انتشار:سه شنبه 19 مرداد 1395-19:39
مازندران میتواند موزه مطبوعات شمال کشور را داشته باشد
گفت و گو با کلکسیونری که به تنهایی موزه تاریخ مطبوعات ایران و مازندران است/ حسین تقوی: مجلاتی مانند اثر ساری، نهضت ساری و خجسته ساری را که «منوچهر نوازش» زمانی که در ساری ساکن بود منتشر میکرد در آرشیوم دارم. مطمئنم خیلی از منابع دیگر در انبار هست که ندیدم و باید تفکیک شود. مایل هستم پس از تفکیک این منابع، نمایشگاهی از این آثار ارزشمند فرهنگی را در مازندران برگزار کنیم/ اگر مسئولان فرهنگی بپذیرند موزهای با 10 هزار تا 30 هزار عنوان مجله و نشریه داشته باشیم، میتوانیم سیر تحول مطبوعات ایران را به نمایش بگذاریم.
انتشار:سه شنبه 19 مرداد 1395-17:12
فرماندار میاندورود:
آزادی رسانه ها بسیاری از مسائل را رفع می کند
ارسطوقادری: به گونه ای نقد کنیم که برای مردم پایه و اساس داشته باشد/ آزادی رسانه ها بسیاری از مسائل را رفع می کند/ مسائلی عنوان می شود که در قاعده دولت نبوده و فضایی که ایجاد می کنند منتسب به این دولت نیست بلکه مربوط به همه دولت هاست.
انتشار:دوشنبه 18 مرداد 1395-19:1
مرور مشاغل تابستانی کنار دریا
تابستان به شرط چاقو!
عرب روحانی ساروی کنار دریا هندوانه و خربزه می فروشد. علی نژادی هم برای فروش جارو و بادبزن از رشت به ساری آمده است. خاله هاجر لب ساحل آش و باقالی برای فروش آورده و آقای دیان نیز شیربلال می فروشد.
انتشار:دوشنبه 18 مرداد 1395-8:20
با جریان سازی مازندنومه صورت گرفت؛
سونامی محبت در اختتامیه جشنواره مطبوعات
سه خبرنگار مازندنومه در بخش های گزارش و تیتر رتبه برتر کسب کردند/ کلثوم فلاحی -خبرنگار مازندنومه- که گزارش او رتبه نخست را به دست آورده بود، هدیه اش را به سوژه گزارش خود که یک نوجوان معلول و خانواده نیازمندش بود، اهدا کرد/ حضور امیرحسین -نوجوان معلول ساروی- که روی ویلچر نشسته بود فضای سالن را پر از احساس و عواطف انسانی کرد.
انتشار:شنبه 16 مرداد 1395-19:15
به مناسبت روز خبرنگار
رسانه های مازندران بر مدار کدام نوع روزنامه نگاری حرکت می کنند؟
اخلاق روزنامه نگاری و فعالیت در عرصه خبر و رسانه برمبنای صداقت، بی طرفی و توجه به منافع جمعی شکل گیرد و راهکارهایی چون در خدمت بودن مخاطب، کشف حقیقت، دور بودن از وسوسه هدایای مادی و منزلتی، بهره نگرفتن از موقعیت خود برای دریافت امتیاز، نفریفتن افراد و اشخاص، آشکار سازی هویت خود، نساختن اطلاعات و جعل اطلاعات، محفوظ ماندن اطلاعات دهنده، تصحیح اشتباهات، محترم شمردن حریم زندگی خصوصی، وفاداری به مخاطب، استقلال از منابع کسب خبر، تایید صحت خبر، جلوه دادن خبر متناسب با اهمیت به طورقطع و یقین می تواند به عنوان راهکارهایی برای کسب اخلاق روزنامه نگاری سودمند باشد.
انتشار:شنبه 16 مرداد 1395-10:22
رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه یک ساری:
مدارس غیر دولتی به تمرکززدایی کمک می کنند/ نیمی از برنامه های تابستان شاد اجرایی شد
حامد دیانی: مدارس غیردولتی هم همکاران ما هستند و به تمرکززدایی دولتی کمک می کنند/ بیش از نیمی از برنامه های تابستان شاد اجرایی شده است و تصور نمی کنیم هیچ فرمانداری در کشور، چنین رخداد فرهنگی بزرگی را رقم بزند/ گرایش کاذبی نسبت به تحصیل در رشته علوم تجربی وجود دارد و طبق پژوهش های انجام شده فقط 20 درصد از تحصیل کنندگان در این رشته، جذب بازار کار می شوند.
