سبب ارتقای سیستم مالی بانک، صنعتی شدن شهر، ایجاد اشتغال حداقل 1000 نفر، ایجاد مشاغل صنعتی و رونق آن و راهی برای راه اندازی شرکت های قطعه سازی دیگر در شهرستان و استان بود. اتفاقی که اکنون در کاشان، خمین وگلپایگان روی می دهد.

 شرکت ملی فولاد را در نظر بگیرید. این شرکت، ذوب آهن تبریز را ایجاد می کند. این شرکت ها مادر تخصصی هستند. متاسفانه در قائم شهر از نداشتن آگاهی عموم و شرایط بد استفاده شخصی کردند.

ما دو راه داریم، یا اینکه بی تفاوت باشیم یا اینکه واقعا به سراغ سرمایه گذار برویم و شرکت های بزرگ ومنطقه ای ایجاد کنیم. یکسال بعد از نمایندگی من سایپا را نابود کردند.

*ماشین های دست دوم برای نساجی آوردند

شرکت  نساجی در آن زمان با 5 میلیارد و600 میلیون تومان خریداری شد. به دلیل بدهی 4 میلیارد به تامین اجتماعی پرداخت شد.

طبق قوانین کارهای سخت و زیان آور که کارگران باید با 20 تا 25 سال سابقه کاری بازنشسته شوند، این مبلغ از فروش زمین منجر به بازنشستگی 2000 کارگر شد.

ما اعتقاد داریم بازنشستگی بهتر از بازخریدی است. شاید بعد از بازنشستگی فرد به شغلی پایین تر روی بیاورد اما حداقل در آمدی به عنوان پشتوانه مالی دارد.

بنا ندارم درباره نمایندگان بعد از خودم حرف بزنم، اما بعد از من ماشین آلاتی آوردند که مشخص شد دست دوم است و پرونده هایی در محاکم کیفری وحقوقی تشکیل شد.

 * زشت ترین کار برای یک نماینده رفتن به دنبال کار اقتصادی است

در طول 8 سالی که بنده نبودم، جایی بیان نمی شد فلانی سهام دار است و سرمایه گذاری کرده است. اما به محض این که وارد عرصه انتخابات شدم، این موضوع مطرح می شود.

موضوعات هدایت شده از سوی برخی کاندیداهاست. اگر بنده شرکت نمی کردم نزدشان انسان خوبی بودم و سعی داشتند تا خود را به من وصل کنند تا از آنان حمایت کنم.

حتی برخی وقاحت را به جایی می رسانند که می آیند و می گویند صلاحیت فلانی تایید نمی شود. ما در دولتی که علیه احمدی نژاد حرف زدیم، صلاحیت مان تایید شد.اگر پرونده ای داشته باشم باید در محاکم قضایی وجود داشته باشد. اقایان بیایند و مستند حرف بزنند.

برخی این شایعات را ایجاد می کنند تا حامیان را دلسرد کنند. من اعتقاد دارم هیچ سرمایه ای بالاتر از اعتماد مردم نیست. ما در عرصه سیاسی مراقبیم تا دست از پا خطا نکنیم.

زشت ترین کار برای یک نماینده رفتن به دنبال کار اقتصادی است. نه اینکه کار اقتصادی قبح داشته باشد، ما نباید به این سو برویم. من سعی کردم به اعتماد مردم خیانت نکنم و در فضای دولت احمدی نژاد هم 30 هزار رای داشتم.


  • شنبه 30 آبان 1394-17:24

    از ايران خودروواحد فروش 67000 هزار خودرو در 4روز كم نيست خواهر من واقعيت چيز خوبي الان بنده و همكارانم تا ساعت 10شب د اريم پرونده هاي مشتري رو چك مي كنيم تا اماده سازي بشه براي فاكتور قدر مرد كار يعني حاج ولي رعيت رو بدونيد .حيف مثل اين مرد كم است در عرصه خودروسازي

    • جمعه 29 آبان 1394-22:9

      چرا نظر دوم منو نزاشتی؟؟؟؟اینجا هم سانسور؟؟؟؟؟؟اینجا سایت تبلیغ برای کاندیدای نمایندگیه؟؟؟که هرکسی دیدگاهی نوشته به دیگران توصیه کنه که به کی رای بده؟؟؟مگه چی نوشتم ؟؟جواب خانم فاطمه رو دادم.

