انتشار:يکشنبه 16 آبان 1395-0:52

دیدار اعضای پویش پاسداری از میراث فرهنگی و طبیعی مازندران با نماینده بابل
روز شنبه اعضای پویش پاسداری از میراث فرهنگی و طبیعی مازندران با حسین نیازآذری دیدار کرده، حسن همکاری نمایندگان در مشورت با سازمان های مردم نهاد و استفاده از این ظرفیت را خواستار شدند.
انتشار:يکشنبه 9 آبان 1395-8:55
دکتر مهدی حجت رییس سازمان میراث فرهنگی شود
پویش پاسداری از میراث فرهنگی و طبیعی به حسن روحانی پیشنهاد داده تا مهدی حجت را به ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور بگمارد.
انتشار:سه شنبه 27 مهر 1395-9:40

فعال فرهنگی و محیط زیستی: برای جلوگیری از تخریب محیط زیست و توقف فعالیت معدن کرچا در دودانگه، علاوه بر نامهنگاری، به مسئولان شهرستان نیز مراجعه کردیم. اما اقدامی که محیط زیست منطقه را نجات دهد انجام نشد/ رییس محیط زیست ساری: معدن کرچا از دستگاههای متولی وقت مجوز فعالیت را درست یا نادرست دریافت کرد. ضمن اینکه در زمینه برداشت از معادن در مناطق آزاد –مناطق غیر از مناطق چهارگانه محیط زیستی- این اداره متولی نیست.
انتشار:جمعه 23 مهر 1395-19:58

بخشی از مسیر اصلی دودانگه پاکسازی شد
با حضور تعدادی از علاقه مندان محیط زیست که در میان آن ها برخی نویسندگان و محققان و اهالی هنر هم دیده می شدند، بخشی از محور دودانگه ساری از زباله پاک سازی شد.
انتشار:پنجشنبه 15 مهر 1395-22:28

پروژه کویر تا کرانه، چشم انداز مقصد جدید گردشگری بین المللی
فرماندار ساری: پروژه کویر تا کرانه با چشم انداز ایجاد مقصد جدید گردشگری بین المللی برای منطقه اروپا، آمریکا، جنوب شرق آسیا و حوزه خلیج فارس است/ فرماندار سمنان: مازندرانی های مقیم سمنان و سمنانی های مقیم مازندران می توانند سفیر صلح و دوستی در موضوعات متعدد گردشگری باشند.
انتشار:چهارشنبه 14 مهر 1395-9:40

فقط 15 محیط بان داریم/ ساختمان های ما استیجاری و متروکه است
امیدرضا تونی: با محدوده جغرافیایی وسیع نور، ما تنها 15 نفر محیط بان داریم. اکثر مکان های محیط بانی هم استیجاری است/ در بعضی از مناطق مثل محیط بانی پیمد یا بوردون بلده، یک کلاس درس مدرسه متروکه به عنوان ساختمان محیط زیست در نظر گرفته شد که باید 18 روز ماموران ما در آنجا مستقر باشند و برای انجام ماموریت و محل زندگی اصلا مناسب نیست. یا سر محیط بانی چمستان هنوز ساختمانش استیجاری است/ اهل تعامل هستم ولی در بحث سلامت مردم به هیچ وجه کوتاه نمی آیم.
انتشار:سه شنبه 6 مهر 1395-9:10

مالکان معدن از فعالان محیط زیست شکایت کردند!
دکتر علی رمضانی پاچی و استاد حسین اسلامی ساروی: درباره فعالیت های ضد محیط زیستی این معدن به محیط زیست، آب منطقه ای، سازمان صنعت، معدن و تجارت و فرماندار ساری درباره تخلفات این معدن، نامه ارسال کردیم اما اتفاقی نیفتاد. مالکان معدن هم از ما شکایت کردند که به قید ضمانت آزاد هستیم.
انتشار:يکشنبه 4 مهر 1395-11:39

از تورهای رایگان برای معلولان تا جشن فعالان گردشگری
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران مهم ترین برنامه های این هفته را اعلام کرد: تورهای گردشگری رایگان برای معلولان/ تخفیف 70 درصدی مراکز اقامتی برای جانبازان و معلولان و تخفیف 50 درصدی برای سایران/ برگزاری جشن دست اندرکاران حوزه صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری هفتم مهرماه با افتتاح مجتمع تفریحی سرگرمی در بابل/ مسابقه نقاشی کودکان با موضوع گردشگری در ساری و....
انتشار:جمعه 26 شهريور 1395-9:4

ساروی ها زباله را در خیابان رها می کنند
چند هفته ای است که در برخی محلات ساری، شهرداری، سطل های بزرگ زباله را جمع آوری کرده و مردم زباله ها را سرکوچه ها و معابر قرار می دهند که جلوه های نامناسبی ایجاد شده است.
انتشار:سه شنبه 23 شهريور 1395-20:26

از اصفهان آمدند زباله های شیرگاه را جمع کردند!
تعدادی از مهمان هایی که در اصل خراسانی اند و در اصفهان زندگی می کنند، روز گذشته ساعاتی را در جنگل های اندارگلی شیرگاه سپری و در یک اقدام فرهنگی، بخشی از زباله های پخش شده در جنگل را جمع آوری کردند/ جنگل های اندارگلی محل دپوی زباله شده است/ دل مهمان های ما بیشتر برای طبیعت و جنگل مان می سوزد تا خودمان.
انتشار:جمعه 19 شهريور 1395-16:59

