انتشار:دوشنبه 19 آذر 1397-22:30
قابلیتهای دراماتیک موسیقی محلّیِ مازندران در برنامهسازیِ رادیویی
معرفی و ارائه بخش هایی از پایان نامه «قابلیتهای دراماتیک موسیقی محلّیِ مازندران در برنامهسازیِ رادیویی (مطالعه موردی: امیریخوانی و موسیقی لَلهوا)
انتشار:پنجشنبه 15 آذر 1397-12:5
گام آخر دانشنامه تبرستان و مازندران
دانشنامه تبرستان و مازندران پس از سالها تلاش و پژوهش به مرحله چاپ رسیده و در انتظار تأمین کاغذ دولتی است. جهانگیر نصری اشرفی -سرپرست دانشنامه تبرستان و مازندران- میگوید: بخش دولتی وعده داده بود که 2500 دوره از دانشنامه را خریداری کند.
انتشار:دوشنبه 5 آذر 1397-0:25
سرزمینی که گاوها سخن می گویند
همین را می خواستیم؛ «گو-لند»
امیر غبار آستانه و حسام نصرتی -سازندگان مجموعه انیمیشن های یک دقیقه ای «گو-لند» در گفتگو با مازندنومه مطرح کردند: سال هاست انیمیشن تولید می کنم اما آنچه که دوست داشتیم را هیچ وقت نتوانستیم در صدا و سیما تولید کنیم/ گو-لند مجموعه ای در چهارچوب و قواعد است و آن چیزی است که می خواستیم بسازیم/ رویکرد ما در تولید گولند، مسائل اجتماعی است، هدف ما این نیست نوک پیکان انتقاد به سمت مسئول و یا جریان خاصی باشد/"سیو"(گاو سیاه)، "اسپه" (گاو سفید) و "فی فی گل" (گاو صورتی) شخصیت های مجموعه گولند هستند و آینده شخصیت های دیگری هم وارد مجموعه می شوند.
انتشار:پنجشنبه 1 آذر 1397-12:54
«لوتوس» به منچستر می رود
فیلم «لوتوس» به کارگردانی محمدرضا وطندوست -فیلم ساز ساروی- در هفتمین حضور بینالمللی خود، 7 آذرماه در بخش رقابتی جشنواره بینالمللی فیلم «منچستر» انگلستان به نمایش درمیآید.
انتشار:پنجشنبه 1 آذر 1397-8:51
نیما یوشیج و عنوانی مجعول بنام «علی اسفندیاری»
در تمام دست نوشته ها، یادداشت ها، اشعار و مکتوبات نیما، نمی توان سندی یافت که بنام «علی اسفندیاری» باشد.
انتشار:سه شنبه 29 آبان 1397-12:18
گفتگو با نویسنده کتاب 500روز با نیما
نیمه گمشده اسطوره شعر فارسی
عادل جهان آرای: شاید یکی از دلایل کم توجهی به اشعار تبری نیما جدی نگرفتن زبان تبری از سوی گویشوران آن است. وقتی کسی زبان خود را نشناسد یا نخواهد که آن را در جایی نقل کند، طبیعی است که زبانش دچار فترت و فراموشی میشود.
انتشار:دوشنبه 28 آبان 1397-12:25
نبض کُند نیما در شعر امروز
تاکید بر گنجاندن «روز شعر نوین ایران» به نام «نیما» در تقویم کشوری، نیما خوانی در نشست های ادواری، احیای «جایزه نیما» در مازندران یکی از ضروری ترین خواست دوست داران نیما در روزگار جدید است.
انتشار:يکشنبه 27 آبان 1397-9:49
با حضور دادستان مرکز مازندران؛
نمایشگاه هفته کتاب ساری افتتاح شد
در بیست و ششمین نمایشگاه هفته کتاب ساری که تا سوم آذرماه دائر است، 60 ناشر در ۳۷ غرفه حضور یافته اند.
انتشار:شنبه 26 آبان 1397-23:15
مدیرکل کتابخانههای عمومی مازندران:
برخی شهرداریها بدهی 3/5 میلیارد تومانی به کتابخانهها دارند
آرزو ولیپور: ۱۱۰ هزار عضو فعال در کتابخانهها داریم/ طرح کودکان کتاب را از سال گذشته در مازندران اجرا کردیم که این طرح به سایر استانها تسری یافته است/ یک میلیون و ۸۸۰ هزاز نسخه کتاب در کتابخانههای مازندران موجود است/برخی شهرداریها بدهی سه و نیم میلیارد تومانی به نهاد کتابخانههای عمومی استان دارند.
انتشار:شنبه 26 آبان 1397-12:32
29 آبان ماه برگزار می شود:
رونمایی از «شاباجی» در ساری
آلبوم موسیقی بومی «شاباجی» به خوانندگی ابوالحسن خوشرو 29 آبان ماه در ساری رونمایی می شود.
انتشار:پنجشنبه 24 آبان 1397-12:3
بدعت حوزه هنری مازندران در اجرای کنسرت محلی؛
نوازنده زن دارید، سالن نمی دهیم!
نمی دانیم کنسرت محلی چه تالی فاسدی دارد که نباید با حضور بانوان باشد! در مرکز مازندران نماینده محترم ولی فقیه حتی یک بار نسبت به اجرای موسیقی محلی تذکر نداده است، چه برسد که از اجرای آن جلوگیری کند. شاید نیاز باشد از این پس بانوان هنرمند اینجا به مانند کوهنوردان استان شرقی، از پدرشان اجازه نامه بیاورند!