انتشار:چهارشنبه 13 مرداد 1395-19:27
گوساله ای که برکت زندگی یک روستایی است
گوساله ای که یک دست ندارد، زمستان سال گذشته در روستای وزملای دودانگه ساری دنیا آمد. صاحب گوساله می گوید این حیوان برکت زندگی شان در این مدت شده و هیچ وقت به فکر فروختن آن نیفتاده اند.
انتشار:چهارشنبه 13 مرداد 1395-16:19
اعتراض جالب مردم سوادکوه به طولانی شدن تعریض جاده؛
مردم با بیل و کلنگ دست به کار می شوند!
سید رمضان صالح نژاد -جانباز قطع نخاعی جنگ- تصمیم گرفته با کمک سوادکوهی ها با بیل و کلنگ محور زیراب به شیرگاه را تعریض کنند. او می گوید: اهالی منطقه وقتی متوجه بی توجهی و بی تفاوتی مسئولان شدند تصمیم گرفتند مانند دوران جنگ خود دست به کار شوند. مگر به ما نمیگفتند که چطور میتوان با اسلحه کلاش و چهار لول به جنگ تانک رفت؟! حالا هم میتوانیم با بیل و کلنگ جاده را تعریض کنیم.(ویرایش دوم)
انتشار:چهارشنبه 13 مرداد 1395-15:45
در دل دوست رهی باید جست
رضا بازی برون -گوینده پیشکسوت رادیو- در یادداشتی که برای ما فرستاده، از خانم دکتر حجتی که با تعهد فراوان باعث بهبود حال یکی از روزنامه نگاران مطرح کشور شد، سپاسگزاری کرده است.
انتشار:چهارشنبه 13 مرداد 1395-9:18
همکلاسی سلام!
دیدار همکلاسی ها پس از۳۰ سال در قائم شهر
50 نفر از دانشجویان تربیت معلم قائم شهر، پس از ۳۰ سال و بعد از بازنشستگی شان با یکدیگر دیدار کردند+عکس
انتشار:چهارشنبه 13 مرداد 1395-9:1
وز شمار خرد هزاران بیش
به مناسبت سومین روز درگذشت دکتر ابوالقاسم قاسمی، پیشکسوت داروسازی ایران/ او در سال 1326 در بابل داروخانه تاسيس كرد و نخستین داروساز بابلي بود كه از دانشكده داروسازي فارغ التحصيل شد. تا سال 1392 به مدت 66 سال در بابل داروخانه داشت و به عبارتي 66 سال عاشقانه در داروخانه كار كرد.
انتشار:دوشنبه 11 مرداد 1395-13:29
کره چگونه کره شد؟
ما و چشم بادامی های جنوبی
در کره جنوبی سیاسیون در پایین ترین سطح اجتماعی قرار دارند و در مقابل، حرف اول و آخر را در افکار عمومی این کشور صنعت می زند. مردم کره، رشد و توسعه اقتصادی کشورشان را مرهون صنعت شان می دانند/ مردم و نخبگان فکری و ابزاری کره بر سر مسایل کلان جامعه به یک توافق یا همان "قرارداد اجتماعی" رسیده اند. اختلافات بین آنها فلسفی نیست بلکه اختلاف در مدیریت است.
انتشار:دوشنبه 11 مرداد 1395-13:29
محقق جوان بابلی:
حمایت دولت از دانش نانو مثبت است/ در نانو جزو بهترین ها هستیم
دکتر مائده رمضانی: حمایت دولت را از دانش نانو مثبت است و تشکیل ستاد نانو در کشور به عنوان مرکزی جهت جذب فن آوران و محققان علاقه مند به این دانش و همچنین حمایت از شرکت های دانش بنیان سبب شد ما در چند سال اخیر علاوه بر رشد چشمگیر در زمینه دانش نانو و قرار گرفتن در زمره کشورهای مهم جهان، انگیزه و ریسک پذیری شرکت های داخلی را هم داشته باشیم و اکنون جزو بهترین ها هستیم.
