انتشار:دوشنبه 6 دی 1395-9:59

طرح تنفس؛ کمک به تجدیدحیات یا نابودکننده جنگلهای شمال؟
در یک پرونده ویژه طرح تنفس جنگل را بررسی کرده ایم. در این بسته یک گزارش، یک گفتگو و یک یادداشت از صاحب نظران و استادان دانشگاه پیش روی شماست. یکی از استادان دانشگاه منابع طبیعی ساری می گوید «طرح تنفس کمک به تجدید حیات جنگل است» اما کارشناس دیگری اظهار داشته «طرح تنفس جنگلهای شمال را نابود میکند ». متن کامل را در مازندنومه بخوانید.
انتشار:شنبه 4 دی 1395-12:34

زباله های چهاردانگه 11 ساله شد
قرار بود برای حفظ آبرو، هنگام برگزاری مسابقات جهانی کشتی سال ۱۳۸۴ و فقط برای مدت کوتاهی، زباله های رها شده در خیابان ها و کوچه ها و میادین ساری به چهاردانگه برده شود و مسوولان استان و شهر ساری به فکر راه حل علمی، عملی و فوری باشند، اما 11 سال به همین منوال گذشته است.
انتشار:پنجشنبه 2 دی 1395-8:8

تخصیص اعتبار برای مرمت برج رسکت
دلاور بزرگ نیا گفت: برای تعمیر و مرمت برج تاریخی رسکت در دودانگه ساری، اعتبار تخصیص یافته و پیمانکار هم مشخص شده است.
انتشار:جمعه 26 آذر 1395-18:32

این نی شکر دارد
روستای «ریکنده» قائم شهر یکی از مراکز اصلی پخت نیشکر سنتی در مازندران است. اهالی روستا از نبود حمایت های دولتی از این زراعت می گویند. جوانی گفته برای به ثبت رساندن کارگاه تولیدی فرآوردههای نیشکر 9 ماه متوالی است که پیگیر مجوز هستم، اما حمایت نمیکنند. متاسفانه عدهای تنها به دنبال تضعیف روحیه هستند.
انتشار:سه شنبه 23 آذر 1395-22:45

گرجستان؛ میراث، هویت، امنیت
گزارشی از سفر جمعی از خبرنگاران مازندرانی به تفلیس -پایتخت گرجستان- و شرح دیده های خبرنگار مازندنومه از وجود امنیت، اهمیت به میراث فرهنگی و توجه به هویت بومی در عین بروز بودن گرجی ها.
انتشار:چهارشنبه 3 آذر 1395-23:28

گزارش تصویری مازندنومه از زیبایی های برف در روستای ریکنده قائم شهر (عکس از جواد مظفری)
انتشار:يکشنبه 23 آبان 1395-22:55

ساخت و ساز غیرقانونی در پادگان ساری/ مسئولان جلوی تخلف را بگیرند
متاسفانه شهرداری ساری با انعقاد قراردادی، سه هکتار از 9 هکتار را برای احداث برجهای بلند مرتبه واگذارکرده و قرار شد مابقی را به فضای سبز تبدیل کند که با تاسف بیشتر شاهدیم در آن 6 هکتار، نه تنها بناهای قبلی را بازسازی کردند، که سازه های گوناگونی را هم افزودند.
انتشار:يکشنبه 16 آبان 1395-0:52

دیدار اعضای پویش پاسداری از میراث فرهنگی و طبیعی مازندران با نماینده بابل
روز شنبه اعضای پویش پاسداری از میراث فرهنگی و طبیعی مازندران با حسین نیازآذری دیدار کرده، حسن همکاری نمایندگان در مشورت با سازمان های مردم نهاد و استفاده از این ظرفیت را خواستار شدند.
انتشار:يکشنبه 9 آبان 1395-8:55
دکتر مهدی حجت رییس سازمان میراث فرهنگی شود
پویش پاسداری از میراث فرهنگی و طبیعی به حسن روحانی پیشنهاد داده تا مهدی حجت را به ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور بگمارد.
انتشار:سه شنبه 27 مهر 1395-9:40

فعال فرهنگی و محیط زیستی: برای جلوگیری از تخریب محیط زیست و توقف فعالیت معدن کرچا در دودانگه، علاوه بر نامهنگاری، به مسئولان شهرستان نیز مراجعه کردیم. اما اقدامی که محیط زیست منطقه را نجات دهد انجام نشد/ رییس محیط زیست ساری: معدن کرچا از دستگاههای متولی وقت مجوز فعالیت را درست یا نادرست دریافت کرد. ضمن اینکه در زمینه برداشت از معادن در مناطق آزاد –مناطق غیر از مناطق چهارگانه محیط زیستی- این اداره متولی نیست.
انتشار:جمعه 23 مهر 1395-19:58

بخشی از مسیر اصلی دودانگه پاکسازی شد
با حضور تعدادی از علاقه مندان محیط زیست که در میان آن ها برخی نویسندگان و محققان و اهالی هنر هم دیده می شدند، بخشی از محور دودانگه ساری از زباله پاک سازی شد.
انتشار:پنجشنبه 15 مهر 1395-22:28