      • جمعه 29 آبان 1394-8:24

        سرمايه گذاري اشتغالزا، حلقه مفقوده عملكرد نمايندگان. از اين حيث اقاي رعيت داراي عملكرد مثبت و ارزنده است.

        • پنجشنبه 28 آبان 1394-22:42

          دکتر کریمی مله ، رعیت ، ابراهیم زاده، حجت الاسلام عسگری فقیه از نخبگان و سرمایه های ملی این حوزه انتخابیه میباشند که همواره مورد کم لطفی و بی مهری گروه های خاص قرار گرفته وما نتواسته ایم از توانمندی این مدیرا ن سیاسی و اجرایی توانمند در سطح حوزه انتخابیه استفاده نماییم امیدوارم در این دوره مردم این حوزه بدور از هرگونه تبلیغات و هیاهوی انتخاباتی و احساسی و سیاه نمایی بهترین کاندیدا انتخاب نمایند .

          • پنجشنبه 28 آبان 1394-21:17

            یک پیشنهاد :
            مازندران 12نماینده در مجلس دارد که برای نمایندگی حد اقل 120نفر برای رقابت بپا می خیزند که مبلغ کلانی صررف کاغذ بازی عمس و تراکت و بنر شام و وووووو می شود
            از همین الان یک اقدام انساندوستانه 20نفر از کاندیدا اگر بخواهند نفری 600نیلیون خرج کنند و رخ نمایی کنند بعدا رای نیاورند یک اقدام کنند می شود 12ملیارد تومان که همه تا تاریخ نتخابات هزینه می شود یک سری چاپخانه ها می گیرند و هیچ

            پیشنها می کنم 12ملیارد تومان کم چیزی نیست بدهند مرکز ماهک یا یک مجموعه ای کا نیاز دارد اونوقت تلویزیون و صدا و سیما و رسانه ها زحمت می کشند تبلیغات می کنند و اجرشلان هم بیشتر و بین مردم محبوبیت ایجاد می شود و این اقدام پسندیده است این افراد هم به محل کارشان برگردند و مورد تشویق دولت و ملت قرار می گیرند
            ...

            • افراکتی ریکاپاسخ به این دیدگاه 7 2
              پنجشنبه 28 آبان 1394-12:19

              با سلام واحترام بی شک دوران نمایندگی آقای رعیت یکی از درخشان ترین دوران برای مرذم قائم شهر می باشد آقای رعیت در آن دوره به آقای کار معروف شده بودند ونقش بسیار مهمی در ارتقای سطعح معیشتی خانواده های قائم شهری داشتند امروزه که بد از چند دوره آمد ورفت بقیه نمایندگان قائم شهر را مشاهده می کنیم چیزی جز وعده های واهی وسیاسی کاری وسوار شدم برا مواج احساسات مردمی از انها نمی بینیم وتنها هنر این عزیزان قطعه قطعه کردن حوزه انتخابیه به چندین شهرستان کوچک وبدون زیر ساختهای لازم می باشد گویی آقایان که خود شان در رشته هایی مثل جامعه شناسی تحصیل کرده اند نسخه ای غیر از ایجاد شهرستان های کوتوله رابرای توسعه پایدار این حوزه انتخابیه نمی شناسند وتنها راه را ایجاد فرمانداری های سوادکوه ،سوادکوه شمالی ،جویبار ،سیمرغ ،شاید هم جاده نظامی ، گونی بافی ،سوادکوه مرکزی و... میدانند . جوانان ومردم ورزشدوست این حوزه انتخابیه هم که باید موفقیت های ورزشی علی الخصوص فوتبالی همشهریان خود را در دیگر تیمها دنبال کنند واز نساجی بزرگ دهه 6 و70خاطراتی محو وکمرنگ داشته باشند یا از پدران خود انها رابشنوند . رعیت بزرگ مرد ملی قائم شهر است همانند دکتر کریمی پس همه باهم در انتخابات 7 اسفند به یاری اش می شتابیم تا اونیز قائمشهر را به اوج برساند یا علی

