تعداد بازدید: 5160

توصیه به دیگران 2

دوشنبه 10 فروردين 1394-16:38

شهرِ چاله چوله ها/متولی ساماندهي آسفالت قائم شهر كيست؟

متولیان قائم شهر آن قدردرگير كارتابل و جلسات و پشت ميز نشستن هستند كه فرصت سركشي به معابر شهري را ندارند، يا اينكه اگرهم در سطح شهر تردد مي كنند با خودروهايي گران قیمت در حال رفت و آمد هستند، يا از جاهايي بسيار شيك تردد مي كنند که چاله چوله ها را نمی بینند!


 مازندنومه؛ سرویس اجتماعی، رضا صديقي برنجستانكي: تعطیلات نوروز فرصت مناسبی بود تا به رسم ديرينه به زادگاه خود سفر كنم. ديد و بازديدهاي نوروزي سبب شد که از كوچه پس كوچه ها و خيابان هاي فرعي قائم شهر گذر کنم. آنچه مرا وادار كرد اين پرسش را مطرح كنم كه در واقع نوعي گلايه از مسئولان شهری است، وضعيت دست اندازها، چاله ها و گاهي اگر اغراق نباشد گودال هاي خيابان ها و محله های شهر است كه بلاتكليف مانده است و ظاهرا ًهيچ كس در فكر پر كردن آن نيست!

 تیتر این یادداشت خود گوياي همه چيز است و پاسخ سوال هم كاملا واضح است، اما چهارعامل مهم حلقه مفقوده مسئله است: بی اطلاعی از وضعيت موجود، نبود اراده براي سامان بخشي، ناتواني مديران شهری و نداشتن بودجه و امكانات.

تصورم آن است که عامل اول و دوم بیشترین تاثیر را در اين نابساماني دارد. در واقع احتمال دارد مسئولان شهر اصلا خبر ندارند كه خيابان هاي شهر چگونه است!

از ابعاد دیگر هم می توان مشکلات چاله های قائم شهر را تحلیل کرد: متولیان شهری آن قدردرگير كارتابل و جلسات و پشت ميز نشستن هستند كه فرصت سركشي به معابر شهري را ندارند، يا اينكه اگرهم در سطح شهر تردد مي كنند با خودروهايي گران قیمت در حال رفت و آمد هستند، يا از جاهايي بسيار شيك تردد مي كنند(البته اگر مكان شيك وجود داشته باشد) كه چنین احساسي در آنها برانگيخته نمي شود!

حالت های دیگر این ک اصلا اراده اي براي بهبود وضعيت شهر وجود ندارد! شايد واقعا نمي دانند حل اين مشکل از وظايف كدام دستگاه است! و يا شايد هم فكر مي كنند كه خب، هركسي بايد جلوي در خانه خود را بهسازي کند!

در مورد عامل سوم بنده به خودم اجازه نمي دهم چنين جسارتي در حق مديران شهري روا دارم كه نسبت ناتواني در حل مسائل شهري را به آنها بدهم، چراکه منتخبان مردم همين شهر هستند و قطعا همشهريانم توانمندي هايي در اين افراد سراغ داشتند كه به آنها راي دادند.

البته نبود بودجه و امكانات هميشه بهترين بهانه براي پاسخگو نبودن مسئولان است؛ هرچند من قانع نمي شوم كه اعتبار کافی نيست و اين نابساماني ها بابت نبودن بودجه است. هنر يك مدير استفاده بهينه از حداقل امكانات و درآمد زايي و خلق پول است.

در پایان لازم است بگویم که من ساکن تهران هستم، مسئولان شهرم را تنها در حد نام می شناسم و هیچ شناختی از آن ها نداشته، با این یادداشت قصد تخریب کسی را هم ندارم.

 من  یک شهروند عادی و عضو كوچكی از انجمن تلارپه يا همان قائم شهري هاي مقيم تهران هستم، فقط سالي دو- سه بار به بهانه ايام نوروز، محرم و... به قائم شهر سفر مي كنم و دوست دارم شهري زيبا و در خور شان و منزلت همشهريانم را ببينم، بدون دست انداز و چاله چوله های فراوان.