انتشار:پنجشنبه 7 مرداد 1395-1:36
سرمایه های اجتماعی خود را چه آسان می سوزانیم
طرح کمک پرستاری؛ از سراب تا واقعیت
حدود 700 جوان مازندرانی در طرحی شرکت کردند که بر اساس تبلیغات و وعده ها قرار بود پس از اتمام دوره به عنوان کمک پرستار جذب مراکز درمانی شوند. آن ها نزدیک به چهار میلیون تومان پول هم پرداخت کردند. اینک اما دانشگاه علوم پزشکی دبه درآورده و زیربار جذب این افراد نمی رود. عنوان کمک بهیار به آن ها داده اند و جهاد دانشگاهی مازندران نیز به توجیه دست زده و وعده حل مشکل را در هفته آینده داده است. گزارش مازندنومه را در این زمینه بخوانید.
انتشار:شنبه 2 مرداد 1395-10:14
تابستانهای مادربزرگ ها و پدربزرگ ها؛ ترد، ساده، بخیه خورده!
مادرم در حال نماز خواندن بود و من فرصت را غنیمت شمردم و کارنامه را روی سجاده گذاشتم. همین که چشمش به نمرههای من افتاد با خطکش چوبی و چادر نماز دنبالم دوید/ تابستان که بازی می کردیم چندین بار سرم شکست و بخیه خورد و همین بخیهها خاطرات من از گذشتهها هستند.
انتشار:پنجشنبه 31 تير 1395-11:26
سرنوشت نساجی در انتظار دانشگاه آزاد؛
دانشگاه آزاد قائم شهر ورشکسته می شود؟
شاید کم تر کسی به ذهنش خطور می کرد که روزی بحران مالی به دانشگاه آزاد اسلامی قائم شهر برسد، اما به گفته رییس دانشگاه، این واحد در آستانه ورشکستگی قرار گرفته و ممکن است به سرنوشت نساجی این شهر دچار شود.
انتشار:چهارشنبه 30 تير 1395-8:29
خط مشی های مدیریت شهری را علمی کنیم
در یادداشت مازندنومه بر ضرورت علمی کردن خط مشی ها و اقدامات اجرایی در شهرهای مازندران تاکید شده و نویسنده که دانشجوی سال آخر دکتری مدیریت دولتی است باور دارد که در حال حاضر اقدامات و تصمیمات مسئولان شهری گاهی به جهت گیری های سیاسی و منافع شخصی (و نه شهری) تعبیر می شود.
انتشار:سه شنبه 29 تير 1395-7:49
در قائم شهر اتفاق افتاد:
درگیری مامور شهرداری با دستفروش/ بازار شایعات داغ است
روز دوشنبه مامور سد معبر شهرداری قائم شهر با دستفروشی درگیر که به زد و خورد و صدمات شدید جسمی منجر شد. خبر این حادثه نقل محافل شهر شده و مازندنومه این حادثه را از طریق فرماندار و رییس شورای شهر قائم شهر پیگیری کرده است.
انتشار:يکشنبه 27 تير 1395-2:15
جلوه رنگ های شادمانی در حوالی آسمان
عروسی خوبان
12 عکس از یک عروسی سنتی در روستای نیچکوه کجور
انتشار:شنبه 26 تير 1395-23:24
نمایشگاه بهزیستی مازندران با 24 غرفه گشایش یافت
نماینده ساری: بهزیستی به کمک دولت و مجلس نیاز دارد
علی اصغر یوسف نژاد در حاشیه گشایش نمایشگاه بهزیستی مازندران گفت: تا حدودی از ماموریت های سازمان بهزیستی واقف هستم و می دانم به کمک دولت و مجلس نیاز دارد/ به آن صورت اطلاعی از درخواست بی بی سی برای افتتاح دفتر در ساری ندارم، اما اگر درخواست رسمی شده و در مسیر مصالح ملی باشد، فعالیت رسانه ای با تائید مراجع ملی قابل احترام است.