انتشار:جمعه 4 اسفند 1396-10:1
ما و پسماند
شهردار پل سفید در یادداشت خود نوشته است: بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه کاهش مراکز دفن سنتی زباله ها در دستور کار دولتمردان قرار داشت اما با وجود ۲۷ مرکز دفن سنتی زباله ها که باید حجم آن به ۹ مرکز کاهش می یافت حتی یک مورد نیز محقق نشد.
انتشار:سه شنبه 1 اسفند 1396-22:47
خیابان شهید نظرزاده یا شهید شمششیربند؟
حاشیه های یک تغییر نام
خانواده شهید نظرزاده می گویند: در حالی که محل زندگی خانواده شهیدان شمشیربند، به نام این شهیدان است، چرا خیابان شهید نظرزاده را هم تغییر نام داده و شهیدان شمشیربند نام گذاری کردهاند؟ شهرداری ساری در نامهای به بنیاد شهید اعلام کرده که تغییر نام خیابان شهیدنظرزاده به شهید شمشیربند، با هماهنگی دادستانی بوده است، اما دادستانی چنین دستوری نداده است. البته مسئول واحد زیباسازی شهرداری ساری می گوید همه شهدا برای ما عزیز هستند و هیچ مقدم و موخری نمیبینیم و این اختلاف باید در گذشته مدیریت میشد و به اینجا نمیرسید.
انتشار:سه شنبه 1 اسفند 1396-22:46
گفتگوی مازندنومه با خانواده دو شهید جاویدالاثر سوادکوه
نامی روی پیراهن
مادر شهید جاویدالاثر سلیمان قبادی با بی قراری می گوید: «پسرم عاشق شهادت بود. از شهادت پسرم ناراحت نیستم، زیرا سلیمان راهش را خود انتخاب کرده بود، اما اینکه پیکرش بازنگشته و 32سال است چشم انتظارم، بی قرارم. کاش پیکر امیرم باز می گشت.» و عروس خانواده شهید علی پناه یونسی می گوید: «شهید سرباز بود و هفت ماه از مدت خدمتش مانده بود که خبر شهادتش را را آوردند. هم سنگرش می گفت شب آخری که با شهید بودم، پشت پیراهن اسمش را نوشت و نزدیک صبح بعد از حمله دشمن، دیگر علی پناه را ندیدم.»
انتشار:شنبه 28 بهمن 1396-22:42
رییس آموزشکده قدسیه ساری:
آموزشکدههای فنی و حرفهای به دانشکده ارتقا یابد
سیده معصومه علوی: برای رفع موانع ساختاری و اداری، نیازمند ارتقای آموزشکدههای فنی و حرفهای به دانشکده هستیم/ دانشگاه فنی و حرفهای تا قبل از دولت تدبیر و امید، خیلی مورد توجه وزارت علوم نبود/ میانگین عمر مدیریتی در این مرکز دو سال است.
انتشار:دوشنبه 23 بهمن 1396-8:55
بدی های تنبیه بدنی
براساس آیین نامه اجرایی مدارس، معلم و مربی حق تنبیه دانشآموز را ندارد. در ازای حذف کردن حق تنبیه از معلمان، نتوانستیم مهارتهای لازم را متناسب با رفتار دانشآموزان به معلمان آموزش دهیم تا در صورت مواجهه با هنجارشکنی دانشآموز از ابزار و روشی درست استفاده کنند. به همین دلیل هر از گاهی خبرهایی از تنبیه بدنی دانشآموزان در رسانهها میبینیم.
انتشار:جمعه 20 بهمن 1396-23:15
یادداشت مازندنومه در پی اتفاقات بازی دو تیم نساجی و خونه به خونه
فوتبال در خدمت وندالیسم
پایان وندالیسم (فردی و اجتماعی) در ورزش و از نوع بابل و قائم شهر آن که این بار با زد و خورد شدید و تخریب خودروهای نساجی چی ها پس از مسابقه خود را نشان داد، به تصمیمی جدی، مطلوب و کارشناسی نیاز دارد/ باید هزینه های این خشونت ورزی ها را بالا برد تا ورزش مایه اتحاد و دوستی و صلح شود، نه باعث اختلاف و دشمنی و جنگ شهرها. جامعه این بار منتظر اقدام اساسی و قانونی مراجع صاحب صلاحیت است.