 


  • يکشنبه 23 فروردين 1394-19:57

    متاسفانه آقایون شهردار (چه قائمشهر چه ساری) از شهرداری فقط چراغ وصل کردن و زور زینگول آویزون کردن تو کوچه و خیابونا رو یاد گرفتن....
    یکی نیست به این آقایون بفهمونه که بابا رسیدگی به شهر فقط ظاهر نیست بلکه هزار و یک مشکل دیگه هست که اولویت بر چراغونی کردن خیابونا رو داره... اون از وضع آشغال ها و زباله های شهری اونم از وضع چاله چوله های وسط خیابونا که دیگه بجای چاله باید بهشون گفت چاه...

    • چهارشنبه 12 فروردين 1394-15:43

      ...
      آخه برار : وقتی برای جشنواره کلیا 100 میلیون هزیته میشه یا برای کیک 36 متری هزینه میشه یا اینکه کارکنان... با هواپیما تو تعطیلات میرن مشهد! دیگه پول نمیمونه که چاله چوله پر بشه!

      • چهارشنبه 12 فروردين 1394-20:8

        آقای برار. لطفا مسایل را باهم قاطی نکن. آسفالت نشدن خیابانها ربطی به جشنوراه کلیا ندارد. مردم به شادی و نشاط فرهنگی نیاز دارند. همه چی که چاله و چوله نیست.چاله ا باید پر شود و برنامه ها و جشنهای فرهنگی هم باید اجرا شود. ما از کلیا حتی در شکل ضعیف آن حمایت میکنیم اما معتقدیم خیابانها و ترافیک و زباله هم باید درست شود. خلط مبحث نکن برارجان. هرچی سرجای خودش.

      • سه شنبه 11 فروردين 1394-21:51

        برای حل بسیاری از مشکلات احتیاج به مدیری مدبر واراده ای همگانی دارد .لطفا مقاله راز ممنوعیت آدامس به آدرس
        http://fararu.com/fa/news/228238
        را مطالعه بفرمائید

        • سه شنبه 11 فروردين 1394-21:34

          متاسفانه این معضل فقط مربوط به قائمشهر نیست وتقریبا همه شهرها به آن مبتلا هستند متاسفانه اغلب شهرداری ها که به عنوان کارفرما در این امورشناخته می شوند هیج نظارتی بر کار پیمانکار ندارند و گاهی هم خود پیمانکارند و یا خدای ناکرده با پیمانکار مربوطه زد وبند دارند. نمونه این خرابی ها که هم اکنون در شهر ساری درحال انجام است بهسازی پیاده روهای ساری است آیا شهردای ساری نظارتی بر کارهای انجام گرفته توسط پیمانکار دارد؟ اگردارد لطفا به خیابان 18 دی حدفاصل میدان شهداء و خ خیام سری بزنید وببینید که کاربهسازی انجام شده پس از گذشت سه ماه به چه روزی افتاده .

          • سه شنبه 11 فروردين 1394-21:31

            برار صدیقی! فقط قائمشهر این مشکل ر ندارنه. بهشهر دله یتا کوچه سالم پیدا نوونه چه برسه به خیابون.شهرداری ها و شورا مدعی توسعه گردشگری هم هستنه. والله اما خجالت کشمبی مهمون ر بوریم شهر دله پیاده روی.

            • کم سواد روستاییپاسخ به این دیدگاه 6 0
              سه شنبه 11 فروردين 1394-20:32

              با سلام و درود به آقای رضا صديقي برنجستانكي.
              زمانیکه از چاله چوله ها، دست اندازها و ... از فقدان بودجه و تحریم ها، لسان به عمل می آورند! باور کنید، مرغ پخته را هم به خنده وا می دارد!!! مگر قیر و اسفالت و ... از فراورده هایی نفتی ساخته می شود و کارگران شهرداری را از کشورهای آمریکای جهانخوار و کشورهای کافران وارد می کنند تا بگویند که بودجه نیست و تحریم هستیم! ( آقا اینها کاغذ پاره هایی بیش نیستند )!!! واقعا که...! پیروز باشید.


              ©2013 APG.ir