انتشار:چهارشنبه 23 آبان 1397-13:12
گفتگو با دبیر نهمین دوره جشنواره بین المللی فیلم «وارش »
کات؛ دوباره وارش
مهدی قربان پور: مجتمع سینمایی بابل به این دلیل راه اندازی شد که کاخ جشنواره وارش باشد، اما کم ترین سهم ساختمان به وارش تعلق دارد/ نوعی بی حوصلگی فرهنگی را شاهد هستیم و انگیزه های لازم برای کارهای جدی وجود ندارد/ چون جشنواره بین المللی است ما از بالا به موضوع نگاه می کنیم و دلخوش قول ها و وعده های مدیران اینجا نیستیم. هرچند مدیران شهر و استان هم وظایفی دارند و باید مشارکت داشته باشند/هر جوان 22 تا 30 ساله که علاقه مند به همکاری با وارش است، می تواند به کمک ما بیاید و بخشی از کار را بر عهده بگیرد.
انتشار:دوشنبه 21 آبان 1397-12:30
همراه با خاطرات صداپیشه پیشکسوت رادیو مازندران
از صحنه تئاتر تا میکروفن رادیو
رضا بازی برون: اگر عمری باشد ادامه سرگذشت نزدیک به 60 سال کار از حدود 70 سال سنم در رادیو را خاطرهنویسی میکنم. کجایش ارزش خواندن داشته باشد و چه سودی، نمیدانم اما فکر میکنم خاطرات هر کس میتواند بخشی از تاریخ اجتماعی هر جامعهای باشد.
انتشار:يکشنبه 13 آبان 1397-7:48
دهش دو هزار دلاری به دانشنامۀ مازندران
یوسف سلیمی دهشمندی است که سال هاست ساکن آمریکاست. او به یاد دوست مرحومش -فریدون سلیمی- دو هزار دلار به دانشنامه مازندران استاد انوشه کمک مالی کرد. امید می رود که ایرانیانِ هرکجای جهان، بیش از این در اندیشۀ بهبود و آبادانیِ ریشه ای سرزمین خود باشند تا تاریخ تکرار نشود.
انتشار:چهارشنبه 9 آبان 1397-7:49
نمایش «لوتوس» در جشنواره «جیلاوا»
فیلم «لوتوس» به کارگردانی محمدرضا وطندوست، فیلم ساز ساروی، در ششمین حضور بینالمللی خود، در بخش رقابتی بیست و دومین جشنواره بینالمللی فیلم مستند «جیلاوا» جمهوری چــــک به نمایش درآمد.
انتشار:يکشنبه 29 مهر 1397-8:27
گفتوگو باگرافيست و مشاور تبليغاتي مطرح بابلي
سلیقه مردم را در گرافیک بالا بردم
محمدصادق محمدپور میر: در شرکت خود 14 شغل ایجاد کرده ام/ به نظر من هیچ انسان ماهری بیکار نمی ماند/ از زمانی که با طراحی کسب درآمد داشته ام 400 لوگو طراحی کردم و بدون استثنا هر روز تولید داشته ام/ من همیشه روی برنده شرط بستم و تا کنون در فضاي تبلیغات انتخاباتي باخت نداشتم.
انتشار:شنبه 28 مهر 1397-7:50
گفتگو با مرتضی عمادی به بهانه چاپ دو کتاب شعر او
چقدر آرومه حالِ من!
از مرتضی عمادی -شاعر، نویسنده، تهیه کننده، کارگردان، عکاس و مجری اهل سوادکوه- به تازگی دو مجموعه شعر با نام های «هوایِ حوّا» و «پراکنده» منتشر شده است.
انتشار:جمعه 20 مهر 1397-19:57
گفتگو با استاد ایرج اصغری، پژوهشگر تاریخ ادبیات و شاعر
دمی با باغبان باغ آفتاب
فرازی از گفتگو با ایرج اصغری، شاعر و ادیب ساروی: بچه به دنیا می آید می گویند بیا برایش شعر بگو. روی سنگ قبر می گویند بیا شعر بگو. سوم فلانی است بیا شعر بگو. هفتم فلان خانم است شعر بگو. از این چیزها گاهی وقتها نمی توانیم فرار کنیم ولی این ها شعر نمی تواند باشد. به محض اینکه، «برایِ» و« به خاطرِ» گرفت در واقع برچسب به آن خورده است. شعر اگر شعر است هرگز کوشش نیست. هنر هیچ وقت «برایِ» و «به خاطرِ» نمی پذیرد.
انتشار:چهارشنبه 18 مهر 1397-21:2
به یاد زنده یاد «محمدعلی ساز زن»
ساز شکسته
می پرسم عمو محمدعلی می آیی الیت تو همایش ما که توش کشتی هم داریم ساز بزنی؟ می گوید: پاهایم یارای ایستادن یا راه رفتن ندارند. می گویم: ما احتیاج به پنجه های شما داریم که بر روی پرده های سرنا بلغزند و لب های شما که باری دگر بر لبه ی سرنا بوسه زنند. وگرنه ایستاده یا نشسته برای ما فرقی نمی کند. می گوید اگر این طور است می آیم عیبی ندارد.
انتشار:سه شنبه 17 مهر 1397-5:49
تاریخ پژوهی را جدی بگیریم
«وَرَنَ » ، «ورند» و «رینه»
در این مقاله درویشعلی کولاییان، پژوهشگر اهل ساری نقدهایی را به گفتگوی اخیر مازندنومه با اسدالله عمادی -شاعر و پژوهشگر ساروی- روا داشته است.