انتشار:پنجشنبه 19 بهمن 1396-0:17
700 هزار تماس با 110 طی 10 ماه
معاون عملیات فرمانده انتظامی مازندران: در ۱۰ ماه اخیر بیش از ۷۰۰ هزار تماس با پلیس ۱۱۰ داشتیم/ رسیدگی به گزارشهای فوریتی درونشهری پلیس ۱۱۰ در کمتر از ۱۰ دقیقه اتفاق میافتد/۴۵ دوربین پایش تصویری در محورها و ۲۲ دوربین در ساری داریم.
انتشار:يکشنبه 15 بهمن 1396-9:36
افتتاح فاز نخست پارکموزه دفاع مقدس مازندران/پارکموزه در ایام نوروز پذیرای گردشگران است
پارکموزه دفاع مقدس مازندران در ایام نوروز پذیرای گردشگران است و از سه فاز موزه دفاع مقدس مازندران که در ۶۰ هکتار است، امروز یک فاز با فرمان رییس جمهوری به بهرهبرداری رسید. بازدید از این مرکز به دلیل ادامه عملیات عمرانی، به صورت اردویی تا پایان سال انجام میشود.
انتشار:چهارشنبه 11 بهمن 1396-6:49
شهرداری ساری 250 میلیارد تومان به پیمانکاران بدهکار است
در جلسه شورای شهر ساری مطرح شد: صد میلیارد تومان مجموع بدهی شهرداری به بانک شهر بود که با تهاتر این مبلغ کسر شد/ کمتر از 250 میلیارد تومان بدهی پیمانکاران باقی مانده که تا مهر سال آینده بدهی شهرداری تسویهحساب میشود/در ساخت و ساز این سیاست را داریم که نباید شهر فروشی صورت گیرد.
انتشار:دوشنبه 9 بهمن 1396-8:26
ابلاغی که دردسر ساز شد
پست اینستاگرامی وزیر راه و شهرسازی پس از امضای نامه و ابلاغ آن در صفحه اینستاگرام خود مبنی بر محرومیت ارائه خدمات نظام مهندسی توسط کارمندان دولت و برخی نهادها، چند روزی است بحث محافل مهندسی شده است. برخی بر این باورند اقدام وزیر به دلایل متعدد حقوقی و قانونی تخلف مسلم محسوب شده و قطعاً با شکایت مهندسان در استان های مختلف کشور در دیوان عدالت اداری محکوم شده و راه به جایی نخواهد برد.
انتشار:سه شنبه 26 دی 1396-10:11
گفتوگو با تعمیرکار ساعت میدان ساعت ساری؛
سه نسل ساعتسازی در خانواده «دانش»
تعمیرکار برج ساعت ساری: شهرداری در پرداخت هزینهها تعلل میکند، امروز فاکتور تعمیر ساعت بدهیم معلوم نیست چه زمانی این هزینه را میپردازد/ اگر من تعمیر برج ساعت را انجام ندهم باید منتظر باشند کسی از تهران بیاید و این کار را با قیمت گزاف انجام دهد.
انتشار:دوشنبه 25 دی 1396-19:40
گزارش مازندنومه از دلگویه های پدر «میلاد عنایتی»، جانباخته سانچی
اطلاعرسانی صفر است/هنوز هم نمیدانیم چه اتفاقی افتاده است
علیرضا عنایتی، پدر میلاد: بعد از نماز مغرب بود که میلاد تماس گرفت. شب قبل از حادثه بود، صدایش قطع و وصل میشد و خیلی متوجه نشدم چه گفت. مادرش بیقراری میکرد، من خداحافظی کردم و گوشی را به مادرش دادم، به مادرش گفت سفر سختی داریم برای ما دعا کنید. و تلفن قطع شد/ کسی از تهران یا جای دیگر با ما تماس نگرفت. مردم با ما تماس میگرفتند و جریان را میگفتند. ما هم از طریق زیرنویس متوجه واقعه شدیم/سه روز از حادثه گذشته بود و مسئولان تازه شروع کردند به دادن پیام/
انتشار:دوشنبه 25 دی 1396-0:16
بنیانگذار بنیاد نیکوکاری دستهای مهربان خبر داد:
تاسیس دومین مرکز آموزش و نگهداری کودکان دستهای مهربان در ساری
شهرام فرجی: به زودی دومین مرکز آموزش و نگهداری کودکان و همچنین مرکز توانمندسازی زنان دستهای مهربان در ساری تاسیس می شود/ بیماران پولک ماهی(اکتیوز) رسماً تحت پوشش بنیاد نیکوکاری دستهای مهربان قرار گرفتند.
انتشار:شنبه 23 دی 1396-7:19
پس از «اسنپ»؛
«تپسی» به ساری آمد
مدتی پس از حضور تاکسی ها «اسنپ»، از روز شنبه تاکسی اینترنتی تپسی هم دفتر خود را در شهر ساری رسما افتتاح کرد.