پروژه کویر تا کرانه، چشم انداز مقصد جدید گردشگری بین المللی
فرماندار ساری: پروژه کویر تا کرانه با چشم انداز ایجاد مقصد جدید گردشگری بین المللی برای منطقه اروپا، آمریکا، جنوب شرق آسیا و حوزه خلیج فارس است/ فرماندار سمنان: مازندرانی های مقیم سمنان و سمنانی های مقیم مازندران می توانند سفیر صلح و دوستی در موضوعات متعدد گردشگری باشند.
انتشار:چهارشنبه 14 مهر 1395-9:40

فقط 15 محیط بان داریم/ ساختمان های ما استیجاری و متروکه است
امیدرضا تونی: با محدوده جغرافیایی وسیع نور، ما تنها 15 نفر محیط بان داریم. اکثر مکان های محیط بانی هم استیجاری است/ در بعضی از مناطق مثل محیط بانی پیمد یا بوردون بلده، یک کلاس درس مدرسه متروکه به عنوان ساختمان محیط زیست در نظر گرفته شد که باید 18 روز ماموران ما در آنجا مستقر باشند و برای انجام ماموریت و محل زندگی اصلا مناسب نیست. یا سر محیط بانی چمستان هنوز ساختمانش استیجاری است/ اهل تعامل هستم ولی در بحث سلامت مردم به هیچ وجه کوتاه نمی آیم.
انتشار:سه شنبه 6 مهر 1395-9:10

مالکان معدن از فعالان محیط زیست شکایت کردند!
دکتر علی رمضانی پاچی و استاد حسین اسلامی ساروی: درباره فعالیت های ضد محیط زیستی این معدن به محیط زیست، آب منطقه ای، سازمان صنعت، معدن و تجارت و فرماندار ساری درباره تخلفات این معدن، نامه ارسال کردیم اما اتفاقی نیفتاد. مالکان معدن هم از ما شکایت کردند که به قید ضمانت آزاد هستیم.
انتشار:يکشنبه 4 مهر 1395-11:39

از تورهای رایگان برای معلولان تا جشن فعالان گردشگری
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران مهم ترین برنامه های این هفته را اعلام کرد: تورهای گردشگری رایگان برای معلولان/ تخفیف 70 درصدی مراکز اقامتی برای جانبازان و معلولان و تخفیف 50 درصدی برای سایران/ برگزاری جشن دست اندرکاران حوزه صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری هفتم مهرماه با افتتاح مجتمع تفریحی سرگرمی در بابل/ مسابقه نقاشی کودکان با موضوع گردشگری در ساری و....
انتشار:جمعه 26 شهريور 1395-9:4

ساروی ها زباله را در خیابان رها می کنند
چند هفته ای است که در برخی محلات ساری، شهرداری، سطل های بزرگ زباله را جمع آوری کرده و مردم زباله ها را سرکوچه ها و معابر قرار می دهند که جلوه های نامناسبی ایجاد شده است.
انتشار:سه شنبه 23 شهريور 1395-20:26

از اصفهان آمدند زباله های شیرگاه را جمع کردند!
تعدادی از مهمان هایی که در اصل خراسانی اند و در اصفهان زندگی می کنند، روز گذشته ساعاتی را در جنگل های اندارگلی شیرگاه سپری و در یک اقدام فرهنگی، بخشی از زباله های پخش شده در جنگل را جمع آوری کردند/ جنگل های اندارگلی محل دپوی زباله شده است/ دل مهمان های ما بیشتر برای طبیعت و جنگل مان می سوزد تا خودمان.
انتشار:جمعه 19 شهريور 1395-16:59

جشنواره پنبه، طلای سفید برگزار شد
جشنواره "پنبه، طلای سفید" در روستای تاریخی "کلت" نکا -دومین دهکده بومگردی ایران- برگزار شد.
انتشار:شنبه 6 شهريور 1395-13:52

در گزارش پیش رو نویسنده دیده هایش را از گردش خانوادگی یک روزه در امامزاده صالح و ذکریا در منطقه لفور سوادکوه شرح داده و نوشته سه چشمه دستشویی برای این آستان مقدس ساخته بودند که فقط یک باب آن قابل استفاده بود و آن هم البته با ماسک اکسیژن! پیرزنی هم طناب انداخته و از هر مسافر دو هزار تومان ورودی می گیرد، بدون این که امکانات خاصی در اختیار مردم قرار دهد.
انتشار:چهارشنبه 3 شهريور 1395-8:56

اینجا با سگها مهربان هستند
بهشت چیتا، نقاهتگاهی است که با سگها به مهربانی رفتار میشود. مسئول این مرکز می گوید: سگهای بیمار و بیسرپرست را که در سطح کوچه و خیابان دیده میشوند، به این نقاهتگاه میآوریم و درمان میکنیم. بعد از درمان هم روند تعلیم و تربیت سگها را در پیش میگیریم.