              • پنجشنبه 28 آبان 1394-11:31

                جناب رعیت :من کاری به مسائل سیاسی ندارم ولی به عنوان قائمشهری که بیشتر اقوامم در نساجی کار میکردند دارم اظهار نظر میکنم واقعا چرا برای نوسازی نساجی کار ی انجام ندادید ؟؟؟کارخونه ای که هویت قائمشهر به اونه ،مزارع پنبه نابود شدند به جاش برنج کاری گسترش یافت اونم با حفر چاههای عمیق !!!!!!وبهره برداری بی اندازه از آبهای زیر زمینی !!!!!!!قائمشهر یک شهر نساجیست وچرا رشته صنعتی این شهر رو با خدمات پس از فروش سایپا تغییر دادید؟؟؟؟شهری که نیم قرن پارچه ونخ تولید کرد وپارچه هاش حتی در اروپا هم شهرت داشتند وبازارهای خوبی هم داشت بزرگترین کارخونه ی نساجی در خاور میانه بود حالا شده چی؟؟؟بازارمون پر شده از اشغالهای چین وترک!!!!!!!!در حالیکه خودمون یه روزی بزرگترین تولید کننده پارچه در کشور بودیم پارچه هامون در خانه ی هر ایرانی پیدا میشدولی حالا چی؟؟؟؟؟؟سایپا!!!!اونم تکنولوژی عقب مانده ی کره؟؟؟؟؟؟؟با این همه تلاش برای سرمایه گذاری سایپا بهتر نبود هم اندیشی بابقیه ی نمایندههای شهر و استان ایجاد می کردید وصنعت نساجی قائمشهررا نوسازی میکردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اجوانانمون آوارهی شهر های دیگه شدند برای کار افتخاره؟؟؟؟؟؟مگه نساجی برای نوسازی چقدر بودجه نیاز داشت؟؟؟؟؟؟که سایپارو به قائمشهر آـوردی؟؟؟؟؟واز نساجیییییییییییییی بزررررررررررررررررررررررگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ هویت قائمشهر چشم پوشی کردی؟؟؟؟به منابع آب شهرمونم آسیب رسید می دونی چرا؟؟؟برداشت بی رویه برای کشت برنج!!!!!در حالیکه در گذشته شهرمون پر بارش بود فقط در حاشیه ی رود خونه ها واب بندانها ما کشت برنج داشتیم وحالا که با این وضعیت باچاه برنج میکنیم عقب مانده ترین روش برای تولید برنجوکشاورزی!!!!امیدوارم نساجی با درایت جوانان هوشمند قائمشهر یک بار دیگه پارچه هاش در جای جای کشور وجهان حضور پررنگ داشته باشه مایه ی افتخار هر قائمشهری باشه.الان یزد به عنوان شهر نساجی ایران درانتظار ثبت جهانی شدن در حافظه ی معنوی یونسکو است وما سرمون چه راحت بی کلاه مونده .

                • پنجشنبه 28 آبان 1394-20:57

                  درو زن نساجی ره شمه دار ودسته بخردنه رعیت بیچار ه صنت ره رونق هادا
                  دروغ گو صنعت را رعیت راه انداخت ونساجی را دار ودسته نمایندگان حاضر به تاراج بردند.