انتشار:چهارشنبه 20 دی 1396-14:17
گفتگو با فرزند شهیدی که کتاب پدرش را نوشت
پدرم قاب عکسی روی دیوار بود
فرزند سردار شهید یاسر زندی: پدرم یک قاب عکس بود روی دیوار و مادرم از ابتدا به من گفت:«بابا شهید شد»/ مادرم میگوید: «پدرت هیچ وقت از یک در، زودتر از من رد نشد. همیشه صبر میکرد اول من بگذرم. با دست قطع شده برای من موکت میشست و همسر دیگر سرداران، تعجب میکردند.»
انتشار:دوشنبه 4 دی 1396-8:41
گزارش یک جشن؛
پروانههایی که از پیله درآمدند
بیماران مبتلا به ایبی، پروانههایی که برای بیرون آمدن از پیله، نیازمند تغییر نگاه جامعه هستند. یکی از این بیماران می گوید: نگاههای مردم به ویژه در بیمارستانها خیلی اذیتم میکند. نگاه جامعه آزاردهنده است و هنرهای ما ناشناخته باقی میماند.
انتشار:پنجشنبه 30 آذر 1396-8:16
«چله شو»؛ جشنی به بلندای مهرورزی
در شب یلدا برای دخترانی که نامزد دارند از طرف داماد، خرجی می فرستند/ گرچه گردو یکی از ملزومات این شب به شمار می رود اما رفته رفته جای خود را به سایر تنقلات داده است/ در روستاهای مازندران با اعتقاد بر اینکه خیرات کردن در اول شب زمستان موجب زیاد شدن روزی می شود برای نیازمندان آذوقه جمع آوری میکردند.
انتشار:سه شنبه 28 آذر 1396-23:25
«ساری» لقلقه زبان شده است
صدای پای «شوونیسم» در شورای شهر ساری
بوی ناخوش «شوونیسم» و «پان سارویسم» در شورای شهر مرکز استان، نامطبوع و آزاردهنده است و این همه «ساری ساری» گفتن در دهکده کوچک جهانی و دنیای مدرن امروزی، نه تنها حس غرور نمی دهد، بلکه آزاردهنده و مضحک است. پیشنهاد ما رسیدگی به اولویت های ساری، از جمله خواب پروژه ها و تعطیلی توسعه دهن پرکن شهر و بدهی های کلان شهرداری و تخلفاتی است که اسفندیارعشوری -عضو شورا- هر هفته بیان می کند. مطمئنا کتاب جغرافیا هرگز جزو اولویت های توسعه ساری نیست و مشکلی از مشکلات شهروندان حل نمی کند/ در جلسه شورای شهر ساری، اسفندیار عشوری اما سراغ کتاب جغرافیا نرفت و مانند چند نشست اخیر شورا، سوالات خود را از شهردار ساری بیان کرد. وی گفت: سازمان پسماند قراردادی بسته که وجود خارجی ندارد و ماهانه ۵۰ میلیون از این بابت پرداخت شده است. هم چنین کانکسهایی مردادماه در شهر دائر شد که مبلغ ۴۰۰ هزار تومان به افراد مستقر در این کانکسها پرداخت شده اما قرارداد مربوط به ابتدای فروردین است که ماهانه ۲۰۰ میلیون تومان دستور پرداخت صادر شده است+گزارش کامل جلسه شورای شهر ساری
انتشار:سه شنبه 28 آذر 1396-8:35
قائمشهر به سهشنبههای بدون خودرو پیوست
یک فعال اجتماعی قائمشهری: سه شنبه های بدن خودرو را کار مردمی میدانیم که به سود همه است و همه باید پیگیر آن باشند. قصد داریم از فرماندار بخواهیم دستور دهد که همه کارمندان دولتی در روز سهشنبه هر هفته بدون خودرو به محل کار بروند. همچنین هر هفته یک مدرسه با ما در این پویش همکاری کند. حضور دانشآموزان هم بر شهروندان تاثیر دارد و هم برای دانشآموز فرهنگسازی میشود.
انتشار:سه شنبه 28 آذر 1396-8:26
منشور حقوق شهروندی؛ چالش ها و راهبردها
مریم پروین -فعال حقوق شهروندی- در بخشی از یادداشت خود آورده: نا آگاهی بسیاری از مدیران و کارکنان نهادهای حاکمیتی و دستگاههای اداری و اجرایی از حقوق شهروندی و وظایف خود در برابر آن حقوق، یکی دیگر از موانع مهم حقوق شهروندی در جامعه است.