جشنواره پنبه، طلای سفید برگزار شد
جشنواره "پنبه، طلای سفید" در روستای تاریخی "کلت" نکا -دومین دهکده بومگردی ایران- برگزار شد.
انتشار:شنبه 6 شهريور 1395-13:52

در گزارش پیش رو نویسنده دیده هایش را از گردش خانوادگی یک روزه در امامزاده صالح و ذکریا در منطقه لفور سوادکوه شرح داده و نوشته سه چشمه دستشویی برای این آستان مقدس ساخته بودند که فقط یک باب آن قابل استفاده بود و آن هم البته با ماسک اکسیژن! پیرزنی هم طناب انداخته و از هر مسافر دو هزار تومان ورودی می گیرد، بدون این که امکانات خاصی در اختیار مردم قرار دهد.
انتشار:چهارشنبه 3 شهريور 1395-8:56

اینجا با سگها مهربان هستند
بهشت چیتا، نقاهتگاهی است که با سگها به مهربانی رفتار میشود. مسئول این مرکز می گوید: سگهای بیمار و بیسرپرست را که در سطح کوچه و خیابان دیده میشوند، به این نقاهتگاه میآوریم و درمان میکنیم. بعد از درمان هم روند تعلیم و تربیت سگها را در پیش میگیریم.
انتشار:سه شنبه 26 مرداد 1395-13:40

ما شدیم اسیر
در این گزارش سردبیر مازندنومه ضمن بیان پیشینه قحطی و خشکسالی در ایران، به موضوع جنگ آب و انتقال آب خزر به سمنان اشاره کرده و هشدار داده: در حالی که در ایران امروز از یک سو جنگ قدرت به شدت جریان دارد و اختلاف های سیاسی بی حاصل، سرمایه های اجتماعی و اعتماد عمومی را در کشور به حضیض رسانده است، در سوی دیگر کارشناسان غم زده و خسته از منازعات سیاسی بر این باورند دیری نخواهد پایید که خشکسالی و بی آبی، تومار این کشور باستانی را در هم خواهد پیچید!
انتشار:شنبه 23 مرداد 1395-0:14

همایش «دریای خزر، فرصتها و چالشها» برگزار شد
عباس ملکی: در حالی که روسیه پسابهای هستهای، باکو فاضلاب و آذربایجان پسابهای شیمیایی خود را وارد دریای خزر میکند، ایران در حوزه آبهای رودخانهای و ویلاسازی دچار مشکل است/ علی نجفی: سوآپ نفت یا همان تبادل نفت از کشورهای دریای خزر به خلیجفارس، از اقدامات ارزشمندی بود که در زمان ریاستجمهوری خاتمی شکل گرفت.
انتشار:دوشنبه 11 مرداد 1395-14:35

9 عکس از منظره های نازیبا و آزاردهنده در باداب سورت.
انتشار:جمعه 8 مرداد 1395-22:35

اجرای پروژه زباله سوز دغدغه دولت است
در گزارش مازندنومه مدیرکل محیط زیست مازندران بیان داشته همان طور که در مورد گرد و غبار اولویت کشور استان خوزستان است، در زمینه پسماند نیز اولویت باید استانهای شمالی باشد. کارشناسی هم اظهار داشته کارخانه زباله سوز به واسطه بالا بودن سطح آب های زیرزمینی در شمال کشور گزینه ای مطلوب محسوب می شود. در این زمینه معاون عمرانی استاندار مازندران نیز گفته اجرای پروژه زباله سوز دغدغه دولت تدبیر و امید است.
انتشار:چهارشنبه 6 مرداد 1395-22:52

پیمانکار جنگل را نابود می کند، شکارچی حیات وحش را
یک قلاده پلنگ دو ساله در مناطق جنگلى خالخیل توسط شکارچیان شکار و کشته شد/ در تعقیب و گریز ماموران با شکارچیان متخلف، یکی از آنها دستگیر شد/ از وقتی شرکت بهره بردار جنگل با احداث جاده پایش به منطقه باز شده، رفت و آمد برای شکارچیان هم آسان تر شده است.
انتشار:شنبه 2 مرداد 1395-12:20

دماوند شایسته ثبت در فهرست میراث جهانی است
دماوند با خاکی آلوده از زباله و نخاله های ساختمانی، معدن کاوی و سنگ های به تاراج رفته، گیاهان روبه انقراض و حیوانات بی آشیان، چگونه مسیر رسیدن به ثبت جهانی را طی خواهد کرد؟/ سازمان محیط زیست با مشخص کردن حریم این کوه از ارتفاع 4000 متر به بالا، مساحت آن را 2978 هکتار اعلام کرده است كه بخش كوچكی را در بر می گيرد، این سازمان در این ارتفاع از چه چیزی حفاظت می کند؟/ از ثبت نکردن جنگل های هیرکانی تا قله دماوند نشانه ای جز بی مبالاتی و نبود تعهد به نگاهداشت آثار ارزشمند طبیعی استنباط نمی شود/ قله دماوند براساس اسناد مکتوب و روایات تاریخی - اسطوره ای و مواهب طبیعی اش بیش از هر اثر شایسته ثبت در لیست میراث جهانی است.
انتشار:پنجشنبه 31 تير 1395-15:52

ساری رنگ روستا گرفت
گزارشی از جشنواره پنج روزه «روستا در شهر» از مجموعه برنامه های تابستان شاد، کاری از ستاد اوقات فراغت فرمانداری ساری