                  • پنجشنبه 28 آبان 1394-17:15

                    من هم فاطمه هستم. خانم عزیز، خوبه سرعت پایین اینترنت و طلاق مریم جون و سیل پیرارسال و تصادف حاج آقا رو گردن رعیت بیچاره ننداختی! این چیزها چه ربطی به رعیت داره؟ مگه اون باید همه کارها رو انجام بده؟ اون که دیگه مجلس نرفت 4 تای بعدی چی کار کردند؟ اکبری چیکار کرد که با شعار احیای نساجی اومد؟ اون سه تا چیکار کردند؟ رعیت حداقل شهرک صنعتی سنگتاب و بشل رو اورد. دید نساجی دیگه نساجی نمیشه صنعت جایگزین اورد.خواهر من آقای رعیت که نباید پاسخگوی نوستالوژی شما باشه. یه دوره ای نساجی خوب بود و 4-5 هزار نفر از قبلش نون می خوردند. در یک سیکل 20 ساله ارام آرام در اثر بی تدبیری نساجی مازندران و کل کشور رو به اضمحلال رفت. این سیکله نه کار یک نفر. رعیت تو مصاحبه اش بالا توضیح داد که چیکار کرده. اون سایپا رو اورد قائمشهر. اون نفوذ داره تو خودروسازیها. خب یکسال بعد شهروندان قائمشهری لطف کردند و به ادیانی و اکبری رای دادند. اونها هم پیگیر نشدند و سایپا رفت واسه خودش. رعیت اگه می موند اینجا می شد مثل سایپا کاشان یا ایران خودرو بابل. یک سال بعدش دیگه رای نیاورد از گود ارج شد. حالا بهش رای بدین که بره احیا کنه کارهای نصفه شو. رعیت که رفت هیچ کاری انجام نشد. همه کارها رو زمینه. برو شهرک صنعتی بشل رو ببین. اون موقع کیا سرمایه گذاری کرده بودند و حالا چی شده! در ضمن دو نساجی 2 و 3 کلا 5 هزار نفر رو در بهترین شکلش حقوقومی داد. خب خواهر من گیریم نساجی رو رعیت خراب کرده که البته چنین نیست، خب اون که تنهایی 4 تا 5 هزار نفر رو در استان و خارج از استان مشغول به کار کرده.به همون اندازه که از نساجی حقوق می گرفتند. رعیت خودش وزیر کاره. شما 1 آدم پیدا کن که 50 نفر رو مشغول کرده باشه. خانم 4-5 هزار نفر خیلی رقم بالاییه. اون هم فقط از قائمشهر وسوادکوه و جویبار. حالا تو تا فردا بشین نساجی نساجی کن. نساجی مرد. دیگه به صرفه نیست. الان صنعت جایگزین و پردرامد یکیش خودروسازیه و همچنین بخش گردشگری. به رعیت رای بدیم تا کارهاشو پیگیری کنه. اون با بزرگان دولت الان دوسته. مثل جهانگیری و مجیدانصاری وبقیه. کلی می تونه امکانات بیاره. جذب سرمایه گذار کنه. این موقعیت رو از دست ندیم. یکی از نمایندگان فعلی قائمشهر قبل از اینکه انتخابات قبلی بشه 80 نفر رو برد تو یکی از شهردرایهای تهران مشغول به کار کرد. بعد رفت مجلس. الان شما برو ببین 5 نفرشون سرکار هستند؟ همه رو اخراج کردند. حربه اش بود تا جوونا واسش کار کنند. اما رعیت 4-5 هزار نفر رو شغل داده.همه زن و بچه دار شدند. خونه دارند. پست دارند. مسئولیت گرفتند الان. اینا رو دقت کن و هوشمندانه تصمیم بگیر و حرف بزن

                    • پنجشنبه 28 آبان 1394-18:52

                      کدوم صنعت خودرو پر در آمده؟؟؟سایپا ؟؟؟؟ایران خودرو؟؟همون که مردم براش کمپین تشکیل دادن که نخرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...

                      • جمعه 29 آبان 1394-11:18

                        بله همون صنعت خودرو که مردمی که خودشون ماشین از ایران خودرو و سایپا داشتند و نیازی نداشتند، مثلا کمپین زدند و بعد که وام 25 تونی دراومد همونا هجوم بردند و ثبت نام کردند! همون صنعت!

                        • جمعه 29 آبان 1394-22:23

                          مردم قائمشهر وسوادکوه و جویبار اگه دنبال پیشرفت هستند انتخاب شون نباید غیر از رعیت باشه. کسی که تنهایی 5 هزار تا شغل ایجاد کرد برای 5 هزار خانواده این شهر دیگه ان قلت نباید بیاد سرش. 7 اسفند مردم برن دنبال یه نیروی مفید و سالم برای مجلس دهم. رعیت ازین دست هست. یه سروگردن بالاتر از بقیه. مرد صنعت و اقتصاد و احیای صنایع در منطقه

                          • جمعه 29 آبان 1394-22:18

                            انگار از خبرهای اقتصادی خیلی دوری ؟؟؟صدهزار ثبت نام شد اونم مال ادارات بود نه مردم دیگه.خلایق هر چه لایق !!!درضمن من از پشت کوه نیومدم که با تحکم دستور صادر میکنی که به کی رای بدم، یه کم دموکرات باش وبه اندیشه ی دیگران احترام بذار که با شناخت خودشون نماینده انتخاب کنند.هرچند اعتقاد دارم مازندرانیها همشون سروته یه کرباسن اونقدر ناتوانن که تو مجلس هم وقت صحبت خودشون با دریوزگی تمام تقدیم نمایندگان تبریز و اصفهان می کنند فرقی نمیکنه رعیت باشه یا هرکس دیگه.

                            • شنبه 30 آبان 1394-7:57

                              آقای دموکراتی که به خبر های اقتصادی نزدیک هستی اولا دموکرات بودن به ئبی ادبی وفحش دادن نیست که جنابعالی با استفاده از کلماتی مثل دریوزگی وسر وته یک کرباس بودن تکلیف خودت را معلوم کردی ثانیا مشخصا بفرمایید شما که مطلع اقتثادی هستی کدام اداره در کدام استان وبا چه سهمیه ای این خود روه ا راثبت نام کرده است اگر توضیح بدهید ممنون می شوم

                              • شنبه 30 آبان 1394-14:3

                                جناب :در یوزگی یعنی بیچارگی این فحش بود؟؟؟روزنامه های اقتصادی هفته ها ی پیش و بخونی میبینی که با وام 25 میلیونی هم رکود بازار خودرو از بین نرفت .باز هم میگویم بادر یوزگی وقت صحبتشون رو به نماینده های تبریز ویزدو اصفهان !!!میدن اینان نماینده های ما ،وبایدم جنگلهامون نابود بشه آّبهای زیر زمینیمون تموم بشه ودریامون به اون روز بیافته ،سومین رود خانه ی آلوده ی دنیا رو داشته باشم ،بزرگترین تولید کننده ی برنج وپرتقال باشیم اینا همه بادرایت وقانون گرایی نمایندههای محبوبمون به دست اومد،

                            • جمعه 29 آبان 1394-17:3

                              وامی در کار نبود بانک مرکزی ککش نگزید !!
                              ایران خودرو یک مقدار نقد گرفته بقییه را از مردم چک گرفته حتی جنان قرادادرا مجکم بسته اند که توانند از کل حسابهای افراد حق دریافت داشته باشند
                              بنابراین بانک مرکزی یک ریال به این خودرو نداد ه است ملیاردها تومان نقدی از جیب مردم که در بانک بود کارت بکارت سد رفته حساب ماشین سازی
                              کدام فرد رفته بانک فرم پرکرده است این یک سیاست بود وگرنه وامی در کار نبوده است


                      ©2013 APG.ir